Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeLør Dec 17, 2016 1:37 am

T: Middag
V: Godt, solrigt. Lunt.
O: Børn, unge og voksne - som nyder freden - samt træner deres slægtevner
S: The Core of nature
@Bellamy


Det var lige her The core of nature, hvor det skulle være bedst at forbedre sin slægtevne - hvilket Malia havde voldsomt brug for. Hun havde brugt den meget få gange i sit liv, i forhold til en hver anden Crawford. Tre af gangene havde været for at forsvare sig på en eller anden måde af ren instinkt. De andre gange var øvelse, og hun gav snart op. Stædighed havde hun dog nok af, men alligevel til en grænse. Det mere krigeriske tøj, gjorde hende ikke ligefrem mindre indbydende at snakke med. De fleste havde set hende med Aaron, og vidste hvem hun var - men der var stadigvæk folk som ikke gjorde eller i hvert fald blot havde valgt ikke at lytte. Noget helt andet var at hun faktisk var hjemme lige nu. Noah havde sagt han ville tale med Aaron, og hun ønskede at være i nærheden. Måske for at nå at være med, selvom Noah næppe ønskede hende der. Malia prøvede derved også at få sig selv til at fokusere på noget andet, og det her gjorde hende da mere end frustreret.

Malia kunne da sagtens lidt, det var ikke så meget det - mere andres blikke og hvad de andre kunne som var bedre. Det irriterede hende, at hun ikke var ligeså god. Malia så på børnene der legede med hinanden, imens de også øvede sig. Det fik hende til at bide sig lidt i kinden. Hvilken barndom hun dog kunne have haft det her. Let sank hun en klump og rystede det ud af hovedet. Der var få positive ting ved det liv hun havde nu. Der var Simon, Nate, Noah - Endda Keeva var på sin egen måde en god ting. Malia tog sig selv i en fejl, og det lykkedes hende ikke at få den plante til at gøre som hun gerne vil. Det opfangede en anden ung fyr, og flækkede nærmest af grin. Malia så uskyldigt derover imod, hvorefter det fine engle ansigt trak op i en kold grimasse.
"Oh shut up." Vrissede hun lidt, og fik en gren til at vandre hen af jorden for at fælde den unge fyr. Hvilket han ikke ligefrem brød sig om. Hun gik ham i møde da han var på vej over imod hende. Ikke ligefrem fordi, at hun var bange for at give ham lidt stryg hvis det skulle komme til det. Det lykkedes ham dog at provokere henden nok med .. noget hun ikke kunne forklare. Den hadfulde følelse der strømmede fra ham og påvirkede hendes humør voldsomt. Nok til at hun skubbede ham tilbage. Naturligvis kendte fyren folkene her bedre end hende, så han gik direkte over til en han vidste var kriger. Bellamy.
"Control the new girl please. She just attack us." Sagde han og lød meget overbevisende til Bellamy. Malia lyttede tydeligvis med, og hendes øjenbryn blev hævet ekstra højt af den fede løgn. Let rullede hun med øjnene, for hun vidste godt dette ikke ville ende specielt godt.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeLør Dec 17, 2016 2:19 am

Lysten til at være tæt op af ham, var der efterhånden altid. Specielt når han vågnede op til synet, af det mest smukke syn. Den måde Aaron ubevidst puttede sig ind imod hans krop, fik ham altid til at smile. Da Aaron havde fri fra sine leder opgaver, havde de brugt det meste af tiden på at hygge. Enten puttede de, hvor han her ville stryge sin elskede kæreste igennem håret eller også havde de sex. Dog på trods af hellere ville ligge under den varme dyne, og her nyde selskabet af den sovende Aaron, så havde han brug for at komme ud, for at løbe. han havde brug for at bevæge sig, så blidt trak han sig væk fra sengen, dog ikke uden at putte dynen omkring Aarons krop, også her give ham et kys på panden. Hurtigt fandt han et par boksershorts og nogle mørke sweatpants. Han kunne altid slappe af, når først han begyndte at løbe. Der var noget beroligende ved det, noget kontrollerende.
Dagen var også smuk, og et sted hadet han at han ikke kunne, være sammen med Aaron i offentligheden. Han ville havde elsket, at bevæge sig igennem sådan en smuk middag, og endda uden at skulle bekymre sig. Den dag ville måske komme, eller måske ikke. han vidste det ikke selv, plus han havde været med på forholdet, selv med den viden om de ikke kunne være offentlige sammen. Han smilede for sig selv, som han tænkte på dette, men nok også mere deres mange timer sammen. Som han løb rundt i parken, stoppede han kort op for at få vejret. Det var her en idiot besluttede sig for at snakke til ham "Are you talking to me?" spurgte han irriteret. Til dette blev knægten nærmest et lille barn. Han så selv irriteret ud "Yeah! She attacked me! She's insane, do something"

Bellamy hævede sit øjenbryn, var tøsen nu sindssyg? han vendte sit blik imod pigen "Well Jack why don't you shut the fuck up?" spurgte han med et hævedet øjenbryn. Han havde mest af alt lyst til at slå denne idiot. Dog ville han ikke gøre det uden en grund, dog kom knægten med en, som han blev ved med at presse på sagen. Så hurtigt svang han sin stærke højre, og her endte Jack på jorden "Didn't I just fucking tell you to shut the fuck up? Idiot" knurrede han, og her vendte han blikket imod pigen "you okay?" spurgte han, som han bevægede sig imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeLør Dec 17, 2016 2:59 pm

Malia så situationen ind, der var noget bekendt over denne mand. Hun syntes at have set ham eller blot et glimt af ham i sit hjem igår. Sneget sig ind, hvorefter hun havde haft følelsen af kærlighed draget imod sig lige til hun tog afsted i morges. Hvis det havde været en ubehagelig følelse som foragt eller had, ville hun nok have sagt noget til ham. Men Aaron havde vel også selv styr på sine relationer. Malia så Bellamy i øjnene da han kiggede på hende. Hvad han gjorde nu anede hun ikke, ville han stå ved knægtens side eller tage hendes. Dog virkede manden mere irriteret på knægten end hende, som knægten stod der og gjorde sig selv til offer. Lettere overrasket hævede hun et bryn da knægten blev slået ned efter at have pisset manden af. Let trådte hun et skridt tættere på for at se situationen mere an. Vreden kunne mærkes ind under hendes hud. Manden kom tættere imod hende, vreden eller irritationen var ikke helt væk - men nok til at hun vidste at den ikke var rettet imod hende. Dog var hun stadigvæk opmærksom. Naturligvis, hun havde ikke mødt ham før. Spørgsmålet om hun var okay, fik hende til at stoppe let op.
"I am." Svarede hun uden at tøve, og gav ham et nik.
"I have seen you before I think... last night.." Sagde hun med øjnene let på kneb, for at være sikker. Malia vidste trods alt ikke Bellamy og Aaron var hemmelige. Aaron havde ikke rigtig taget sig sammen til at fortælle hende om Bellamy endnu. Malia vippede hovedet lettere nysgerrigt på skrå. "You were with Aaron..." Sagde hun lettere lavt, lød ligesom om at hun havde opklaret det største mysterium. Det var ikke fordi, at hun havde noget imod hvis de var sammen. Malia var ikke i stand til at dømme folk på deres forhold når hun var forelsket i fjenden.
"I'm Malia.. Aarons sister." I tilfælde at han undrede sig over, hvorfra Malia vidste han var i Aarons hjem. Den forsvundende søster, der havde været fange hos Takumara i 21 år - hvormeget eller hvor lidt Bellamy vidste om hende - var så et andet spørgsmål.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeTirs Dec 20, 2016 8:25 pm

Han sendte hende et smil, som hun sagde hun var okay. Det var en af de sjældne smil, hvor man kunne se det venlige bag ham. Han skulle altid være på vagt, specielt hvis han var omkring Aaron, her måtte han slet ikke kigge på ham, specielt ikke med kærlighed i sine øjne, da dette ville ødelægge alt. Han måtte aldrig vise sin kærlige side til den mand han elskede, fordi ingen af dem endnu var ude. Det var noget han hadet, hver gang han lå i sengen ved siden af Aaron, kunne han mærke knuden blive større og større. Somme tider kunne han næsten ikke trække vejret, og de stille timer når Dyl sov, ville han græde med ansigtet imod puden. han vidste ikke hvorfor det gik ham så meget på, men det gjorde det virkelig. han følte han gjorde noget forkert, at han var en tyv eller noget lig dette, og han i virkeligheden burde straffes. Når han endelig var alene, ville han råbe så højt han kunne, blot i håbet om spændingen ville forsvinde. Det gjorde den blot ikke.
"That's good, don't thnk about what they say, they don't know shit!" pointerede han, efter han endelig havde fået sine tanker hen imod noget andet. Han måtte holde sig selv fokuseret. Han kunne ikke tåle at tænke på Aaron, specielt ikke hvis der var en telepat i nærheden, det ville kunne blive farligt. Med andre ord var han altid på vagt, hvilket betød han stort set aldrig fik et sekunds afslapning, ikke et eneste sekunds hvile. Måske var han stresset, måske noget helt andet. Hele hans krop stivnede dog, det sekund kvinden udtalte ordende. Han kneb sine øjne sammen, og hævede øjenbrynet. Hvad snakkede hun om, hvem var hun. Han skulle netop til at sige noget, men kvinden kom hende i forkøbet. Med den nye viden om hvem hun var, var det hele ikke nær så slemt mere. Om ikke andet gik Bell imod hende. Alvoren var tydelig i hans grønne øjne "You can never speak of this! never! People have ears and if this comes out, everthing will end, and i would never ever live with my self, if that happend to him" han elskede Aaron, men han kunne ikke leve med sig selv, hvis han sårede ham eller ødelagde hans leder stilling
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeTors Dec 22, 2016 2:38 pm

Det gjorde hende en smule glad, at han bad hende om ikke at tænke på de andre. Hun prøvede ikke at under eller overvurderer sig selv.
"Well.. they are not blind.. I suck when it comes to my bloodline powers.. like very much." Indrømmede hun. Malia kunne i det mindste indse at hun havde brug for træningen. Så snart hun havde nævnt Aaron, kunne hun mærke panikken banke voldsomt i Bellamy. Han var vel ikke van til folk kendte til det. Det var ikke ligefrem svært for hende at finde ud af, når hun havde værelse lige ved siden af Aaron. Måden han gik imod hende, fik hende til at trække sig en smule nervøst tilbage og synke en klump. Alvoren, panikken i ham - gjorde hende mere eller mindre blandet i sine følelser.
"W..what.. will happen to him? Why should anything happen to him?" Spurgte hun lettere tøvende. Malia elskede sin storebror, og hun ville ikke gøre eller sige noget der kunne skade ham - ikke medvilje i hvert fald. "Why are you so scared.. so anxious?" Spurgte hun og trådte et skridt tættere på ham. Malia ville naturlig gerne vide, hvis der var noget der kunne være en kilde til at skade Aaron - for så ville hun stoppe den. Aaron havde gjort så meget for hende, og hun ønskede ikke at svigte ham på nogle punkter. Nervøsiteten prikkede i hende, og hun ønskede nogle svar. Det kunne ikke være ledt at være leder, men han virkede så afslappet - og alligevel ikke på det sidste. Mest på grund af fangen i kælderen, som Malia stadigvæk trippede over om hun skulle dræbe eller om Aaron skulle.
"I.. I didn't mean to.. you know.. ruin anything.. I didn't know about.. He didn't tell me." Let sank hun en klump.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 11:46 pm

Han trak på skulderne "Pratice makes perfection you know. But then again I used to suck at it too!!! I would give my mother flowers, and later find them in the trash can" indrømmede han. Som barn ville han gerne være god, men at rende rundt med blomster var vel ikke just, hvad de havde i tankerne med ham, specielt ikke hvis han skulle følge deres indre plan. Hans mor havde skældt ham ud omkring dette, og bedt ham lave noget mere drenget i stedet. Dog havde han i hemmelighed øvet sig, så mange gange var de blomster han gav til Aaron, nogle han selv havde lavet "I could teach you, if you want off course!" han hævede øjenbrynet spørgende. Han havde altid været hjælpende af natur, selv på trods af han til tider virkede ret så skrap. Det var vel blot hans måde, at distancere sig fra andre og på denne måde beskytte sig selv.
Han rynkede brynet "I don't know, but a lot of bad things could happend" ting kunne også ske imod ham selv, men det var han egentlig ligeglad med. Han var ikke bange for hvad der skulle ske med ham selv, mere hvis der skete noget imod Aaron. Han ville trods alt ofre sit liv for den mand. Hendes spørgsmål, fik ham til at lægge armene over kors. Hun fortjente vel svar, dog ikke her og da slet ikke i offentligheden "If you want answers it can't be now, it has to be later and in a more privat place" forklarede han. Det kunne skabte problemer, specielt hvis det kom ud i offentligheden. Han sukkede og slap mere af i kroppen, dog var han stadigvæk på vagt. Let kløede han sig i nakken "It's fine, just don't talk about it to anyone" han lod sine arme falde slap ned langs siden, som han betragtede hende, med hvad man kunne beskrive som et mindre alvorligt ansigtsudtryk end før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Jan 08, 2017 9:40 am

Det gjorde hende voldsomt glad at hun ikke var den eneste der havde været lort til sine evner. Men nu havde hun heller aldrig haft muligheden for at lære dem at kende.
"That doesn't mean you sucked at it. It just means your mother is a bitch." Sagde hun ærligt for det var de første ord der faldt hende ind. "I'm sorry I shouldn't have said that." Undskyldede hun bagefter. Modsat sin bror var hun ikke ligefrem genert. Hun var meget direkte i sin udtalelser, men kunne sagtens se når hun måske havde krydset en grænse. I could teach you, if you want off course? Malia løftede let på et øjenbryn, men med et smil på læben.
"I would love that! The only two times I used it and it was a success were when I was in trouble.. big trouble.. other times I can't even make anything move." Malia havde brug for alt den hjælp med sine evner hun kunne få.

Hun hadede hvis der var noget der kunne skade Aaron. Og hun kunne mærke at Bellamy også ville hade hvis der skete noget med Aaron.
"I don't want that." Sagde hun ærligt og sank en klump. Lige meget hvad så ville hun ikke se Aaron såret, det var noget hun ville hade sig selv for. If you want answers it can't be now, it has to be later and in a more privat place. Det undrede Malia at man var nød til at tale så privat, men så koblede hun det på hendes forhold til Noah. Det gjorde hun kunne forstå det på en anden måde.
"Okay I get it." Svarede hun så for han ikke skulle tro - at hun ville stå og råbe voldsomt op. Let bed hun sig i kinden imens hun så ham ind.
"I know how that feels like. It suck." Svarede hun til at han ikke talte med nogle omkring det. Den ene ting var man ikke ønskede at bekymre andre med sine problemer, og den anden var at når det var ude - var følelserne ude og man skulle tage hånd om dem på en ny måde - og det var hun langtfra selv klar til.

Det var let for Malia at knytte sig til folk på et følelsesmæssig plan på grund af sin evne. Det gjorde hun bedre kunne forstå folk, og faktisk tale med dem.
"I like your not so serious face." Indrømmede hun med et skævt smil på læben. "So where should we go?" Spurgte hun og vippede hovedet en anelse på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeLør Jan 28, 2017 4:27 pm

Han klukkede "I can't argue with that one" medgjorde han, hans mor havde altid været noget for sig selv. Hun havde aldrig været den kærlige type og selv tæt på døden, var hun heller ikke dette. Det var vel et held, at hun nu var død og det samme med hans lettere aggressive far. Han trak på skulderne "Don't worry, she was a bitch" han sendte hende et smil. Nok var hun ligefrem, men hun det var sandt hvad hun sagde. Hans mor var en bitch, og det havde hun nok altid været. Som hun godtog hans forslag, sendte han hende endnu et smil "Then it's a deal" han havde selv haft svært ved det, specielt som ung og dog med alderen var han blevet bedre.
Han nikkede, som Aaron s søster ville hun nok næppe, have sin bror i farer. Hvilket nok i sidste ende, var derfor han stolede på hendes ord. Hvad ville man i sidste ende ikke gøre for sin familie? Ligesom han selv ville gøre alt for sin familie. Han sukkede, og masserede sin næseryg "Yeah it does" sukkede han, det var virkelig irriterende alt skulle være hemmeligt, og dog var der i sidste ende ikke noget, han ikke ville gøre for den mand.
Hendes kompliment, fik ham først til at rynke brynet, men bagefter kom der et lille smil frem. Hun var noget for sig selv, unik i sin egen form. Han trak på skulderne "A quiet place, somewhere with no one around" forslog han, samtidig med han lagde hænderne i lommerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 8:46 am

Hemmeligheder var irriterende, irriterende var ikke engang ordet for det. Ikke fordi Malia ligefrem havde holdt hemmeligt for dem hun elskede, at hun elskede Noah. Der var mange ting som var nye for hende, og nogle gange glemte folk det - at hun ikke havde øvelsen i at være omkring så mange forskellige folk. Folk antog hun var okay, og det var hun også - men der var også gange hun ikke var okay. Og en hemmelighed anede hun ikke, hvordan man skulle holde på - eller jo det gjorde hun, men hun følte sig lettere låst inde når hun skulle gøre sådan.
"It's not fair. To ask people to keep such a secret, only to tear you apart inside." Det var ikke direkte til Bellamy, men alligevel en anelse. Malia havde ikke rigtig talt med andre end Aaron af Crawfords - men hvis Aaron stolede på Bellamy gjorde hun også - en bonus var hun kunne føle hans følelser. Det gjorde det lettere for hende at finde oprigtige folk i en verden som denne. Måden han tog hendes kompliment fik hende til at smile en anelse mere selv, så gav hun ham et nik og så sig omkring.
"Well.. to talk and practice, maybe a trip in to the forest?" Forslog hun og så en anelse spørgende på Bellamy. Hun kendte ikke omgivelserne vanvittig godt, men hun kunne finde til bestemte steder hurtigt - det havde ikke taget hende længe at finde vej hjem fra Fairlake sidste gang hun havde været der. Let sank hun en klump og kløede sig let i nakken. "Sorry.. I don't really know where to go. Some places I know... others is still in progress - lots of things are still in progress.." Indrømmede hun og sank endnu en klump. Malia ønskede ikke folk skulle behandle hende anderledes, og det gjorde de heller ikke - men små ting som man tænkte hun i hvert fald ville have styr på - havde hun langt fra. Præcis af den grund var der stadigvæk et instinkt ved hende, der ventede på at Bellamy ville give hende et slag eller brokke sig over hvor elendig og dum hun var. Malia anede ikke om Aaron havde nævnt noget omkring hende til ham, omkring hendes tid ved Takumaras som slave - hun anede ikke om han havde nævnt noget for Bellamy - måske det også pirrede hende - også selvom det overhovedet ikke burde.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 3:30 pm

Han nikkede "Yeah, but sometimes we do stupid things for those we love" indrømmede han med et skuldertræk. Det gjorde måske ondt, og han hadet det, men han elskede Aaron og ville gøre stort set alt for ham også selv hvis det ikke var godt for ham. Han vidste denne hemmelighed måske ville blive hans død, og dog tænkte han ikke på det, for sekundet han så Aaron forsvandt alt andet. Dog kunne intet forblive væk for altid, for når han endelig var alene, kom det hele op igen. På måden hun fortalte det på, syntes det at hun selv kendte følelsen, så noget sagde at de to måske havde noget til fælles.
Hendes forslag, fik ham til at nikke "The forest sounds like a perfect place, plus there ain't that many in the forest" medgjorde han samtidig med, at han gjorde tegn på at de kunne tage af sted. Da hun undskyldte rynkede han brynet "Don't apologize, no one knows everything and you seem very new to this place. And before you ask, you pretty much gave it away" han havde set hvordan hun agerede omkring folk, så det gav hende væk som værende ny i nabolaget. Stille begav han sig mod skovområdet, samtidig med han så imod hende, som i et tegn på hun blot kunne følge med
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 4:02 pm

Yeah, but sometimes we do stupid things for those we love. Let sukkede hun og gav ham et nik. Nok havde hun ikke kendt Noah længe, men hun var dum nok til gentagende gange at gå tæt på ham - og fairlake var ikke ligefrem et sted for Crawfords. Han var den første i langtid som hun havde fundet en forbindelse med, og den første og eneste person hun havde elsket på den måde - men hun måtte ikke få ham og kunne ikke. Det var ikke just nemt, og hun tvivlede på at snakke med Luna og Aaron ville hjælpe noget eller meget. The forest sounds like a perfect place, plus there ain't that many in the forest. Hun begyndte så småt at gå da hendes undskyldning kom i forkøbet. Don't apologize, no one knows everything and you seem very new to this place. And before you ask, you pretty much gave it away.
"Busted I guess." Svarede hun blot på hans sætning og skar en kær lille grimasse. "I'm not that good with such kind of secrets.. or people.. or really anything." Tilføjede hun og trak let på skulderen imens de gik. Malia havde intet problem med at følge med, og hun kunne lide skoven - man mødte mange spændende folk her. Hun havde mødt Keeva her.
"I love this place." Sagde hun uden at tøve, og tog en dyb indånding for at få naturens luft trukket ind i lungerne.
"I'm new in town yeah.. Still trying to figure out who I am and all that crappy stuff." Tilføjede hun lidt efter og lod hånden glide henover barken på et træ. "There is still a lot of stuff I need to learn.. sometimes I think my family forgets that a little. Not that I meant to sound selfish or anything.. There is just so many things I need to think about and it's kinda hard you know." Let sukkede hun og rystede så på hovedet.
"and we were not here to talk about me.. sorry." Utroligt hvor hurtigt hun følte sig sikker på at snakke med ham, og hun havde brug for at snakke med nogle virkelig.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Wildemill District :: The Core of Nature-
Gå til: