Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I'll make a man out of you! - Luna

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeOns Nov 23, 2016 8:03 pm

Tid: Midt på dagen
Vejr: Skyfrit, klart
Omgivelser: Masse mennesker, travl handle i markedspladsen
Tøj: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c9/2e/f2/c92ef24c1267f65fd28c5f793969f896.jpg

Keeva kede sig, hun havde intet rigtig at lave og tøffede lidt rundt i byen til hun kom til en kro og stoppede op, kiggede lidt på den og overvejede om hun sku' gå ind eller fortsætte, den så hyggelig ud, men det gjorde det fleste værtshuse hun kom forbi, eller også havde hun bare et andet syn end andre.
*Eh, why not* tænkte hun og løftede sine skuldre kort, før de røg tilbage på plads.
Da Keeva kom indenfor i værtshuset, lignede det som altid alle de andre værtshus som hun havde været på, intet nyt der og hun overvejet lige kort at gå igen, da hun fangede ordende "meget, rig", hvilket fangede hendes opmærksomhed og valgte at lytte lidt mere.
Keeva satte sig ved et bord, så hun havde de to hætteklædte mænd ud af øjnkrogen, som sad og snakkede stille for sig selv.
"Har du kortet?" Spurgte den ene, mens den anden skjult viste lidt af kortet, "lige her, er vi klar?" spurgte manden med kortet og fik et kort nik fra den først.
I det at de rejser sig op, var Keeva væk, for hun var gået udenfor og ventede på at de kom ud og lige så snart hun så dem, gik hun imod dem.
Hvad lignede et uheldigt bump ind i den med kortet, var faktisk et trick til at stjæle fra fremmede uden de lagde mærke til det.
"Se dig dog for tøs!" sagde den ene irriterede.
"Ej det må du sku' undskyld hr." undskyldte Keeva sarkastisk med kortet gemt bag ryggen mens hun bakker bagud og væk fra mændene.
Da de endelig opdagede at kortet var væk, var Keeve ingen steder at se, da hun var forsvundet i menneskemassen ved marketspladsen.
Keeva rullede kortet ud og undersøgtet det, og først lignede det bare stregede, men hurtigt kunne hun se at det faktisk var en plan over et stort hus og hun vidste endda hvad det var for et slags hus.
Faktisk vidste hun også hvem der boede der, men det er kun takkede være sin far, da hendes far var general for denne her mand, han skulle åbenbart være en hotshot inde for slægten hun tilhørte.
I følge kortet, skulle huset indeholde storrigdom, stor nok til at de sikkert ikke vil lægge mærke til at en smule af den ville forsvinde.
"Well, har ikke rigtig andet at lave, så hvorfor ikke og hvis jeg følger kortet, skulle jeg kunne undgå dem helt" sagde hun til sig selv som hun gik gennem marketspladsen og 'lånte' en vandsæk på ubestemt tid som hun band fast til sit belte, så hun faktisk altid havde vand som backup.

Det tog ikke lang tid for hende at finde hen til huset, men det var godt beskyttede, ikke lige et hus man kunne bryde ind i uden et kort.
Nogle ville mene at bryde ind i lederen af deres slægs hus om dagen var dødsdømt, men Keeva havde den fantastiske evne til at rode sig ud i alt for farlige ting, eller også var det bare fordi hun mente hun sagens kunne slippe af sted med det.

Hun stod lidt og kiggede på muren som holdte normale mennesker fra at komme ind på grunden og tænkte over hvordan hun skulle komme forbi. Hun kunne altid bruge sin blod manipulation, men det ville være alt for nemt, meget sjovere at slippe uopdaget ind.
Hun fandt hurtigt ud af at hvis hun brugte hustaget kunne hun hurtigt slippe over væggen, og hvis hun timer det rigtig, kunne hun slippe forbi vagten som patroljere ved muren.
Let og hurtig slap hun forbi vagten da han vendte ryggen til hende og kom ind hvad lignede et arbejdsrum, da der var bunker af papirer og ruller, samt et bord hvor man kunne sidde og arbejde.
Snigende, sneg hun sig hen til døren og skulle til at åbne den langsomt, men nogen kom hende i forkøbet og hvis det ikke havde været for at hun hurtigt holdt sig ind til muren, var hun blevet opdaget.
Hurtigt kom hun ud af rummet og stod i et t-krydsgang med flere forskellige dører til flere rum, så ville tage alt for lang tid at tjekke dem alle, så hun fandt kortet frem og kiggede på det lidt.
"Hey you!" Råbte en vagt som havde opdagede hende, da Keeva på ingen måde lignede en der arbejdede på stedet.
*Shit* tænkte hun og nåede ikke at se hvor pengene skulle være og begyndte at løbe væk fra vagten som råbte alarm og tyv.
En tjener åbnede en af dørene men før han nåede at reagere, blev han taget fat i og skubbet hen mod vagten så de begge væltede og skabte et ordentligt påstyr.
Et lille smil formede som hun kiggede tilbage på vagten som prøvede at komme op, men havde mad over det hele, dog stoppede det ikke andre vagter fra at komme hurtigt hen til påstyret og opdage Keeva.
Keeva åbnede døren hurtigt og kom ud i en stor sal, eller mere indgangen fra hoveddøren, hvilket det så også var og ikke nok med det, men så var Keeva omringet af vagter.
"Du er omringet!" Sagde den ene, men før nogen nåede at sige mere, fik han en omgang vand i ansigtet, han blev ikke våd, men det gjorde satans ondt, da det følede som at blive piskede.
Hvad startede som et heist, enten som en full out fight, Keeva uddelte den ene næve efter den anden og skiftede flittig til vand.
Dog var det kun spørgsmål om tid, før der kom for mange vagter og en fremmede næve landede pludselig fra en side og fik hende sendt i gulvet.
Vagten der havde slået hende, pegede sit sværd mod Keeva, "Du er omringet" fortalte han hende mens hun spyttede noget blod ud af munden og havde et djævelsk smil. "Omringet? Ha du sjov" sagde hun og pludselig begyndte vagten der havde slå hende i gulvet, til at skrige op kræftigt og pludselig ud af intet nærmest zombie agtig gå hen til en af de andre vagter og svingede sit sværd efter vagter dom parrede slaget, men var taget off-guard og fald bagover.
Grebet over den første vagt forsvandt lige så snart Keeve begyndte at løbe mod en stor dør og brasede gennem døren med vagterne lige bag hende mens vand fløj om ørene på dem, da de de kunne styre det samme vand som Keeva brugte mod dem og lignede nærmest en kamp plads som dem røg lige ind til lederen, Lunas far.
Keeva blev slået ned i gulvet og holdt nede af to hæftig byggede vagter, mens en tjener fik et chock over den pludselig indbrydelse og tabte træpladen med mad.
"Slip mig fri!" Råbte hun og prøvede at vride sig løs, men de to vagter havde for stremt grap om hende mens de holdt hende ned i gulvet.
"Undskyld for forstyrelsen sire, men vi fandt denne her tøs vandre rundt i huset med det det her kort og denne her vandsæk" forklarede en vagt og tog kort og vandsæk fra hende.
"hey! det er mine!" hvæsede hun spydigt mod vagten.
"En kvinde fra marketspladsen meldte at en kvinde på hende ders beskrivelse, at taget en vanddunk fra hendes bod og kortet ligner en plan over huset her" forklarede vagten og gik hen til lederen og rakte ham tingene.


Sidst rettet af Keeva Lør Nov 26, 2016 6:45 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeFre Nov 25, 2016 6:38 pm

Dagene gik for langtsom. Luna var ikke ligefrem en enspænder, men hun havde lært at være i selskab med ensomhed. Ensomhed. Det kunne hun sagtens sige, nogle havde det værre end hende - og Luna ønskede ikke at lyde som en der blot ønskede, at alle skulle have ondt af hende. De fleste af dagene når hun ikke var ude til træning, så sad hun ved søen eller var i søen. Vandet beroligede hende, ofte mere end hos hendes brødre. Luna var ved vand hele tiden, som var hun afhængig af dens følelse imod hendes hud. Når hun sad her bemærkede hun intet andet heller, medmindre vedkommende selv rørte vandet imens de talte til hende. Det havde hendes brødre da heldigvis fundet ud af med tiden. Derfor bemærkede hun ikke at vagter løb rundt over det hele indenfor. Ikke før to af dem greb fat i hende og trak hende væk fra vandet - naturligvis skulle de sørge for hun var i sikkerhed. Der blev Luna vækket fra sine tanker. En panik steg i hende i form af et galoperende hjerte. Blikket flakkede rundt til alle sider, imens hun prøvede at finde ud af hvad der forgik. Ingen sagde noget til hende, og de blå øjne søgte efter Noah og Wave - men de var ingen steder at se.  Pludselig kom kampen imod dem, eller hvad det end skulle forstille. I et split sekund var det som om at den person der stod for uroen, havde fået en vagt til at angribe en af deres egne. Hvilket gjorde hun løb mod det. Vandet blev brugt som våben. Så det var da ikke andet end let for hende at balancere igennem vandet - som var det en form for dans. At studerer vandet og nærmest kommunikere med det havde hjulpet hende med at høre det ganske godt. Luna løb efter kvinden ind imod hendes fars rum, dog var nogle vagter foran hende og stoppede kvinden. Hendes far så forbavset ud. Let åndede Luna lettet ud over tyven eller hvad pokker kvinden var - var blevet fanget.

Jacob vendte rømmede sig let og kiggede på pigen med øjnene let knebet sammen. Han tænkte tydeligt vis og ikke engang Luna kunne finde ud af om det var godt eller skidt. Jacob tog imod tingene og kiggede kortet. Kort efter lagde han tingene hen på bordet, og lavede tegn til vagterne skulle slippe hende. Luna ville træde frem, men hendes fars blik der landede på hende - fik hende til at stoppe op for at synke en klump.
"Jeg er villig til at komme med et forslag unge dame." Sagde han og gned sig let på hagen. Han tænkte voldsomt meget over det lige nu, og Luna kunne mærke hun havde fået bidt fast i sin kind af nervøsitet. "Enten kan du komme ned i fangekælderen og afsone din straf for tyveri samt indbrud - eller du kan blive mentor for min datter og træne hende i at blive en bedre kriger." Luna trådte frem fra mængden af vagterne og rystede på hovedet.
"Jeg træner allerede. Du kan ikke bare sætte flere undervisere på mig konstant." Udbrød hun ret så utilfreds. Jacob viftede vagterne væk.
"Og de fortæller mig gentagende gange du bliver ved med at bruge de samme teknikker, og aldrig angriber. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op med dig Luna." Sagde han frustreret og tog sig til hovedet. Luna sank en klump imens hun kiggede over på den indtrængende.
"Så det kommer helt an på, om den unge kvinde her kan tage en udfordring - og lidt penge." Han så Keeva i øjnene meget bestemt dog også troværdig. Han var ved at miste forstanden over Lunas manglende egenskab til at være krigerisk. Hun havde vist få tegn for det, men de var falmet.
Luna vendte sig i font mod kvinden og stirrede lettere skeptisk på hende. Luna havde set noget mørk magi, og hvad end det var - var det ikke noget hun selv ønskede at eje. Evner til at kontrollere andre var forkert.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 7:14 pm

Keeva bemærkede en ung tøs, ikke meget ældre end hende selv, hun virkede som lidt af et brokkehoved til manden i stolen som selvfølgelig var lederen af deres slægt, hvilket må betyde at tøsen var lederens datter.
Vagterne kiggede usikkert på deres leder, de skulle slippe tøsen der lige havde prøvet at bryde ind? Selvfølgelig fulgte de Jacobs valg, da han trodsalt var deres leder, men de kunne ikke lide det.
Ikke destomindre var de klar på at bryde ind, hvis tøsen prøvede på noget, da tøsen var farlig, hun kunne gøre noget ved folk som ikke var vand. Keeva kom langsomt op og stå daskede lidt støv af fra sine bukser, da hun havde ligget på gulvet i lidt tid. Skulle hun træne den tøs? hun lignede jo ikke andet end en rigmandstøs, pfft så havde hun bedre ting at tage sig af!
Bu chòir dhomh a 'trèanadh mar beairteach nighean aice? Ha, A b 'urrainn cù ag ionnsachadh nas luaithe na bha aice svarede hun fornærmende mod Luna, dog regnede hun med de ikke fattede en skid af hvad hun sagde, dog tog hun gruelig fejl. For en kaptain kunne åbenbart også snakke det, sikkert en gammel ved af Keevas far, for det var kun deres familie som snakkede det sprog og få andre. Uheldigvis, hvis denne kaptain en af dem og Keeva fik bunden af et spyd i maven, så hun faldt sammen i smerte og tog sig til maven.
Var din tunge heks! Sagde han gal over at hun lige havde fornærmet sin leders datter ekstrem groft.
Keeva kiggede op på kaptainen som holdt Keeva nede igen med kraft.
Kiss my arse ya dickheed svarede hun groft tilbage og nikkede ham en skalde uden frygt for hvad der ville ske.
Bitch! Kom det rasende fra ham og sparkede Keeva i ansigtet så det begyndte at bløde fra hendes næse. Han trak sin dolk og skulle til at dolke Keeve i nakken, men de andre vagter nåede at stoppe ham før han ville gøre noget som ville koste ham sin plads som soldat eller værre.
Kaptainen faldt til ro, eller prøvede, dog sitrede han med raseri mod kællingen til Keeva, da Luna var en person han holdte meget af, eftersom han havde været en af dem som stod for at sikre hendes sikkerhed.
Keeva kom op på knæ og smilede kækt og kiggede fra kaptainen og over på Luna. Hun begyndte endda at slikke blodet i sig når de løb ned på læberne, som hun fik ret rødelige læber.
Hun havde derud over også fået en rift i sin underlæbe, dog det rørte ikke Keeva særlig meget, hun havde været igennem værre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 8:28 pm

Kvinden åbnede kæften, og selvom Luna ikke fattede en prik af - hvad der blev sagt til hende. Så var hun ikke ligefrem dum nok til ikke at forstå en fornærmelse. Dog var en af hendes vagter hurtige, og sætte tøsen på plads. Luna hævede lettere overlegent kort sit bryn. Hendes far sagde intet, modsat hvis det havde været Noah eller Wave der havde været herinde. Hun lod vagterne ordne det, medmindre det skulle gå helt i ged. Ikke at Lune ligefrem havde fået et godt indblik i denne kvinde, men derfor ønskede hun ikke ligefrem hende død. Fangekælderen var en god ide. Nok ligepræcis hvor hun ønskede denne ubehøvlede tøs skulle hen. Luna fik øjenkontakt med sin far, og han nikkede til - at hun skulle tage beslutningen. Let sank Luna en klump og trådte op ved siden af sin far. Luna slap ikke øjenkontakten med kvinden. Ikke et split sekund.
"Smid hende ned i fangekælderen. Hvis hun skulle ændre holdning. Eller blot ønske at komme med en undskyldning for sit sprog.. kan hun kontakte os." Sagde Luna og pludselig var hendes uskyldige og barnligeside ændret til en skikkelse af den leder - som engang skulle følge hendes faders fodspor. Vagterne fulgte hendes ordre, en dag skulle de jo. Luna fulgte med dem og førte an imod fangekælderen. Så snart de havde fået sat hende bagtremmer akviterede Luna et form for glas. Et glas der skulle blokerer tøsens ekstra lille evne til at kontrollere andre.Et skævt smil sneg sig op på Lunas læber imens hendes blik lå på kvinden.
"Jeg kommer og tjekker op på dig senere. Nyd dit ophold." Sagde Luna så, hvorefter hun gik ovenpå igen.

//Undskyld det er lidt kort.. jeg spiser og svare imens xD Min mad bliver kold xD
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 9:59 pm

Keeva blev grebet af to andre vagter og trukket voldsomt med, som de bevægede sig gennem hjemmet af Luna og hendes far, gennem gange og dybere ned hvad så må være en fangekælder. Keeva blev skubbet ind i cellen så hun landede på det beskidte gulv. Hun kom op ved hjælp af sengen og satte sig på den og kiggede på Luna med et dyrisk blik mens hun slikkede bloodet fra sin riftede læbe i sig. Keevas næse var holdt op med at bløde, så det var altid noget for hende, så det kun sved og gjorde ondt, men ikke noget hun ikke kunne klare.
Glasset kunne rigtig nok stoppe hende fra at bruge sin egne, ikke at det ville gøre nogen forskel, hun kunne kun styre en af gangen, lige så snart hun prøvede at bruge den mod flere, mistede hun sin kontrol.
Og dog, det kunne være sjovt at se hvordan folk ville reagere hvis hun brugte den mod little miss rich girl og om daddy ville lade hende gå med en pose penge.
Keeva satte sig til rette med ryggen op af væggen, de højre ben lå udstrakt langs sengen, mens det andet ben var bøjet opad. Hun lå nu bare med lukkede øjne og og slikkede sit snit i læben med tungen.
Tilbage oppe hos Jacob og tronerummet, blev der hviskede og sendt blikke mod døren som gik ned til fængselscellerne, de havde aldrig før oplevede eller set en fra deres slægt have sådan en evne og eftersom de ikke anede hvad det var for en evne, gjorde det en del folk nervøse, når de skulle ned og give Keeva mad og drikkelse, eller en speciel form for væske som gav en nok væske til at slukke tørsten for lidt tid, men nok til at det var minimalt vand hun kunne manipulere.

//Det okay <3 du må altså gerne lige spise færdig, før du svarer xD
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 10:34 pm

Der blev hvisket over det hele nu. Luna gik frem og tilbage ret så frustreret.
"Jeg kan ikke fatte. At du faktisk ville lade hende gå?" Udbrød Luna så vredt imod hendes far. Hendes far var ikke overrasket over hendes vrede, men det var sjældent hun viste den - så det var med at holde den igang imens den var der.
"Hvad skulle jeg ellers gøre? Du bliver ved med at skuffe om og om igen. Selv Wave ville være bedre til dette end dig." Svarede han med en lettere hævet stemme. "Noah har også bedre chancer end dig Luna. Du er ikke gjort af det stof der skal til." Luna kunne mærke vreden banke rundt i hendes system og det bragte hendes blod i kog.
"Du skal ikke blande mine brødre ind i det her." Vrissede hun og trådte tættere imod ham. Let så hun ham i øjnene før hun trådte væk.
"Du utrolig.. " Let gav hun ham et skub tilbage. "Du stopper aldrig med at prøve at pisse mig af. Lad mig dog bare passe mig selv!" Udbrød hun vredt, og alt vand i 2 meters afstand fløj op i luften. Let rystede hun på hovedet og gik så ud igen. Hendes far havde vundet denne runde.

Der var gået noget tid, og Luna selv gik ned til fangekælderen. Hun stillede sig foran glasset imens hun kiggede på kvinden.
"Så.." Startede hun let ud og sank en klump. "Det ser ud til min far har ret... Jeg har brug for hjælp. Spørgsmålet er vel bare om, du kan være den rigtige hjælp." Luna kneb øjnene let og sukkede så dybt. Hun følte hun var kommet ud på dybt vand.
"Hvis du hjælper mig... kan jeg sørge for du ikke behøver at stjæle dig til noget.. Når jeg overtager min fars plads en dag. Vil jeg sørge for du får en god stilling ved min side. Du har en fantastisk evne." Tilføjede hun og atter sank hun en klump. Lunas blå øjne kiggede direkte imod kvinden. Hun kunne ikke lide når hendes far tog hendes beslutninger for hende, men dette var hendes egen beslutning. OG måske var det hvad der var bedst.

//Min emnebesvarelse var vigtigst xD <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 11:24 pm

Keeva hørte en knirken lyde, da døren blev åbnede og den eneste ene, Takumaras kommende ledere, daddy's rich girl. Hun kiggede på Luna med sine dyriske øjne mens Luna fortalte og forklarede uden at sige noget eller afbryde hende.
Personallet i huset samt vagter var altid nervøse hver gang de skulle ned for at give Keeva mad, selv om glasses var der for at beskytte dem, brød de sig ikke om Keeva. Ofte stod hun nemlig helt oppe af glasses og brugte blodet fra sin næse til at tegne mærkelig mønstre og tegn, hvilket altid gav folk kulegysninger og gjorde dem ekstra bange for pigebarnet.
Ofte blev hun samlignede med en Takumara heks, da der altid havde været historier om hekse i deres slægt som levede en gang, som kunne kontrollere andre folk og dernæst spise ofrende.
Dog da Luna var kommet ned for at snakke med Keeva, sad hun som da hun blev kastede ind i cellen første dag.
Et smøret smil formede sig på Keevas læber uden at hun fjernede øjenkontakten til Luna, rejse hun sig fra sengen og gik helt hen til Luna. Sorry, jeg hørte dig ikke lige, jeg har hvad? spurgte hun ekstrem drillende, bare for at se hendes reaktion, man kunne vel kalde det form for test for at se hvor meget det krævede at aktivere Lunas knapper. Well sounds like a date svarede Keeva i en drillende dog forførende stemme, uden at miste sit dyriske blik på Luna.
Keeva gik nogle skridt tilbage og stod så med armene lagt over kors og ventede på at rigmandstøsen ville lukke hende ud af den selv samme celle, som hun ordrede Keeva i til at starte med.
Måtte virkelig irritere tøsen sikkert, at hendes befaling ikke holdt i særlig lang tid, begrund af hendes far.
For sådan havde Keeva det med sin egen mor, sjovt nok var hendes mor ikke en gang adellig eller havde nogen title, men hun havde et temperament og havde selv samme evne som Keeva, bare bedre end sin datter.
Keeva ventede på at tøsen ville lukke hende ud, så hun kunne følge med pigen tilbage op til tronerummet hvor hendes far sad og sikkert ventede på at give muligheden igen.
Vagterne som sad nede i cellen for at holde øje med Keeva, havde sprunget op og lavede hunør for Luna og var meget skeptisk da Luna hentød at hun ville lukke fangen ud, så de var klar på det værste og havde endda trukket deres våben, hvis Keeva skulle prøve noget.

//Haha n'aaaw aren't you amazing Cx <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeSøn Nov 27, 2016 8:46 am

Sorry, jeg hørte dig ikke lige, jeg har hvad? Det fik Luna til at hæve på et helt-seriøst-bryn, men det var ikke noget der gik hende på. Måden tøsen var på, skulle ikke gå Luna på. Hun havde mødt andre folk som var mere fjendtlige. Den næste kommentar som der kom ud af den dyriske tøs, fik Luna til at rulle med øjnene. Det var ikke med hendes gode vilje, og alligevel måtte hun prøve. Tage en chance og se hvordan det ville gå - hvis det ikke gik godt måtte hun jo finde ud af noget andet. Luna lukke glasset ved cellen ned, og låste tremmerne op. Hendes blik veg ikke væk fra tøsen længe ad gangen. For hun ville ikke slippe øjenkontakten frivillig. Aldrig ven ryggen til en fjende.
Luna fulgte tøsen op til sin far. Han var tydeligvis fornøjet over at Luna selv havde stået for at hente hende op. Det gav ham den gnist håb han havde brug for. Vagterne var på mærkerne, de mistænkte hver eneste lille bevægelse fangen fortog sig - om det så blot var at trække vejret. De skulle ikke nyde noget af hendes hekse evner.
"Jeg gentager mit tilbud; Enten kan du komme tilbage i fangekælderen og afsone din straf for tyveri samt indbrud - eller du kan blive mentor for min datter og træne hende i at blive en bedre kriger." Sagde han og gik op foran kvinden. Luna sank let en klump. Denne gang sagde hun intet, hun havde dog øjnene på kvinden hele forløbet. The Crawfords kunne finde på at slå til i ny og næ - nok havde Luna ikke fortalt nogle at de havde haft taget hende - mest af alt fordi, at ingen større skade var sket. Men under sådan en omgang, ville hun gerne kunne kæmpe inden hun blev taget - eller blot faktisk kunne kæmpe sig ud af balladen. Men hendes hjerte holdt hende tilbage, det havde det altid gjort. Alle virkede så bange for hende undtagen Luna og hendes far. Luna havde respekt for andres evner, og til en vis grad kunne de også bekymre hende.
"Men uanset hvad du vælger. Så får jeg brug for et navn." Tilføjede han lidt senere. Hun kendte jo navnene på ham og Luna - så var det vel kun fair de kendte hendes.

Luna kunne mærke sit hjerte springe en takt over. En ting var at byde sådan en heks velkommen i deres hjem, men til direkte at træne Luna. Luna vidste det ville blive alt andet end let, men tvivlede ikke på at på et eller andet tidspunkt skulle det nok falde på plads. DEt virkede som om at tiden blev gik langsommere og langsommere imens hun ventede. Ventede på hvad der skulle ske nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitimeMan Nov 28, 2016 6:14 pm

Keeva havde det fornøjligt over hele situationen som de gik gennem gangene, op mod tronen igen, hvor rigmands tøsens far sad og ventede. En tjenestepige tabte en sølvplade af frygt for "heksen" der var Keeva og skyndte sig at fjerne øjenkontakten til hende som hun skyndte sig at samle tingene tilbage på pladen, før hun fik skældud over at have tabt den.
Keeva fandt det faktisk er sjovt at de så hende som en heks, det var ikke noget nyt hun havde oplevet, første gang hun kom til at bruge sin blod manipulation, var da hun var yngre og kom til at gøre en knægt invalid. Den knægt bad nu også om det i sidste ende, men knægtens mor kaldte hende, samt Keevas mor for hekse. Hvis det ikke havde været for Keevas mor, havde Keeva slået moren ihjel af bare raseri.
Da Luna og Keeva kom ind i tronerummet blev hun mødt med dømmende øjne fra alle folk omkring hende, tog hun ikke særlig tungt, pånær Lunas far, han så lettet ud af en eller anden grund.
Keeva lyttede til hvad deres slægts leder sagde og lagde sine arme over kors, so, enten vælger jeg mellem at ryge tilbage i cellen, eller jeg tæver lidt træning ind i din datter? Spurgte Keeva med sin skotske accent og kiggede fra Lunas far til Luna.
Tha mi gonna tha tòrr spòrs le thu beairteach nighean lød det drillende i sit skotsk gæliske sprog.
Og før jeg fortæller dig mit navn, ville jeg høre hvad får jeg ud af at træne din lille rige datter forlangede Keeva Jacob så til sidst.
Kaptainen holdt sig i skindet, men han var ved at springe, han hadet hvordan den heks fik lov til at tale på den måde til hans leder og datter uden at hun fik skåret sin tunge ud af munden.
Og det hjalp heller ikke på hans rasende indre humør, at han blev nægtede at træne sin leders datter, han havde 30 års erfaring og kendte de bedste træner i verden, men han fik et fornemt men bestemt nej fra sin leder og af alle mennesker, eller hvad end den heks var. Var det den HEKS som fik æren i at træne Luna og så havde den heks, hun havde nerverne til at havde sådan en beskidt mund, som om hun var kejserinde af verden.
Oh og en ting til, kaptain dickface derover, holder sig langt væk fra mig forlangte hun.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I'll make a man out of you! - Luna Empty
IndlægEmne: Sv: I'll make a man out of you! - Luna   I'll make a man out of you! - Luna Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I'll make a man out of you! - Luna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» We need to take Action- Luna
» We're both business-minded. Care to make the best out of it? - Echo
» It's been two years since that day - Luna
» My Little Raindrop ♥ Luna
» I never forgot | Luna |

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: