Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 My Little Raindrop ♥ Luna

Go down 
ForfatterBesked
Nathaniel

Nathaniel


Antal indlæg : 50
Reputation : 3
Bosted : Med Luna i Fairlake District

My Little Raindrop ♥ Luna Empty
IndlægEmne: My Little Raindrop ♥ Luna   My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeTirs Sep 12, 2017 10:08 am

Tid Tidlige morgentimer
Vejr Lav morgensol
Sted Fairlake District Palads
Omgivelser Et stort rum i vilaen med vandløb. En lille pige og Nate.
Påklædning Løse, sandfarvede shorts, bar overkrop og bare tæer
Emnepartner @Luna

Nathaniel smilede.
Solen var kun lige begyndt at titte frem over hustagene. Det blide morgenlys faldt i smalle søjler ned mellem de lette gardiner, og spejlede sig legende i det klare vand, der forbandt rummet som små kanaler og klukkende fontæner. Nate lå smilende og betragtede støvet, der dovent svævede rundt imellem strålerne af lys, og lignede små forvildede stjerner. Det gav ham en følelse af stadig at drømme halvt. Den klukkende lyd af vand blandede sig kort med en klukkende latter til højre for ham. Han lå på gulvet, og skubbede sig smilende om på den anden side, så han kunne kigge ind i de krystalklare, blå øjne ved sin side.
"I thought you were going back to sleep, young lady" påpegede han, med påtaget irritation. Hans irritable tone fik barnet til at kluk-grine igen. En lille hånd greb fat i en af hans krøller, og hev prøvende i den. Jadyn var vågnet før solopgang, og Nate, der alligevel altid vågnede tidligt, havde skyndt sig at hive sin datter med ud af soveværelset, for at lade Luna sove videre. At balancere en ledertitel og en mor-titel havde ikke været let, men de havde klaret dét, og med varme hjerte havde alle hjulpet til for at få det til at fungerer. Lunas brødre havde ofte hjulpet, hvis Nate var blevet tilkaldt som læge, og Nates søskende var tit i den store villa, hvis nu de to udkørte forældre havde brug for lidt alenetid. Og han elskede det. Hvert eneste sekund af den lille, glade pige og hendes mor var en absolut glæde.
"Papa!" Hvinede hun. Nate lo hjerteligt.
"My little Raindrop!" Svarede han entusiastisk, og prikkede den smukke pige på næsen. Hun rullede sig over, og skubbede sig selv op at sidde. Hun var begyndt at gå allerede, hvilket stressede Nate en smule, fordi den vaklende gang endnu ikke var særlig stabil - og så løb hun nærmest afsted for at røre ved alt;
også ting hun ikke burde røre ved. Han skubbede sig selv op, så han kunne løbe efter hende, hvis hun pludselig ville på eventyr.
Nate rakte ud efter sin datter for at kilde hende, men nåede kun lige at røre ved hendes mave, før han hørte tre faste bank på døren. Jadyns hoved skød nysgerrigt op, da hun hørte lyden.
"Bá-bé?" Spurgte hun, og sendte et bredt smil mod døren. Hun havde endnu ikke lært at udtale Waves navn, men han var favorit-onklen, og hun havde døbt ham ba-be. Nate rejste sig for at gå mod døren i håb om at lyden ikke havde vækket Luna.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
My Little Raindrop ♥ Luna Empty
IndlægEmne: Sv: My Little Raindrop ♥ Luna   My Little Raindrop ♥ Luna Icon_minitimeTirs Sep 12, 2017 2:05 pm

Tiden var gået så stærkt for tiden. Alting syntes at have vendt sig til det bedre, lige nu i hvert fald. Hun havde fået sin fred med Aaron, og folket havde accepteret der mere eller mindre i længden. Dog havde freden ikke gjort at Noah og Malia var sammen, men de to parter skulle klare det selv. Desuden havde de været meget igennem. Luna havde set mere til Malia end Noah havde de sidste to år, mest fordi Crawfords nu kunne bevæge sig frit i Fairlake. Det kom også at hendes rådgiver Lorenzo også havde fundet sammen med en Crawford - det forhold morede hende tilgengælt voldsomt fordi de to havde hadet hinanden så meget dengang hun først mødte dem. Det var nu også hyggeligt at have Jadyn til at lege med Bay & Beach for de var omkring samme alder. Luna fik ikke altid lige meget søvn, og i starten havde hun været nød til at placere Noah på nogle af sine opgaver. Faktisk havde Noah haft ekstremt meget ansvar det første år. Netop fordi Luna ike orkede for meget stress og det var heller ikke just sundt. Dog havde hun fået det balanceret nu og var faktisk i sit es igen.

Luna havde i en periode haft det som om der var noget større i vente, men hun havde ikke haft lyst til at spørge ind til det. For hun ville ikke blande sig i noget som hun egentlig ikke var en del af. Hendes tideligere år havde været krig, og hun håbede så inderligt på at hun ikke skulle udsætte sin egen datter for noget i samme stil. Luna vidste godt i hvordan hun havde mistet sine egne forældre. Faktisk vidste hun hvordan alle hun elskede havde en sten svævende overhovedet der blot ventede på at falde.
Hun hørte nogle banke på, hvilket fik hende til at åbne øjne i et gisp. Hun undrede sig først over hvor Jadyn og Nate var - men så snart hun egentlig vågnede bare lidt mere op, så satte hun brikkerne sammen. Hun svang benene over sengen og tog en trøje over sin natkjole for at holde varmen. Let kløede hun sig i håret inden hun gik ud af soveværelset. Nate var allerede på vej ud imod døren. Dog gav Luna ham et nik til det var okay, og hun åbnede døren.
"Heda, it's important - we need you in the throne room," sagde en af vagterne efter han i respekt havde bukket hovedet let.
"I will be there in few minutes, thank you sir Devers," svarede Luna blot og lukkede døren. Så sukkede hun let, hvorefter hun smilede. "So much for that.. Good.." hun gik hen til Nate og placerede sine læber kort mod hans i et smil, "morning," tilføjede hun og åbnede øjnene for bare lige kort at se ind i hans.
"Wanna go with me? See what by the ocean is so important.. This little cutie," sagde hun imens hun løftede Jadyn op i sin favn, "can stay with uncle Wave or aunt Malia.. she is Fairlake," tilføjede hun. Malia kom ofte. Det var det praktiske ved at være repræsentant for Crawfords, hun kunne faktisk bare komme forbi når det passede ind. Så rakte hun Jadyn til Nate, for hun var nød til at skynde sig at blive klædt på til mødet.

Luna blev klædt på, og kom afsted. Alles hovedet dukkede sig kort som hun trådte ind og satte sig op på sin stol.
"So.. what is it?" Spurgte hun ud og ventede ærligtalt bare på dem med nyheden ville træde frem.
Tilbage til toppen Go down
 
My Little Raindrop ♥ Luna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» I never forgot | Luna |
» We need to take Action- Luna
» It's been two years since that day - Luna
» I'll make a man out of you! - Luna
» Don't mess with the Crawford! - Luna

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: