Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Back to work - Lucius Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Back to work - Lucius Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Back to work - Lucius Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Back to work - Lucius Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Back to work - Lucius Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Back to work - Lucius Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Back to work - Lucius

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Aug 23, 2017 11:43 pm

Sted: Arabis - Lucius' soveværelse.
Tid: Morgen.
Omgivelser: En seng i midten af værelset omgivet af lys.
Vejr: Det er så småt begyndt at blive varmt fordi solen er stået op.
Påklædning: Intet.
Årstid: Sommer
Dedikeret til: @Lucius <3

Det var en stille morgen. Støvpartikler gled dovent rundt i lyset, som langsomt sneg sig nærmere sengen, hvor de to skikkelser stadigvæk lå ubevægelige efter nattens aktiviteter. Det eneste tegn på liv var faktisk de dybe vejrtrækninger, som fyldte rummet ganske sagte, samt lyden af fuglekvidren et stykke borte. Det hele virkede som et billede taget ud af en eventyrbog, hvis slutning man måske kunne håbe ville ende lykkeligt - men denne verden tillod ikke altid, at eventyret holdt stik. For dette var en verden, hvor prinsen ville vågne op ved siden af dragen i stedet for prinsessen.

Det havde været en af de sædvanlige aftener. Hydra havde haft brug for ham igen, og Lucius havde som altid svøbt hende i sin "kærlighed". Til sidst havde det været nok til, at hun var blevet lullet i en fredelig søvn uden de sædvanlige mareridt. Til sin store fornøjelse fik hun desuden æren af at vågne først denne morgen. I en doven bevægelse rakte kroppen armene over hovedet, efterfulgt af en stille gaben, hvorefter hun åbnede sine matte blik. Først blev hun liggende et par minutter for, at øjnene kunne vænne sig til lyset i rummet der altid kom bag på hende. Derefter rullede hun om på siden, og trak dynen en anelse mere op så den dækkede hendes nøgne barm. Et varm smil voksede sig frem ved synet af kroppen, som hun aftenen før havde kunne kalde "sin". Det kunne spores i form af en del røde mærker henover skulderbladene, som hun forsigtigt rakte en hånd ud for at strejfe. I sidste øjeblik fortrød hun dog, og trak hånden til sig igen, blot for at skubbe sig nærmere i stedet. Da hun endelig lå helt tæt op af hans varme krop, lænede hun hovedet ned og plantede et par blide kys på halsen inden, at hun søvnigt men humørfyldt hviskede.

"Morning, Lucius..."

Som en sidste godmorgenhilsen gav hun hans øreflip et kærligt nap før, at hun lagde hovedet til at hvile på hans skulder.

//Jeg håber, at det kan bruges! Jeg endte med at tage nogle beslutninger såsom det med mærkerne og hvordan han lå, men hvis du er utilfreds, så retter jeg selvfølgelig! <3
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTors Aug 24, 2017 10:37 am

Lucius havde haft en lang arbejdesdag dagen før. Sådan var det, når man nu besad rollen som leder af ens slægt. Selvom han i virkeligheden ville ønske han kunne videre give slægtens sikkerhed videre til en anden, vidste han også med sikkerhed at hans familie ville blive skuffet over ham. Både hans rigtige forældre, samt hans plejeforældre.
Møderne havde stået på i flere timer, og de var ikke kommet nærmere nogle plan alligevel.
Da han havde fået fri fra sit 'arbejde', havde Hydra opsøgt ham. Trygheden ved hende, var ligeså stor ved hende, som den hun sikkert følte ved ham. Han havde svunget hende i hans arme og holdt om hende i løbet af natten. Senere var det endt ud i sex, hvilket havde været fantastisk. Være berøring fra Hydra var ikke blot en almindelig berøring, men en berøring fra den person, der stod en nærest.
Som var det en engel.

Lucius åbnede langsomt øjne op. De bløde kys imod hans hals, var noget han nød til fulde.
'' Goodmorning my love. '' Han trak hende ind til sig, med en stor tryghed. Hun var dejlig at kunne ligge og nusse med om morgen, selvom de om kort tid ville stå op og gå hver til sit. Hun var nærmest blevet en daglig del af hans hverdag. '' I got something for you. '' Lucius slap grebet om Hydra, løftede dynen op og bevægede sig ud af rummet. Døren havde selvfølgelig været lukket, så han havde lukket op for at bevæge sig ud.
Der gik ikke mere end 2-3 minutters tid, før han atter kom ind i rummet igen. Hans soveværelse var egentlig meget enkelt. Det bestod af en masse sterinlys og en seng i midten. Intet mere end det.
Han rakte langsomt en nøgle frem imod Hydra. '' Then you always can get in here, if you need to.
My home, are your home. ''
Han gav hende et kys på panden, inden han langsomt trak et par bukser over bene. Mærkerne fra igår, havde ingen effekt på ham. Han havde gået til kampsport det meste af sit liv, så han vidste udmærket godt hvad smerte ville sige.

// Det helt okay xD Og jeg håber mit svar er okay. :3 //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTors Aug 24, 2017 4:34 pm

Hydra havde intet imod Lucius' arbejde. Hun vidste, at det var en vigtig del af hans hverdag og hans identitet. Det klædte ham, og han var dygtig til det han lavede. Det steg ham samtidig ikke til hovedet, hvilket var den del hun elskede mest. Det havde vist sig allerede ved deres første møde, hvor han som leder havde set til hende personligt selvom hun skulle forestille at være ingenting. Matte øjne betød ikke det samme her, som hos mange andre slægter. Det betød dog ikke, at hun altid var 100% tryg, da hun stadigvæk bar mentale spor efter en episode et par år tidligere, men Lucius bragte en tryghed, som hun aldrig havde oplevet før. Hun elskede hvert sekund som blev tilbragt i hans nærvær.

My love. Ordene fik altid hendes hjerte til at springe et slag over, og samtidig steg farven i hendes kinder en smule. Selvom hun stadigvæk var "ny" til det menneskelige sprog, så vidste hun udmærket, at det var stærke ord. Hun spandt næsten af ren tilfredshed, da hun mærkede hans stærke arme omkring sig, hvorefter hun blev trukket ind i hans velkendte favn. Egentlig så ville hun gerne bare blive liggende der resten af dagen, men pludselig fik Lucius sagt nogle ord som vækkede hendes nysgerrighed.

"Something for me? What is it?"

Hun gav sig drillende til at rode med hans dyne, og kiggede ivrigt rundt som om, at hun skulle have gemt den på sig, selvom hun udmærket vidste, at han var lige så nøgen som hun selv var. Da han blidt trak sig fri af hendes greb og bevægede sig ud af rummet, sukkede hun utålmodigt, og rullede om på maven så hun lå med ansigtet vendt mod døren. En hånd blev kørt gennem det tykke mørke hår et par gange, så hun kunne se nogenlunde anstændig ud. Da Lucius kom tilbage ind af døren, satte hun sig hurtigt op i skrædderstilling på sengen, så hun bedre kunne tage imod, hvad det end var, at han havde med til hende. Da hun så hvad det var, som han rakte frem mod hende, rakte hun forsigtigt frem og tog imod den. Der gik et lille øjeblik med at studere den før, at hun lagde begge hænder om nøglen og knyttede den ind til sig, hvorefter hun så op på Lucius med blanke øjne.

"Thank you... It's... It's wonderful."

Det var et hjem. Lucius havde tilbudt hende, hvad ingen mennesker før havde kunne overveje at byde hende. Det var i virkeligheden ultimativ tillid som hun følte, at der lige var blevet placeret i hendes håndflader. Hun sad roligt og observerede, hvordan Lucius langsomt begyndte at klæde sig på. Hendes hoved tiltede en anelse til skrå før, at et bredt smil voksede sig frem, og erstattede de sørgmodige øjne fra førhen.

"You don't even have time for breakfast?"

Hun steg roligt ud af sengen, og stod afventende placeret foran den. Hos Lucius var det let at vende tilbage til hendes gamle vaner med, at tøj egentlig var unødvendigt. Derfor var det sjælendt, at man så sig skamme sig over sin krop uden tøj på - medmindre et hendes mange ar selvfølgelig blev pointeret.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTors Aug 24, 2017 5:33 pm

Lucius vidste udmærket godt, at hun ville blive mere end tilfreds med nøglen til hans hjem. Han havde selv til mange tider,
synes der havde været yderst ensomt og tomt. Det var ikke blot et lille hjem i Arabis, men et temmelig stort et. Han var trods alt en leder, og leder levede med de bedste ting. Hendes tilfredse smil og de glædes-fyldte øjne var noget af det han nød mest ved Hydra. Hvert enes øjeblik af hele hendes krop, hendes skønhed og ikke mindst hendes fantastiske personlighed. Hans tanker blev dog afbrudt af hendes vidunderlige stemme. En stemme han kunne lytte til i evigheder.

'' Ofcourse i have time for breakfast with you! Get some clothes on. Even trough i would love to eat with you naked, i'm not sure my household would like to see us naked. ''

Et kort grin forlod hans læber, efterfulgt af ham der fik lukket hans bukser i. Bukserne var sorte. Han havde ikke planer om at tage meget mere på, han var trods alt en mand, der sagens kunne vise sin overkrop uden problemer. Selvom han skulle have arbejde i dag, ville han også tage lidt tid fri, for at finde noget passende tøj til Hydra. Han ville overraske hende med maden netop denne dag i dag. Han vidste godt at hun egentlig blot spiste hvad der end kom på bordet. Hvad skulle hun mere forvente som slægtsløs?
Han fik med store og hurtige skridt bevægede sig ud af soveværelset og videre ind i køkkenet til hans tjeneste folk.

'' Can you make some pancake.. You know what? Make a big brunch, with all things... fruigt, meat and so on. Thanks. ''

Lucius gav sin kok et kort klap på skuldren, inden han atter engang forlod et lokale, dog denne gang var det køkkenet. Den lille killing Silas, havde endnu ikke sagt hej. Hvor mon den befandt sig? Sikkert uden for, for at jage mus eller hvad den end ville bringe med hjem denne gang.
Med det ene ben foran det andet, fik han bevægede sig selv ind på værelset til Hydra atter engang. Forhåbentligt havde hun fået tøj på og hvis ikke måtte han selv glæde hende på, med det tøj der duftede af hende, vidunderligt meget.
Han vidste også godt at senere måtte han skuffe hende, atter engang. Selvom han med glæde ville tilbringe alt den tid han kunne med hende, var der også tidspunkter hvor han blot blev revet væk fra hans frihed, for at blive sat på arbejde igen.
En krig var trods alt på vej imod Redwood slægten, så en smule mere arbejde måtte sættes ind. Møder skulle holdes, alliancer skulle skabes og ikke mindst skulle han selv gøre alt for at det ikke var Oikans der fik magten, men Adaras slægten. Det havde trods alt været dem der i sin tid havde været tættest på Redwood, før den tidligere krig var brudt ud. Cayden burde kunne se hvorfor Adara's slægten skulle på igen, men hans 'had' til Lucius ville nok sørger for en hel del andre ting. Selvom deres kærlighed i ungdommen havde været så virkelig og uskyldig.
Han rystede kort på hovedet, for at se på Hydra igen. Hun var smukkere end nogensinde før, også selvom der blot var gået et par sekunder, fra han før havde lagt sine øjne på hende. Hendes skønhed ville aldrig kunne tages fra hende også trods hendes ar. Det gjorde hende blot meget mere smuk.

'' Are you ready, love? ''

Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeFre Aug 25, 2017 1:45 am

Som altid var Lucius generøs ved hende. Hydra påskønnede hver en handling, hvert et ord og hvert et smil han sendte i hendes retning. Hun vidste ikke meget om disse følelser blot det, at hun aldrig havde følt det før. Selv ikke da Loki havde nænnet sig til et kys hos hende, hvilket skulle vise sig at blive hendes første, havde hun følt sig tryg. Faktisk havde hun endt med at afvise ham, da han endelig havde forsøgt på mere. Sommetider overvejede hun, om de havde været et bedre match. Ikke på grund af følelser, men udelukkende fordi han også havde været en slægtløs. Lucius havde en slægt at lede, men tillod hende at alligevel i sit liv. Alene det var nok til at feje tvivlen af bordet hver gang. Desuden havde hun ikke hørt fra sin tidligere "ven" siden de skiltes efter drageøen.

"As you wish, my light. Even though... I think they might have seen something already."

Hydra lod sig smitte af Lucius' latter, og klukkede hjerteligt. Hun havde en fornemmelse af, at de næppe altid var specielt diskrete når først den ene af dem var begyndt på noget. En af hendes store luskede fornøjelser bestod nemlig af at forsøge at lokke Lucius med bort til lidt sjov, når han mindst ventede det, hvilket havde resulteret i en del mærkelige episoder. Hendes matte øjne betragtede sultent, hvordan overkroppen bevægede sig, nu da underkroppen desværre var blevet tildækket. Lucius tanker var helt korrekte, da man kunne stille næsten hvad som helst foran Hydra uden, at hun ville rynke på næsen af det. Som slægtløs - og som drage - havde hun fortæret en del måltider, som mange ikke ville drømme om. Dog siden mødet med Lucius var hun blevet mere opmærksom på, hvilke ting der smagte bedre og gavnede hendes krop mere. Da han bevægede sig ud af soveværelset, skridtede hun over til bunken, hvor hendes tøj var blevet smidt aftenen før i al hast. Hun havde ikke meget, men møderne med Lucius var specielle. Derfor havde hun valgt en lidt pænere kjole, som hun havde fundet respektabelt nok til at bærer. Hun trak derfor kjolen over hovedet igen, og rettede en anelse mere på håret. Hun bar ingen undertøj eller sko, men sådan var hun trods alt mest komfortabel. Da Lucius atter befandt sig i lokalet, lyste hun op i et smil ved synet af hans vidunderlige skikkelse før, at hun bevægede sig over til ham. Da da igen stod tæt, lagde hun armene om hans nakke og så ham i øjnene.

"I am. But are you well, my light? You seem worried."

Hendes stemme var kærlig, men også bekymret. Hun ønskede blot det bedste i verden for Lucius, manden som havde givet hende alt og så meget andet, også hvis det betød, at hun selv skulle tage sig af det. Bag den skrøbelige facade gemte der sig trods alt et hav af kaotiske og stadig utæmmede kræfter, som nu og da brændte efter at blive sluppet løs.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeFre Aug 25, 2017 11:12 am

Lucius var ikke blot blevet glad for Hydra. Hans følelser var hen af forelskelse, men han gemte det stadig en del væk.
Hvordan skulle han forklarer overfor sin slægt, at han var møg hamrende forelsket i en slægtløs? I denne tid var det ilde set, at en slægtløs og en fra en slægt overhovedet havde noget sammen. Han rystede atter engang på hovedet, for at kaste tankerne væk.
Han skulle ikke ødelægge deres morgen med sådan tanker, atter engang. Han havde massere af tid til at tænke over ting som dette, på et andet tidspunkt.
Han smilede kort for sig selv, efter fulgt af hans blik der bevægede sig over til Hydra atter engang. Kjolen besad hende utroligt godt. Ikke nok med hun var smuk i forvejen, blev hun altid meget smukkere lige meget hvilket tøj hun lod sig tage på.

'' I'm well, my love. It's just all the work. ''

Han smilede roligt til hende. Han havde ikke lyst til at informerer hende om, at krigen kunne gøre en hel del ting. Hvis Lucius kom til magten, ville der være så mange ting han kunne få indført. Han vidste at kærlighed ingen grænser havde og det var han bestemt ikke den eneste med den holdning om.
Han lod sin hånd gribe om hendes, i det han bevægede sig ud af værelset atter engang, maden stod klar på bordet og det var ikke blot en smugle mad, men mad nok til en hær. Normalt havde han også alle de vigtige titler i slægten ved hans bord, men de havde været optaget denne dag og Lucius ville nyde den med hans kærlighed denne morgen.

'' What if i tell you, that we could do something to night? I got some freetime, and i hoped we could spend it together. ''

Ganske rigtigt, havde han lidt fritid i dag. Dagen bestod trods alt af møder atter engang og på et tidspunkt ville disse møder blive for lange og trættende til at kunne holde ud i længden. Desuden nød han også hans tid med Hydra, så lidt tid med hende ville være en drøm der gik i opfyldese endnu engang.
Inden Lucius havde set sig meget mere om, var den lille killing sprunget på bordet og var gået amok i den tilberedte kylling der stod der. Typisk killingen. Ingen manerer, måske var det også fordi han lod den gøre hvad end den ville, så længe han havde dens tillid og trøst ved sig.

'' So this is Silas! Say hello til Hydra! ''

Som om at Silas kunne forstå Lucius, gav den et miaw fra sig, samt en spinden i tilfredshed. Den havde før udvist utilfredshed og vrede overfor ankommende men nogle havde åbenbart en bedre virkning på den end andre.


Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeLør Aug 26, 2017 1:04 am

Hydra kunne ikke undgå at rødme, da hun fornemmede, hvordan hans blik hvilede længe på hendes krop. Hun bar hverken elegancen eller rødderne som de mange overklasses hunkøn, der stod i kø og sukkede efter Lucius på gaden, men alligevel var det hende, som han stod og beundrede. Det var hende, med sine nøgne fødder og utæmmede hår, som tilbragte nat efter nat i hans varme favn, og som om morgenen fik æren af at se hans betagende øjne som det første den dag. Det havde taget tid, men Hydra var efterhånden nået til et punkt, hvor hun følte sig godt tilpas i sine menneskelige skikkelse. Lucius havde lært hende meget, om han vidste det eller ej. Hun elskede at observere ham, og lære af alle hans ord og handlinger.

"It's the war. It brings a lot of work, doesn't it?"

Hun var udmærket klar over, at krigen var i gang. Hun var bagud mentalt, men hun var ikke dum. Hydra brugte trods alt sin tid på at udforske landet, når hun altså ikke befandt sig i favnen på Lucius. Krigen var dog også en af de grunde til, at hun vendte tilbage oftere og oftere. Selvom hun ikke var en af de bekrigede slægter, så følte hun sig usikker. Der var formentlig ikke mange som havde overskud til de slægtløse nu, hvor at alle var i gang med at skabe alliancer. Specielt ikke The Redwoods, som hun havde forsøgt at skænke meget få tanker. Hun havde ikke nærmet sig Redhawk siden den dag, at hun undslap Kathrines kløer, og hun planlagde ikke at gøre det igen. Hun rystede hurtigt de voldsomme minder ud af hovedet før, at hun lod sig føre ind i spisesalen. Da hun så bordet, spækket med mere mad end man kunne drømme om, kunne hun ikke tilbageholde et gisp. Det var overvældende, men på en god måde. Og så var hun glad for, at de var alene.

"I would love to! Anything special you want to do?"

Hun glædede sig allerede ved tanken om, at hun ikke behøvede at tage derfra denne aften. Hun havde trods alt håbet at kunne blive lidt ekstra, men med Lucius' travle skema så var det forståeligt nok aldrig til at vide. Hun nød alligevel al den tid de tilbragte sammen, hvad end det var blot et par minutter eller et par timer. Pludselig fløj en pelset skikkelse op på bordet, og afbrød hendes drømmende tankegang. Hydra kiggede nysgerrig på den lille killing, som havde givet sig i kast med at partere kyllingen på bordet. Hun kunne ikke undgå at le igen, og sneg sig langsomt nærmere, imens Lucius præsenterede killingen.

"Ah, yes. Pets! I always forget that you have these. Hello Silas! You seem just wonderful."

Hun sneg sig helt hen til bordet, hvor hun satte sig på hug, imens et par forventningsfulde øjne blev rettet imod killingen. De eneste former for dyr hun havde vænnet sig til var husdyr, hvilket dragerne også havde lært hende om. Det var trods alt en stor del af deres føde. Kæledyr var derimod noget som mange holdt, men udelukkende for 'hyggelige' formål. Katten havde altså intet formål udover dens selskab.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeLør Aug 26, 2017 6:01 pm

Lucius trak på skuldrene let for sig selv. Mange ville egentlig tro at Lucius blot udnyttet den stakkelse pige, for hendes specielle evne. Det var aldrig en tanke Lucius havde fået sat sig selv for. Hans specielle bånd til hende, betød meget mere end noget andet. Generelt, hvis han kunne havde han sat sin kærlighed til hende, før noget som helst. Men som en leder, måtte han tage sig af pligterne og desuden ville han aldrig have muligheden for at kunne skabe en rigtig kærlighed til hende. Han ville aldrig kunne forlove sig med hende, for derefter at gifte sig med hende og få børn. Lige nu var det heller ikke hans ønske, men blot at kunne svinge hende i hans arme hver eneste dag. Han ville gerne have deres 'forhold' til at gå langsomt frem, for at få det til at fungere. Med tiden ville slægten også kunne tilgive ham, hvis han valgte at sætte sig på knæ for hende.


'' Maybe i would like to make that a surprice. ''


Han smilede roligt for sig selv. Han havde egentlig ikke planlagt hvad de skulle, men hans største ønske var nok at tage hende med ud at se stjernerne. I Arabis var det ikke en særlig stor mulighed, eftersom at det var en grotte-by. Men han havde muligheden for at kunne bevæge sig ud af grottebyen, grundet hans slægtevne. Silas var ikke blot et kæledyr for ham, men en del af ham. Selvom han stadig var en lille killing og det ikke var vildt lang tid siden han havde anskaffe sig den, betød den stadig meget. Egentlig var den godt og vel 2 år gammel, men lignede stadig en killing.

'' I only have him. Don't worry. I won't get a dog, or something els. Not without your permission, now you also live here. ''

Ganske nok boede hun her ikke fast, men hun havde fuldt ud muligheden for det. Måske var det også for hurtigt at kalde dem for nogle der boede sammen. Det ville også skabe en masse debat for Lucius titel. Ej havde de heller snakket om den slags. Nok elskede han trygheden ved hende, men allerede at de boede sammen, var et utroligt stort skridt.
Hun havde trods alt fået en nøgle til hans hjem, så hun altid havde muligheden for at tage der til. Og selv hvis han lå i en god middagslur, ville han sætte sin tid af til hende.
Han trak stille stolen ud, ved bordet. Han havde med tidens tale, allerede fået stillet sig derover. Hans røv fik plantet sig i stolen og trukket sig selv ind til bordet.

'' Eat! Go for it! ''

Han fik hurtigt selv grebet en masse mad fra bordet. Han manglede ikke noget, og ønskede han mere havde han muligheden for at købe langt mere.

// Beklager det dårlige svar... //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeMan Aug 28, 2017 10:58 pm

Mistillid havde altid været en stor del af Hydra. Hendes liv havde været så afskåret fra mennesker, at hun aldrig rigtig havde lært om mistillid før, at hun tog sine første skridt mod civilisation. Det skulle så vise sig, at det var noget af det første, som hun fik lært. Sjælendt havde hun oplevet mere kaotiske strukturer i et samfund, hvilket havde kastet hende forvirret rundt mellem slægterne i starten. Der var hun hurtigt blevet vist mistillid alene på grund af sin øjenfarve. Det havde lært hende mange ting, som hun desværre holdt godt fast på. Hun havde også nægtet at åbne meget op for Lucius i starten. Hun havde været bange og aggressiv overfor alle som nærmet sig, indtil hun til sidst begyndte at indse, at ingen af dem ville skade hende. Siden da havde tanken om, at Lucius nogensinde skulle vende sig mod hende - eller endda udnytte hende - virket som en fjollet tanke. De eneste som hun til evig tid ville nægte at stole på var The Redwoods, hvilket Lucius lod det til at have det helt fint med.

"Uh, I do love surprises!"

Hydra nænnede ikke at spørger mere, da hun havde en mistanke om, at det ville ødelægge lidt af stemningen. Det krævede dog en hel del at holde hendes nysgerrighed i skak, men det hjalp pludselig meget, da hun fik kontakt med killingen. Hun rakte forsigtigt en hånd hen, og lod fingrene stryge over kattens bløde pels, imens hun smilende holdt øjenkontakten med dem. Imellemtiden lyttede hun dog til, hvad Lucius havde at fortælle om det med husdyr. Da han nævnte det med hunden, rettede hun sig op igen, og rystede stille på hovedet, så de mørke hårlokke gled rundt.

"No need for a dog. I like Silas. Besides I do not know how to care for these pets. I've seen many cats in the wild, but dogs are usually aggressive."

Hun fulgte lydigt hans ordre, og bevægede sig gladeligt over til bordet, hvor hun tog en plads nær ham. Forskellige former for kød og brød blev lagt på hendes egen tallerken, hvilket var det hun var mest vant til at spise og stadigvæk foretrak. Hun endte dog også med en smule frugt, hvilket hun var begyndt at få smag for selvom, at hun påstod, at det hurtigt blev for sødt for hende. Efter en stille stund, hvor de begge to sad og tyggede i stilhed, fik hun slugt endnu en bid, og tøvede så ved den næste. I stedet lagde hun sin gaffel ned igen, og rettede et undrende blik mod Lucius.

"My Light... what... what are we?"

Hendes mørkebrune øjne var hverken anklagende eller desperate, men ledte blot efter svar. Imens Lucius eventuelt gav sig til at svare eller tænke, samlede hun gaflen op igen, og nød endnu en mundfuld af den vidunderlige morgenmad.

//Det er helt fint <3//
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTirs Aug 29, 2017 2:03 pm

Måske udtalte Hydra sig, om at hun ikke vidste, hvordan hun skulle tage sig af dyrene, men med tiden lærte man det.
Lucius havde også været uviden, dengang han anskaffede sig Silas. Men den lille killing havde blot vækket hans hjerte så meget, at han ikke kunne lade sig selv, lade den lide. Han havde fundet den i en grøft. Moren og de andre killinger havde ligget døde ved siden af ham, men den killing havde kæmpet lige til det sidste. Lucius havde heldigvis fundet den og taget den til sig. I starten havde han blot taget sig af den, for at kunne sætte den ud i det fri efter, men dens kærlige narstreger og opmærksomheden fra den, gjorde blot han ikke kunne lade den gå igen.
Ganske rigtigt, som hun sagde havde hun en større tildens til at være aggressive, men nogle hunde havde heller aldrig lært andet.
Ligesom et menneske. Lærte man den at noget var det korrekte, men i virkeligheden var fuldkommen det forkerte, ville de altid have troen at det var det korrekte.

'' Alright. ''

Han tog en bid, da hendes spørgsmål strejfede hans tanker. Han var skam sikker på hvad han ville kalde hende, men det var nok nærmere forskellen i hvad hun ville kalde dem.
Hvis han havde muligheden for det fuldt ud, havde han sat sig på knæ og gjort hende til hans dronning - Problemet var blot, at sådan fungerede det ikke i slægtene. Hvis det en dag skulle ske og de ikke længere var sammen, ville hun stadig have en stor del af hans hjerte med hende.
Aldrig i livet, havde han ladet en person komme så tæt på ham. Selv ikke Cayden, som havde været en stor del af hans liv før, han var blevet leder.

'' If i may, i would love to call you my girlfriend. But what do you want? ''

Han ville ikke tvinge hende ind i et liv, hun ikke ville inde i. Det var trods alt hendes liv det ville komme til at gå ud over, i fremtiden. Måske ville han have sit folk med sig og forsøge at overtale dem til at verden ikke blot var firkantet og at der ingen grænser var. Det var nok nærmere svært at få indført det i hele regionen. Charles var trods alt en mand der blot levede efter sin egen fantasi. Gik tingene ikke som han ville have det, opførte han sig som et pattebarn og straffede børn. Det var en af de største grunde til Lucius hadet ham.
Hans blik rettede sig dog op på Hydra atter engang, som han ventede på hendes svar. En lille bid af noget mad, kom hurtigt indenbors hos ham.  
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Aug 30, 2017 5:48 pm

Hydra havde en overvældende lyst til at samle killingen op, og holde den mod sit bryst, men hun undlod. Hun havde set dyr bærer på deres unge i det fri, og endda enkelte mennesker bærer rundt på forskellige arter, men hun havde aldrig set den korrekte måde at løfte et dyr på, så hun undlod derfor af hensyn til killingens sikkerhed. Den virkede pludselig så skrøbelig med tanke på, hvad størrelser hun selv kunne antage. Dog var hun glad for, at Lucius lod til at forstå hendes beslutning omkring flere husdyr. Måske i fremtiden, når hun engang var mere vant til den slags. Forhåbentlig ville de ekstra timer hjemme hos Lucius, takket være nøglen, hjælpe hende med den slags.

Hendes spørgsmål lod til at komme bag på ham. Ikke noget til, at han virkede oprevet eller chokeret, men mere i form af en kortetænkepause. Hun ventede spændt, og da han endelig kom med svaret, smilede hun tilfreds og glad. Det var et værdifuldt ord, og noget mere end, hvad hun egentlig havde turde håbe på da hun spurgte.

"I would like to be called that. It's a meaningful.... title, yes?"

Det var underligt for hende, da hun egentlig ikke så dem som bundet af hinanden, men hun vidste, at ordet bar en slags værdi og betydning i den form, som man ikke bare kunne rende fra. Hele grunden til, at hun spurgte var blot, at hun kun havde set familier bo sammen. Selv i naturen havde dragerne gerne fundet sammen med en mage, og blev sammen det meste af tiden. Det der gjorde det mest forvirrende for hende var, at menneskerne havde så mange forskellige titler med forskellige meninger.

"It's just... we live together now. I've seen that before, but never tried it. You have so many titles, but in the nature we-... they just have 'mates'. But I guess, it's kind of the same. So we are mates now."

Hun rodede lidt, og faldt et enkelt øjeblik tilbage i den gamle vane med at referere sig selv til en del af naturen. Hun forsøgte at holde op, da hun meget gerne ville passe ind i Lucius' verden i stedet. Hun følte selv, at det gik ganske godt, men nu og da kunne hun mærke et gammel utæmmelig flamme dukke op et sted. Det var som regel også der, hvor hun atter vil opsøge ham for opmærksomhed, så hun kunne tæmme den.

"Does it mean that I have to stay all the time?"

Efter de mange ord, tog hun sit glas som var fyldt med saft, og nippede let til væsken for at hjælpe den tørre hals.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTors Aug 31, 2017 4:23 pm

Mente hun virkelig disse ord, eller var blot nogle ord hun sagde for at gøre ham tilfreds? Han tvivlede ikke på hende og ville nok ikke gøre, før hun beviste det modsatte. Hans læber begav sig imod et smil, et stort et. Hydra ville nok ikke kunne gøre ham til en glad mand, hun ville gøre ham til en lykkelig mand. Ikke blot var hun hans kæreste men også hans bedsteven. Trygheden ved hende, var noget han ikke blot kunne lade gå. Han ville holde hende ind til sig, så længe hun kunne, selv hvis jorden gik under.
Han ville også passe på hende, så længe han var levende.

'' That it is. That means we have united our hearts. The last thing we need to make it perfect is a ring and yes to each other. Then our souls would bound together. ''

Han ønskede uden tvivl at kunne sætte sig på på knæ for sin elskede, men det var intet han kunne. Deres forhold havde kun varet et år og et par måneder. Mange var kærester i flere år, før de overhovedet havde tanken om det. Ud over det, var der også en stor lov der stoppede dem fra det. Selvom han ville kæmpe til det sidste, for at få indført alle hans ideér, ville det også tage mange år. Først skulle Charles fjernes fra tronen og det ville kræve en hel del.
Han nuppede en bid mere, fra gaflen. Hydra skulles læres en masse ting. Ville Lucius nogensinde have alt energien til det? Selvfølgelig. Han elskede hende at hele hans hjerte og ville derfor aldrig lade hende stå alene. Hans største ønske var dog en familie, men tiden måtte vise om det var noget der ville ske.

'' We don't have to do it, if you don't want to. You know that i would NEVER do anything to hurt you or make you feel uncomfortably. I will always, make sure you have it good. ''

Aldrig i livet, ville han tvinge hende til at gøre noget hun ikke havde lyst til på nogle måde. Ikke engang hvis det galt liv eller død. Hvordan skulle hun også kunne tilgive ham, hvis det var hvad han besluttede sig. Selvom han havde sagt, han havde tilgivet sine forældre, for det de gjorde, havde hans hjerte ikke. Den sorg der var kommet ud af det også selvom det var for hans families skyld.

Han trak på skuldrene, som han så over imod en tjener, som bevægede sig ind i rummet. Et par hviskende ord, fik hurtigt vagt hans opmærksomhed. Han havde et arbejde og passe og ikke nok med det, var personen han skulle se allerede kommet. Ville han få noget ud af hans ting.
Han smilede kort, inden han trak stolen ud for at rejse sig op. Med hastige og hurtige skridt, bevægede han sig imod Hydra. Da han stod ved hende, gav han hende et kys panden, med en hånd på hendes ene kind.

'' I have to go my love. But eat it all. Silas will be here, if you need company. ''

Han gav hende endnu et kys, før han bevægede sig imod sit soveværelse, for at hive alt tøjet på og bevæge sig videre til sit møde lokale.

// Jeg tænker vi bare spoler i tiden, istedet for at lave et nyt emne? //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeLør Sep 02, 2017 1:52 am

Hydra spidsede straks øre. En ring? Det måtte være ægteskabet, som hun havde hørt op. Hun lyste op, som om hun lige havde fået en god idé, og smilede ivrigt mod Lucius.

"That doesn't sound too hard. I've seen lots of rings in the cities! I can find want if you want?"

Alligevel fornemmede hun, at stemningen faldt en smule hos Lucius. Hun havde en idé om, at det ikke altid var lige nemt for ham at elske hende, selvom han tydeligt ville det med hele sit hjerte. Hun bebrejdede ham ikke. Jo mere hun lærte, jo tyderligere blev det for hende, hvor lidt ønskede hendes slægt - hendes ikke eksisterende slægt rettere - fremstod for verden. Siden hendes katastrofale møde med Charles for snart to år siden, havde hun faktisk forventet mere end blot en dusør, men hun var lettet over, at hun eller andre ikke havde oplevet noget. Hun faldt en smule mere til ro igen, og sendte i stedet Lucius et kærligt blik.

"I know... and I love you for it."

Da tjeneren kom og bragte nyheder til Lucius, fortsatte hun roligt med sin morgenmad. Ganske diskret undlod hun dog at se op, og dermed få øjenkontakt med tjeneren. Selvom Lucius bød hende velkommen i sit hjem, og selvom hun stolede på folkene i hans by, så døde gamle vaner ikke nemt. Jo mindre de så hendes øjne, jo mindre håbede hun, at de ville tale for meget om det. Hun så til gengæld op igen, da Lucius nærmede sig, og plantede et kys på hendes pande.

"See you tonight, my light."

~ Senere den aften ~

Efter morgenmaden havde Hydra fortsat sin dag alene - med undtagelse af, når hun nu og da ville støde på killingen som havde vist sig stor underholdning. Hun havde sat et par timer af til at øve sin læsning en smule, men som sædvanlige gled bogstaverne hurtigt sammen, og hun var blevet træt af at prøve. Det eneste læsning hun kendte til var, hvad hun havde lært sig selv. Hun ønskede ikke at besvære Lucius med den slags træning, da hun hurtigt blev irritabel og vidste, at det ville tage mange timer. De timer ville hun hellere bruge på noget andet. Derefter havde hun brugt tiden på at lege med Silas. Både i menneskelig form, men også som kat, hvilket havde vist sig lidt af en finurlig oplevelse. Katten lod stadigvæk ikke helt til at forstå, hvad der var sket. Sidst på eftermiddagen - hen mod aftenen - havde hun besluttet sig for at tage et bad, så hun ville være klar til overraskelsen med Lucius. Det var en vidunderlige frynsegode, som hun mente mange tog for givet. Det varme vand, de velduftende sæber og salver, samt det faktum, at hun kunne bade uforstyrret. Siden hun ikke havde spist meget efter morgenmaden, tog hun et fad med søde bær og bragte det ud til badekarret, hvor hun smed sin kjole og lod sig glide ned i det skummende vand. Imens hun nød stilheden, og nogle bær, lod hun sin højre hånd glide op gennem vandet, så hun kunne se sin håndflade. Imens hun lå der, nøgen og beroliget af det varme vand, fremstod mærket helt tydeligt. I et kort øjeblik kunne hun næsten se kniven for sig, mærke følelsen af det kolde metal der gik igennem hånden og det mørke blod der piblede frem mellem fingrene på hende. Hun gispede kort, og trak hånden ned i vandet igen, hvilket efterlod en klar plet mellem boblerne. Hendes øjne var atter mørkegyldne. Hun sukkede frustreret, og krummede sig sammen i badekarret.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeMan Sep 04, 2017 3:16 pm

Lucius havde netop afsluttet de sidste pligter, i mødelokalet. Dagen havde været lang og ikke mindst ligesom kedelig som alle andre dage. Hydra havde der imod altid gjort hans dag bedre, når han forlod mødelokalet og bevægede sig til hans egne gemakkere. Og netop det, ville ske endnu en aften. De havde lavet en klar aftale om at de skulle mødes efter maden. Lucius ville fortage sig et bad, tage fint tøj på for derefter at tage hende med ud af Arabis og se stjernerne. Ud over det, havde han også anskaffet en hest til hende, så når hun bevægede sig frit, skulle hun ikke gøre det på gåben, men ved hjælp fra et hurtigere dyr. Forhåbentligt ville hun blive glad, men han var nu ikke sikker. Engang i mellem, var hun svær af aflæse.
Hans skridt bevægede sig op af trapperne, imod badeværelset. Forhåbentligt var Hydra igang med selv at gøre sig klar, eller lege med Silas. Hans øje blev dog hurtigt fanget af hendes krop. Der lå hun i badet, krummet sammen, stadig ligesom smuk som altid.

'' Hey love. Did you have a good day? ''

Med disse ord sagt, lod han langsomt hans klæder falde af ham. Trøjen blev selvfølgelig hevet over hovedet, og bukserne taget af. Forhåbentligt ville hun intet have imod at han trådte ned med hende i badekaret, ellers måtte hun sige til og det var netop hvad han gjorde. Med et ben på hver side af hende og hendes ryg imod ham.
Den varme, der gled over hans krop, var ikke blot rar, men af de følelser hvor man følte sig elskede. Man følte sig omfavnede at kærlighed. Det var en af de ting han nød, igennem en dag. Et langt og dejligt bad og når nu den person han elskede var med, gjorde det en del bedre. Han lod langsomt sine arme omfavne den allerede varme krop, Hydra besad. Et kys fik også sneget sig om i nakken på hende.

'' I have missed you. It has been a long day without you by my side. ''

Disse ord blev sagt, som Lucius stod op af badet igen. Selvom han gerne ville nyde det en anelse længere tid med hende, vidste han også at han skulle gøre sig klar. Alt skulle være perfekt denne aften. Intet skulle stå i vejen for de to.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Sep 06, 2017 12:47 am

Hydra var langt væk. Det varme vand, samt minderne der ustoppeligt væltede tilbage. Hun så det hele foran sig - igen og igen - imens hun kæmpede for at bevare, hvad der var virkeligt og ikke var. Hun var lige ved at give op et kort øjeblik, imens hun overvejede, hvor længe hun egentlig havde siddet i badet, da der pludselig lød en familiær stemme. Lucius var vendt tilbage, og hun havde ikke engang hørt ham komme. Hun rettede sig langsomt op i badet, imens hun tvang sine øjne tilbage til den normale farve. Det var som om at selve synet alene, blot Lucius stående der med et tilbedende blik rettet mod hendes simple krop, var nok til at skylle tankerne bort. Pludselig var hendes sind ikke indhyllet i mørke og dunkle minder, men i stedet varme og en behagelig følelse i hele kroppen. Han var hendes redning. Igen.

"It was good... but lonely. Even though Silas has been very sweet."

Imens hun betragtede Lucius smide tøjet, kunne hun et øjeblik ikke undgå at sukke lykkeligt, og smile ved tanken om, hvor heldig hun havde været. Hendes liv kunne næsten ikke være mere perfekt, specielt ikke efter, hvordan det startede ud. Da han gjorde mine til at træde ned i vandet med hende, rykkede hun lydigt en lille tand frem, så han kunne sætte sig bag hende. Så snart det var gjort, lod hun sig blidt glide tilbage og lagde så hovedet hvilende imod hans brystkasse. Hun lukkede øjnene ved følelsen af hans kys, og lod sine arme omfavne hans.

"You know. I can always go with you. Just to be there with you."

Da Lucius valgte at stå op efter relativt kort tid, og hentydede til, at han allerede ville forlade badet, vendte hun sig selv i karret med et ærgerligt blik. Et øjeblik havde hun helt glemt, hvad Lucius havde snakket om tidligere, men så slog det hende. Hun lyste atter op, men kunne alligevel ikke modstå at lade hænderne glide ned over hans lår, inden hun sendte ham et drillende smil.

"Is it time already?"

Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Sep 06, 2017 5:37 pm

Selvom han inderligt ønskede, han kunne træde ned i badekaret igen og nyde alverdens tid med hende og den tryghed hun besad. Før Lucius havde opdaget sine følelser for hende, havde han været et lettere koldt og kynisk menneske. Måske havde det i virkeligheden været fordi at både Cayden og Hazel havde såret hans hjerte? Selvom han ikke havde været inderligt forelsket i Hazel, havde det stadig været sårene at høre, hun mere så ham som en bror. Heldigvis var Hydra kommet hurtigere ind på hans liv,
end nogle anden og hun ville nok også være den eneste, der ville gøre det.
Han vendte sig roligt rundt og så hende i øjne. De matte øjne passede hende alt for godt.

'' I hate to leave the good things, but i have something waiting for you. Something i hope you would use. ''

Han lod håndklædet omfavne hans krop. Selvom han ikke var bange for at vise sin krop til hende, havde han stadig behov for at skulle tører sig, for at blive tør. Han gav hende et kort kys på panden, inden han bevægede sig ind på værelset for at få noget tøj på. Håndklædet lod han dog falde ned, så han stod med sin nøgenkrop i syn for hende. Et par sorte jeans og en hvid skjorte, kunne sommetider gøre store ting ved en krop. Daten skulle ikke være alt for fin, han nød hendes selvskab, selv som nøgen fuldt ud. Han håbede da også gevaldigt på at hun ville overnatte hos ham endnu en nat.
Hvis ikke, måtte han blot sove alene.

// Sorry det korte svar D: //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeMan Sep 11, 2017 9:49 pm

Hydra så ikke Lucius som kynisk. Han havde givet hende meget - mere end nogen andre faktisk - og så gjorde han det udelukkende på grund af kærlighed. Det smertede hende ofte, at hun ikke havde noget at give ham andet end sine uhæmmede følelser, men han havde insisteret længe på, at det var okay. Hans titel og slægt gjorde, at han sjælendt manglede noget... andet end selskab. Dog vidste hun, at selv hendes selskab kunne være en byrde. Hun var slægtløs. Hun var mærket, og hun havde problemer. Hun vidste ikke præcis, hvad det var, men hun vidste, at det var værre uden Lucius. Hun brugte ham... og hun elskede ham. Hvilket hun drømte om at gøre for evigt.

"Oh? Another surprise? I'm excited, my light, but you have already given me so much."

Hun var skam begejstret, men en kort tøven indikerede, at hun mente, hvad hun sagde. Hun fortjente ikke mere. Hun havde skam ikke engang brug for mere! Hun havde ham. Hydra rejste sig ligeledes fra badet, og flyttede ud på det kølige gulv. Hun fangede et håndklæde, som hurtigt blev brugt til at fjerne fugten fra hendes krop. Håret lod hun lufttørre, og efter en kort inspicering besluttede hun, at en klipning snart ville være nødvendig. Med et håndklæde omkring sig, vandrede hun forbi Lucius - efter et blidt kys blev plantet på hans skulder - og satte sig så på hug ved sin taske, som hun havde medbragt. Der lå det meste af hendes tøj og personlige ejendele. Andet ejede hun sådan set ikke. Fra tasken fremdrog hun en tynd og fin skjorte med prikker, samt en enkelt sort nederdel, som hun iførte sig. Derefter bevægede hun sig igen ud til badeværelset, hvor hun lagde en sidste hånd på sit udseende. En børste igennem håret, lidt farve til læberne og lidt naturlige blomsterduft fra nogle planter hun havde samlet. Da hun omsider var tilfreds, placerede hun sin skikkelse i døren til badeværelset, og så over mod Lucius med et smil.

"I'm ready."

//It's cool <3//
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTirs Sep 12, 2017 3:43 pm

Måske sad alting blot tilbage fra hans forældre - Den kærlighed han ikke havde mærket fra dem,
fordi de havde valgt at sende ham væk, istedet for blot at beskytte ham selv. I sine voksne år, havde han haft fuld forståelse overfor deres valg, men som et 5 årige barn, havde man blot følt sig svigtet og ikke følt sig specielt elsket. Heldigvis havde han fundet støtte i sin bonus bror. En bror der skulle vise sig at betyde langt mere end han havde forstillet sig.
Hans tanker blev dog afbrudt af hendes stemme, der stadig var ligeså vidunderlig som altid. Ja, han havde givet hende meget allerede, men han ønskede at kunne give hende, hele hans liv - Hvilket blot ikke ligefrem var muligt.

'' If you don't want it... I can always give some others it. ''

Han lod en glædelig latter, flyde ud af hans mund. Han havde det alligevel lidt sjovt, med at hun stadig ikke helt kunne finde ud af at være et menneske. Han elskede hende dog stadig ligeså meget som altid, ingen tvivl om det.
Han vendte sig roligt om, som hans blik mødte hendes. Hendes tøj var ligeså tilpasseligt som hans eget. Ikke for fint, men alligevel fint. Forhåbentligt ville det blive en god aften, med massere af hygge og kærlighed til dem begge... Og forhåbentligt ville ingen genere dem, men man vidste nu aldrig, nu hvor krigen trods alt var igang igen...

'' If you are ready, then lets go! ''

Han fik med hastige skridt, bevægede sig over til hende, svinget sit ene håndled ind i hendes og flettet fingerne sammen med hende. Forhåbentligt gjorde hun det samme, men man vidste trods alt aldrig.
En tjener fik dog fanget hans opmærksomhed hurtigt igen. Han stod klar med et tæppe og en kurv med forskelligt mad og drikkelse. Forhåbentligt havde hun ikke fortaget sig noget at spise endnu og var stadig sulten. Nattehimlen var trods alt allerede faldet på.
Han fik sat gang i sin gå gang og som de bevægede sig tættere på udgangen af Arabis, blev den klare nattehimmel med stjerne smukkere og smukkere - Hvis det selvfølgelig var den slags man godt kunne lide. Han slap hendes hænder atter engang, som de var nået ud til udgangen af Arabis, fik taget fat i tæppet og lagt det ligeså fint græsset. Kurven blev sat oppe på.

'' Come and sit! ''

// Awesome <3 //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTors Sep 14, 2017 3:31 pm

Et øjeblik stirrede hun blot forvirret imod Lucius, da han foreslog at give hendes overraskelse væk. Det var ikke så meget det, at han gav den væk, men mere hvem han gav den til, som foruroligede hende. Da han begyndte at le, gik det dog pludselig op for hende, at han spøgte med hende. Selv kunne hun ikke tilbageholde en fnisen, og tjattede drillende imod ham.

"You're fooling me!"

Hydra følte selv, at de udgjorde et godt match. Ikke blot tøjmæssigt, hvilket han blandt andet havde lært hende om var en ting, men også personlighedsmæssigt. Lucius var som oftest den rolige og ansvarlige, som samtidig forstod sig på menneskelige følelser. Han var hendes anker og forbindelse til alt, hvad der var menneskeligt og trygt. Hydra var mere af et wild-card, og fik som regel sat skub i dem begge to, hvilket hun havde en idé om, at Lucius påskønnede efter lange og trættende dage på arbejde. Denne aften lod det til, at Lucius havde besluttet af bytte kortene rundt, hvilket hun sagtens kunne mærke var en smule uden for hendes komfort zone, men overraskende rart faktisk. Da han bevægede sig over mod hende, flyttede hun kærligt sine fingre med hans, inden de blev mødt af tjeneren som pludselig stod med en masse ting. Hydra der aldrig havde oplevet en picnic, virkede uforstående, men stadigvæk spændt.

Imens de vandrede sammen, hånd i hånd, gennem de lange og mørke tunneler der dannede Arabis, tænkte hun over, hvor mange gange hun egentlig selv havde taget ruten. Hun måtte kende den næsten lige så godt som Lucius efterhånden, hvilket fik hende til at føle sig en smule stolt. Ved synet af den klare aftenhimmel som mødte den, bredte hendes smil sig en tand mere. En hav af følelser skyllede over hende, og hun lukkede et kort øjeblik, imens hun nød den friske luft og de minder det bragte. Det var sådan set det, som hun savnede mest i Arabis. Himlen. Et øjeblik fik hun lyst til at sprede vingerne ud, og så bare flyve sig en tur. I stedet bed hun trangen i sig, og så efter, hvad Lucius var i gang med. Tæppet virkede som en god idé, og hun satte sig derfor lydigt.

"It's beautiful out here. Don't you ever miss the sky?"

Hendes blink vendte atter tilbage til ham, imens hun satte sig en anelse tættere på.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeFre Sep 15, 2017 3:13 pm

Lucius lod stadig sin blik falde på himlen. Hydras spørgsmål fik ham til at spekulere over en masse ting. Jo han savnede himlen hver eneste dag. En himmel han engang havde kunne kigge op på hver eneste nat, igennem sit vindue. Tingene havde ændret sig og de havde måtte flygte ned til Arabis for at kunne være i fred.

'' I miss it, all the time. But not as much, i miss you in a day. ''

Han smilede roligt, som han lagde sine armen omkring hende og trak hende ind til sig. Hans kærlighed til Hydra var stadig meget større end før. Det halvandet års tid, der var gået, havde gjort en del ting ved deres forhold. Trygheden og den generelle glæde ved at se hende hver dag, når hun havde besluttet sig for at overnatte hos ham, efter en lang arbejdsdag. Intet var mere vidunderlig end det.

'' Are you hungry? ''

Lucius lod sine hænder, dykke ned i kurven. Han vidste ikke helt selv, hvad tjenerne havde besluttet sig for at pakke til dem,
men lækkert mad var han ikke i tvivl om at det ville være. Et par jordbær fik han hurtigt fikset op. Noget af det mest nydelige frugt han havde smagt, ud over jordbær. Et par håndmader var oogså smurt, men pakket ind samtidigt.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeSøn Sep 17, 2017 1:50 am

Hans svar fik det største smil frem fra hende, inden hun villigt puttede sig i hans favn. Hendes kærlighed til ham var også så meget større end den lykke hun følte, når hun befandt sig oppe blandt himlens væsner med vinden under sine vinger. Hun savnede det, men hun formodede, at det blot krævede tilvænning. Hun følte det ikke specielt passende at forvandle sig så kraftigt, når hun var blandt Lucius, men samtidig fandt hun det alligevel sjælendt nødvendigt.

"I miss you too, my light. Every day that we are not together."

Hun lod sit hoved hvile imod hans skulder, og sukkede så tilfreds, imens hun beundrede stjernehimlen over dem. Mon det var muligt at komme helt derop? At røre en af dem en dag? Hun tvivlede stærkt. Hun havde faktisk forsøgt før, men faldt altid udmattet tilbage efter hvert forsøg. Da Lucius pludselig snakkede om mad vågnede hun atter lidt op fra sine tanker.

"I am!"

Drillende rakte hun over og snuppede et jordbær fra ham, inden hun med stor nydelse tog en bid, og nød saften fra frugten. Hun foretrak faktisk frugt frem for kager og andet sødt, da det var, hvad hun havde været vant til længst tid. Det andet fandt hun næsten for sødt, og så gjorde det hende en smule utilpas.

"Was this my surprise? Because I like it very much."

Hun rakte hurtigt ind, og plantede et kys på hans kind, inden hun spiste resten af sit jordbær.

//Beklager lidt kort svar x.o
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeSøn Sep 17, 2017 12:00 pm

Hver dag de ikke var sammen? Han kunne ikke tro sine egen øre. Var følelserne for hinanden virkeligt så ægte som han gerne ville have de var. Der gik ikke et sekund fra når han havde forladt hende, de morgner han havde sovet med hende, at han ikke tænkte på hende. Måske var det i virkeligheden fordi at de begge ikke kendte til kærlighed, som alle andre. De havde opfundet deres egen form for kærlighed.
Men ganske rigtigt var hun sulten. Han gav hende et kys i nakken, som hun lænede sig frem for at tage et jordbær, men atter engang blev hans tanker skubbet væk, grundet hendes smukke stemme.

'' No.. Wait here! ''

Selvom han ikke ville efterlade hende, havde han glemt alt om at få aftalt det hele med tjenerne om hesten. Normalt havde han styr på alt, men Hydra havde en afslappende effekt på ham altid. En effekt der lod ham glemme tid og sted og kun tænke på hende.
Med det ene ben foran det andet, satte han i løb ned langs Arabis lange gang, for at komme ned til tjenerne der befandt sig med hesten. Da han var ankommet fik han taget hesten og bevægede sig op af gangen atter engang.

'' This is your gift! ''

Der stod han ligeså elegant, med en hest så hvid som sne. Hvad den skulle hedde, var hendes valg.
Han ville nok blot kalde den Snefnug eller Snow. Noget i den retning. Det var en fin hoppe, passende til Hydras eget køn.

'' Now you can search so much more, without using you abillity. I really love you Hydra, i do. ''
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Sep 20, 2017 6:54 pm

Hydra kunne ikke undgå at le, da hun mærkede hans bløde læber kilde hendes nakke. Hun var vild med alle hans små drillerier, som gang på gang kunne få hende i godt humør. Også selvom, at hun ikke nødvendigvis var ked af det eller noget, så bragte han hende kun glæde og smil. Det overraskede hende dog, da han pludselig lod til at være kommet i tanke om noget. Inden hun kunne nå at sige ret meget mere end 'okay', så var han på vej ind i Adaris igen. Hun sendte et undrende blik efter ham, men besluttede så hurtigt at vente med resten af maden indtil, at han var tilbage.

Hun endte med at sidde et lille stykke tid alene. Ikke noget, som hun ikke kunne klare med en sådan smuk himmel over sig, men hun glædede sig nu voldsomt - næsten som et lille barn - til at se, hvad Lucius havde fundet på. Da hun omsider kunne høre skridt bag sig igen, rejste hun sig hurtigt, og vendte sig med et stort smil. Smilet stivnede dog i en overrasket grimasse, da hun så Lucius komme gående med... en hest! Hesten var utroligt smuk med sin hvide pels, men hun havde aldrig siddet på en før, hvilket gjorde hende en anelse urolig. Dog var hun taknemmelig for tanken. Hun bevægede sig over mod hesten, som hun forsigtigt strøg ned af flanken. Den var blød og varm, og så kunne hun mærke musklerne spille under pelsen. Den havde sikkert kostet en masse. Hun vendte et varmt blik imod ham, og gav ham så et blidt kys.

"It's wonderful! Thank you. I just... don't know how to control it."

Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeOns Sep 20, 2017 7:45 pm

Lucius smilede roligt til hende, da hun kyssede ham. Var hun overhovedet glad for gaven? Hendes overraskende smil, havde givet ham et lidt usikkert udtryk.
Han smilede forsigtigt igen.

'' I'm happy that you like her. Control is just about what you make her do. What you do. See her as a soulmate. Someone you share your life with. ''

Han smilede forsigtigt, som han slap hesten og satte sig ned på tæppet igen.
Han var ikke særlig nervøs for at hesten ville løbe væk, den virkede derimod til blot at sætte sig til at græsse.

'' Let us sleep out here for the night. ''


Han smilede som han lagde sig ned på tæppet. Det virkede ikke til heller at det ville blive en kold nat, derimod. Forhåbentligt ville hun ligge sig med ham, ellers ville han blot følge med hende tilbage, til Arabis. Han ville beskytte hende udanset hvad.


// Håber det er okay! Tænkte det var på tide at oute emnet. //
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitimeTirs Sep 26, 2017 12:19 am

En sjælepartner. Atter forvirringe hos Hydra, som hun denne gang ikke lod være tydelig. Hun havde mere den idé omkring sjælepartnere, at det var nogen som man elskede. En mage. Ikke en hest, som nok ville dø før, at hun gjorde. Alligevel kunne hun godt se det befriende i idéen.

"I will remember that... but you're the one, that I want to spend my life with."

Hydra slap ligeledes hesten, og bevægede sig over mod Lucius. Da han lagde sig ned på tæppet, gjorde hun det samme, og lod sin krop hvile helt tæt op af hans. Hun sukkede beroliget, og lukkede så øjnene, imens hun nød naturen omkring dem.

"That sounds like a great idea."

Der ville ikke gå længe, inden hun så ville falde i søvn i hans arme, lykkelig over dagens begivenheder.

//Yes, lad os det! Out :3//
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Back to work - Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Back to work - Lucius    Back to work - Lucius Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Back to work - Lucius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» I need help with some work ~ Aethelwulf
» Guess this can work out? - Noah
» You got me- Lucius
» Lets get back!
» The Boys Are Back in Town. Multiemnesøgning :D

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Arabis-
Gå til: