Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
» Masks & Mirrors - Alexei
Søn sep 16, 2018 4:52 pm by Elena

» I do, or not. - Alexei.
Tors sep 13, 2018 4:21 pm by Alexei

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Tors sep 13, 2018 4:03 pm by Alexei

» You got me- Lucius
Ons sep 12, 2018 4:23 pm by Mikael

» When marriage is a thing...(Ria)
Tirs sep 11, 2018 1:09 pm by Ria

» Et besøg og en tur. - Madeline
Søn sep 09, 2018 8:47 pm by Madeline

» Business, not pleasure (Alexei)
Søn sep 09, 2018 1:07 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Lør sep 08, 2018 11:08 am by Elena

» Offgame
Ons sep 05, 2018 7:05 pm by Gæst

Top posting users this month
Elena
 
Emelia
 
Alexei
 
Madeline
 
Lucius
 
Zachariah
 
Mikael
 
Ria
 
Statistics
Der er i alt 122 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mikael

Vores brugere har i alt skrevet 4387 indlæg in 512 subjects

Share | 
 

 Business, not pleasure (Alexei)

Go down 
ForfatterBesked
Zachariah

avatar

Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 325
Reputation : 2
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

IndlægEmne: Business, not pleasure (Alexei)   Søn sep 09, 2018 1:07 pm

S: Redhawk City, Redwood mansion
T: Tidlig eftermiddag
V: Tørt, men med en frisk vind.

@Alexei

Zach rettede sig tungt på ryggen af hesten. Lyden af seletøj der strammedes og gav sig efter hestenes og rytternes bevægelser. Den lille kortege af folk. Zach, der nu hvor de var nået Redhawk red forrest, fem vagter og en rådgiver.
Det havde været en lang tur. Den havde taget langt længere end Zachs egne rejser gjorde, da de havde fulgt de store veje op igennem landet. De havde sovet på kroer på vejen og selv om de var blevet mødt med blandede reaktioner igennem hele landet og i alle byer, havde rejsen trods alt været rolig. Vagterne var mere for forebyggelse eller til banditter på vejen. Hvis nogen angreb i en af de store byer, var de alligevel i undertal eller skulle håbe på byens egne vagter, var på deres side.
Om ikke andet. De havde sendt breve i forvejen til at meddele de ankom, så det burde ikke være en overraskelse. Det var en tur Zach havde overvejet længe, men oven på alt det med Charles - en historie der var nået langt og bredt - havde Zach alligevel ventet til tingene var faldet lidt til ro igen.

Så Charles var død, men historien gik også på at Redwoods stadig var i krig med Oikans. Og så var resten af historien fulgt efter. Uanset hvordan Redwoods havde taget afsked med Charles - nogle rygter sagde der ingen krop havde været - havde de været nød til at finde en ny leder. Og denne leder var, modsat Charles, en Zach allerede kendte. Og brød sig om. Og siden Zach nu også var blevet leder, siden de sidst havde set hinanden, havde det virket naturligt at dukke op. Ikke uden grund. Zach ville gerne diskutere politik. Ikke at det var et emne han fandt særlig hyggeligt eller nemt. Det hvilede også tungt på ham - allerede inden Imania var død, noget Zach aldrig havde ønsket hende, havde han indgået en aftale med Adaras. På papiret var Zach knyttet til Lucius. Og Lucius planer, hvilket Zach kendte lidt til. Den overordnede ide, i hvert fald.
Alt efter hvordan denne tur kom til at gå...Ville Zach enten være en troværdig mand eller bryderen af løfter. Han trak vejret dybt ved tanken.
Nej, politik var forbandet. Tvang folk til at være uærlige, til at skjule sine kort og snyde til højre og venstre. På ingen måde noget der passede med Zachs indre kompas af rigtigt og forkert. Ikke noget der var særlig behageligt - eller nemt.

Men Redwoods var større. De var en stor spiller. Desuden var Zach nysgerrig. Hans blik steg op mod den store villa, hvori han tidligere havde besøgt Charles. Deres offentlige bygning, så vidt Zach vidste. Hans rådgivere kendte til aftalen med Lucius, også fordi den stod på papir. Det havde været et diskussionsemne længe før Zach var rejst hjemmefra, folk havde været splittet over hvilken retning de skulle gå. Foreslå Redwoods en alliance, skabe en fred der ikke havde været mellem slægterne i så mange år? Skrive ny historie? Eller holde ordet med Lucius. Lucius kunne vende sig og gå imod Naailas. En situation Redwoods ikke var ansvarlige for eller behøvede hjælpe dem med.
Zach nappede sig selv på indersiden af kinden. Nu måtte de se hvordan tingene gik. Magt kunne ændre folk. Mon Alex var den samme? Mon visse ting...Ville påvirke deres kommende møde? Zach fandt det på ingen måde akavet eller pinligt mellem dem. Men mon Alex ville? Mon Alex kunne se bort fra det - eller, i form af sit nye ansvar, nægte at have noget med Zach at gøre?
Han tvivlede. Men det var en mulighed.

Zach var klædt finere på, end sidst han havde været i byen. Støvlerne var nyere og mere solide. Bukserne og trøjen gik i et med hinanden og en lun kappe hvilede om hans skuldre og ryg. Den lette vind truede med at hive kappen med sig, hvis ikke det var fordi Zach sad på lidt af den. Et sværd hvilede langs Zachs side, mest til beskyttelse hvis de blev angrebet på turen hertil.
Som de ankom, gled Zach ned fra sin hest og klappede dens kraftige hals. Den var varm og sikkert træt. De lilla øjne gled hen over hesten, før han hvilede panden mod dens hals. Han kunne nærmest mærke hestens puls. Sådan et stærkt og pragtfuldt dyr. Det var hans rådgivers lette host, der fik ham til at se op igen.
Ja, suk. Han foretrak på alle måder at ankomme anonymt. Hans blik gled op til det store hus, en hånd gled igennem håret. Håret havde været tilbageredt, men vinden havde leget med det og kastet det frem og tilbage. Det var ikke langt, man alligevel lidt længere end sidst, omend mest på toppen af hovedet. Det var stadig kort langs ørerne. Eller kortere, i hvert fald. Kort skæg farvede hans kinder mørke. Huden var svag lyserød efter rideturen i vinden. Modsat før, lå der noget mere tungt og måske ligefrem træt over Zach - bekymringer var ikke godt for humøret. Men det var hvad han havde. Bekymringer. Flere derhjemme, også hvad angår snakken om ægteskaber, men lige nu måtte han tage dem en ad gangen. De andre bekymringer ville også være der, når han kom hjem igen.
Det ville Alexei ikke. Desværre. Det trak svagt i hans ene mundvige, i noget der kunne minde om et meget lille smil.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Business, not pleasure (Alexei)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: