Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1178

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Maybe I'm foolish...(Alexei)
Yesterday at 6:18 pm by Alexei

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Fre jul 13, 2018 12:49 am by Alexei

» Loss, light and love - Lucius
Lør jun 23, 2018 10:04 pm by Hydra

» What to put here hmmm oh right !!Søgning!!
Lør apr 28, 2018 4:13 pm by Jessica

» Just do it like this! (Raven)
Tirs apr 24, 2018 4:51 pm by Zachariah

» Træder af som admin - Charles (Admin-nyhed)
Tors apr 19, 2018 8:05 am by Zachariah

» Lad os starte! Igen!
Ons apr 18, 2018 4:09 pm by Charles

» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
Man apr 16, 2018 11:14 pm by Emma

» Forårsmarked (Åben for alle)
Søn apr 15, 2018 5:44 pm by Margnus

Top posting users this month
Alexei
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mayelle

Vores brugere har i alt skrevet 4277 indlæg in 493 subjects

Share | 
 

 Requests and Permissions ♕ Lucius

Go down 
ForfatterBesked
Alexei

avatar

Titel : Konge af Redhawk City og the Redwoods
Antal indlæg : 103
Reputation : 2
Bosted : Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: Requests and Permissions ♕ Lucius   Fre jul 13, 2018 12:49 am

Sted ♕ Redwoods mansion
Tid ♕ Ved 16-tiden
Omgivelser ♕ Nogle tjenestefolk og vagter
Vejr ♕ Overskyet, men lunt nok
Påklædning ♕ Right here
Emnepartner ♕ @Lucius


Der var sket ufattelig meget i den seneste tid. Alexeis liv havde været en stor hvirvelvind af forandringer – på godt og ondt. Det var ikke mere end et par måneder siden, at den forhenværende konge og Alexeis gode ven, Charles Redwood, var blevet myrdet. I dagene, der fulgte denne forfærdelige hændelse, havde alle været fuldkommen ude af sig selv, da der havde været panik omkring, hvad der var sket og endnu mere presserende; hvad ville der ske efterfølgende. Hvem havde været så dumdristig at myrde regenten og hvem ville nu overtage den tomme trone, som denne havde efterladt? Og dette var så, hvor Alexei kom ind i billedet. Han havde i mange år sørget for at indsmigre sig hos adelen i Redhawk City, så han altid var på god fod med dem, i tilfælde af nød eller uforudsete omstændigheder. Hvilket dette jo i høj grad var, måtte man konkludere. Så da den forhenværende konge for nyligt mødte en tidlig død, havde Alexei fundet det passende at træde i karakter og tilegne sig denne titel selv. Han havde været den gamle konges højre hånd og var derfor også godt sat ind i sagerne og den gældende politik mellem slægterne. Han kendte desuden allerede mange vigtige folk, da han var kong Charles' ven og slægtens general. Han havde, efter dennes død, sørget for at smigre sig endnu mere ind på adelen og de vigtige folk - som han, som tidligere nævnt, allerede generelt havde holdt sig på god fod med - i tilfælde af, at han skulle bruge disses støtte i den kommende tid. Og det havde vist sig uvurderligt, da det var de selvsamme forbindelser, som havde skaffet ham titlen som konge.
Kong Alexei Redwood. Det var hans titel nu. Det var hans nye liv. Og nu havde han fået en henvendelse fra lederen af en af de andre slægter, som havde anmodet om et møde. William Lucius Adara, lederen af The Adaras og en kendt fjende af den forrige konge, Charles. Dette gjorde automatisk, at Alexei var på vagt overfor denne – dette og så det faktum, at han var en Adara; en historisk fjendtlig slægt, som The Redwoods ikke havde været på god fod med, siden 1156, hvor Redwoods leder næsten blev dræbt af sin tætte rådgiver, som var en Adara. Men han var villig til at give denne en chance alligevel. Han troede på at give alle en chance. Hvis de beviste overfor ham, at de ikke fortjente denne, fik de sjældent endnu én, men han gik ind for et åbent sind, som udgangspunkt. Derfor havde han også besluttet sig for at invitere Lucius til Guldpaladset, hvor Alexei stadig var ved at finde sig til rette. Det var noget af en omvæltning at bo i et palads, selvom han var opvokset i et stort palæ selv. Der var tjenestefolk overalt og meget mindre privatliv end han var vant til, men det krævede mest bare noget tilvænning, det skulle han nok komme sig over. Nu var han på vej mod mødelokalet, som han skulle mødes med Lucius i. Han var ikke helt bevidst om, hvad Lucius havde af anmodninger, men han ville naturligvis høre dem, inden han foretog nogle beslutninger. Det var alt han kunne love på forhånd.
Han satte sig i en stol for enden af det bord, der var placeret i mødelokalet. Nu burde Lucius blive modtaget af tjenestefolk og vagter når som helst, der ville ekskortere ham til selvsamme lokale.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
 
Requests and Permissions ♕ Lucius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: