Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Life or Death ~ Elena Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Life or Death ~ Elena

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeMan Okt 02, 2017 5:13 pmSted:
Først - Redhawk City - Groundstone Disctrict.
Senere -Arabis - Lucius hjem.
Vejr:
Redhawk City - Groundstone Disctrict - En let brise, men med solskin.
Arabis - Uden for Arabis er der solskin, med små briser der kommer ubevidst - Inden i Arabis er der intet vejr.  
Omgivelser:
Arabis - Fugle, det forskellige natur der befinder sig, uden for Arabis. Inden i Arabis er der massere af boder, bygninger og mennesker der befinder sig rundt omkring. Nogle har også kæledyr med sig.  
Redhawk City - Groundstone Disctrict - Mennesker, boder og hvad der end befinder sig på denne tid af året. Butikker og kroer diverse steder. Mennesker med deres dyr, familie eller alene.
Tid: Middag-is
Påklædning:  
Tøj - Link
Emnepartner: @Elena
Hydra havde været boende i snart to år. At have én slægtløs boende var intet problem, men for at skabe sig selv bedre forbindelser, måtte han lade sig selv invitere flere ind i hans hjem. Han havde hørt flere steder, at en slægtløs ved navn Elena befandt sig rundt omkring. Måske var det blot et held for ham, at kunne byde hende sikkert ind i Arabis. Hydra boede her trods alt også, og så endda med lederen af hele slægten. Måske havde det ikke været en dum tanke. Jo mere villig Lucius var til flere ting, jo mere ville det sætte ham i godt perspektiv.
Han havde fået et par af sine vagter til at opsøge kvinden ved navnet Elena. Måske ville hun følge med, måske ville hun ikke. Han ville ikke tvinge hende afsted, men et brev var blevet sendt med til vagterne, der forklarede at Lucius intet ondt ønskede hende, men at beskytte hende.  
Lucius folk ville nok ikke tage helt godt imod det i første omgang, men med tiden ville de, se det som ej sejr.  
Han hev sin trøje overhovedet. Forhåbentligt ville det lykkedes. Hvis ikke måtte han blot forhører sig omkring, efter nogle nye slægtløse. Måske kunne Hydra være en stor hjælp, hvis han ingen kunne finde.  
'' Let me know, if anyone is gonna harm her. Let me know if she need help. '' Han smilede imod en af vagterne, som allerede stod klar til at gå i gang med hans søgen efter den slægtløse.  
Lucius havde problemer han skulle rette op på i mellemtiden. Blandt andet Hydra.  

Vagterne stod i Redhawk City. Egentlig var ikke en mulighed for dem, at står der, men der havde ikke været særlig mange der havde lagt mærke til deres øjenfarve og dem så havde, havde blot vendt ryggen til det. Måske frygtede de Adara slægten i sidste ende? Ellers var de måske blot heldige, at for en gang skyld forsøgte folk ikke at dræbe dem så snart de trådte ind i Redhawk City. Det havde engang været deres hjem.
Normalt måtte Adara slet ikke befinde sig i området af Redhawk City overhovedet. Deres øjne holdte også skarpt øje med ingen vagter var i nærheden til at gribe dem. Heldigvis var her ingen.
Deres øjne blev hurtigt fanget af netop det de havde været kommet efter. Elena. En af vagterne satte i skridt imod hende. '' My Lady. Can i have a word with you? '' Han lagde en hånd på hendes skuldre for at stoppe hende i at gå videre. Hans stemme var blid og kærlig. Som om at man fik et kram af ham, når han talte. Manden var ikke ringere end Lucius ''bedstefar''.  

// Jeg håber det er okay! //
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeTirs Okt 03, 2017 1:58 pm

Påklædning: (OUTFIT - beskedent, som på enhver anden arbejdsdag) . Løst hår.

Den unge slægtsløse kvinde, gik målrettet gennem Groundstone Distriktet i Redhawk City. Distriktet var kendt for dets koncentration af kriminalitet, mistænkelige dødsfald, og race-blanding. Alligevel var dette den unge, lyshårede kvindes hjem; hvor tragisk det end måtte virke for dém som ikke kendte hende, eller blot ønskede hende bedre kår. Som altid skulle man være opmærksom i dette område. Alligevel kunne man næsten gøre sig sikker på, at man her var mere fri fra The Redwoods end i mange andre grene af byen - et faktum Elena priste sig lykkelig for.
Hendes tøj var, som altid på en arbejdsdag, lidt beskidt, og der sad lidt sod lige under hendes hage. Som altid forsøgte hun at dække sin krop med så meget materiale hun kunne, for at undgå at folk stirrede på hendes slavetatovering, eller blot kiggede på hende med en tand for meget interesse. Derudover var hendes blik ofte vendt nedad, da hendes slægtløse, store, blågrønne øjne ofte var det første folk lagde mærke til, på grund af deres 'anomale' kvalitet.

Hun passerede de forskellige boder, og betragtede sommetider diverse ting der blev sat til salg. Netop dérfor lagde hun ikke mærke til mændende der stod lidt derfra, som - med deres brede skikkelser og lyse øjne, skilte sig ud af mængden. Det var først da hun mærkede en rolig hånd mod sin ene skulder, at hun endelig lod øjnene glide op mod manden der taltes ansigt. Hans stemme var varm, beroligende og kontrolleret. Det samme var hans berøring, som trods Elena ikke var god til fysisk kontakt med fremmede, håndterede. Som altid forsøgte hun at lytte til sine evner, men nej... Ingen fare rørte på sig. Men hendes evne havde snydt hende før.

Forvirringen gled let over hendes ungdommelige ansigt ved hans ord, og hun kunne ikke undgå at studse over hans øjne. Trods hun havde mødt en Adara i byen før, var det en sjældenhed at se denne øjenfarve i gadebilledet. Velnok ligesom hendes egen.
"Yea... I guess that would be alright." Lød det lidt konfust fra hende. Hun antog vel at disse to mænd enten havde brug for lægehjælp - trods det ikke så sådan ud-, ville spørge om vej, eller ville bringe hende nyheder. Men når man levede et liv hvor man forsøgte at være så anonym som muligt, var dette 'mysterie' noget der gav Elena en mild utilpashed.

"Has something happened?" Spurgte hun så og tippede hovedet på skrå. Hun havde kun kendt få Adara's i sit liv... Så hvorfor opsøgte disse hende?
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeTirs Okt 03, 2017 3:10 pm

Vagten slap sin hånd fra hendes skuldre, da han havde fået hendes opmærksomhed. '' No. I have a letter from the Adara leader. '' Han rakte brevet frem imod hende. Han smil var stadig rolig.

Brevet:

Dear Elena.

I have heard many words of you. They all descripe you as a woman with a big heart and soul.
I wish to help you as much as you need.

Please meet me at Arabis - My guards will follow you to me.
Stay safe.

William Lucius Alexander Adara.


Nu ventede vagterne blot på hendes svar. Ønskede hun at følge dem, eller ville hun blot have dem til at forsvinde. Tiden måtte ikke tage for lang tid, for jo mere de i Redhawk City, jo mere var chancen for at de ville dø.
Han smilede rolig atter engang.


Lucius sad i sit hjem. Hydra havde netop forladt hjemmet. Opdagelse var noget af det hun nød i fulde drag, hvilket han havde forståelse for. Han savnede hende dog stadig i løbet af dagen.

// Jeg håber det er okay // :/

Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeTors Okt 05, 2017 10:46 am

Med et perplekst udtryk, tog hun imod brevet. Adara-lederen? Men hvorfor? Hendes sidste møde med en Adara, var en knægt fra hendes fortid, som var adskilt fra sin slægt. Derfor var der en uforståenhed i hendes udtryk, som hendes hænder rørte materialet af brevet. At en højt-stående, fra en fremmet slægt, skulle skrive til hende, virkede absurd. Men på det sidste, var der sket en del besynderlige ting i hendes liv, så hvorfor ikke tilføje endnu én?

Det tog hende lidt tid at læse brevet, trods det var kortfattet. Hun var aldrig blevet ordentligt uddannet, og var derfor ikke den bedste til hverken at læse eller skrive. Dog fangede hun budskabet, og smagte lidt på de velskrevede ord. Dernæst bevægede blikket sig op mod vagterne, mens hun vurderede sit svar. Efter hendes kendskab, havde Adara-lederen ingen specifik, ondskabsfuld agenda mod hendes slags, og hun mærkede ingen fare på færde.
Alligevel var hun lidt skeptisk. Men vagternes øjne var varme og venlige; og måske var budskabet i brevet virkelig så godhjertet som det lød. Måske skulle hun blot høre hvad lederen havde at sige? Det var vel ikke en dårlig idé at få bekendtskaber som var højt stillet, når man selv var i en svækket position.

"I'll follow you." Lød hendes blide, lidt skeptiske svar, "I hope I won't regret that decision..." Der var en lidt spids tone i hendes tilføjelse. Som om hun forsøgte at se vagterne lidt an, og få dem til at vide at hun ikke lagde sit liv fuldstændig i deres hænder.

Hun strøg en lok af sit lyse hår, væk fra sit ansigt, og nikkede mod den nærmeste byport, "Let's get out of here."
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeSøn Okt 08, 2017 11:54 am

Vagterne observerede hende, som hun læste brevet. Måske ville hun se det som en god ting, måske ville hun ikke. '' You won't. '' Hendes stemme opfangede en af vagternes hørelse, som fik svaret.
Hans stemme var en del dybere end ''bedstefarens'', havde været.
Som hun havde sagt sine ord, om at komme afsted, satte vagterne i skridt. Skridtende var ikke langsomme nok til, at de ville blive opdaget og der gik ikke meget mere end 10 minutter så stod de ude foran porten indtil Redhawk City. Det havde været en rent held at ingen vagterne havde opdaget dem, så var de i hvert til fald ikke kommet levende derud fra.

---- Jeg håber det er okay jeg spoler! ---

Lucius stod foran spejlet. Egentlig havde han været klar hele dagen, men nervøsiteten havde vandret rundt i hans krop, som var han en mus, der ikke besad særlig meget. Hydra havde forladt ham tidligere den morgen, for at undersøge verden endnu engang. Han var generelt vant til det, også selvom han savnede hende hver eneste dag.
Silas var også vandret ud på eventyr, men han var trods alt også en kat.
Han rettede på slipset, som han ventede på hun skulle ankomme, hvis hun altså ankom. Intet var langt fra sikkert.
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeSøn Okt 08, 2017 10:03 pm

//OOG: Det er skam helt i orden <3//

Hun havde, med opmærksomme øjne, forsøgt at huske hvért skridt hun tog, og hver vej hun drejede ad, fra de forlod Redhawk City. Det var sjældent at hun bevægede sig udenfor byens trygge mure, og derfor galt det om at finde vej hjem igen, hvis ikke alt gik efter planen. For var det her ikke, på mange måder, et skud i tågen? Elena sank en klump i halsen ad mere en én omgang på turen, og fulgte vagterne uden at snakke meget med dem. Men det var vel heller ikke dém hun skulle henvende sig til. Nej, det var lederen af Adara-slægten. En slægt hun - af hvad hun vidste af - ikke havde den mindste tilknytning til.

Så snart de nåede Arabis, steg nysgerrigheden længere op i øjnene på den unge kvinde. Hun slugte omgivelserne til sig med en fascination. Aldrig havde hendes små fødder betrådt et sted helt som dette. Det var særpræget, og unikt. Trods hun var nysgerrig på hvér bid af sine omgivelser, begyndte hun dog, rent automatisk, at slå blikket mere i jorden, som der var flere mennesker. Hun var vant til at færde sig i Redhawk City, og dér var slægtsløse ofte et ikke særlig populært syn. Hvad situationen var her, vidste hun ikke. Men hun havde en følelse af at hun snart ville finde ud af det.

Snart førte vagterne hende til en ejendom, og forsvandt kortvarig for at melde hendes ankomst - formodentlig til Adara-lederen. Hun vædede nervøst sine læber, før hun blev anvist om at træde ind i rummet. Den mørkhårede mand som hendes øjne snart fik øje på, udviste både en imødekommendhed, samt en autoritet.
"You've send for me, Mr. Adara?" Hun fejede sit blik lidt forlegent i gulvet. Hun følte sig bestemt ikke præsentabel nok til at stå ansigt til ansigt til en slægtsleder.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeTirs Okt 17, 2017 12:49 pm

'' Yes i have. '' Han smilede roligt. Han rakte hånden venligt imod hende, for at byde hende velkommen, som en hver anden ville blive budt. '' Welcome to my home, my name is William Lucius Adara, but you can call me Lucius. '' Han sank en enkelt klump, inden han forsatte med at tale. '' I just wanna to make sure, that bloodlineless, are safe. My girlfriend is bloodlineless, but please, don't tell anyone. '' Selvom han lige havde mødt hende, var der alligevel en hvis tillid til at hun ikke ville sladre om Hydra. I sidste ende ville det også kunne skade hende selv.
'' I have made sure, you have you own home in Arabis. I make sure all bloodlineless have it. My home is our home. '' Han smilede forsat, nervøs var han i hvert til fald, uden tvivl.  
En af vagterne tog igen overfor ham og vidste Elena hvor hendes udhulning var. Hun var mere en velkommen til at tage kontakt til Lucius atter engang.

Udhulningen var ikke andet end et par tommerum. 2 rum, et rum med et toilet og et bad og et køkkenet. Det var hvad det besad.

// OUT? Er det okay? //
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeFre Okt 20, 2017 3:45 pm

Det var en næsten fremmet venlighed der mødte hende, som den mørkhårede mand, med de fængende øjne, rakte en hånd mod hende, og ønskede hende velkommen. Hun tog hans hånd med et let smil, der dog stadig bar på et snært af mistro. Ikke nødvendigvis over denne, tilsyneladende, venlige mand, men derimod over situationen i sin helhed.
"Elena Crimson" Nåede hun at indvende, trods hun selvfølgelig vidste, at han kendte hendes navn. Det virkede dog naturligt i øjeblikket, at gengælde præsentationen overfor Adara-lederen, som nu havde stadfæstet, venskabeligt, at hun måtte kalde ham 'Lucius'. Som hun slap hans hånd, lyttede hun til hans ord, med en forståelig nysgerrighed. Så, han var i et forhold med en slægtsløs som hende selv? Hun nikkede indforstået, som han bad hende om ikke at genfortælle det. Det var ikke hendes sag, og derfor havde hun ingen intention om, at lade sine læber bedrage ham.
"A home?" Lød det uforståeligt fra den unge slægtsløse kvinde, der næsten ikke kunne forstå denne gæstfrihed der blev hende budt. Aldrig var noget blevet skænket hende så hurtigt og uprovokeret, og det var en mærkværdig følelse, for en kvinde der levede under dårlige kår. Hun var, som altid, mistroisk overfor andres godhed. Det var vel en af hendes levn, fra en barndom i slaveriet. Hun var blevet en sand skeptiker. Selv når hun stod overfor mennesker der strålede af gode intentioner.
"You.. Shouldn't have..." Hun nåede ikke at sige meget mere, før hun blev vist sit værelse. Hun havde så mange spørgsmål.... Men det var som om hun ikke kunne ytre dem, fordi situationen havde efterladt hende så perpleks...

Et par timer senere...
En af vagterne havde banket på døren, og spurgt om alt var okay hos den unge kvinde. 'Mere end okay', ville vel have været et passende svar, for den slægtsløse kvinde der havde hvilet sig lidt ovenpå sin rejse og overraskelse. Hun bad dog vagten om at sende bud efter Lucius til en lille snak. Hun ønskede både at takke ham ordentligt for hans gæstfrihed, samt udspørge ham om hans beslutning. For var alt virkelig så godt som det lod til?

//Det er helt okay. Håber det ligeledes er okay, at jeg måske hopper lidt i tiden//
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeFre Okt 20, 2017 10:03 pm

I virkeligheden havde det intet med godhed at gøre, blot en større chance for ham at blive sat på tronen, men hvem ville fortælle det? Ingen.
Ud over det, følte han også han måtte gøre det for sin elskede. Elena var trods alt slægtløs præcis som Hydra var. Noget af det der beundrede Lucius mest ved hende, var at hun havde frihed til ikke at skulle følge en slægts regler og at de havde deres egen to helt unikke evner, hver i sær.
Han blev hurtigt revet ud af hans arbejde, som han kort tid havde sat sig ned for at arbejde med.
'' Lucius, Elena wish to speek, to you. '' Han nikkede forstående og vagten forlod hans arbejdsplads endnu engang.
Han rejste sig roligt for stolen, hev jakken omkring sig og bevægede sig med rolige skridt imod Elenas udhulning i Arabis.

'' You have asked for me? '' Han smilede venligt imod hende. Han anede ikke hvad hun ville. Egentlig havde han kun forventet deres møde skulle være ganske kort, som det havde været allerede.
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitimeMan Okt 23, 2017 12:08 pm

Hun ventede lidt utålmodigt, i denne nye 'bolig'. For en kvinde, der var vokset op med intet, var sådanne uprovokerede, skænkede 'gaver', lidt for godt til at være sandt. Derfor ønskede hun, at finde hans motiver, eller, i det mindste, udarbejde en form for 'kontrakt'. En aftale der kunne sikre at hun gav lidt igen, nu hvor hun ingen anelse havde om det strategiske 'spil' der foregik bag kulisserne.

Som han trådte ind i rummet, sendte hun ham et roligt smil. Der var noget over hans udstråling der var så utrolig sammenfattet og kontrolleret, at hun følte at hun måtte afspejle den samme vilje.
"I did..." Hun lænede sig lidt ind mod et bord der stod i rummet, og lagde armene lidt roligt over kors, "I wanted to thank you for your hospitality..." Begyndte hun. Hun strøg en vildfaren gylden lok væk fra sit ansigt, og om bag øret. "But I want to know exactly... why..?" Hurtigt viftede hun lidt afværgende med den ene hånd, "Not to be ungrateful or anything like that - don't get me wrong... I just, don't see why you're providing me with such a place, without knowing anything else about me, than my evident lack of a bloodline..."
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Life or Death ~ Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Life or Death ~ Elena   Life or Death ~ Elena Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Life or Death ~ Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Groundstone District-
Gå til: