Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Help, I need help! - Elena Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Help, I need help! - Elena

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeOns Okt 25, 2017 2:47 pm

Sted: Groundstone District.
Omgivelser: En del mennesker sidder op af husenes mure. Nogle af husene ser faldefærdige ud. En del af menneskerne er ældre, eller tydeligt syge.
Tid: Eftermiddag, hen ad aftnen.
Vejr: Skønt det er efterår skinner solen, der hænger dog nogle grå skyer på himlen som lige så stille glider væk. Der er en kølig brise.
Påklædning: Help, I need help! - Elena Aptch-crsl-james-mob

Remus og hans søn Magnus gik rundt blandt den mindre velsete del af befolkningen i Redhawk. Remus havde ment at det var på tide at Magnus oplevede selve Redhawk City. De havde set Amber Eye district og Opeal Beam district. Og nu var de så her, Groundstone District. Remus havde ment at det ville være godt for hans søn at se hele byen, ikke kun de dele af den som var velhavende og var de steder hvor de fleste rigmands familier holdt til. " Dad why does all these people look sick?" spurgte Magnus sin far idet han fik øje på en gruppe unge mennesker som tydeligvis ikke havde det godt. Remus lagde sin ene hånd på Magnus' hoved og så ned på ham. " Because they are sick Magnus. The people that live here are the kind of people that are sick, weak, criminals or in general those that the richer families doesn't want to be associated with" forklarede han tålmodigt. Magnus rynkede brynene. " That's unfair. They should have as much right as anyone to walk around the city as those that are healthy and more acceptable!" sagde Magnus ophidset. Synet af sin søn som væmmedes ved at der var så opdelt gjorde indtryk på Remus, det var den reaktion han havde håbet på. " You understand how important it is to help others. At the house, most of those that work there used to be slaves as you very well know. You know that we treat them as good as we can at home, people in the city doesn't necesarily do that. That's why these people here have to fight for themself." Remus forklarede kærligt til sin søn. De fortsatte deres færden gennem byen da Magnus pludselig faldt om. Remus var hurtigt henne hos sin søn, sad med ham i armene og undersøgte ham for tydelige sår. Der var en flænge fra hans ene skulder og hen til den anden. Remus så sig febrilsk omkring " Help, somebody I need help!" råbte han, desperation var tydelig i hans tone mens han råbte og holdt godt fast om sin søn, som var besvimet.
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeFre Okt 27, 2017 1:01 pm

Groundstone var, på mange måder, et belastet område, trods det, for mange, paradoksalt var som et fristed i storbyen. Hér herskede mangfoldigheden blandt slægterne, og især de slægtsløse kunne trække vejret mere frit. Selvfølgelig kunne man blive mødt med fordomme, i dette beskidte, kriminelle område, men oftest kæmpede folk for dem selv. Tanker om slægtsskab faldt derved lidt i baggrunden, fordi individerne hér var mere fokuserede på blot at klare sig gennem dagene, end på at dømme folk ud fra deres øjenfarver.
Den unge slægtsløse healer, Elena Crimson, var efterhånden blevet velkendt i området. Det havde været en brav kamp hun havde kæmpet, som slægtsløs, såvel som kvinde, for at få lidt anderkendelse for hendes evner inden for medicin. Hun havde lært sin kunnen på meget beskedent manér, men for mange hér, var hendes lægekunst og naturmedicin, den bedste chance de havde.
Dénne dag, var som mange andre. Hun havde arbejdet siden før daggry, og hendes tøj var lettere snavset. Trods der var lidt mørke skygger under hendes øjne af træthed, og trods hun ønskede at hvile sig en smule, vidste hun, at hendes arbejde bestemt ikke var færdigt for i dag, så snart hun hørte løbende fodtrin nærme sig.
"Elena! Someone's hurt. A boy. Come quick!" En ældre kvinde, som boede tæt på hendes klinik, havde forpustet overbragt nyheden. Hun vinkede den unge kvinde hen, og snart bevægede de sig gennem distriktet.

Da hun ankom, var en gruppe mennesker forsamlet sig rundt om nogle skikkelser på jorden. De hviskede og snakkede nysgerrigt, uden nogen egentlig respekt for hvem-end-der-nu havde brug for hjælp. Var hun kommet for sent?
"Move! I'm a healer." Hendes stemme var skarp og høj, som hun maste sig gennem mængden. Ingen blide, høflige kommentarer hjalp mod distriktets nysgerrige indbyggere. Snart nåede hendes øjne skikkelserne: En mand, der holdt en smal skikkelse i sine arme. Hun skubbede remmen af sin skuldertaske af, og begravede sine hænder i læddertasken, som hun satte sig ned, ved siden af dem - hendes øjne fikseret på den skadede dreng, der, tydeligvis, var bevidstløs.

"You're his father?" Trods hun ikke kiggede på manden, var hendes spørgsmål tydeligvis rettet mod ham. Hun kunne ikke undgå at bemærke deres fine tøj, som hendes øjne undersøgte flængen på drengens krop. Gruppen af mennesker synes at træde tættere på, og hun vidste at det var nødvendigt at flytte drengen ind i noget lys og stilhed.
"He needs immediate medical attention." Hun lagde kortvarig sin hånd om drengens håndled, for at mærke hans puls. Den var svag, men vigtigst at alt - var den der. Endelig fandt hun mandens øjne. En Redwood... Hendes hjerte sprang et slag over, men hun yndede ikke at lade sine fordomme tage overhånd. Hun var dog nervøs for om han ville afslå hendes hjælp, grundet hendes slægtsløse øjne, "I have a clinic down the street. Please, carry him and follow me." Hun rejste sig op, og bad gruppen om at give dem plads. Dernæst gik hun, hastigt, ned mod sin lille klinik, med et håb om at han ville følge trop.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeFre Okt 27, 2017 2:35 pm

Remus lagde ikke mærke til den forsamling som samlede sig rundt om ham og Magnus. Hans eneste bekymring var hans søn. Da en ung kvinde trådte igennem cirklen med ordene " Move! I'm a healer." kiggede han for første gang rundt og lagde mærke til den store forsamling af mennesker. Han lagde nøje mærke til hvad healeren foretog sig. Han stolede på hendes evner, nu da hans egen ikke rækkende til noget. " You're his father?" hørte han ordene fra hende, hendes egen stemme blev næsten udvisket i den store cirkel hvor småhvisken og højlydt talen blandede sig. " Yes." sagde han kort med en mere fattet stemme, dog kunne man stadigvæk ane desperationen i hans stemme. Det var første gang han rigtig så på hende. Snavset tøj som vidnede om hårdt arbejde, mørke skygger under hendes øjne vidnede om at søvn ikke var det hun fik mest af. Remus følte sig kortvarig flov og skyldig over at måtte have haft brug for hendes hjælp, når hun så tydeliget havde behov for et hvil. Det næste han lagde mærke til var da deres øjne kort mødtes. Der var ikke nogen lysende glans over hendes øjne som der ellers var ved andre slægter. Slægtsløs. Han måtte erkende at han var overrasket over at se en af hendes slags her i byen, han havde altid lært og hørt at de slægtsløse ikke var velkomne andre steder end Thunderville, og hans eget hus.

" He needs immediate medical attention" ordene gjorde ham nervøs, og han så ned på sin søn, slap og næsten livløs i hans arme. Da hun nævnte at hun havde en klinik lidt længere nede var han ikke længe om at rejse sig op, sikrede sig at Magnus lå sikkert i hans arme inden han fulgte hende tæt, det vigtigste for Remus lige nu var at hans søn ville overleve.
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeLør Okt 28, 2017 12:16 pm

Hun bevægede sig hastigt og målrettet gennem området, med sin betroede taske i favnen. I den, lå små versioner af diverse medikamenter og flakoner med naturmedicin. Den unge kvindes økonomiske situation var ikke just stabil eller til at prale af, grundet hendes ønske om at behandle folk, uanset om de havde penge til at betale hende eller ej. Derved var hendes redskaber og medicin bestemt ikke det bedste der fandtes på markedet, men det gjorde arbejdet. Hun var kyndig, fokuseret og dygtig, trods hun aldrig havde modtaget den bedste uddannelse. Men her i Groundstone var folk ligeglade med hendes baggrund. For mange havde erfaret, at den unge kvinde virkelig var en dygtig healer, trods underbetalt og underernæret.

Snart åbnede hun døren ind til sin klinik, ogprivate bopæl. Bygningen var smal, men bestod af en underetage, hvor selve klinikken lå, samt en overetage, hvor hun havde sine private gemakker. Selve rummet de trådte ind i, var let oplyst, med et aflangt bord, belagt med et gråhvidt lagen. Bogreoler med støvede bøger fyldte dé vægge, der ikke var dækket af diverse kabinetter fyldt med flakoner, dåser og æsker med diverse redskaber, og medikamenter.
"Lay him on the table..." Sagde hun, over skulderen, som hun straks søgte mod et spinkelt kabinet, som hun åbnede og straks begyndte at rode igennem. Snart stod hun ved siden af den unge knægts skikkelse, og lænede sig ned, med hovedet sidelæns, for at registrere hans vejrtræking, "He's breathing rather slowly..." Lød det lavt fra hende, før hun skubbede hans trøje lidt til side, for at se flængen der kørte fra den ene skulder til den anden. Skaden var markant, men ikke dyb nok til at den ville få ham til at forbløde. "How did this happen?" Hun henvendte sig til faderen, mens hun, kortvarig, gik hen og baksede en balje med vand, og nogle lærredsklude med sig. At kende skadens oprindelse kunne gøre en forskel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeSøn Okt 29, 2017 8:42 pm

Han lagde ikke mærke til vejen hen til kvindens klinik, det var som om han gik i en trance. " Lay him on the table.." Ganske forsigtig lagde han Magnus ned på det gråhvide lagen som var spredt ud over bordet. Han fulgte nøje med i hendes behandling, det var spændende, men også utrolig skrækindjagende, det var jo trods alt hans egen søn som lå på bordet. Blegere end normalt, bevidstløs og med en svag vejrtrækning. Enhver forældres værste mareridt! " How did this happen?" Ja hvordan var det sket? Remus granskede sin hukommelse, hvordan kunne det være sket?
" I don't know. We have been walkring through the city all day. We live outside the city on a country house a few miles away. I wanted him to exprerience the city for the first time. I thought that he was old enough to understand and learn from the exprerience. We had just been walking for some time in the Groundstone District when he suddenly fell to the ground. I didn't even notice his cut before you began examinating him" Remus vidste godt at han rablede lidt, okay meget, men han var nervøs og bange for at miste sin søn. Hans søn var alt hvad han havde tilbage, og en af de få mennesker som han virkelig elskede. Han så på sin søn og forsøgte endnu en gang at huske på hvordan det kunne være sket, for hans søns skyld. " We went through a small street shop up in Opeal Beam district, there were this strange figure who followed us for a while, but then he dissapeared." sagde Remus en smule mere fattet. " Anything I can do to help?" spurgte han og følte sig underligt hjælpeløs, han brød sig ikke om følelsen, slet ikke når det galdt hans søns liv. Han var dog også bange for at gå i vejen for hendees vigtige arbejde.
Tilbage til toppen Go down
Elena

Elena


Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitimeFre Nov 03, 2017 1:40 pm

Hun vædede en af lærredskludene i vandet, og gav sig til at rense den unge drengs sår, mens hun lyttede til farens ord. I wanted him to experience the city for the first time... - hun lavede en indre kommentar til sig selv, om at Groundstone District bestemt ikke var et sted for førstegangs besøgende, men hun holdt munden lukket, og koncentrerede sig om at holde hovedet klart. Det var aldrig rart at håndtere patienter der var så unge som denne dreng. Trods skaden var mærkværdig, i og med, at faderen ikke kendte til dets oprindelse, betvivlede hun ikke hans ord. Jovist var der en nervøsitet i hans stemme, men den var velbegrundet og forekom ganske ærlig.
Hun så op mod ham som han spurgte om han kunne være behjælpelig, netop som hun havde renset det mest overfladiske af sønnens skade. Hun nikkede afmålt. Sommetider var det bedst at lade forældrene tage del i arbejdet, så de ikke stod og så nervøst til. De fleste ville vel forsøge at være behjælpelige, når det galt dem de holdt af.
"Open his shirt, then I'll examine the wound closer." Det var vigtigt at se om skaden kunne indeholde gift eller andre spor. Umiddelbart kunne en simpel syning og rensning være nok, men i områder som disse, kunne man aldrig være for sikker.
Mens hun satte ham i arbejde, forlod hun kortvarig bordet, for at hente en lille bøtte med en cremet hvidlig væske. Det ville rense såret yderligere. Dernæst lyttede hun, igen til drengens vejrtrækning. "The cut seems clean..." Sagde hun, som hun begyndte at smøre cremen mildt over flængen, "I'll need to stich him up a bit, so we don't risk any infection."
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Help, I need help! - Elena Empty
IndlægEmne: Sv: Help, I need help! - Elena   Help, I need help! - Elena Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Help, I need help! - Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Life or Death ~ Elena
» Your that girl?(Elena)
» A plan for freedom- Elena
» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
» Care & Comfort ♕ Elena

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Groundstone District-
Gå til: