Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Oncoming Storm ♦ Emma

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Cayden

Cayden


Titel : Moderator og Leder af The Oikans
Antal indlæg : 40
Reputation : 0
Bosted : I Ildpaladset i Searing Well District, Springheat City.

Oncoming Storm ♦ Emma Empty
IndlægEmne: Oncoming Storm ♦ Emma   Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeOns Sep 20, 2017 11:06 pm

Tid Formiddag
Vejr Høj sol
Sted Motel Rødhus
Omgivelser Få soldater
Påklædning Traditionel ørkentøj ala (x)
Emnepartner @Emma

Cayden følte sig stadig en smule chokeret, som han bevægede sig mod den nederste del af Springheat City, og fortsatte ud gennem de store porte, der viste starten på byen. Vagterne nikkede respektfuldt til deres leder, der i dagens anledning, havde iklædt sig meget civilt og traditionelt tøj til sensommer varmen. Han havde slået sin hætte ned, og det løse, lyse tøj bølgede om ham, men på trods af at størstedelen af befolkningen havde samme nuancer og stof, skilte han sig ud på det kraftigste. Den rette holdning tydede på militær opvækst, og det bestemte blik i de røde øjne, viste tydeligt at han havde et vigtigt ærinde.
Cayden havde valgt at forlade et vigtigt møde og overlade det trygt i hænderne på sin højre hånd, Kassandra, for at tage ned igennem byen mod grænsen, og afvente den gæst, han havde fået at vide ville komme. Han ville ikke risikere at hun skulle vente ved grænsekontrollen, og turde ikke lade det i andres hænder end sine egne. Emma Storm. Han smagte lidt på navnet, og måtte rynke øjenbrynene. Hvor hun var kommet fra, anede han ikke. Hvordan hun var blevet leder, anede han heller ikke. Nysgerrigheden prikkede i fingrene, og de rynkede øjne forvandlede sig til et drilsk smil i stedet. Kvindelige ledere var så meget lettere at snakke med end de stædige, patetiske undskyldninger for mænd, som sad på de fleste lederposter ved slægterne. Imania havde været klog og realistisk som leder, og Cayden havde en idé om at denne Emma heller ikke ville være helt tabt bag en vognstang, når nu hun var blevet valgt af en hel by.
Han sendte et kort blik mod solen. Det var lige ved at være middagstid.
Han havde hurtigt bedt slottet lave en hyggelig middag i Sommerhaven bare de to, i skyggen for solen blandt blomsterne. Han nynnede let ved tanken om den gode mad, og drejede om mod Motel Rødhus, for at stille sig på trappen, så han kunne velkomme sin nye gæst. Han havde ikke snakket med en Griffin siden han var lille, og de havde brændt Thunderville ned og var egentlig i fortrinneligt humør over endelig at skulle snakke med én.
Tilbage til toppen Go down
Emma
Admin
Emma


Titel : Administrator, Leder af The Griffins
Antal indlæg : 45
Reputation : 2
Bosted : Thunderville

Oncoming Storm ♦ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: Oncoming Storm ♦ Emma   Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeOns Sep 27, 2017 10:01 am


Det her var dumt, hvorfor havde hun også besluttet at gøre det? Alle andre fra hendes slægt var bange for dem eller hadende dem for det de havde gjort. Var det ikke også det hun selv gjorde? Hade Oikans fordi de havde brændt den by ned hun elskede så højt? Hvorfor var det hun var taget afsted igen. Emma var ikke lige frem i godt humør men hun gik mod det sted hun skulle møde Cayden Oikans den nye leder af den slægt som havde skadet så mange af hendes venner, ødelagt hendes familie og taget den første person hun nogensinde havde elsket fra hende. Grunde til hun ikke skulle kunne lide dem var mange og hele hendes slægt ville sikkert skifte hende ud vis hun blev venner med dem eller ikke kunne komme med beviser for at de ikke behøvede at være bange mere.

Hun havde selv bedt om dette møde, hun havde taget initiativet til at åbne op for sammentalte mellem de to slægter det betyd også at hun ikke kunne bakke ud nu. Denne post hun havde fået var også en af grunde til hun ikke undgik det, vis ikke man kunne vise andre at man var stærk nok til at se sin frygt i øjne hvordan skulle man så for folk til at lytte til en. Emma kørte en hånd gennem håret og klarede sine tanker, det havde ikke lige frem være fordi hun havde overbevist sig selv om at det nok skulle gør godt.

Emma drejede om hjørnet da hun tog beslutningen om at hun var tage af sted for at give den nye leder en chance for at vise han var bedre ind den der var før ham . Hun ville stå ved sin beslutning, alle var vel forskellige og man kunne ikke gøre noget ved det som andre havde besluttet over hovedet på en.  Der stod en på trappen, kunne det være ham? Hun viste enlig ikke hvordan han så ud så hvordan skulle hun vide hvem han var? Der var vel ingen anden vej uden om ind at spørge sig frem. Hun stoppede ved trappen og så op på ham med et venligt smil. ”De skulle tilfældig vis ikke være Cayden Oikans? Vis ikke kan de fortælle mig hvor han befinder sig henne? ” Hun havde ikke lige frem lyst til at præsentere sig selv før hun var sikker på hvem det var for det ville være næstet akavet at gøre til den forkerte.
Tilbage til toppen Go down
Cayden

Cayden


Titel : Moderator og Leder af The Oikans
Antal indlæg : 40
Reputation : 0
Bosted : I Ildpaladset i Searing Well District, Springheat City.

Oncoming Storm ♦ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: Oncoming Storm ♦ Emma   Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitimeLør Okt 07, 2017 3:38 pm

Cayden var ikke god til når folk kom for sent. Med sin militære baggrund, var han vant til at alting forløb til tiden, for at få mest ud af sine aftaler, og for at kunne være mest konstruktiv på mindst tid. Han havde igennem årene dog lært, at det ikke var alle, der delte hans præference med hensyn til netop dét. Tid var ikke så konkret for alle. Derfor havde han da også haft et par vagter stående lidt uden for byen, så det kunne sende bud efter ham, når Emma var på vej. Han spottede hendes meget lyse hår få minutter efter, han havde stillet sig på trappen, og mærkede et forventningsfuldt smil snige sig over sine læber. Han rettede sig automatisk op, og skærmede kort for solen med bagsiden af sin hånd.
Det blonde hår og de grå øjne mødte hans, og han smilede varmt tilbage. Hun så venlig ud. Det gjorde ham godt tilpas, men han havde heller ikke forstillet sig at hun ville komme og være vred, når det nu havde været hendes idé.
”Det må betyde at du er Emma Storm,” svarede han, og nikkede for at bekræfte sin identitet. Han rakte sin hånd ud for at give hendes et velkomment klem, og trådte væk fra trappen mod byen, så hun kunne se op ad bjergsiden, mod byen. Vejen opad var en smule lang, og i varmen var han egentlig ikke sikker på at Emma ville have det så godt med turen, men det var den eneste vej mod slottet. Desuden boede hun jo i Thunderville, der ikke lå så langt fra dem, så varmen var vel ikke uvant. Han løftede gestikulerende armen mod indgangen til byen, og smilede stolt til Griffin’s leder.
”Velkommen til Springheat City, Frøken Griffin” sagde han, og vendte blikket mod hende. ”Dejligt du havde lyst til at komme. Jeg håber du er sulten – frokosten venter på os i paladsets have.” Han smilede en smule undskyldende til hende, før han fortsatte. ”Jeg håber ikke du har noget imod at gå med mig op igennem byen?”
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Oncoming Storm ♦ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: Oncoming Storm ♦ Emma   Oncoming Storm ♦ Emma Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Oncoming Storm ♦ Emma
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» How do survive a storm - Aaron
» Calm before the Storm - Kassandra
» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
» New game ~ Emma
» A chat with an old friend - Emma.

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Firemouth District :: Motel Rødhus-
Gå til: