Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Calm before the Storm - Kassandra

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Cayden

Cayden


Titel : Moderator og Leder af The Oikans
Antal indlæg : 40
Reputation : 0
Bosted : I Ildpaladset i Searing Well District, Springheat City.

Calm before the Storm - Kassandra Empty
IndlægEmne: Calm before the Storm - Kassandra   Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeTors Aug 31, 2017 1:23 pm

“Peace is not always easy to grasp or keep close.
While being uncertain is normal, continue to commit yourself to peacefulness.
You are worthy of every drop of sweetness and ease that you encounter.
Being tested is a part of the journey. Giving up, and letting go, is not.”

Tid: 17.30
Vejr: Vindstille, lun aften.
Sted: The Summer Gardens, Ildpaladset.
Omgivelser: Diverse planter og blomster.
Påklædning: Sandfarvede, posede bukser med mørkerødt tørklæde om livet, bar overkrop og bare tær.
Emnepartner: @Kassandra

Den enlige skikkelse blandt de smukke blomster rørte ikke en muskel. Han stod på en lav mur, og havde derved udsigt ud over hele Springheat. Den lave sol kastede et gyldent skær over den sandfarvede by, og bag ham lyste Ildpaladset op i sin rødlige, glødende farve. Det var et syn for guder.
Alligevel var Cayden utilfreds.
Han havde knapt haft sin titel i et halvt år, og han mærkede allerede tyngden af den på sine skuldre. Mens han betragtede udsigten fra den smukke have, og lod øjnene hvile på sit imperium, kunne han se det smuldre under sig. Han kunne se flammerne for sit indre øje, brænde alt det han elskede ned til aske. Den sidste måned havde været en katastrofe. Ikke at særlig mange vidste det, selvfølgelig, det havde han trods alt formået, at sælge. Krigen var startet, ligesom han havde haft planlagt i mange år, men den var startet for hurtigt, og der var endnu for mange ting, som ikke var på plads, i forhold til hvad han gerne ville have. Han var usikker på sine alliancer, der ikke var sikret endnu. Hazel var stadig i RedHawk City, og Cayden havde ingen idé om hvordan han skulle få hende ud. Charles havde for mange allierede. Naaila-slægten, som var hans eneste allierede indtil nu, havde ikke givet lyd i lang tid, og han var begyndt at bekymre sig over Imania, som han ikke havde hørt fra siden hun hjalp ham med giften godt 6 måneder forinden. Og for at det ikke skulle være løgn, var der sket et attentat på Generalen for Inferno-Soldaterne.
Alt i alt ikke en strålende start på at skulle vælte kongen af sin trone, tænkte han bittert. Han himlede kort med øjnene over sig selv, og sugede luft ned i lungerne, fokuseret på at puste de negative tanker ud med dem.
"Being tested is a part of the journey," mumlede han for sig selv, og gentog det mantra, som General Titus, havde hamret ind i hans hoved dag ind og dag ud. "Giving up, and letting go, is not." Han lod sig blidt dumpe ned midt i virvaret af eksotiske blomster, lukkede øjnene og fokuserede på sin vejrtrækning. Det hele skulle nok blive godt. Han skulle bare snakke med Kassandra om ændringerne. Det hele skulle nok blive godt.
Tilbage til toppen Go down
Kassandra

Kassandra


Titel : Lederen af The Oikans højre hånd og næstkommanderende
Antal indlæg : 36
Reputation : 2
Bosted : Springheat City, Ildpaladset

Calm before the Storm - Kassandra Empty
IndlægEmne: Sv: Calm before the Storm - Kassandra   Calm before the Storm - Kassandra Icon_minitimeLør Sep 02, 2017 3:09 pm

Påklædning
Hår og Make Up

Dagen havde været lang for Kassandra, men den var desværre heller ikke slut endnu. Hun fangede sig selv i at være i en slags trance, hvor hun bare fulgte en fast dagsrutine, så hun ikke behøvede at tænke videre over hendes handlinger. Fordi hvis hun tænkte, så ville der ikke gå specielt lang tid før forestillinger af hendes far overskyede hendes sind og blændede hende for al form for logisk erindring. Der var kun gået et par uger, men bare den mindste omtale om den tidligere general, eller bare tanken om ham, føltes som intet andet end den værste og mest pinefuld smerte, som denne verden kunne påføre noget menneske. Den brutale uretfærdighed, som havde efterladt hendes mor mentalt destrueret og paralyseret, blev ikke gjort tolerabel af, at den ukendte morder stadigvæk vandrede frit rundt uden den mindste form for straf. Hvor mange gange Kassandra ikke havde forestillet sig, at gøre noget umenneskeligt ved vedkommende var ikke vidst, men én enkel ting var kendt; hvem end personen var, så havde han, eller hun, en hel slægt efter sig og en meget hævngærrig datter af den afdøde general.
Kasper Pyro Titus var en elsket mand blandt folket. Han handlede roligt men sikkert og beslutsomt, hvilket gjorde, at folket kunne ane tiltro til generalen, trods hans unge alder. Måske var det netop derfor, at de fandt en forkærlighed frem til ham så hurtigt. På trods af hans unge alder, da han blev general, så viste hans beslutninger sig kun til at give fordele for Oikan slægten i de yderst, højeste grader. Han viste dem, at de ikke skulle fortvivle; hverken på ham eller deres sikkerhed. Fordi på grund af ham, kunne de vide sig sikre. Han var en mand, som Kassandra var stolt af at kunne kalde sig datter af. Hun var intet mindre end stolt af hendes far.
Hun kiggede sig selv i spejlet, før hun sukkede dybt og lod sig selv rive med i den daglige trance, som hun befandt sig i. Hun vandrede ned mod The Summer Gardens, et sted, hvor hun altid søgte tilflugt, når tanker fik det værste ud i hende. Hun kiggede rundt om sig og blev æstetisk tilfredsstillet af både duften og synet af de mange eksotiske planter og blomster, som omringede hende. Dog længere fremme kunne hun ane en utroligt genkendelig skikkelse, hvilket fik et stort smil til at sprede på hendes læber.
"Cayden!" kaldte hun efter ham, og hævede sin højre hånd ud af bukselommen og op i luften for at vinke til skikkelsen, som hun genkendte som hendes barndoms- og bedsteven. Hun satte hastigheden en smule op og gik mod ham uden, at hendes smil falmede bare den mindste smule. Cayden var trods alt en direkte kilde af ren glæde for hende.
Tilbage til toppen Go down
 
Calm before the Storm - Kassandra
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Do blue eyes create a tsunami or calm the sea? ~ Luna
» How do survive a storm - Aaron
» I'm Not Blind ⚔ Kassandra | fortidsemne
» Oncoming Storm ♦ Emma
» Expect the Unexpected ♦ Lucius, Kassandra & Hydra

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Searing Well District :: The Summer Gardens-
Gå til: