Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
New game ~ Emma Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
New game ~ Emma Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
New game ~ Emma Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
New game ~ Emma Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
New game ~ Emma Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
New game ~ Emma Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
New game ~ Emma Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
New game ~ Emma Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
New game ~ Emma Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 New game ~ Emma

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeMan Sep 18, 2017 8:40 pmSted: Thunderville - Emmas hjem.
Vejr: Solskin, med massere af sol!
Omgivelser: Fugle der kvidre, andre forskellige dyr og mennesker rundt omkring - Ved Emmas hjem er der alt der befinder sig ved hende.
Tid: Middag-ish
Påklædning:
Tøj -
https://i.pinimg.com/736x/1e/05/ab/1e05ab13d0fe3f2500ae4c1be4cd97bb--hot-vampires-ian-somerholder.jpg
Hår - Rodet, men pænt.
Emnepartner: @Emma


Kære Lucius

Jeg skriver til dig fordi jeg har et problem jeg gerne vil have din vejledning til, men jeg kan ikke skrive det her. Jeg håber på du vil forstå og derfor vil jeg gerne invitere dig på besøg hjemme ved mig.

Jeg håber det går dig godt.
Kh. Emma StormLucius havde netop for et par dage siden, modtaget det følgende brev. Hvad var det, der pludseligt var så vigtigt? Emma havde været en barndomsveninde, så han ville ikke lade hende stå alene. Griffins var trods alt også en af de slægter han skulle danne en alliance med, ved at undersøge tingene hos Emma, kunne han også undersøge tingene hos alle griffins.
Han stod foran spejlet. Hydra lå stadig sovende i sengen. Han ville gerne have vækket hende, men hun så så nydelig ud når hun sov.
Et lille kys, blev plantet på hendes pande, før han forlod Arabis.

Han stod foran Emmas dør. Hvad var det virkeligt hun ville? Han bankede roligt på. Han forventede intet voldsomt, men heller intet stille. Hele brevet virkede alt for sært, til at han blot kunne lade det hele passere. Netop efter 3 slag slog døren op. Der stod hun i egen person. Hun var blevet en smuk kvinde, efter alle disse år. '' Hey Emma! Det er rart endelig at se dig igen. '' Han trådte frem og bydende ind til et kram. Han ønskede ikke at lade hende stå der helt alene.Sidst rettet af Lucius Ons Sep 27, 2017 9:10 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Emma
Admin
Emma


Titel : Administrator, Leder af The Griffins
Antal indlæg : 45
Reputation : 2
Bosted : Thunderville

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeMan Sep 18, 2017 10:27 pm


Emma havde gået og gjort rent det meste af dagen og var ved at sætte te over da det havde banket på hendes dør. Han var her, Hendes barndoms ven før hun var flyttet fra hinanden. ” I lige måde Lucius, det så længe siden at jeg næsten ikke kan tro du er her.” Hun omfavnede ham med et bredt smil. Hun kunne næsten ikke kende ham men han var blevet en flot mand og han havde fået en vigtigt title hvilket havde gjort at hun havde været usikker på at han ville komme da hun skrev til ham. ”Kom med ind i stedet for at så der ude. ” man kunne høre smilet i hendes stemme mens hun viste ham forbi trappen op til værelser gennem spise stuen og ind i selve stuen.

Du kan sætte dig hvor du har lyst til, jeg har lige sat te over vil du have en kop med? ” spurgte hun mens hun pegede ind i rummet. Der en to sofaer på vær sin side af et aflangt sofabord også to lænestole for bordenderne. Emma ventede på hans svar og hentede enden en eller to kopper med te alt efter hvad hans svar var. Alt efter hvor han satte sig ville hun sætte sig over for ham så de havde nemmer ved at se hinanden. Hun smilede igen før hun spurgte. ”Hvordan er det gået dig siden sidst vi så hinanden? ” Hun var oprigtig nysgerrig på at vide hvordan det var gået ham også selv om hun viste at han var blevet leder, det var svært at undgå. Hun viste godt hvorfor han var her eller i hverfald en grund og hun var glad for det havde virket
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeTirs Sep 19, 2017 2:01 pm

Da hun bad ham træde ind i hendes hjem, gjorde han netop som hun havde sagt. '' Mange tak. '' Han smilede roligt. Det var et nydelig hjem hun besad sig. Som han trådte ind i stuen, betragtede han den roligt. Ikke for moderne, men alligevel nydeligt nok. Det var dog ikke helt Lucius stil. '' Jo tak. '' Han satte sig roligt ned i lænestolen, smækkede bene op på bordet og lænede sig godt tilbage. '' Jo tak. Lad mig få en kop the. Når det er dig, kan man jo ikke sige nej. '' Han smilede forsat.
Hendes spørgsmål, om hvordan det var gået ham, siden de havde været skiltes.
'' Tingene har været oppe og nede. Jeg blev leder. Der er massere af pligter man skal passe hver dag, massere af forventninger.. Men jeg har mødt en vidunderlig kvinde, som jeg stolt kan kalde min kæreste. Hydra. '' Han håbede desperat på at hun intet havde hørt om dusøren over hendes hoved. Hun betød alt for meget, til at han kunne lade hende, blive taget fra hende, desuden havde Charles helt sikkert fortjent det.
'' Men hvad med dig, Emma? Vi har jo ikke set hinanden siden vi var helt små. Jeg har savnet dig utroligt meget. '' Han smilede stille. Selvom det ikke var en person der stod ham nær, havde han alligevel savnet sin barndomsveninde. Den veninde han kunne gøre alt med. '' Men, det brev der.. Hvad handler det om? '' Han så nysgerrigt på hende. Han ønskede ikke at være en del af voldsomme ting, men kunne det være det? Næppe.
Tilbage til toppen Go down
Emma
Admin
Emma


Titel : Administrator, Leder af The Griffins
Antal indlæg : 45
Reputation : 2
Bosted : Thunderville

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeOns Sep 20, 2017 12:30 pm

Hun satte koppen på et lille bord ved siden af den lænestol han havde sat sig i. hun satte sig i sofaen med ryggen mod armlængden så hun kunne se ham. Hun lyttede interesseret til hvad han fortalte, det var spændende. Da han fortalte om hans kæreste kunne hun ikke lade være med at smile, hun var glad på hans vejene, det var rart at han havde mødt en. Navnet havde ikke sagt hende noget men det var vel også lige meget så længe han var glad for hende. ”Jeg kunne forstille mig at der er mange pligter som leder og at det er et kravene job. Næste gang må du tage hende med jeg vil gerne møde hende. ”   Hun smilede mens hun sad med koppen i hænderne, hun havde svært ved at forstå at der var gået så lang tid og ville bestemt gerne se mere til ham for hun have virkelig savnet ham, det havde ikke været det samme efter hun var flyttet.

Emma ventede med at svar ham til han spurgte til brevet hun have sendt ham og grundede lidt over hvordan hun skulle starte det, han kunne nok se at hun blev mere alvorlig. Hun rejste sig op og gik hen til et skab og fandt en sort kasse frem. Hun placerede den på bordet mellem dem før hun så på ham igen. ” Ja det er længe siden vi har set hinanden, og jeg har bestemt også savnet dig Lucius. ” hun smilede til ham før hun tog sig sammen og sukkede. ” Lucius jeg har skrevet dig fordi jeg har nogen informationer som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med, det omhandler den tidligere leder af Griffens og ham der overtog den efter ham. Efter som du er leder af din slægt tænkte jeg du måske kunne hjælpe mig. ” Hun stoppede ikke sikker på hvordan han ville reagere på hvad hun lige havde for talt. Emma var heller ikke sikker på om det havde være en god ide at ville fortælle ham det som den første. Det var ikke lige frem et smart træk med minder man var sikker på at man kunne stole på vedkommende.

Der er ikke andre ind dig der ved jeg har disse informationer, jeg har fået fat i dem ved hjælpe af en evne jeg har opdaget jeg har. ” Sagde hun forsigtigt, hun havde ikke fortalt ham hvad det var i nu så han kunne jo rejse sig og gå. Hun håbede det ikke men det var jo ikke hendes valg, hun havde taget hendes valg og stole på ham ved at ville fortælle ham det først.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeOns Sep 20, 2017 5:56 pm

Et forvirret ansigtsudtryk blev hurtigt fanget på Lucius ansigt. Hvad mente hun dog med at lederen af griffins havde gjort nogle ting, der var brugbare?
Han ville mere end gerne hjælpe sin veninde, men han forstod stadig ikke helt hvad hun mente. '' Hvilket informationer, Emma? '' Han så forsigt på hende, for stadig at få en ordenligt forståelse for det hele. Men nu nævnte hun sammen-tidigt at han var den eneste med disse informationer. Han rettede sig selv op. Han var forvirret, alt for forvirret. '' Jeg forstår ikke det her, helt korrekt? '' Ønskede hun at overtage pladsen som leder, og derfor tog hun fat i ham, for at få hjælpen til dette? Han smilede kort for sig selv. Det var sødt at hun tænkte på ham sådan.
'' En evne? Fortæl, fortæl! '' Han lyste pludseligt op i et stort smil. Han havde endnu ikke opdaget sin egen evne, ud over slægt evnen. Det var ikke altid let, men han havde aldrig haft behov for at have en anden evne, end slægtevnen. Han var beskyttet af sine soldater og det var yderst få der blev lukket ind i Arabis. Hydra havde hidtil været den eneste der havde været velkommen af, folk der ikke var en del af Adara slægten.

// Sorry det korte svar. :// //
Tilbage til toppen Go down
Emma
Admin
Emma


Titel : Administrator, Leder af The Griffins
Antal indlæg : 45
Reputation : 2
Bosted : Thunderville

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeTirs Sep 26, 2017 11:36 am

Emma ventede lidt før hun svarede. ” Min evne gør mig i stand til at kommunikere gennem en ravn som jeg har skabt et bånd med, jeg kan se hvad den ser og gemme synet i en fjer så andre også kan se dem. ” hun var ikke sikker på om han forstod hvad hun mente men hun håbede på at han kunne forstille sig hvad hun talte om. Hun havde ikke været sikker på hvad hvordan hun skulle gøre det, men dette var en god øvelse før hun havde tænk sig at fortælle det til nogen af dem der styrede byen sammen med Amoran.

Jeg har fundet ud af at Gilian ikke forsvandt men blev myrdet og gemt af Amoran så han kunne overtage lederstilen. ” Hun så på ham og blev nervøs over hvad han ville sige det var måske ikke hende selv der havde været tilstede da det skete men det var stadig noget der ikke havde været meningen at hun skulle se det. Hun drik noget af hendes te mens hun sad og ventede på han skulle svar det var nok heller ikke hver dag man fik at vide noget om et mord på andre slægters leder. Hun havde taget en beslutning da hun skrev til ham om hvad hun ville bruge informationerne. ”Lucius jeg vil gerne vide om jeg ville kunne bruge disse informationer til at tage Lederstilen, men jeg ved ikke hvordan jeg skal bære mig ad med det. ” hun satte koppen på bordet.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeOns Sep 27, 2017 9:22 am

Lucius lyttede til hvert et ord Emma sagde. Den evne hun fortalte om, lød ikke udsædvandlig, men mere som en irriterende evne at have. I længden var den vel egentlig meget brugbar. Det ville give hende mange informationer, hvis hun ønskede det. Men det kunne også gøre det farligt for hende, hvis folk fandt ud af hendes evne. '' Interessandt evne. Men gemme synet i en fjer? Vil det sige, at hvis jeg rør denne fjer, så ser jeg synet? Eller? '' Han spændte ørene op til at kunne lytte atter engang. Han ønskede virkeligt at hjælpe hans veninde. De havde trods alt brugt 5 af deres barndoms år sammen hver evig eneste dag.
De næste ord, forskrækkede eller overraskede ham heller ikke rigtigt. Han havde set det med mange andre leder. Adaras havde trods alt i sin tid forsøgt det med Redwoods, men havde fejlet. '' Jeg tror viden er meget praktisk for dig, men du skal formulere den ordenligt. Jeg tror ikke det ville være nok til at overtage lederrollen, men det ville være en stor ting for slægten. Du ville blive sat frem i rækken, netop for at have fundet ud af disse ting. Det vil højst sansynligt være enten Gillians børn eller brødre der ville overtage tronen istedet. Jeg vil gerne hjælpe dig med at forsøge at overtage tronen for din slægt. Men i så fald, kræver jeg en alliance med jer. Jeg har brug for jeres stemme,
når Charles bliver væltet af tronen og en ny skal overtage tronen. Oikans ville næppe lade mig overtage den, derfor vil det ende i en politisk afstemning. ''
Han smilede roligt til hende. Han var sikker i sin sag med alting. Han skulle nok kunne klarer sig imod Cayden.
Tilbage til toppen Go down
Emma
Admin
Emma


Titel : Administrator, Leder af The Griffins
Antal indlæg : 45
Reputation : 2
Bosted : Thunderville

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeSøn Okt 15, 2017 4:55 pm

Emma var glad for at han lyttede til hende og ikke bare troede at hun ville lyve for ham, det var ikke mange der kendte til hendes evne og i starten havde hun da også været i tvivl om hun skulle have fortalt ham om den. Der kunne være sket mange ting siden de sidst havde set hinanden. Det havde også kun været børn den gang så hun havde også været i tvivl om han ville hjælpe hende nu hvor hun havde mest brug for det. ”Vis du rør den pågældende fjer vil du ikke kunne se noget, hun skal aktivere synet ved at sige det ord jeg har bruget til at låse synet inde i fjeren med. Det er meget ret så jeg sikker på at igen jeg ikke vil have ser det kan komme i besiddelse af det. ” hun smilede undskylde, det var bestemt ikke fordi hun ikke ville have han så det, det var lidt meningen for at være sikker på han troede på hende. Hun sat og lyttede godt efter hvad der blev fortalt, hun viste at det var vigtigt at hun lyttede efter det hele.

Jeg tro kan se hvad du mener, men jeg tro ikke han har meget familie tilbage i byen ellers ville de vel have overtaget i sted for Amoran? Vis jeg har dig til og hjælpe mig så ved jeg at jeg kan overtage den. Når det lykkes vil du altid have min stemme Lucius og det burde du vide, vis det bliver en afstemning mellem Adaras og Oikans så ville Griffins vælge Adaras uden tvivl. Oikans brændte vores by for 8 år siden af en grund jeg ikke er bekendt med. Min slægt er den mindste og har ikke meget at gøre med derfor er vi ikke færdig med at bygge i nu. Jeg er ikke leder. men jeg lover dig vores stemme vis jeg bliver. ” hun gengældte hans smil. Hun stolede på ham for han havde været der for hende da de brugte så meget tid sammen. Emma så på kassen hun havde sat på bordet og derefter på Lucius. ”Vis du vil se synet er fjeren i den kasse ordet stå i låget. Jeg gå ud fra at vi kan snakke Alliance vis jeg bliver valgt til at overtage titlen. ”  Uanset om han ville se det eller ej mente hun han skulle have muligheden for det, det var der for hun havde fundet den frem.
Tilbage til toppen Go down
Lucius

Lucius


Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 100
Reputation : -1
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitimeOns Okt 18, 2017 3:06 pm

Selvfølgelig ville han hjælpe hende, uden tvivl. De havde trods alt været barndomsvenner, og den gode af slagsen.
'' Interessant. Jeg har ingen interesse i at se synet, jeg stoler på dig. Det kan ramme dig i sidste ende, hvis folk finder ud af, at du besider den evne. Jeg vil råde dig til at holde den tæt til dig. '' Han smilede roligt til hende. Han ville ikke være hård imod hende, det var trods alt, første gang hun forsøgte på at være lidt ansvarlig. Det var sødt på sammetid med det var komisk. Men hun skulle nok blive en god leder.

'' Selvom han har familie tilbage i byen, er det ikke sikkert de ønsker at overtage rollen. Griffins er trods alt en meget meget svag slægt. I har ikke meget at give til andre slægter, ud over jeres politiske stemme og jeres soldater, som er få. '' Han trak vejret. Han sagde ikke tingene for at såre hende, men mere for at være helt ærlig overfor hende. I bund og grund kunne hun kun få folk til at stemme på hende som den nye leder. '' Jeg er sikker på jeg har din stemme, hvis vi når dertil Emma.
Jeg stoler på dig, uden tvivl. Men hvad har du planer at gøre med hensyn til fjeren?
Vise den til folket, eller blot lade dem vælge hvad de tror på? ''
Han så forsigtigt på hende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

New game ~ Emma Empty
IndlægEmne: Sv: New game ~ Emma   New game ~ Emma Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
New game ~ Emma
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
» Sometimes history does repeat itself ~ Emma
» Oncoming Storm ♦ Emma
» A chat with an old friend - Emma.
» Fraværs tråd ~ Emma

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Thunderville-
Gå til: