Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Surprise, surpise ~ Lucius

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Nov 23, 2016 6:36 pm

Påklædning

Dette var første gang at hun deltog i et slægtsmøde! Hun kunne mærke sommerfuglene baske rundt i hendes mave, og hun tog adskillige dybe indåndinger imens hun var på vej derhen. Hun glædede sig, men hun var også skrækslagende. Mange betydningsfulde mennesker fra hendes slægt ville også være der, så hun ville gerne gøre et godt indtryk. Hendes mormor havde brugt hele dagen for at hjælpe hende med at finde den perfekte kjole og fortælle hende om dem, der kom til slægtsmødet.
Den hun var mest nervøs for at skulle møde var lederen. Hun havde kun hørt gode ting om ham, men hendes mormor så også kun det gode i slægten, så det gjorde Arabella også.
Endelig nåede hun til bygningen, hvor mødet skulle være. Med en dyb indånding trådte hun indenfor, og meget hurtigt kunne hun mærke en kæmpe kugle i hendes hals. Ikke bogstaveligtalt en kugle, men hendes hals snørede sig nærmest helt sammen. Hun så sig lidt omkring i bygningen, inden hun hurtigt fulgte efter flokken, der trådte ind i et stort rum og satte sig ned ved et rundt bord. Mødet måtte starte snart.
Arabella bed sig i underlæben. Alle snakkede ivrigt sammen, som om de havde kendt hinanden længe, men Arabella havde ingen ide om hvem de var... Eller jo, det vidste hun godt, hun kendte godt til dem, men hun havde meget isoleret i sit liv, så hun kendte dem ikke rigtigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Nov 23, 2016 6:54 pm

Lucius havde fået diverse folk fra slægten til at komme til hans møde. Han kendte de fleste folk der altid mødte om, men der ville også komme nye ansigter denne gang. Alt det der skulle tages beslutninger om skulle være fælles med alle dem der ønskede at deltage, men også de vigtige folk i slægten.
En speciel person han så frem til at se var kusinen Arabella. Det var det eneste familie medlem han havde haft ud over sin mormor, som hun nu boede hos. Det havde været med blandet følelser han havde ladet hende overtage pladsen, men mormoderen havde været for gammel til at lade komme til møderne stadig.
Hans tanker blev afbrudt af de forskellige folk der netop trådte ind i lokalet, der altid blev brugt til netop denne slags møder. '' Velkommen til. Sæt jer endelig gerne ned, så jeg kan forklarer diverse ting. '' Folk havde allerede sat sig ned, inden han fik sagt mere mere end det. Det var egentlig kun rart. '' Dagen i dag kommer til at handle.. '' Han blev hurtigt afbrudt da Arabella dukkede op. Det velkendte ansigt sagde ham stortset at det var hende. Familietrækkende sad plantet på hende over alt. '' Dette er Arabella, min kusine. Hun træder til istedet for Frk. Wilson. Tag godt imod hende. '' Lucius pegede roligt imod en stol ved hans side. Det var der hans mormor plejede at side når de havde disse møder. '' Du kan sidde her. '' Han smilede roligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Nov 23, 2016 7:01 pm

Egentlig havde hun ingen ide om hvorfor hun lige præcis var blevet inviteret til mødet. Måske ville de bare lære hende at kende. Hun var meget nervøs og hver hvert sekund der gik blev klumpen i hendes hals større. Hendes dybe vejrtrækninger mistede den beroligende effekt og hun var bange for om hun snart ville få et angstanfald, da en stemme pludselig skar igennem den tykke tåge af negative tanker. Hun så overrasket på... Lucius. Det var lederen! Hun kunne mærke sit hjerte banke hurtigere af ren spænding - hun havde altid gerne ville møde ham. Hun kunne tydeligt mærke, selv på afstand, at han var en mand med magt. Han strålede en bestemt form for aura, der bare sendte gigantiske signaler om at han vidste at han havde magt, og han var udmærket klar over, hvordan han skulle bruge den.
Da tankestrømmen endte gik det op for hende hvad han havde sagt. Hun blinkede lidt i ren forvirring, og lagde hovedet en anelse på skrå. Kusine? Frk. Wilson? Altså, mormor? "Øh...mm...Jeg.." Hun mærkede en umådelig stor trang til at slå sig selv i hovedet.
Hurtigt skyndte hun sig hen og satte sig ved siden af ham, fuldkommen rød i hovedet. Hun lænede sig lidt hen imod ham og sænkede sin stemme. "Jeg tror du har forvekslet mig med en anden.. Jeg har aldrig hørt om at jeg har en fætter.."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeFre Nov 25, 2016 10:54 pm

Lucius havde aldrig haft mening at sige nogen positive ting til mødet, tværtig imod. Hans had til Charles var større end noget andet, men samtidigt sad der stadig en smule beundring tilbage. Den mand havde formået at komme til magten, uden at gøre noget for det, hvem i alverden kunne det? Lucius var født i det og havde gjort de pligter han skulle som ung, for at komme dertil. Han rystede kort på hovedet og rettede blikket tilbage på Arabella. Man kunne tydeligt se hendes nervøsitet boble ud af hende. Hun havde i bund og grund også grundlag for at være nervøs. Det var hendes første gang, og der var ikke mindst mange forventningsfulde mennesker i lokalet. De fleste fra slægten forventede der snart ville blive gjort noget ved 'Charles' problemet. Han opsnappede dog hurtigt hendes kommentar om at hun mente han havde forvekslet hende med en anden. Næppe. Lucius havde kendt Arabella siden hun var et lille barn, godt nok havde han ikke haft noget med hende at gøre siden hun blev i stand til at tale en anelse. Hun var kær allerede som lille, men kunne hun virkeligt ikke mærke familie båndet? Nok ikke. '' Jo, jeg ved skam hvem jeg har fat i. Sæt dig til rette, det skal til at begynde. '' Lucius vendte sig om imod kortet. '' Som i ser, befinder Charles sig oftes i Guldpaladset, og det er ikke muligt for os at indtræde i Redhawk. Derfor vil det bedste være for os at danne alliance med de slægtløse så vi har en chance imod dem. '' Lucius smilede roligt til dem, indtil en stemme brød den korte stilhed. '' Hvad så hvis de ikke vil danne alliance Lucius? '' Lucius havde tænkt meget over det. Det ville næppe ske at de ikke ville danne alliance. De slægtløses drøm ville nok være at skabe deres egen slægt, så de ikke længere ville blive set ned på. '' Jeg taler med dem, bare rolig. '' Han smilede roligt rundt i lokalet. Hans blik rettede sig dog imod Arabella. '' Har du noget at tilføje? '' Han smilede roligt til hende, for at bevise alt var okay.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitimeOns Dec 14, 2016 7:08 pm

Det her var forkert. Han måtte have forvekslet hende, men han virkede så sikker i sin sag. Hun sukkede over det, og ville egentlig gerne snakke mere om det, men de var igang med et møde. Hun kunne ikke bare afbryde det på grund af en lille misforståelse. Med et lille nik blev hun enig med sig selv om, at være stille og vente til mødet var forbi, så kunne hun snakke med ham om dette. Det var nu også ret pinligt. Hendes første måde med slægten og hun blev forvekslet med en anden. Hendes kinder blev en anelse røde. Var det ikke også en smule varmt? Hun bed sig selv i underlæben, imens tankerne vandrede, og hendes angst blev værre. Hendes vejrtrækning blev mere panisk,men hun holdt vejret, da Lucius henvendte sig til hende. Hvorfor spurgte han hende?! Hun havde ingen vigtig position, eller nogen ret til at give sin mening omkring sådan et vigtigt emne! Hvad skulle hun dog sige? Hans rolige smil beroligede hende lidt, måtte hun indrømme. Sært. Der var noget bekendt over det.
"A-Altså.. Jo, øhm.." Hun nikkede lidt og tog en dyb indånding. Hendes blik blev mere alvorligt, da hun fik taget sig sammen, og hendes stemme mere selvsikker. Hun kunne godt! "De slægtløse. De føler højst sandsynligvis at de ikke hører til, så den bedste måde at få deres hjælp på er ved at give dem et sted, hvor de kan føle sig velkommen. Et 'hjem'." Hendes fingre knugede sig om hendes kjoles stof. "Desuden - Hvis I vil af med Charles findes der måske... også en anden måde, hvor I ikke vil spilde Adara-blod." Hvis de altså ville dræbe Charles, det var hun jo ikke sikker på.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Surprise, surpise ~ Lucius Empty
IndlægEmne: Sv: Surprise, surpise ~ Lucius   Surprise, surpise ~ Lucius Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Surprise, surpise ~ Lucius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» You got me- Lucius
» Oh crap - Lucius
» I heard much about you - Lucius
» Oh well, hello to you too - Lucius
» I just want to find her - Lucius

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Arabis-
Gå til: