Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 When Things Get Out of Hand - Valian

Go down 
ForfatterBesked
Arden

Arden


Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeMan Feb 06, 2017 5:26 pm


Det er kun få timer fra midnat, og regnen daler ned udenfor. Kroen er godt fyldt med diverse rejsende eller stamkunder fra Thunderville, der begraver sorgerne over deres hårde arbejde eller de nære de har mistet, i krus med mørk øl.

Efter årevis af spildt øl havde bardiskens egetræ indtaget nok væske til at have mistet sin gyldne farve. Nu var pletterne indtørret i træet, for forevigt at vidne om den lange historie som kroen havde overværet. Her havde været slåskampe, festligheder, sørgmodige druk-ture, og gæster fra nær og fjern - og Arden havde set det meste, og kunne sjældent overraskes af nogen gæster længere.
Den unge kvinde fik ikke lov til at stå stille meget denne aften. Grundet den kraftige regn havde mange rejsende søgt tilflugt i Thunderville og dets eneste kro, og havde valgt at skylle ganen frem for deres hår og beskidte tøj. Alligevel rensede øllen bestemt ikke mange af de ældre mænds munde, som tværtimod blev mere vulgære, som alkoholprocenten steg i deres krop. Det var et ubehageligt job for en person som Arden: En kvinde der var blevet berøvet en stor del af sin uskyldighed på grund af visse mænd's begær for morskab og underholdning.

Det røde hår hang ned over hendes ryg, og de forreste totter var flettet sammen bag på hovedet, så hun ikke ville få lokkerne i ansigtet. Hun bar en længere kjortel, med et bælte om livet, og nogle brune lædderbukser under, samt korte støvler. Det var sjældent man så hende i kjole, men hendes feminine ansigt fik stadig mange af de fuldere af selskabet, til at komme med sjofle bemærkninger når hun skænkede dem deres øl. Som regel fejede hun det af sig når hun hørte deres kommentarer, men sommetider tog temperamentet over. Det var kun fordi hendes arbejdsgiver - en større mand bag baren - holdt øje med hende, at hun ikke havde svunget en lussing endnu denne aften.
"Girl! Lass - Giveh me a ki-ss!" Lød det ofte, som hun trådte forbi bordene, der stod så tæt på hinanden, at man altid frygtede for at få en hånd mod røven når man gik igennem, hvis selskabet var så ustabilt som her til aften. Selvfølgelig var der i blandt selskabet anstændige personer, men de fulde overdøvede deres tilstedeværelse markant, og skabte en stemning som for dem selv - var hyggelig, men for mange andre var direkte ubehagelig.

Det var først da Arden skulle til at fylde et krus op for en ældre herre, og ignorerede hans tilnærmelser, at hun for alvor blev bange. Han blev ved med at tirre hende, og da hun i et kort øjeblik fangede hans blik, var der en gnist af ondskab i hans øjne, og i smilet der blottede de rådne tænder - som hun genkendte. Manden tog hastigt fast i hendes arm.
"I'm talking to you girl! Come on - give us something-." Manden talte så barskt, og hans greb om hendes arm var stramt nok til at det sendte en smerte op igennem hendes arm, som hun forsøgte at vriste sig løs. Han trykkede sig snart op af hende, som han holdt hende fast - ånden var tung og modbydelig.
"Let go of me!" Lød det fra hende. Fastheden i stemmen var dog falmet, og man kunne fornemme en tand af direkte rystende frygt. Hvad der gjorde det værre var, at mandens omgangskreds snart begyndte at le - ligesom hendes tilfangetagere havde gjort dengang. Bølger af chok sendtes gennem Ardens krop, og hun følte sig lammet.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeTors Feb 09, 2017 3:38 pm

En regndråbe dinglede på kanten af hans hætte, faretruende tæt på at falde, men den havde holdt fast i over fem minutter. Regndråben havde en stærk viljestyrke, den gav ikke op, men alles viljestyrke krakelerede på det ene eller det andet tidspunkt. Denne regndråbes viljestyrke krakelerede i det, Valian trådte op af et trin. Hans hånd skubbede døren til kroen op, imens hans blik søgte hurtigt rundt i kroen. Det var det sædvanlige. Han var efterhånden så vant til det. Valian førte en hånd op til sin hætte, og trak den ned. Det var et held at hans hætte kunne holde regnen ude, så hans hår ikke blev vådt. Han trak sin kappe af og placerede den tæt på bardisken. Han mente ikke at det skulle være et problem. Hvis det var, så var det bare en skam. Han havde en mørkebrun tunika på, der lavede et skarpt V ved brystkassen. Udover tunikaen havde han sorte bukser på og et par tydeligvis brugte sorte vandresko. Han smøg ærmerne op over albuerne, inden han satte sig ved bardisken. Han gad ikke at hans tunika blev beskidt, og selvom de ofte gjorde bardisken ren, blev den også hurtigt beskidt igen.

Hans øjne søgte rundt efter en, som kunne give ham noget at drikke. En øl ville uden tvivl være foretrukket. Han fik øje på en pige, der uden tvivl var servitrice. Ingen kvinder ville vove sig ind på en kro på et tidspunkt som dette, medmindre det var en som arbejdede der. En anelse utålmodigt trommede han sine fingre imod bardisken, imens hans øjne fulgte hendes skikkelse. Beklageligvis for ham, og hende, blev en af de fulde mænd en anelse for fristet. Han hadede den slags opførsel. Den slags mænd slog sig selv på brystkassen, og råbte højtideligt om at de var ægte mænd, men så snart de var i en form for fare tissede de i bukserne og skyndte sig væk. De kunne ikke styre dem selv. Valian vovede ikke at kalde ham selv en 'rigtig' mand, da han heller ikke selv kunne styre sig selv. Han drak sig også halvt ihjel, kom i for mange slåsekampe, og troede at han var uovervindelig. Han prøvede at ændre sig, men det gik ikke særligt godt. Ofte tænkte han over om han overhovedet behøvede at ændre sig. Han ledte jo ikke ligefrem efter venner.
Med et lille suk måtte han indse, at pigen ikke kunne komme ud af den situation selv, så han måtte vel hjælpe hende. Han rejste sig op og trampede hen imod flokken. Hans øjne lynede af vrede, mest for at virke intimiderende, hvilket han let kunne blive set om. Han var tøj, tydelige muskler, og det kunne ses på ham, at han havde kæmpet meget.

Valian greb med det samme fat i mandens håndled, og klemte til med alle sine kræfter. For at gøre det lidt værre borede han også sine negle ind i mandens hud. "Release her." Han stirrede ondt på manden. "And piss off." Valians stemme havde en snert af afsky over sig.
Tilbage til toppen Go down
Arden

Arden


Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeFre Feb 10, 2017 8:18 pm

Hendes øjne søgte tilflugt over mod baren, i håb om at hendes arbejdsgiver ville gribe ind. Dog måtte hun hurtigt indsé, at han havde forladt rummet, og sikkert var gået ud for at fylde op i de store lerkander med den tunge øl, som befandt sig baglokalets tønder. Trods den voldsomme mængde af sexistiske bemærkninger rettet mod Arden denne aften, havde der været værre aftener, hvor hun havde kæmpet sig ud af problemerne uden hjælp - og derfor var det vel forståeligt at arbejdsgiveren havde vænnet sig til hendes stædighed og egenrådighed. Denne gang var hun dog hæmmet gevaldigt. Det kunne være mandens styrke, der bestemt oversteg hendes egen og afholdt hende fra at klynge sig fri - men at dømme efter den reelle frygt i hendes øjne, skyldtes det noget langt værre... Han mindede hende om én af dem som havde ødelagt hendes liv dengang for ti år siden. Én af dem som havde berøvet hende sin uskyldighed.

Da hun endelig følte sig mindre paralyseret gav hun sig til at slå manden i brystkassen med sin frie hånd. Alligevel var han urokkelig. Nogle i kroen havde rejst sig op for at følge med i situationen, i tvivl om hvorvidt de turde gribe ind - mens mandens selskab ved bordet blev ved med at grine og huje.
"Let go? But the fun has is just getting started," Lød det fra manden, som snart bevægede sit ansigt truende tæt på hendes, for blot at køre øjnene ned over hendes krop, "You could serve more than beer ya now. You're quite... blessed." Ved denne kommentar gav hun ham en syngende lussing. Dog forværrede det blot hans tag på hendes arm - han klemte så hårdt at hun nærmest knækkede en smule sammen.

Snart blev mandens opmærksomhed dog rettet andetsteds. En yngre, muskuløs mand havde taget fat om hendes 'modstander', og klemte fast om hans håndled med en hårdhed som bestemt kunne ses i mandens ansigt.
"Who are you to decide boy?" Lød det trodsigt fra den ældre herre, som bestemt ikke havde tænkt sit at slippe Arden fri uden en kamp. Nej, han var ikke større end den yngre mand - men han var tilsyneladende typen der mente at hans styrke overgik alle andres.
"Don't play the hero. It's pathetic." Sagde manden, og slap snart taget i Arden, som straks tog sig til armen der hvor manden havde klemt. Dernæst vendte hun øjnene mod sin 'redningsmand', som nu selv stod med lorte-situationen.
"Just get the fuck out!" Råbte hun ad den fulde mand, som truende løftede en næve mod sin nye 'modstander'. Han lyttede ikke... Det krævede vist en tand mere at få ham væk for good.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeSøn Feb 19, 2017 8:17 pm

Der var en ting, som Valian nok aldrig ville kunne forstå. Hvorfor hyrede de ikke en til at holde øje med kroens gæster, så de ikke fik flere uheldige situationer? Eller lærte pigerne, hvordan man forsvarede sig? Det var et problem i alle kroer. Pigerne havde brug for et arbejde, kroen havde ledige stillinger, og de accepterede kun unge, smukke piger. Mændene gik på kroer, blev fulde og fristet. En uheldig cirkel, men det kunne ikke stoppes. Det var en nødvendighed at havde den slags piger i kroen. Jo smukkere pigerne var, jo flere gæster kom der. En lidt skræmmende tanke, men beklageligvis sandheden.
Mandens ord bekræftede kun Valians tankestrøm. Manden var tryllebundet af pigens smukke ydre, og på grund af alkoholen, så reagerede han uden at tænke sig om. Det ville han muligvis også have gjort uden alkoholen, men det var ikke det vigtige lige nu. Det vigtige var at han gjorde det, så pigen ikke kunne fuldføre sit arbejde og Valian kunne ikke få sin øl. Desuden var det forkert og nogen skulle jo stoppe det. Vise hvem der var alfa. Hvem var stærkest? Hvem kunne drikke mest? Hvem slog hårdest? Hvem var bedst? Det var det, det hele handlede om, og Valian tabte sjældent.

Valian gav slip på manden, da han gav slip på pigen, men han holdte stadig skarpt øje med ham. Han var ikke færdig endnu. Hans mandlighed var blevet truet, så nu skulle han sætte sin modstander på plads, vise hvem der var alfa.
"Who I am to interrupt?" Valian så kort på den hævet knytnæve og han kunne ikke lade være med at smile lidt. "I am just a guy, who wants a beer, and you're in my way." Valian slog sine arme ud. "Punch me! I dare you. I haven't had a fight for awhile, and I could really use one!" Valian smilede smørret, og lagde ikke skjul på, at han var stensikker på at han ville vinde. "C'mon. Punch me. You want to."
Tilbage til toppen Go down
Arden

Arden


Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeMan Feb 20, 2017 9:17 pm

Arden holdt sin arm ind til sig, som hun betragtede de to mænd. Den ene fuld, gammel, helt-igennem uchamerende og stinkende af spiritus, og den anden ung, med opmærksomme øjne rettet mod sin modstander, og tydeligvis klar til at tage en kamp op, hvis det skulle udfolde sig sådan.
Punch me! I dare you. I haven't had a fight for awhile, and I could really use one Hun lyttede som den unge mand valgte at kaste lidt ekstra benzin på bålet. Selvfølgelig forstod hun at han ville stå op for sig selv - hun kendte det fra sit eget skrækkelige temperament og stædige væsen - og alligevel vidste hun, at hvis han blot havde vendt den anden kind til, ville situationen ikke ekskalere.

Hun tog fat i den fulde mands arm, da hun bemærkede hvordan han pustede sig yderligere op. Forgæves forsøgte hun at hive ham væk, men trods hendes livstid som arbejder, var hendes kropsbygning intet match mod hans.
C'mon. Punch me. You want to. Endnu en gang gled en provokation over den unge mands læber, hvilket blot fik den fulde's øjne til at lyne af vred, fordrukken energi, som han ytrede ordene:
"I might do just that." Han hævede sin næve... Det næste skete så hurtigt at Arden knapt nåede at se hvad der præcist skete. I et sekund havde den fulde mand slået ud mod den yngre, og det næste havde han enten mistet balancen, eller modtaget et så hårdt slag, at han var drottet omkuld - lige ned i et bord, og dernæst mod gulvet.
Den fordrukne mand havde tydeligvis mistet bevidstheden ved at slå sin tykke knold mod bordet, hvor øl nu flød rundt i pøle. De tre unge gutter der sad ved bordet begyndte at grine, klappe og huje mod den unge "vinder", men Arden sendte dem snart et blik der fik dem til at tie.
"What's so funny? Get him out of here. Now!" Hun pejede mod den fulde mand, som ind imellem afgav små klynkende lyde og mumlende ord fra sin plads på gulvet. De tre unge Thunderville-gutter sænkede hovederne en smule, og slæbte snart manden ud - bevidste om, at hvis ikke de adlød hende, ville de også blive smidt ud.

Synet af rodet fik Arden's kinder til at blusse yderligere, så de næsten matchede håret. Hun rettede snart øjnene mod sin redningsmand, der dog ikke ligefrem fik et 'tak'.
"You shouldn't have provoked him." Der var en irritabel fasthed i hendes stemme, "He would have left if you didn't take his challenge." Sandheden var, at hun var mere oprørt over ikke at have kunne forsvare sig selv, end at hun nu måtte døje med oprydningsarbejde.
"I had it under control..." Mumlede hun lidt tvært, og gav sig snart til at samle nogle af de faldne krus fra bordet, op fra gulvet. Hendes arm sendte dog små stik af smerte op igennem hendes krop, og fik hende til at bide tænderne ekstra godt sammen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 2:58 pm

Heldigt for Valian var hans reflekser hurtige, fejlfrie. Så da manden ville slå udefter ham tog Valian et skridt til siden for at undgå knytnæven. Han knyttede sin egen hånd og landede et velplaceret slag imod mandens kind. Mandens fald var komisk, så Valian kunne ikke holde et lille grin tilbage. Mandens forsøg på at lege alfa havde resulteret i et pinligt fald, og Valian havde igen vundet kampen. Det kom ikke rigtigt som en overraskelse mere. Desuden var fyren mega fuld, så sejren betød nærmest intet. Det havde været alt for let, så Valian måtte ærligt indrømme at han var skuffet. Han havde håbet på en ordentlig kamp, men man kunne ikke altid få det, man gerne ville have. Beklageligvis.
Valian så på de hujende mænd, men hans smil var væk. Han stirrede bare på dem, inden hans opmærksomhed blev placeret på pigen igen. Hun var hurtigt kommet videre. Pludselig begyndte hun også bare at skælde ham ud. Så det var sådan, hun takkede folk for at hjælpe hende? Med et lille suk lagde Valian sine arme over kors ved brystkassen. Hans ansigt var blevet udtryksløst igen, men han så en anelse irriteret ud.

"A bit feisty, aren't you?" Han satte sig på hug foran hende og lagde en hånd på hendes raske arm. "Please forgive me for helping you, when you clearly had it under control." Hans stemme dryppede af sarkasme. Han tog sin hånd til sig og begyndte at samle de ødelagte krus op. "Rest your arm. I'll take care fo this." Han var ligeglad med om hun var okay med at få mere hjælp. Han kunne jo tydeligt se at hun var i smerter, og til trods for de andre mænd i kroen, så var han ikke ligeglad. Ikke som sådan. Ikke ligeglad nok til at lade være med at hjælpe, i hvert fald. "Do yourself a favor and have a doctor look at your arm. If you're gonna be stubborn, I'll just look at it. Your choice."
Tilbage til toppen Go down
Arden

Arden


Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 5:52 pm

Et par af krusene var flækket igennem, men heldigvis var der ingen små skår der skulle samles op, og kunne forvolde nogen skade. Der lå dog en pøl af øl på gulvet, som Arden netop var gået i gang med at tørre op (halvt med en klud, og halvt med den lange kjortel hun bar, da kluden ikke havde mere rum at give af sig). Da hun snart mærkede den unge mands blide berøring mod hendes arm, stoppede hun og lagde øjnene mod den brede hånd. Det var sjældent at hun oplevede nogen kontakt af en art, og i forhold til den fulde mands stramme greb, føltes dette ganske beroligende.

Hun lyttede til hans ord mens hun blidt bed sig i læben. Selvfølgelig havde han ret. Hun var ganske utaknemmelig i denne situation, men havde aldrig været kendt for at agere med ynde, når hun stod i situationer hvor hun havde brug for hjælp. Damsel in distress- ideen havde vel altid fået hende til at rynke på næsen, og derfor tillod hun det iltre temperament at tage over, frem for at takke ham.
"You shouldn't..." Lød det fra hende, som han begyndte at hjælpe til. Hun stoppede dog sig selv, og et blidt suk gled over hendes læber. Det nyttede ikke at gøre en indvending, og det vidste hun straks. Denne mand var tilsyneladende mindst ligeså stædig som hende selv. Derfor rejste hun sig snart op og betragtede ham med et tavst udtryk. Ja, indtil hun ikke kunne holde kæften lukket længere, da han nævnte at hun skulle få tjekket sin arm.
"Can't hardly be worse than it getting a bit bruised..." Det var vel sandt. Hun havde nødigt brækket en knogle, men området var ømt og brændte en smule efter det hårde tryk. At området ville stå i regnbuens farver om et par timer, ville ikke overraske hende.

Hun så snart ned på sine fødder. Som om hun på forhånd viste en mild nervøsitet over sine næste ord, der blev tvunget over de lidt buttede læber:
"Even though I don't favor the way you handled things..." Begyndte hun roligt, og holdt en lille pause, før hun rettede øjnene mod ham igen, "I would probably have done the same thing, had I been a bit more..." Hun tøvede. Strong - hun ønskede ikke at indrømme sin fysiske svaghed, selvom den nok var tydelig for alle.
"What I mean to say is... Thanks." Et blidt, tøvende smil strejfede over hendes ansigt, "I'll get you some beer." Det var vel det mindste hun kunne gøre. Derfor vendte hun snart om på hælene, og vendte snart tilbage med et stort krus skummende øl, som hun rakte over mod ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeTors Feb 23, 2017 4:34 pm

Efter at have samlet alle de ødelagte krusstykker op lagde han dem fint på bordet. Han var ikke helt sikker på, hvor han ellers skulle ligge det. Han greb sin kappe, og brugte den til at tørre øllet på gulvet væk. Han var ligeglad med om det ødelagde hans kappe, da han alligevel trængte til en ny. Hans hænder blev våde fra øllet, eftersom hans kappe var ikke specielt god til at tørre det væk, og den blev sjaskvåd. Han rejste sig op og løftede kappen op, og kiggede efter om der var mere øl på gulvet. Gulvet var stadig en smule vådt, men langtfra så slemt som før. Valian så opgivende på sin kappe med et lille suk. Den var i hvert fald ikke til at bruge igen. Han smed kappen udenfor, så den ikke dryppede øl på gulvet.
"Just get it checked. Please?" Han kiggede på hende med et træt blik. Han gad virkelig ikke at bruge mere energi på at diskutere. Især ikke med hende. Han kunne fornemme at hun var stædig, hvilket han beklageligvis også selv var. Det kunne føre det voldsomme skænderier, som han ikke gad.

Valian betragtede hende imens hun snakkede. Det overraskede ham en smule at hun takkede ham. Lige før havde hun virket klar til at skælde ham ud. "A bit more what?" Nu var han nysgerrig. Hvorfor havde hun tøvet, og så ikke fortsat sin sætning? Det irriterede ham. "And I don't really care if you liked my way of handling things, I made him leave you alone, did I not? That's what matters." Han satte sig ned på sin plads igen ved bardisken, som til hans held ikke var blevet taget. I det mindste fik han sin øl. Al dramaet havde betalt sig. Han tog kruset med øl med et lille nik, som for at sige tak, og tog en tår. Først da gik det op for ham, hvor tørstig han egentlig havde været. "Thank you. How much?" Han regnede stadigvæk med at skulle betale.
Tilbage til toppen Go down
Arden

Arden


Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitimeMan Feb 27, 2017 6:13 pm

Just get it checked. Please? Ligesom Valian, nægtede Arden at diskuttere sagen yderligere, og derfor nikkede hun blot afmålt, selvom hun tvivlede på, at hun virkelig ville overholde dette. Hun var typen der bed smerten mere i sig, og hun søgte sjældent direkte hjælp hos nogen, medmindre hun blev tvunget til det.

A bit more what? Hvorfor kunne han ikke bare lade det ligge. Arden forsøgte sig med at ryste på hovedet, men der var en nysgerrighed i mandens stemme, som hun genkendte fra sig selv. Derfor lod hun et mildt suk glide over læberne, og afsluttede sin sætning:
"A bit more strong I suppose. I don't have the biggest frame, as you can see..." Hun var måske stærkere end hun så ud; efter at have tilbragt et helt liv som arbejder, men hendes spinkle skikkelse udgjorde at hun var i en svagere position end de fleste mænd i rummet. Hendes våben var hendes ord, og dén frygtløshed hun kunne tvinge op i sine øjne, som blot understøttede hendes trusler gevaldigt. Alligevel var der selvfølgelig altid dém som ikke tog hendes udadtil frygtløse væsen for gode vare, men det var en sjældenhed, at folk direkte var voldelige overfor hende, som denne aften.
I made him leave you alone, did I not? That's what matters Det var vel sandt, og derfor nikkede hun endnu en gang lidt afmålt, og lod øjnene ramme gulvet, som om hun følte skyld over at denne mand skulle rede hende ud af situationen.


Som hun var vendt tilbage til ham med hans øl, betragtede hun kortvarig hans improviserede oprydningsarbejde. Hun satte pris på, at han havde hjulpet til, selvom det fik hende til at føle sig en smule mere magtesløs. Det havde trods alt ikke været hans arbejde, men hendes - både at rydde op, men også sørge for at der ikke kom flere konflikter i kroen, end der burde. Som ejeren af kroen kom ind i krostuen, efter at have slæbt et par tønder rundt udenfor, måtte Arden give ham et kort resumé af begivenhederne, og blev dernæst 'tvunget' til at tage en lille pause, mens ejeren rydede det resterende op fra gulvet. Ejeren kendte Arden godt nok til at vide at hendes temperament kunne løsnes op med en lille time-out - som man gjorde med børn - men vreden var dampet hurtigere af end normalt.
Hun satte sig derfor med et suk på en barstol ved siden af den unge mand, og viftede lidt afværgende ved hånden da han spurgte om prisen på den øl hun havde bragt ham;
"It's on me." Lød det fra hende, hvorefter hun sendte ham et lille, lidt akavet smil, "I guess you won't be coming back to this place on your next journeys..." Hun kendte hvert ansigt i Thunderville, og denne mand var ikke én af indbyggerne. Hun håbede at hans indtryk af Thunderville ikke var gået helt til hundende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

When Things Get Out of Hand - Valian Empty
IndlægEmne: Sv: When Things Get Out of Hand - Valian   When Things Get Out of Hand - Valian Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
When Things Get Out of Hand - Valian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Coming here was a mistake - Valian
» ❂ Black bird or just its shadow (Valian)
» A Helping Hand - Darius
» A helping hand - Zachariah
» We Really Shouldn’t Complicate Things – Imania (xxx)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Thunderville-
Gå til: