Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 so.. you came to drink, aye? ( Raven )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst




so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Empty
IndlægEmne: so.. you came to drink, aye? ( Raven )   so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 4:34 pm

omgivelser: kroen, The Hanged Man, fulde Underground arbejdere, druk bolde, og voldsmænd, en lille arena, hvor folk kan slås for alkohol og mønter, kro tøser da render rundt og servere øl og spiritus for de tørstige mænd og damer i The Hanged Man, forude nogle muskeløse vagter, med tunge stål stave.

tøj: shorts, og håndled støtte bånd, men han har bukser og en trøje i sit skab forude støvler.

Loki havde haft en lang dag, og ville bare på han's stamkro, The Hanged Man, som endelig var en bygning af brosten og sten, men var et livligt sted, for folk da solgte lyssky vare, eller ville have en omgang bank, hvor man undgik folk som Loki, eller dem han sloges imod, da også var nogle hårde negle, men han var taget til kroen efter træning, som havde varet i 3 timer, for og være klar til og kæmpe for sine mønter til øl, og han tog der ind, for og hilse på vagterne, som hilste tilbage ,og gik ind, for og se den øl da var blevet stillet frem til ham, som han drak i nogle store slurke, og spiste et hurtig måltid mad, på kroen's regning, da han sørgede for underholdning, og han gik ned, for og skifte til sine shorts og binde håndled støtte om sine håndled.
Han gik ned, for og hoppe ind igennem døren til buret, med ringen inden i, og hoppedet op i ringen, og så sin modstander komme op i ringen, og den første kamp startede, som han sejredet i, og den næste kom op i ringen, hvor han også sejrede, og sådan fortsatte det, indtil da ikke var flere modstandere, og dommeren kom ind, for og hylde ham som fortsat The Hanged Man Arena Champion, og han nikkede, for og tørre blodet af sin krop med et håndklæde, og gik ned for at skifte, han gik ud i sine brune uld bukser, og en sort ærmeløs top da dækkede han's krop udover arme og sko, for og gå op af i den store kro stue, hvor folk råbte og stampedet i borde og bænke, og han løftede hånden, for og gå op i baren, og hente sig en øl, og han bevægede sig afsted, for og gå over imod sit bord, for at en kvinde gik ind i ham, så han spildte det halve af sin øl på gulvet, og da blev ret stille, han vendte sig om imod damen, for og nedstirre hende ind i de lilla øjne, tydeligvis vred.
han sagde truende til hende ''okay, Giftøje, hva fanden bilder du dig ind og spilde en mand's øl? er du ude på problemer!?'' han hamredet kruset i bordet med et brag, uden og smadre det, for og vende sig imod damen, og stirre aggresivt på hende, og de fleste var begyndt og rykke sig væk fra Loki og den fremmede Giftøje, da der nu ville komme en del problemer, og havde hun set han's kampe, var han ikke nogen sukker røv, altså en svækling i slagsmål, men han mente da var noget med deres blikke som han burde være varsom med.

// https://www.youtube.com/watch?v=mJ-wMQFSgk0 video'en, er de kampe som Loki kæmper i The Hanged Man, som kan ses af publikum, som fx Raven, så du har en ide om hvordan han kæmper og mod hvem.
Tilbage til toppen Go down
Raven

Raven


Antal indlæg : 39
Reputation : 1
Bosted : Middle Bridge District ~ Hvor hun har sin egen smedje.

so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you came to drink, aye? ( Raven )   so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeSøn Jan 01, 2017 4:35 pm

påklædning

Raven havde brug for at komme væk ikke fordi hun var træt af det hun lavede til dagligt men hun havde det svært ved at falde til selv om det var nogen år siden at hun var blevet en del af en familie eller det føltes sådan nogen gang var det svært for hende at stadig. Hun havde fundet en bar som hun var gået ind på. Hun nåede kun og se det sidste at den sidst kamp selv om det så spændende ud var hun nok være til våben og ville heller se blod, dog undgik hun fordet meste slagsmål. Hun havde ændret sig meget siden hendes far havde sent hende væk fra the underground.

I mens hun gik i hende egne tanker gik hun ind i en som tydeligvis ikke havde set hende før det var forsent eller havde det være hende som ikke havde se ham. Stemmen kende hun ikke men det var tydeligt at alle andre i rummet holde vejret og var skræmt som mus i et bur med en kat. Raven lyttede til ham og lå arme overkors da hun mærkede hans hans blik på hende dog så hun ikke på ham. hun lå mærke til hvordan de andre flyttede på sig og hvordan stemningen blev mere og mere tung så det næsten var svært at få vejret. Lyden af hans kruset det ramte bordet mens der bliv spildt mere af indholdet ud på bordet var den eneste lyd i rummet.

"Det sku da bare øl, og du burde virkeligt for styr på dine øgenavne Dug-øje for vis du har glemt det er vi i samme båd "

Først nu rettede hun hendes blik så hun stirrede lige så aggressivt tilbage det var så også først nu hun fat ud af hvor hun havde set ham før, det var ham de alle havde hyllet, eller ikke alle for hun var gået her ind før og havde enlig tænke sig at gå i det øjeblik hun havde set ham åbne døren. Raven havde et skævt smil mens hun håbede  på at hendes evne ville virker så han havde det som om hun ætsende ham op indefra ved at holde øjekantakten med ham. vis det ikke virkede ville hun bare tage det hun troede var beløbet for en ny øl og smide mønterne ned i det øl han havde tilbage før Raven ville gå forbi ham og ud af døren som var bag ham med ordene i en tydeligt forsødt tone for at understrege at hun ikke mente det.

"Her du kan bruge dem når du er færdig med at tro at du er bedre ind mig og en anden ting god kamp selv om det ikke var så spændende som jeg havde håbet på men det kan du jo ikke gøre for"

Vis hendes evne virkede vil hun vente til han ikke kunne holde til mere eller hun ikke kunne koncentrere sig mere om den og derefter gør det samme før hun gik ud af døren bag ham med et smil af tilfredshed. Selv om hun enlig ikke havde noget i mod slægtløse eller andre, havde hun nok bare bruge for at irreterre nogen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst




so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you came to drink, aye? ( Raven )   so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitimeTors Jan 05, 2017 8:59 pm

Loki havde haft en lang dag, og nogle hede kampe ,og alt han ville var og nyde et godt krus øl, hvilket denne giftøje forpurredet, og han var parat til og gå fuldkommen amok, og han's muskler dirredet af indebrændt raseri, da ventede på og sprænge ud, imens luften blev tung af frygt, for at han ville koge over, dog ved hende's ord om de var i samme båd, stod han lidt i tavshed, for og sukke tungt, og han brummedet for sig selv, indtil han sagde roligt.

''ja.. ja, det er vi nok..''

Han's grå mattedet øjne mødte de lilla øjne, for til sidst og bande, da en syrendet fornemmelse kogte i ham, og dog stod han stadig op, med af aggressiv stædighed, for til sidst og falde på knæ, imens smerten irriteredet ham dog groft, og han's muskler spændte i alle alarm signaler om og pande damen ned, og da hun stoppedet, ville han så roligt rejse sig op, for og stirre på hende, og bande stygt, og han gik roligt over efter, dog langsomt, da han var ret så forbandet øm, og han sagde så roligt, efter hun havde talt til ham.

''det vil jeg ikke, dine mønter får du igen, men jeg gir en øl, men nej, jeg er ikke bedre end dig, vi er i samme båd.. og jeg beklager jeg blev så sur.. det bare, det ikke nemt og tjene til et krus øl, ikke altid ihvertfald, så ja.. jeg er bare frusteret, men lad mig betale dig en øl.. undskyld''

Han stod roligt og ømmedet sig, imens han så efter hende, i håb om hun ville tage imod han's tilbud om øl, og tage imod han's undskyldning, og han rakte stille hånden frem imod damen, for stille og præsenterede sig.

''Loki.. ehh, bjørnedræber''

han smilede venligt til hende, i et forsøg på og virke venlig, eller noget, udover han lige havde råbt hende huden fuld af urenheder af vrede.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold





so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you came to drink, aye? ( Raven )   so.. you came to drink, aye? ( Raven ) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
so.. you came to drink, aye? ( Raven )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» A wounded Wolf meets a Raven ~ Raven
» Just do it like this! (Raven)
» So alone (Raven)
» A new friend maybe? ~ Raven
» Save me! - Raven

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: The Underground-
Gå til: