Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 A new friend maybe? ~ Raven

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
A new friend maybe? ~ Raven Empty
IndlægEmne: A new friend maybe? ~ Raven   A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeTors Aug 24, 2017 10:05 pmSted: Middle Bridge District - Kroen Den Hylende Ørn.
Vejr: Solen skinner, men der er lidt overskyet med blæst hist og her.
Omgivelser: Fugle, det forskellige natur der befinder sig, boder og hvad end der befinder sig i gågaden og kroen.
Tid: Middag-ish
Påklædning: Et par sorte jeans, en hvid top og en sort demin jakke samt et par sorte støvler.
Tag: @Raven <3


Malou havde netop rejst sig, fra nattens søvn. Hun var faldet søvn endnu engang alt for sent og var derfor først vågnet ved middag. Papkassen havde været en god dækning for nattens regn og kulde. Det var trist at tænke på, at hendes bror boede i et hjem, med Dylan men alligevel var hun aldrig blevet tilbudt at bo hos dem, trods hun var hjemløs. De to tvillinger havde hun intet set noget til i lang tid. Tankerne blev hurtigt rystet væk af en velkendt råben. Politiet, atter engang.

'' Pack you things. You need to leave. Next time we are here, we hope you are gone. ''

Malou nikkede blot. Hun var alt for vant til at blive smidt væk gang på gang. Hun havde sovet på mange forskellige gader. Snart kendte hun hele Redhawk territoriumet. Hun fik løftet sin krop op. Der lå lidt tøj i en pose ved siden af papkassen, hun havde fået anskaffet sig selv dagen før, som hun kunne skifte til i dag. Nu var planen bare at finde et bad, hvor hun kunne vaske sig. Ingen ville lukke hende ind, så de småmønter hun havde tilbage, var nok det hun måtte bruge, pluds på lidt morgenmad.
Hendes små ben, fik bevæget sig i retningen af kroen.

'' Can i use your bath? ''
Hun rakte et par mønter frem, hvor til ejeren af kroen, blot snuppede pengene og nikkede ud imod bagtil. Det var meget normalt at badet lå ude ved værelserne, man kunne leje. Hvorfor havde hun aldrig tænkt på at gøre sig selv til en prostitueret? Måske fordi hun ikke ville lade sig selv udnytte på den måde, noglesinde.
Hun fik hurtigt smidt det gamle tøj af sig selv, før bruseren blev tændt. Det varme og rene vand var vidunderligt imod hendes krop. En stor nydelse lød fra Malous læber. Det var en af de små fornøjelser hun havde mulighed for meget få gange. Hun måtte udnytte det så lang tid som hun overhovedet kunne.
Der gik en halv times tid, før der blev banket hårdt på døren. Stemmen lød igennem tankerne. Det var kroejeren, der bedte hende blive færdig.

'' I'm done! Relax! ''


Hun fik hurtigt hevet tøjet på, bevægede sig ud til kroen igen og sat sig ved et tilfældigt bord hvor ingen sad. Forhåbentligt ville ingen komme forløbig og bede hende forlade det. Måske kunne hun nyde et måltid mad for sig selv.


Tilbage til toppen Go down
Raven

Raven


Antal indlæg : 39
Reputation : 1
Bosted : Middle Bridge District ~ Hvor hun har sin egen smedje.

A new friend maybe? ~ Raven Empty
IndlægEmne: Sv: A new friend maybe? ~ Raven   A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeMan Aug 28, 2017 10:07 am

Raven havde bruget det meste af dagen i hendes smedje for at vise Martinus hvordan han skulle sortere det metal som han var blevet sat til at finde rundt omkring uden for byen. Det havde været svært at få ham til at vende sig til byen for han var ny også som om det ikke havde været nok var han tvunget til at lade som om han var Nailas. Raven havde lukket for smedjen for i dag der havde ikke været noget og lave i længer tid. Det var ikke det bedste for det betyd at pengene var små men Raven viste at der snart kom arbejde ingen. Hvilket også betyd at hun ville få travlt. Hvis der blev meget at lave havde hun brug for mere hjælpe der hjemme for der ville være for meget at lave få kun to mennesker.

Raven gik ind på kroen da det var ved middagstid var der mange mennesker. Ravens have sorte jeans på og en hvid T-shirt som ikke dækkede den tatovering som viste hun havde været slavebundet. Men hun viste den bevist for at vise andre at selv om det hun havde været igennem var hun stadig stolt af at være den hun var. Hun gik op til baren for at bestille noget mad, hun så ikke rigtigt på nogen af dem som var der ud over kroejeren som enlig ikke så ned på hende da Raven havde hjulpet med at lave flere ting til han og hans familie i sin smedje. Da hun fik hendes mad og glas med vand kiggede hun sig om efter et sted at sidde ned.

Ingen af bordene var ledige så hun gik hen til et bord hvor der kun sad en Kvinde.”Is this seat taken? ” hun prøvede at lyde så venlig hun kunne uden at få øjenkontakt da hun ikke havde brug for at blive råbt af eller på andet mindet om hvad hendes slægt var før hen. Det var ikke fordi hun var bange for konflikten hun ville bare helst undgå den.

//Undskyld det korte svar x3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A new friend maybe? ~ Raven Empty
IndlægEmne: Sv: A new friend maybe? ~ Raven   A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitimeSøn Sep 24, 2017 4:06 pm

Hun sad ved bordet helt for sig selv. Tankerne fløj rundt, men det var ikke for længe. En tjener afbrød hendes opmærksomhed. '' What should the lady want? '' Hun smilede roligt. Hun var aldrig blevet kaldt en Lady før. Normalt kaldte folk hendes skrald, gade tøs eller hvilket andre øgenavne de end kunne finde på. Hun havde ikke ligefrem noget hjem. Hendes søskende havde ikke hjulpet hende besynderligt meget med noget af det.
'' Let me get a glas of water, and something to eat. '' Et kort smil, satte sig på hendes læber. Hun havde aldrig været typen der var ondskabsfuld imod folk, derimod hjalp hun altid andre.. Også selvom det ingen fordel havde for hende.
Tjeneren tog blot imod ordren, vendte sig om og forlod bordet for at fikse alt hun havde bestilt. Måske var det på tide at hun skulle finde sig et job?

Hendes tanker blev atter engang afbrudt, da en kvinde satte sig ved hendes bord. '' No, just stay!'' Hun smilede roligt. Nu havde hun selvskab, men det var langt fra sikkert at kvinden lystede at tale med hende om noget overhovedet. Måske ville hun blot sidde for sig selv helt alene. Med en tanke brød Malou tavsheden. '' My name is Malou. It's nice to meet you. '' Hun smilede som hun rakte hånden frem imod kvinden. Hun så ikke ud til at mangle penge. tøjet sad godt og intet så ud til at være videre i vejen.

// Beklager det korte svar. //
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

A new friend maybe? ~ Raven Empty
IndlægEmne: Sv: A new friend maybe? ~ Raven   A new friend maybe? ~ Raven Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A new friend maybe? ~ Raven
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» A wounded Wolf meets a Raven ~ Raven
» A old friend - Dylan
» A chat with an old friend - Emma.
» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
» Just do it like this! (Raven)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Middle Bridge District :: Kroen Den Hylende Ørn-
Gå til: