Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Talk to me please, I need you - Bellamy

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Talk to me please, I need you - Bellamy Empty
IndlægEmne: Talk to me please, I need you - Bellamy   Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeTors Dec 22, 2016 8:16 pm

Tid - Om eftermiddagen
Sted - Bellamy og Dylans lejlighed.
Vejr - Trist og koldt
Påklædning - Outfit

@Bellamy

Aaron var på vej hen til Bellamy og Dylans lejlighed. Han skulle ikke derover for at tale med Dellie, nej denne gang skulle han over for at tale med Bellamy.
Noget var galt, han kunne mærke det, efter så lang tid sammen, var det nærmest umuligt ikke at kunne mærke når noget var galt. Især når Bellamy var mere tavs og tog afstand, så satte Aaron et stort spørgsmåls tegn ved det. Aaron og Bell elskede at være sammen, så han forstod intet af hvad Bell havde gang i. Var det blot tomme bekymringer han kom og konfronterede med, eller var der noget om snakken? Han var så nervøs, han elskede Bell overalt i verden. Han håbede ikke at han fik et svar som var på, at Bell ikke gad at se ham mere, eller at han ikke havde de samme følelser for ham længere, men at det blot var noget helt andet.
Aaron gik hurtigt afsted, for at kunne komme til lejligheden så hurtigt som muligt. Han havde ingen planer om at vente, når det gjaldt Aaron og Bells forhold.
Men da han endelig stod foran døren til deres lejlighed, stoppede han kort og tøvede. Han så situationen an, før han ville gå ind.
Han kiggede ned af sig selv, han havde bare valgt noget casuelt, da han hurtigt ville over til Bell. Så han havde ikke nået særlig meget, hans hår sad også lidt ulet, men Bell måtte leve med det.
Han sukkede tungt, inden han tog en dyb indånding og bankede så på Bells dør. Han burde ikke være nervøs som leder, men hvis man kom tæt på Aaron, så vidste man at han slet ikke var den leder type, man troede. Aaron var meget genert og havde ikke den store selvtillid, men når han var leder, måtte han vise en anden side af sig selv, en sit rigtige jeg.
Han stod og ventede foran døren, med sit hjerte pumpende derud af, sveden var lang somt ved at komme frem på hans pande og nervøsiteten steg for hvert sekund der gik.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

Talk to me please, I need you - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Talk to me please, I need you - Bellamy   Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 11:14 pm

Påklædning Han er lige stået op, så han har morgenhår. Han er iført en løs sort t-shirt, etpar løse bukser på og bare tæer. Grundet manglende søvn, har han store render under øjnene, han er halvt om halvt bleg og ligner lort! Han har muligvis også tabt sig lidt.
For ideer til hvor slemt han ser ud, se her og her

Gennem noget tid havde han meldt sig lidt væk, han havde meldt sig syg og bevægede sig ofte ikke ud af huset. Generelt havde han det dårligt, men han vidste ikke hvorfor. Dele af ham havde blot ikke lyst, og ubevidst vidste han at det nok havde noget at gøre med forholdet til Aaron. De to havde været sammen længe, og selvom han elskede ham, så var der også dele ved forholdet der gjorde ondt. Han ville så gerne have de var fri, så han kunne holde om ham i offentligheden og samtidig var han utrolig bange. Han frygtede hvordan det ville være på den anden side. Han kunne allerede nu fornemme hvordan det ville være, hvilket gjorde det hele så meget værre. Dylan havde forsøgt at få ham ud af sengen, og når hun blev sur trak hun ham ofte ud med vold. Selvom han i situationerne virkede irriteret, så vidste han hvorfor hun gjorde det. Der var noget galt med ham. For på trods af at være sammen med Aaron, så frygtede han hele tiden at han ville miste ham. Hvad nu hvis der kom en bedre forbi? En som var bedre for ham, en som kunne elske ham på bedre måder end han selv kunne. Alle disse tanker gled rundt i hovedet på ham, samtidig med hans paranoia og angst.
Til sidst blev mangle på søvn og den store mængde stress for meget, og han blev rent faktisk syg. Han havde ligget det meste af natten og brækkede sig, samtidig med han brændte op. Den store mængde stress der var over ham, havde svækket hans immunforsvar, hvilket havde gjort ham sårbar overfor de mindste sygdomme. Heldigvis brækkede han sig ikke mere, dog havde han ingen appetit og han lignede noget der var løgn. Om ikke andet lå han og sov i sin seng, endelig i stand til blot at få et par timer på øjet. Han havde vendt og drejet sig det meste af natten, og i sin febertilstand havde han haft det ene mareridt efter det andet. Det havde ofte været om at miste Aaron, eller blive straffet for deres forhold. Hver gang drømmen sluttet, var han enten endt op med et knust hjerte, eller en mangle på hjertebanken.

Han blev vækket, som det med et bankede på døren. Som han åbnede øjnene, blev han slået tilbage af lyset der kom fra vinduet, og samtidig også tiden på døgnet. Med en irriterende grynten, fik han rejst sig fra sengen. Dog det sekund han kom i en oprejst stående stilling, begyndte alt at snurre rundt. Støttende til den nærmeste væg, bevægede han sig igennem huset og hen imod døren. Han så nærmest værre ud i stående stilling, end da han havde ligget ned. Rørte man ved hans pande, ville den højst tænkelig være brændende varm, nok noget lig det af ild. Om ikke andet fik han med bedste vis åbnet døren. Han havde halvt om halvt forventet en anden, dog var det Aaron som tog imod ham. Hovedet lod sig hvile imod døren, mens han betragtede Aaron med søvnige øjne "Hvad vil du?" spurgte han med en hæs stemme
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Talk to me please, I need you - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Talk to me please, I need you - Bellamy   Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 11:54 pm

Aaron kigede på Bell, da han åbnede døren, med store øjne. Han så så syg ud, han så forfærdelig ud, Aaron kunne ikke have det. Bell var Aarons et og alt og at se ham sådan, det gjorde så ondt på ham. Han elskede Bell virkelig meget, han ville gøre alt for ham, men han kunne se at noget gjorde ham ked af det, noget var på hans hjerte og han snakkede ikke om det, i hvert fald ikke med Aaron.
Aaron bed sig i læben, da Bell spurgte hvad han ville, han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige til det, han ville jo bare tale, han ville være sammen med Bell, efter at han havde trukket sig tilbage, uden at have sagt noget.
I just came over, since you haven't said anything the past couple of days... I missed you, why didn't you tell me you were sick? spurgte han bekymret og prøvede at gemme den smule sorg som han følte, eftersom han ikke havde hørt noget fra Bell i så lang tid. Han gik tættere på Bell, da han virkelig ikke så ud til at have det godt, han ville have Bell tilbage i sin seng, så han kunne få sig noget søvn og sove denne sygdom væk, som han havde fået.
Blidt lagde han sine arme om Bell og brugte alle sine kræfter på at få hevet ham op, så han kunne slå sine ben omkring hans hofter.
Han gik stille og roligt ind med ham, på Bells værelse, hvor han bagefter lagde ham ned og puttede ham under dynen. Imens han havde båret ham, kunne han mærke hvor varm han var, han brændte jo nærmest op, der var helt sikkert noget galt og Aaron overvejede faktisk at tilkalde en af Crawfords læger, det var ikke normalt, så varm som Bell var, men han måtte høre noget fra Bell først, om han selv havde kontakt til en læge eller ej.
What is going on Bell, you are sick, have you called on a doctor, you can't lay like this, its dangerous love sagde han bekymret og satte sig ned ved siden af Bell, hvor han strøg ham over panden, han var så varm, at det næsten ikke var til at holde ud.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Talk to me please, I need you - Bellamy Empty
IndlægEmne: Sv: Talk to me please, I need you - Bellamy   Talk to me please, I need you - Bellamy Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Talk to me please, I need you - Bellamy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» We might have a problem - Bellamy
» Let's get this started - Bellamy
» I just want to talk | Aaron |
» Let's Have a Talk ~ Jamie
» Why are you here but now that you came maybe we can talk - Zachariah

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Wildemill District-
Gå til: