Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 A quest for something greater ~ Keeva.

Go down 
ForfatterBesked
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 9:50 pm

Påklædning: Kjole + Støvler


De dybe røde øjne gled over byen foran hende, den var intet i stil med Spring Heat men det gjorde hende egentlig ikke noget, det var rart at se andre steder end hendes hjemby og RedHawk. Hun kunne allerede mærke de mange blå øjne rettet mod hende som hun kom tættere til byen og hun løftede hovedet en anelse mere og rettede ryggen, tja hun pustede sig vel nærmest op for at virker større og mere intimiderende end hvad hendes udseende egentlig gjorde for hende, man skulle dog ikke altid lade udseendet narre...
Let rettede hun skuldertasken hun havde med sig som hun passerede vagterne ved byens indgang dog var der ingen af dem der stoppede hende.
Hazel strøg det mørke røde hår over skulderen så det hang fint ned langs ryggen. Hun så jo ikke farlig ud, hun lignede en sød lille uskyldig kvinde der ikke engang ville kunne løfte et våben men det var langt fra sandheden og hun kunne ikke lade være med at smile lidt for sig ved tanken.. Hun ville kunne nedlægge dem inden de overhovedet opdagede hvad der skete men hun gjorde det ikke, det ville ikke ligefrem gavne nogen.
Kjolen hun bar flagrede let omkring hendes ben og af og til kunne man se de nærmest hudfarvede små shorts hun havde på indenunder så hun kunne bevæge sig frit uden at skulle tænke over den slags men alligevel var hun pænt klædt på, det var vel en arbejdsskade, det samme var de blodrøde farve som hendes fyldige læber var malet... Udseendet og måden man bar sig selv på betød meget i forhold til hvordan folk opfattede hende og det var sikkert derfor ingen havde stoppet hende som hun bevægede sig gennem byen.

Et lille jag løb gennem hendes som de dybe røde øjne gled over indbyggerne og husene... Luna... Hun havde hørt hendes far var død siden de sidst havde set hinanden men deres lille romance havde været kort, fuld af passion men havde endt brat da Luna skulle rejse med hendes far hjem. Hazel rystede kort på hovedet af sig selv, hun kunne ikke lade sig selv blive distraheret, hun havde en mission!
Som hun stoppede foran et mindre hus kiggede hun kort ned på papiret hun havde i den ene hånd, i følge hendes informationer skulle det her være det rigtige sted. Hun krøllede sedlen sammen og stoppede den i tasken inden hun løftede en fin elegant hånd og bankede på døren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeFre Dec 16, 2016 4:39 pm

Det havde været en frisk, meget få skyer og alle var godt igang med hvad end arbejde de nu var igang med, de få vagter der havde været tilstede i byen stod og slappede af samme, havde en lille hyggelig samtale sammen.
Først da en rødhårede kvinde nærmede sig den åbne indgang til byen, eller nærmere bare byen, da Lilypad Village nærmest bare var en gammel landsby med ingen form for mure.
De vendte sig mod den flamerøde hårfarvede kvinde og gav hende et par "we're watching you" som hun passerede dem, dog var deres slægte i en alliance, så vagterne havde ikke nogen grund til at angribe hende. Ud over at de ville få en gigantisk røvfuld og nok degraderede, hvis de angreb en Oikan, men hun havde heller ikke gjort noget som ville give dem grund til at få fat på hende.
Dog var det stadig anspændt mellem de to slægter, da Oikans kunne kontrollere ild, hvor Takumaras kunne kontrollere vand. Et par af de andre bebore, især de unge mand, fik øje på den flotte og smukke flamerødhårede kvinde som kom gående. Modsætning til vagterne, så kunne de godt tænke sig at få sig en lille "snak" med den tøs og hygge sig med hende, da nogle af dem fandt Oikan tøser alt for lækre.
To unge fyre, knap samme alder som den rødhårede pige, begyndte at gå i retningen af hende, men stoppede da hun stoppede op ved et specielt hus og vendte sig rundt, da lige præcis det hus gik for at være forbandede, da "heksen" boede der. Ingen ville vide noget af at blive forheksede af heksen, så folk lod dem være der boede i.

Døren blev åbnede og en sorthårede kvinde kiggede den unge rødhårede pige i øjne med et lille varmt smil. Jah? Spurgte spørgende.
En svag duft af suppe samt duften af skov, kom fra hyttens indre da kvinden åbnede døren.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeMan Jan 02, 2017 1:54 am

Hun kunne nærmest mærke utålmodigheden boble i sig selv, hun kunne ikke vente til hun fandt ud hvilken skæbnen hendes faders sværd havde fået, hvor det var endt henne? Befandt det sig i hytten hun stod foran lige nu eller var det mile langt fra hende?
Hendes far havde altid været et ømt punkt for hende og det var derfor det betød så meget for hende at finde det! Pokker tage alle hendes andre pligter, i det øjeblik hun havde læst brevet havde hun pakket og kort tid efter havde hun rejst fra Redwood Mansion, ingen skulle stå i vejen for det her..
Hazel lod en hånd stryge de flamme røde krøller bagover hendes skulder mens hun ventede på døren foran hende blev åbnet, dog stod hun ikke længe før hun kunne høre fodtrinene på den anden side af døren.
Mod al' hvad hendes væsen og hendes ellers normale kontrol hun havde over hendes følelser kunne hun mærke hvordan hjertet hamrede mod ribbenene som hun hørte dørhåndtagets knirken og det næste øjeblik blev det svunget åben og i døråbningen stod en sorthåret kvinde med et varmt smil på hendes læber og lysende blå øjnene.
Hendes egne dybe røde øjne der nærmest kun virkede mere røde grundet det røde hår og den fine porcelæns hud hun havde.. De dybe røde øjne fandt kvindens blå øjne og et naturligt charmerende og imødekommende smil gled over Hazels læber. "Ja, jeg er her for at snakke med Helga?" , sagde hun let og lod øjnene glide over kvinden foran hende, var det hende? Nej det kunne det ikke være, hun var for ung til at være kvinden hun søgte men måske var hun hendes datter? "Jeg er her angående det brev hun har sendt mig, er hun hjemme?", hendes melodiøse stemme var spækket med et undertrykt håb som de sidste tre ord gled fra hendes fyldige svagt rosa læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeMan Jan 02, 2017 5:38 am

Den sorthårede kvindes fik et spørgende blik da den smukke Oikan pige spurgte efter Helga og blev nysgerrig da hun pludselig huskede brevet. Oh my, så du er Hazel! Hvor er du dog voksede! Lød det fra den sorthårede kvinde med det varmeste smil og gav Hazel et stort og moderlig kram.
Da den sorthårede kvinde slap Hazel stoppede smilet ikke, ej undskyld, du kan sikkert ikke huske mig men jeg er Helga, jeg passede dig et par gange da du var helt lille, men der var du heller ikke særlig gammel begyndte og vinkede Hazel indbydende ind i den lille hytte som ikke var meget større end noget man ville finde ude i en skov.
Et bord op af væggen med en træbænk på siden og en enkel stol for bordenden.
En primitiv kamin med en mindre gryde over ilden for at lave mad stod modsat op af den venstre væg når man kom ind i hytten, hvor bordet stod til højre, hvilket var det første man så når man kom ind i hytten.
En lille gang gik dybere ind i hytten med alle mulige ting som hang op til tøre, alt fra kød til pels som senere blev lagt ind i det ene af de to rum for enden af den korte gang, hvor alt mad, medicinsk og urter lå.
Lige til højre for det ventre rum, var et lille og smalt soveværelse med to senge, en stor og en enkelmandsseng.
Kan jeg tilbyde dig noget kødsuppe? Helt frisk kød og lige lavede suppe spurgte hun og holdt en lille træskål klar til at hælde op i til Hazel.
Ikke så langt fra hytten, i udkanten af landsbyen, bevægede Keeva sig hjemad på sin store flotte hest, som var godt pakkede op med alt lige fra sin bue, pilehogger med pile i, bjørnepels, stor skindpose med alt hvad man skal bruge for at overleve ude i skoven og slå lejer.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 1:22 am

Man kunne tydeligt se overraskelsen i hendes øjne da kvinden foran hende pludselig hev hende ind i sine arme, krammet var varmt, det var moderligt og aller bagerst i hovedet kunne hun mærke en velkendt varme men der var ikke rigtig noget at forbinde det med, hun havde sikkert været for ung til at forme minder men hendes krop huskede det vel?
Hazel kiggede på kvinden som hun blev sluppet, et varmt smil gled over hendes læber, "Jeg er sikker på jeg ville kunne huske dig hvis det ikke var for jeg havde været så lille som du siger". Generelt huskede hun ikke meget fra før hendes fars død, eller hun nægtede at huske fordi det betød at huske på ham og hun ville aldrig komme sig over hans død, hun havde og ville altid være fars pige, også selvom hendes far havde været væk længe.
Da kvinden trådte tilbage i huset og vinkede hende ind fulgte hun efter og lukkede døren efter sig. Hazel skubbede skoene af inden hun fulgte kvinden længere ind i hjemmet, det var ikke noget stort eller ekstravagant hjem men det var hjemligt, varmt og hyggeligt! Som hun trådte ind i det lille køkken satte hun sig på den ene bænk mens hun kiggede rundt og lod duften af den varme suppe overvælde hende. Det var lang tid siden hun havde fået så simpel mad som suppe og hun savnede det. "Meget gerne", sagde hun let mens hun kiggede på Helga.
Atter engang lod hun de dybe røde øjne vandre, hendes i forvejen lange fyldige vipper var gjort længere og fyldigere af mascara og hun havde en sort streg af eyeliner langs øjenlåget for at fremhæve dem endnu mere, de fyldige læber der var malet med en mat dyb rød farve hjalp selvfølgelig også på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 4:18 pm

Helga fandt en lille træskål frem og hælte noget grøntsagssuppe op i en lille træskål fra kedlen der hang over den varme ild som lyste op hele rummet og skabte lange skygger.
Helga stillede skålen med en træske til så Hazel kunne spise, mens Helga selv tog noget og satte sig ned på en stol, overfor den orangerødhårede smukke kvinde.
Undskyld ma dear, men jeg har desværre ikke modtage noget brev, ikke i lang tid, hvert fald startede Helga efter at havde fået lidt varm suppe i sig.
Suppen havde forskellige ingredienser i, som gjorde den fik en meget sødlig smag, når man drak den men samtidig havde en fin kontrast af en smule stærk smag i suppen, til at holde varmen.
Hvordan har du det ma dear? Spurgte hun i sin lidt kraftige skotske accent og spiste noget mere suppe fra sin træskål som havde en fin dybde, men var ikke alt for dyb så det ville blive for meget.
Og nu må jeg høre, hvad bringer dig til min hytte søde? spurgte Helga og smilede varmt men nysgerrigt til den smukke Oikan pige som sad over for hende.
Dog før at Hazel nåede at svare, trådte Keeva ind i hytten men stoppede op, da hun så en flammerødhårede kvinde sidde og spise sin mors suppe. Keeva var iklædt i sit sædvanlige jæger påklædning på og med sin krigsmaling i form af klør, bar hun, ligesom Hazel, mascara omkring øjne og eyeliner så hendes havblå øjne blev forstærkede at se på.
Med hvid form for jordfarve i hårgrænsen ved panden, skabte det en stærk idé om hvad for en slags jæger denne kvinde var, da hun så meget vildere ud, end andre jæger man ville kunne møde, specielt dem de rige kunne hyre i byen til at tage dem med ud på jagt.
Keeva kiggede på den flammerødhårede kvinde med et lille hævede øjenbryn men gik så forbi hende og hen til kedlen med suppe, carson a tha dearg-shùil ann ar dachaigh? spurgte Keeva sin mor på gælisk med en ret ligeglade tone. Keeva kendte ikke Oikan pige og lige så snart hun ikke kender en person, kan hun virke meget kold og ligeglad over for de fremmede mennesker.
Keeva, Giùlain! be nice to our guest.. Dette er Hazel, datter af Jonathan, jeg passede hende da Hazel var mindre forklarede Helga men på samme måde, skældte Keeva lidt ud for at være så dårlig en host.
Keeva rullede bare øjne over for sin mor som hun satte sig ned med sin egen skål med suppe i og spiste af den, dog uden at svare sin mor igen.
Det var tingen med Keeva, hendes mor var den eneste som kunne kontrollere keeva til en hvis grad, mere end nogen andre kunne i denne verden.
Helga vendte blikket tilbage til Hazel, tag dig ikke af min besværlige datter, sådan er hun altid når hun skal være besværlig fortalte hun med et lille smil, dog sidste del var rettede mod sin datter helt bestemt.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeTors Feb 09, 2017 9:42 pm

De dybe røde øjne fulgte kvinden som hun bevægede sig rundt i det lille køkken og der gik da heller ikke længe inden en skål dampende varm suppe stod foran hende og der lod hun de røde øjne falde på den. Duften af sødme ramte hende med det samme men jo længere tid suppen stod foran hende og jo længere tid hun fik til at dufte til den kunne hun dufte de skarpe og stærke undertoner som suppen havde.
Et varmt smil gled over hende læber og hun løftede blikket for at kigge op på Helga. "Mange tak, det dufter vidunderligt", sagde hun mens hun lod de røde øjne fyldes af en varm glød. Efter at have taget en skefuld lukkede hun let øjnene og nød smagen af mad der var lavet med kærlighed, efter øjeblikket var overstået åbnede Hazel øjnene og forsatte med at spise.
Kvindens næste ord fik hende dog til at slippe taget om skeen og folde hænderne let i skødet under bordet, "Det er der en rigtig god grund til at du ikke har.... Han er død", sagde hun let og slog blikket ned i bordet mens hun vred sine lange slanke fingre let, et tegn på ubehag. Efter at have samlet sig et øjeblik kiggede hun op på Helga atter engang og sendte hende et let smil, smilet var trist men det virkede som en smerte der for længst var pakket langt langt væk og som også havde været langt være. "Jeg har det godt, det er heldigvis ikke så slemt at arbejde og bo i The Redwood Mansion som jeg havde forventet det ville være", hun lod det være ved det, hun kunne havde plapret løs omkring det i flere timer, ikke fordi det var positive ting hun havde sige men hun overlevede der da i det mindste og hun havde endnu ikke været i livsfare så det var da helt klart et plus i hendes bog.
Lige som Hazel skulle til at svare på Helgas næste spørgsmål kunne hun høre døren på op, der blev ikke banket på så det var nok en beboer i huset og ganske rigtigt ja kom der en ung kvinde ind i køkkenet som havde en umiskendelig lighed med Helga så mon ikke det var hendes datter. Da den unge kvindes øjenbryn skød i vejret lod hun sit eget fine røde bryn løftes let.
Hazel kunne ikke lade være med at smile lidt for sig selv over kvindens opførelse, ikke fordi hun bebrejdede hende, hun havde vel bare en trang til at virke intimiderende omkring folk der kunne være en potentiel trussel for hende eller hendes familie."Der er ingen grund til at undskylde... Hun er en klog kvinde, det er ikke alle man kan stole på eller bør stole på", svarede Hazel let hvorefter hun sendte Helga et let smil, et smil der sagde at hun ikke var truslen hun snakkede om men at hun bare snakkede om generelt. Let tog hun skeen igen og tog et par skefulde mere af suppen inden hun forsatte deres samtale fra før Keeva var trådt ind af døren, "Men for at svare på dit spørgsmål så er jeg her fordi jeg har fået nys om at du skulle havde viden om hvor en af min fars genstande er henne, hans sværd for at være mere specifik".
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeMan Feb 13, 2017 5:39 pm

Keeva fnøs lidt over rødtoppens svar til sin mor, dog var det mere et flabet fnøs end et ondskabsfuldt eller aggressivt. Helgas øjne lyst helt op, da Hazel fortalt at hun havde anskaffet sig viden om en af hendes fars genstande, som havde været væk i lang tid. That's amazing lassie! lød det lykkeligt fra Helga og smilede stort.
Keeva forstod selvfølgelig ikke hvad den store glæde var ved dette sværd, hendes far efterlod hende intet da hun var mindre, så kunne nok være grunden til at hun slet ikke ser det som noget fantastisk.
Dog regnede Keeva slet ikke med at se det næste komme, hendes mor snakkede om at Keeva kunne tage med Hazel ud for at finde Hazels fars sværd, hvad?!
What?! No no no.. A dinna think so lød det fra Keeva trodsigt, hun skulle ikke vide noget af at guide denne rødtop gennem alle mulige fare, bare for at finde hendes fars sværd.
Hun kunne bare få et nyt lavede og skreget 'daddy' på skaftet eller noget i den stil, desuden lød det ikke som om at rødtop vidste helt præcis hvor det sværd kunne befinde sig.
Kom nu Keevie, du laver alligevel ikke andet end at slappe af, på tide at komme ud med miss Hazel forklarede Helga på sin meget overbevisne mor måde, hvilket altid fik hende overtalt i sidste ende.
Keeva rejste sig, Jeg sagde nej for helvede! Sagde hun irriterede og gik ud igen til sin hest for at styge dens mane. Helga rystede bare smilende på hovedet og kiggede på Hazel igen, Dinna worry, min datter elsker at brokke sig, hun skal nok hjælpe dig med at finde Jonathans sværd forklarede hun og rejste sig op.
Bare vent her fortalte hun Hazel og gav hende et kærligt moderligt blink og gik uden for. Man kunne høre skænderi som kunne var et skænderi bland en mor og datter og efter lidt tid, kom Helga ind igen.
Hun satte sig og smilede varmt til Hazel, Keevie har gået med til at hjælpe dig med at finde Jonathans sværd fortalte hun Hazel.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeTors Feb 16, 2017 6:07 pm

Hazel lod de dybe røde øjne glide fra mor til datter og så tilbage igen, det skete et par gange som hun kunne se de udvekslede ord men også en masse blikke, generelt virkede Keeva ikke synderlig begejstret for Hazels tilstedeværelse, havde det været en fejl at dukke op? Måske det bare var bedst at hun tog afsted alene, Helga vidste tydeligvis ikke noget om sværdet som brevet ellers havde hentydet til hun gjorde.
Hun lod det ikke vise men let flyttede hun hænderne fra bordet og lod dem ligge i hendes skød hvor hun let knugede dem.
Let løftede hun blikket da hun mærkede Keeva rejse sig fra bænken og storme ud af den lille hytte som de to kvinder boede i, hun anede faktisk ikke om der var andre der boede her men det var også sagen irrelevant lige nu. Hendes fine og ellers velholdte negle borerede sig ned i hendes håndflade og hun stoppede ikke før hun mærke små dråber af varmt blod pible frem under hendes negle hvorefter hun lod hænderne folde sig ud, dog forblev de i hendes skød. Da Helga atter engang kom ind i hytten kiggede Hazel op på hende med et varmt smil på læberne, "Stædighed er godt, men hun behøves ikke tage med hvis hun ikke ønsker det", sagde hun let hvorefter hun rejste sig op fra bænken, suppen var for længst væk og Hazel havde vidst oversteget sit besøg hvis det stod til Keeva, "Tak for suppen og tak for den hjælp du har været villig til at give Helga", sagde Hazel inden hun gik hen og gav kvindens hånd et varmt og venligt håndtryk for at trække hende ind i et let kram, man kunne se taknemmeligheden i Hazels øjne men i et kort øjeblik kunne man også se skuffelsen men det var væk lige så hurtigt som det var kommet. Da hun slap Helga's hånd ville der være 4 små blodpletter i hendes håndflade formet som små halvmåner.
Efter krammet og ordene vendte hun sig rundt, de røde krøller dansede som hun svang sig rundt og forsvandt ud af hytten hvor hun lukkede døren efter sig. Hazel stod et øjeblik, ryggen rank, hovedet højt men det varme smil og den varme aura hun havde haft inde i hyggen var pist væk som de røde øjne søgte Keeva.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeLør Apr 15, 2017 8:25 pm

Keeva var igang med at pakke sin hest for den lange tur de havde foran dem, hun hadede sin mor nogle gang og den måde hun havde magt over hende. Det var på ingen måde magisk magt Helga havde over sin datter, men Helga var Keevas mor og familie var noget Dunaidh gik meget op i, hvilket betød at Helga var den der bestemte i familien.
Keeva gik forbi Hazel og greb sit pilekogger og spændte det fast til siden af sin hest, ved siden af sin bue som ikke var spændt op og med sit spyd i hånden, vendte hun sig imod Hazel, So, A am tae take ye bonnie arse tae some long lost forgotten relic? Am A correct? Spurgte Keeva Hazel og vendte sig rundt til sin hest for at pakke sit spyd op på den anden side af sin hests saddel.
A am tae need a clue tae where yer paw's relic sword would be, before A can help ye bonnie forklarede Keeva Hazel og tog et fast greb om sin søjleren til hesten. Keeva havde pakkede en del mad til turen som hun ikke anede hvor lang ville blive, derud over havde hun også pakket en vanddunk og diverse andre grej til overnatning i naturen.
Keeva hadede at overnatte på kroer, alt for larmende og for små rum og intet natur, hvilket var en af grundene til at at hun aldrig overnattede på en kro når hun ikke var hjemme.

//Sorry for den lange ventetid fireflower! <3
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitimeLør Apr 22, 2017 5:37 pm

Hazel lod let de dybe røde øjne glide over Keeva mens hun pakkede hesten, blikket var søgende, hun kunne ikke helt regne ud hvad det var der havde ændret hendes mening i forhold til at ledsagde hende, måske hendes mor?
Bonnie? Hvad betød det overhovedet? Umiddelbart ville hun skyde på at det ikke ligefrem var positivt stemt ordet men hun valgte ikke at kommentere på det.
"Korrekt... Desværre er det kun din familie som har viden omkring hvor sværdet er henne, men det virkede ikke til at din mor anede hvad jeg snakkede om".. Sagde hun let og trådte tættere på hende mens hendes øjne gled over spydet hun lige havde fastgjort til hestens oppakning.
Selvom havde Hazel ingen hest at gøre godt med så enten måtte Keeva trække hesten eller også kunne hun altid sidde bag på, det var hendes valg kunne man sige.
"Alt jeg har er det her, det er hvad min far efterlod af spor til mig", efter ordene havde forladt hendes læber stak hun hånden ned i tasken og fandt brevet sammen inden hun holdt det hen mod Keeva.
Hazel holdt hendes blik som hun holdt brevet mellem dem, ikke meget for at give det til en fremmed men det har var hendes eneste mulighed for at finde hendes fars sværd og hun var villig til at tage en chance, til at stole på en fremmed kvinde også selvom det gik imod alt hvad hun ellers normalt troede på.

//Det er det hele værd når det er dig min søde Keeva <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

A quest for something greater ~ Keeva. Empty
IndlægEmne: Sv: A quest for something greater ~ Keeva.   A quest for something greater ~ Keeva. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A quest for something greater ~ Keeva.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» What are you doing here - Keeva
» so.. i took you're food.. what will ya do about it? ( Keeva )
» Damm this forest I should not have come here xxx- Keeva
» Burning flames - Keeva {xxx}
» The Painted Girl [Keeva]

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Lilypad Village-
Gå til: