Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Songs of Experience - Keeva

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Songs of Experience - Keeva Empty
IndlægEmne: Songs of Experience - Keeva   Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeMan Feb 13, 2017 8:38 am

S: Lunas hjem
T: Midt på dagen
V: Varmt, solen står højt på himlen.
O: Hvad der end måtte være i Lunas palæ
P: Klik (Minus overtrøjen)
Emne til: @Keeva <3


Det var Dylans egen ide at være her. Godkendt fra både Aaron og Luna. Aaron kunne ikke selv være her, og som repræsentant for sin slægt - så var det vel passende at sende Dylan ind. Hun forstod Aaron var bekymret for det også dog, var det ulempen ved at give sin bedste veninde sådan en titel - han kunne ikke gøre noget på afstand, hvis der skulle ske noget. Dog måtte han også vide, at Dylan ikke blot var klog men også ufattelig god til at kæmpe - hvis et slag skulle bryde ud. Desuden havde Luna givet ord på at passe på Dylan. Hvad end så det betød. Dylan havde intet imod Luna, hun mindede hende om Aaron på visse punkter - og meget mere venlig sindet end Cayden var. Luna var trods alt den 4. leder hun havde mødt. Der var gået et par dage med at tilpasse sig Fairlakes omgivelser, og hun havde endda fået lov til at være med til et møde for at iagttage. Ikke at alle Lunas rådgivere var glade for at Dylan var der, men de sagde ikke deres leder imod. Så snart mødet var hævet gik Dylan ud - og gik egentlig blot rundt i det store palæ. Der var adgang til vand over alt, ligefra små vandfald i væggene til mindre søer i gulvene. Det var næsten imponerende hvordan det var indrettet - i forhold til det lidt natur de havde hjemme. Som Dylan gik i sine egne tanker mødte hendes øjne snart noget, som fik hendes hjerte til at springe en takt over. Kort glemte hun helt at trække vejret, og hun måtte ryste sig selv ud af det for ikke at gøre sig selv tilgrin. Det var Keeva.
"Keeva.. What are you doing here?" Spurgte hun med et smil på læben og et sæt overraskende øjne. Det var et underligt spørgsmål, for trods alt var det Dylan som var på Keevas område. Udover naturligvis Luna havde fortalt at en repræsentant for Crawfords ville komme, og alt angreb mod repræsentanten ville være et angreb mod Luna - og ville ikke blive tacklet godt. Dylan havde dog ikke regnet med at se Keeva her, men det gjorde det kun bedre at der var et genkendelig ansigt til stede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Songs of Experience - Keeva Empty
IndlægEmne: Sv: Songs of Experience - Keeva   Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeMan Feb 13, 2017 5:39 pm

Keeva havde vendt tilbage til Luna, selv om hun ikke ville indrømme det, savnede hun faktisk at træne med hende. Luna var blevet til en sjov trænings partner, hvor før var det bare sjovt at tæve Takumara lederen, men det var gået hen til at blive mere end bare træne lederen af deres slægt. Luna var nåede til det punkt i sin træning med Keeva, at Keeva snart ikke havde mere at lære tøsen. Dette betød at hendes oplæring var blevet til træning til gode for begge partner, da Keeva nu bare trænede sine egne vand bending evner.
Der havde dog ikke været så meget at lave for Keeva de sidste par dage i palæet, Luna havde haft travlt for tiden og ikke haft tiden til at træne med Keeva. Dette betød dog ikke at Keeva kedet sig, da hun ofte brugte en af Lunas personlige træningsrum, så Keeva havde fået sat op til hende.
En dag som var lige som alle de andre, skete der ikke en skid, hvilket Keeva tog som en chance for at slappe af. Og slappe af gjorde hun, med ryggen på af en stolpe, sad hun i et åbent vinduskam. Det var en af de store åbne vindurammer som gik ud til den store have i midten. De åbne vindueskamme bund gik folk til underlivet.
Keeva sad med det ene ben ned af siden, som diglede frem og tilbage, mens hun spiste et æble og sang stille for sig selv. Morsomt nok, så havde Keeva ikke vidst at Dylan var på besøg, da hun stortset aldrig var til nogle af de møder som Luna holdte. En af hovedgrunene til det, var at både Luna og Keeva begge vidste at Keeva havde det med at skabe ballade, hvilket var ikke det bedst til et vigtigt møde.
Den anden grund var at Keeva kedet sig så forfærdelig meget til disse møder og endte altid med bare at gå alligevel fra mødet og træne noget mere.
Keeva havde dog en gang prøvede at være til et møde med Luna, eller var mere da hun sad på sin trone og modtog befolkningen som havde brug for at snakke med hende. Der havde hun virkede som en form for personlig bodyguard for hende, da en vagt havde været meget tæt på at slå Luna ihjel.
Heldigvis var vagten slægtløs og at han arbejdede ud fra sig selv og ingen andre, da han havde været sur over en beslutning som Luna havde taget.
Keeva fik lidt af et shok da hun hørte en alt for velkendt stemme og tabte sit æble i et lille spjæt.
Fuilteach ifrinn! Kom det forskrækket fra hende på gælisk og kiggede på en meget velkendt kvinde. Dylan? Hvad fanden lavede hun her? Vent var hun den der repræsentant som Luna havde fortalt om?
More like, whit are ye doing here? Spurgte Keeva nysgerrigt og samlede sit æble op igen og pustede det værste af og fortsatte med at spise af sit æble.
Keeva huskede med det samme tilbage på deres første møde, på den nat Dylan brugte hos hende i hyttens dobbelt seng. Dylan havde været person som fik Keeva til at være meget mere tiltrukket af kvinder, end mænd, hvilket var en helt ny oplevelse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Songs of Experience - Keeva Empty
IndlægEmne: Sv: Songs of Experience - Keeva   Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeTors Mar 02, 2017 6:28 pm

Keeva fik tydeligvis et større chok end Dylan gjorde - hvilket Dylan alligevel ikke kunne holde sig tilbage af at smile over. Nok fandt hun Keevas reaktion ganske kær, men nu kendte Dylan også Keeva på en lidt anden måde end mange måske gjorde. More like, whit are ye doing here? Dylan trak på en kort grimasse, imens hun så Keeva der tog æblet op. Ganske enkelt iagttog Dylan alle Keevas bevægelser lige nu.
"Well. I'm the face of Crawfords bloodline. The new one. Aaron and Luna agreed to I could stay here, to see things." Svarede hun for at stille Keeva nysgerrighed. Let trådte hun sig nærmere Keeva og vippede hovedet let på skrå.
" I never really thought I should see you again." Indrømmede hun og stod til sidst et skridt væk fra Keeva. Ikke at hun havde ønsket ikke at se Keeva igen, for det havde hun- bare ikke regnet med at det var en mulighed. Og ofte var det også bedst man ikke så sine one night stans igen - også selvom det havde været minder hun ikke havde i sinde om at glemme nogensinde.
"Now you. Please inform me.. What is your relation with Luna?" Spurgte Dylan ganske nysgerrig og greb let Keevas arm - så de kunne gå sammen. Ikke fordi Dylan var den specielt sniksnakke type - men hun var ensom her. Hun var her for Aarons skyld, og kendte ikke ligefrem nogle her. Nok var de fleste okay venlige, men hun havde brug for et kendt ansigt.
"So please.. tell me something .. really anything.. I have been here for days.. and the only one who will even smile at me is Luna." Dylan slap Keevas arm og satte sig ned i en sofa da de kom til stuen.
"I really want to go out.. but Luna said that she needs to keep me 'save'." Ordet sikker.. rullede hun let øjne af, for Dylan var udmærket i stand til at passe på sig selv. "Maybe you could take me out? Just for a little walk?" Spurgte hun og vippede stille hovedet på skrå.

//Undskyld ventetiden, og mit korte svar D: <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Songs of Experience - Keeva Empty
IndlægEmne: Sv: Songs of Experience - Keeva   Songs of Experience - Keeva Icon_minitimeLør Apr 15, 2017 8:08 pm

Keeva havde et fokuceret blik på Dylan som hun tog biden af æblet i sin hånd mens hun lytte til Crawford tøsen forklare. Hun Takumaraen hævede et øjenbryn til Dylans forklaring om, hvorfor hun faktisk var her, dog stadig så forstod hun bedre hvorfor Luna ikke havde plabrede løs omkring hvem repræsentanten var.
Et djævelsk smil formede sig en smule i den ene mundvig, Ye don't say, huh? kommenterede hun mens Dylan trak Keeva ned fra sin sideplads, så de kunne gå sammen.
Haha ye wouldn't believe me if A told ye, but lets just say, goin' from being her paw's prisoner to be the one tae kick the lassie's arse as her personal trainer, is a rather good deal forklarede Keeva med et fornøjet smil. Det havde faktisk været sjovt, hverken Luna eller Keeva ville have noget med hinanden at gøre da de mødte hinanden, hell Keeva var endda i fængsel og kom kun ud hvis hun bankede træning ind i kongens datters hoved.
Anything? ye must be verra boring huh? Well A did get close tae kill Luna.. but her arse of a captain knocked me out, can ye believe it? The nerves he had?! forklarede Keeva, uden rigtig at tænke over, det måske lød ret voldsomt, måske endda på rangen til forfærdelig.
Keeva kiggede Dylan i øjne og henimod døren som gik hen til en anden gang som førte hen til trosalen hvor Luna helt sikkert var igang med sine kedelige taler eller samtaler med befolkningen, Keeva undgik salen det meste af tiden når Luna var til møder, de var seriøst så røv syge at lytte det.
Blueeye might be on tae something, ye are afterall a damsel in distress as a representative drillede hun med et lille flirtende smil og blinkede til Dylan. Dog Keeva rejste sig op, Common, A ken a way ye can get out without notice forklarede hun og tog Dylans hånd, som en gentleman der tog en kvinde op til dans og blev ført over dansegulvet.
Utroligt nok havde de ikke gåede mere end et par minutter, før en stemme begge kendte alt for godt, en af Lunas "fetch dogs" som Keeva så flittigt kaldte dem, kaldte efter Dylan.
Miss Crawford, an urgent matter of state is in need of your voice.. miss Crawford? Miss Crawford where are you going?! Miss Crawford important matter of business is waiting for you! kaldte tjeneren som han begyndte at løbe efter Dylan og Keeva som nu havde hævede tempoet. Gee.. glad A'm not ye bonnie lass teasede Keeva Dylan som de løb gennem de mange rum og gange.
Man skulle næsten tro det var et teaterstykke på den måde det hele forgik på, da de passerede gennem vaskerummet, hvilket fik vaskekoner og tjeneste folk til at springe for livet som de to tøser spænede igennem med en meget vedvarende tjenestmand lige i hælene efter dem. Dog denne gang var hovedkvinden for vaskerummet også efter dem med en vaskekæp svingende over hovedet arigt.
Deres ræs, sendte dem gennem køkkenet, hvor Keeva lige nuppede et æble og brød i farten, hvilket fik en irriterede og vred bager efter dem, så de nu havde tre tjenestefolk lige i hælene på dem, alle der gerne ville have fat i dem på den ene eller anden måde. Gotta say, Luna really know the people tae hire! grinte Keeva som så det mere som en sjov leg de havde, end noget andet.
Keeva trak Dylan gennem endnu en dør og fortsatte gennem det store rum og sparkede til en høj kæp så en masse kasser væltede ned og bremsede de to pigers forfølgere for en lille stun. Keeva greb fat om livet på Dylan og stoppede hende.
What's the matter "fetch dogs, ye can handle two lassies? kaldte Keeva drillende efter den arrige bager, knottende vaskekone og den vedvarende tjenestemand som stadig prøvede at få Dylan til at komme med ham hen til en af de kedelige møder hun skulle være med til en gang i mellem.
Keeva skulle til at råbe noget nyt, men tjenestefolkene slap fri og løb hæftigt efter dem, oh shite! Kom det fra Keeva og vendte sig hurtigt rundt og med et hurtigt greb, trak hun Dylan dybere ind i rummet og nærmede sig vægen, på nær et stort vindu.
Vinduet blev brugt til at transportere vare og alt mulig andet gods op på denne sal, og før Dylan nåede at sige noget sprang Keeva ud af vinduet med Dylan trukkende efter sig. frit fald gennem luften, nærmede de sig hurtigt brussten hvor folk arbejdede. Hurtig tænkende bremsede Keeva deres fald lige nok til at de ikke kom til skade som de ramte en vogn med stor høstak. hestevognen rullede og bumpede lige så stille ud af Lunas palæg og før de vidste af det, rullede hestevognen gennem byens gader. Det var her Keeva hoppede af og havde hø overalt på sig, haha ye look like a scarecrow, though a very bonnie scarecrow kommentere Keeva, som Dylan havde hø alle steder i håret og tøje, præcis som Keeva selv.

(Sooo sorry for at jeg først svare nu o.o <3 håber det er et godt nok svar for ventetiden :3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Songs of Experience - Keeva Empty
IndlægEmne: Sv: Songs of Experience - Keeva   Songs of Experience - Keeva Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Songs of Experience - Keeva
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Freezing Water - Keeva
» Night of Songs and High Tales! [Malou]
» What are you doing here - Keeva
» so.. i took you're food.. what will ya do about it? ( Keeva )
» Fighting isn't always a solution to everything (Roderick og Keeva)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: