Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Today at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena

Go down 
ForfatterBesked
Alexei

avatar

Titel : Konge af Redhawk City og the Redwoods
Antal indlæg : 147
Reputation : 2
Bosted : Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena   Ons okt 10, 2018 3:04 am

Sted ♕ Opal Beam District, ved kroen
Tid ♕ Sen eftermiddag/tidlig aften
Omgivelser ♕ Andre af byens beboere, i alle afstøbninger
Vejr ♕ Solskin og varme, uden blæst
Påklædning ♕ Outfit (-tasken)
Rækkefølge ♕ @Alexei, @Emelia, @Elena


Det var egentlig bare en helt almindelig dag. Alexei var vågnet op og gået i gang med sine daglige pligter, der aldrig syntes at ophøre, nu hvor han var konge. Papirer skulle underskrives, folk krævede møder med ham og alverdens beslutninger skulle konstant foretages. Men tidligere på dagen havde han dog modtaget en anmodning, som i det mindste var lidt af en afvikling i forhold til hans skema. Emelia Aurum havde bedt ham møde hende omkring Kroen Krystalsten i Opal Beam District. Hun havde ikke uddybet hvorfor, men havde blot skrevet, at hun havde brug for hans hjælp med noget. Alexei havde mødt Emelia for et lille års tid siden, da hendes far havde fået fat i ham og foreslået et ægteskab imellem datteren og den daværende general. Alexei havde ikke været interesseret i at gifte sig og var det såmænd stadig ikke. Desuden var han slet ikke interesseret i den slags ægteskab. Han havde hørt om succeshistorier med arrangerede ægteskaber, men han troede stadig ikke personligt på dem. Han mente fuldt og fast, at man skulle gifte sig af kærlighed, ikke at tvang eller en forskruet opfattelse af pligt. Han hadede, når han blev kontaktet med den slags forslag, da det altid føltes som om fædre eller brødre prøvede at sælge kvinderne til ham. Og han var ikke en af dem, men selv han blev forarget over den slags opførsel, så han kunne slet ikke forestille sig, hvor usselt kvinderne måtte have det. Og dette var også grunden til, at han var taget til Emelias hus, for at give hende personlig besked om hans afslag. Det var trods alt hende, det omhandlede, ikke hendes far. Han havde mødt hende og syntes yderst godt om hende helt fra start af. Hun var ikke bange for at sige sin mening og komme med interessante idéer, hvilket han holdt kraftigt af. Han havde fortalt hende om sin holdning til ægteskab og hun havde næsten syntes at være taknemmelig for hans svar. De var endt med at sidde og snakke i noget tid om alverdens ting og var faktisk blevet tætte venner efter den dag. De havde set hinanden regelmæssigt siden, men han måtte dog indrømme, at han ikke havde haft så meget tid til deres møder, som han kunne tænke sig, siden tronen blev hans. Derfor kunne han naturligvis heller ikke afslå, når hun ligefrem bad om hans hjælp. Han ville altid hjælpe en ven i nød. I virkeligheden ville han bare gerne så mange i nød, som overhovedet muligt, uafhængigt af hvem de var.
Derfor bevægede han sig nu igennem Opal Beam District iklædt fuldkommen neutralt og almindeligt tøj. Bukser og en behagelig trøje, samt et par solbriller til at skjule sig lidt bag. Forhåbentlig ville han ikke blive genkendt, for det kunne måske komme i vejen for hans mål med i dag. Det havde desuden været rigeligt besværligt at snige sig forbi sine vagter, så han havde virkelig ikke behov for at bringe opmærksomhed på sin tilstedeværelse udenfor paladsets mure. Han fik aldrig muligheden for at være anonym og falde i ét med mængden længere, så det gjaldt bare om at udnytte det.
Han nærmede sig kroen med blikket vendt en smule mod jorden, for at mindske chancen for genkendelse. Han måtte dog løfte blikket en smule, da han kom tættere på, så han kunne holde udkig efter Emelia. Og, som han nærmede sig, så han to kappeklædte figurer gemme sig lidt i kroens skygge. Han spekulerede på, om mon ikke det var Emelia den ene, da de virkede til at vente på nogen eller noget. Han bevægede sig blot tættere på med rolige skridt, så genkendte hun ham vel, hvis det var hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
 
The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Opal Beam District-
Gå til: