Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
» Et besøg og en tur. - Madeline
Yesterday at 4:39 pm by Emelia

» A plan for freedom- Elena
Yesterday at 4:28 pm by Emelia

» Hvem-er-hvem listen!
Tirs sep 18, 2018 9:43 pm by Elias

» Masks & Mirrors - Alexei
Søn sep 16, 2018 4:52 pm by Elena

» I do, or not. - Alexei.
Tors sep 13, 2018 4:21 pm by Alexei

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Tors sep 13, 2018 4:03 pm by Alexei

» You got me- Lucius
Ons sep 12, 2018 4:23 pm by Mikael

» When marriage is a thing...(Ria)
Tirs sep 11, 2018 1:09 pm by Ria

» Business, not pleasure (Alexei)
Søn sep 09, 2018 1:07 pm by Zachariah

Top posting users this month
Emelia
 
Elena
 
Alexei
 
Madeline
 
Lucius
 
Zachariah
 
Mikael
 
Elias
 
Ria
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4390 indlæg in 512 subjects

Share | 
 

 Looking for help? ~ Hydra

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Looking for help? ~ Hydra   Lør maj 27, 2017 11:07 pm

Sted - Lidt ude for Arabis - Senere Arabis
Tid - En sen eftermiddag
Vejr - Solskin, med få briser.
Omgivelser - Hvad end der befinder sig i naturen.
Påklædning - Dette
Emnepartner - @Hydra

Lucius sad blot bag sit skrivebord, da døren blev smækket op af sine 3 mænd. De havde en kvinde med. Ikke en kvinde af hans slægt, men en slægtløs. Han kunne tydeligt se det på øjne. '' She was laying on the ground. We tought it was best to bring her here. '' Måske var det ikke det bedste tidspunkt at forstyrre Lucius, men han så godt den gode pointe i ideen. '' Thats fine. ''
En af de vigtigeste roller som leder, var man ville kunne hjælpe andre til en hver tid. Netop nu var et meget godt tidspunkt. Oikans ville ikke alliere sig med ham og Redhawk havde allerede en masse at se til.
'' Find some sheets, and some water. Qiuck! '' En hård stemme brød pludseligt ud af ham. Han ønskede ike hun skulle lide mere, end hun nok allerede havde gjort.

-- Spoller lige tilbage --

'' Look there! '' En af Lucius mænd pegede imod en kvinde, der valtrede lidt. Var hun såret eller blot en god skuespiller? Efter et par sekunder fik de hurtigt set hun faldt om, og ikke rejst sig igen. '' Should we bring her to Lucius? '' Deres snak forgik forholdsvist roligt imens de bevægede sig imod hende. Det så ikke ud til at nogle var efter hende, så hun var nok ikke flygtet fra noget.
'' Let us bring her. I'm sure he will help. '' Med et par hurtige greb, havde de fat om hende hurtigt.


(( Beklager den dårlige start... ))

Tilbage til toppen Go down
Hydra

avatar

Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

IndlægEmne: Re: Looking for help? ~ Hydra   Lør maj 27, 2017 11:48 pm

//Det var en helt perfekt start <3 lige hvad jeg havde spurgt om! Håber ikke, at mit er for voldsomt x.o//

Lyset… Lyset… Lyset… Stemmen blev ved med at generer. Mørket var så rart. Så stille og så trygt. Lyset… Find lyset!… kom den atter. Stemmen havde tiltaget i styrke, og var blevet mere og mere stædig med det ord, som den havde forsøgt sig så længe med. Nu virkede det som om, at den var ved at være træt af hende. Lige så træt som hun var af den faktisk. Derfor gjorde hun endnu et forsøg. Det var ikke fordi at hun ikke have prøvet før… men det var bare så… hårdt. Denne gang lod de dog til begge at have heldet med sig. Omsider fandt hun det. Lyset. Det bevægede sig lokkende foran hende, med sine klare glitrende farve og hviskende løfter om det bedre. Hun rakte en hånd frem. Så hele armen. Så ansigtet. Med et gisp brød hun igennem. Endelig fandt hun… Luften.

Den skrøbelige krop fandt omsider fodfæste. Med vaklende skridt, som var de hendes første, stavrede den magre, blege og fuldstændig gennemblødte krop længere mod ukendt territorium. Hovedet ænsede det ikke engang. Kroppen begyndte bare at gå. Og blev ved. Og ved. Og ved.

Hvor længe der gik - om det var timer eller dage - det anede hun ikke. Men lidt efter lidt begyndte øjnene at vænne sig til lyset og omgivelserne der langsommeligt passerede forbi. Kun enkelte gange væltede den tynde krop, men fik hevet sig op igen, gang på gang, selvom lemmerne skreg i kor med maven. Hun manglede noget. Men hun kunne ikke rigtig finde ud af, hvad det var. Ikke før, at hun så et par utydelige skikkelser et stykke fremme. Hendes trætte øjne kneb sig sammen bag det filtrede mørke hår, som hang omkring hendes blege ansigt, imens tørre læber formede det ord, som maven havde skreget så længe.

"Food…"

Og så kollapsede hun. Kroppen gav op. Ikke engang de stærke hænder omkring hendes slappe krop fornemmede hun. Eller hvordan de bevægede sig mod en helt ny og ukendt verden af mørke og lys. Først da en gennemtrængende stemme brød igennem hendes mørke, lagde hun mærke til, at noget havde ændret sig. Hendes krop, som kun var dækket af noget som lignede et gammelt sejl, skælvede en enkelt gang, inden hun åbnede øjnene og stirrede mod manden foran sig. Hans hvide øjne forekom hende underligt fjerne, og i et splitsekund blev hendes egne mørke øjne et vivar af farve, før hun igen lukkede dem og sank sammen.

Atter uden at vide tid eller sted, slog hun øjnene op. Hendes hjerte slog hurtigt, imens hendes blik langsomt bevægede sig rundt i lokalet. De ledte efter ting… mennesker… mad… noget hun ville genkende. Desværre virkede alting frygteligt fjernt, og da hun forsøgte at huske, hvordan hun var endt lige præcis her, dunkede hendes krop og hoved med sådan en smerte, at hun vred sig rundt i lagnet imens hun pressede hænderne imod tindingerne.

"STOP!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Looking for help? ~ Hydra
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Arabis-
Gå til: