Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» A Word Once Given [Helia]
Today at 12:22 am by Byron

» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
Yesterday at 10:02 pm by Alycia

» If you never try, you never win - Elijah
Yesterday at 6:48 pm by Alycia

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 5:17 pm by Elijah

» A promise to the future - Aaron
Yesterday at 5:04 pm by Alycia

» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Yesterday at 2:37 pm by Katherine

» Om politisk spil [ADMIN-NYHED]
Yesterday at 2:07 pm by Elanor

» A Lions Den
Yesterday at 1:26 pm by Christopher

» Coming here was a mistake - Valian
Yesterday at 1:08 pm by Elanor

Top posting users this month
Keeva
 
Helia
 
Luna
 
Alycia
 
Charles
 
Dylan
 
Lucius
 
Byron
 
Loki
 
Hydra
 
Statistics
Der er i alt 95 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bellatrix

Vores brugere har i alt skrevet 1865 indlæg in 254 subjects

Share | 
 

 A quick dip ~ Hydra

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
PercyAntal indlæg : 6
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

IndlægEmne: A quick dip ~ Hydra   Søn jan 08, 2017 3:36 pm

Tid: Aften
Sted: Havet, tæt på Drageøen
Omgivelser: Roligt vand, Percys lille husbåd  
Vejr: Solen er ved at gå ned, der er kun nogle få skyer på himlen.  
Påklædning: Mørkeblå svømmeshorts og en hvid T-shrit

Emnet er til @Hydra

Percy sukkede højt, mens han krydsede endnu et område af sin liste. Det var ikke fordi han havde forventet at finde spor af sine forældre i De Hviskende Træers Dal, men han havde håbet på at finde et eller andet. Han havde inderst inde håbet på at han kunne finde et svar i træernes hvisken, selv om han godt havde hørt at ingen kunne forstå hvad de sagde. Fortvivlet lod han sig falde bagover på den beskedne seng, et af de få møbler han havde om bord på båden, han lå og kiggede op i loftet mens han spekulerede over hvor han nu skulle tage hen. Han var på vej til Drageøen men det var mere som en form for sightseeing, det var et sted han altid gerne ville have set og nu var han ko lige i nærheden, så han kunne ikke lade være.  

Han rejste sig og gik op på dækket. Det var en smuk udsigt, han kunne allerede se øen, men det der fangede hans opmærksomhed var havet der omgav både ham og øen. Han havde altid elsket vand, han vidste at det kom fra hans gener, hans slægt, det var det eneste han vidste med sikkerhed om sin biologiske familie, de havde tilhørt The Takumaras. Han tog sig selv i at stirre ned i bølgerne, som var han hypnotiseret af dem. *En hurtig svømme tur har aldrig skadet mig, desuden burde vandet være varmt på grund af vulkanen på Drageøen*  Han trak den hvide T-shrit over hovedet og smed den over ryggen på en stol, før han med et yndefuldt hovedspring, hoppede i vandet.      

Vandet føltes skønt mod Percys hud, en følelse han aldrig kunne få nok af. Da han hoppede i vandet hang solen lavt på himlen, han vidste godt at tiden hurtigt ville forsvinde og før han vidste det ville det være midt om natten. Når han dykkede, kunne han tænke klart, han kunne være sig selv blandt de andre hav væsner uden at bekymre sig om hvorvidt nogle så på ham med dømmende øjne. Under vandet var han fri, så fri som han kunne blive.

// Håber dette kan bruges, er lidt ude af træning S:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HydraAntal indlæg : 37
Reputation : 0
Bosted : Thunderville - alene (eller på farten).

IndlægEmne: Re: A quick dip ~ Hydra   Søn jan 08, 2017 5:46 pm

En lang dag med mild sol og få skyer havde gjort havet godt. Den generelle temperatur var steget enkelte grader, og det viste sig tydeligt med en del mere aktivitet i vandet. Sådan havde det foregået det meste af dagen, med havets væsner pilende frem og tilbage. Ligesom mennesket, så havde væsnerne en del som de skulle nå inden mørket. Et af de væsner, det var Hydra.

Hydra havde tilbragt de sidste par dage på farten. Hendes besøg startede med en tur mod The Naailas territorium, hvor hun havde oplevet meget mere end forventet. Hun havde set så meget, og mødt nogle spændende personligheder, som havde hjulpet hende med at få styr på noget, som hun døjet med længe. The Redwoods. Men al den information havde også været temmelig overvældene, så derfor var hun først vendte tilbage til sin hytte i Thunderville, hvor hun havde smidt de fleste af sine ting, hvorefter hun havde kastet sig i havet. Hun længtes efter at besøge sit barndomshjem, og havet var klart en af de hurtigste og mest sikre metoder at nå derhen. I ønsket om at nå der hurtigst muligt havde hun ladet kroppen forvandle. En delfin blev det. Noget af det kød, som hun faktisk foretrak allermest.

Turen gennem havet var egentlig også gået ganske fint. Hun holdt sig langs bunden, da hun vidste, at sultne drager kunne finde på at snuppe ting, som befandt sig i havoverfladen. Hvad hun ikke var så tryg ved var, at mørket sneg sig nærmere. Hun var ikke vant til at svømme så sent. Og selvom, at hendes syn var tilpasset havet i delfinformen, så overså hun alligevel det vigtigste. De gamle skibsrester. Snoende ind og ud mellem forskellige havplanter, opdagede hun slet ikke, at hun faktisk også gled forbi en gammel, ladt harpun. Snoren fra harpunen gled om hendes hale, og da hun slog med den igen for at komme fremad, mærkede hun pludselig, hvordan en skurende lyd trak hende tilbage. Da det var umuligt at dreje hovedet i denne form, forsøgte hun at vende sig rundt, så hun kunne se, hvad det var som trak i hende. Ved udsigten til harpunen gik hun dog i panik, samt det faktum, at hendes finner ikke kunne løsne hende fra snoren. Hidsigt og ueffektivt slog hun panisk med halen i adskillige minutter før, at hun indså, at det ikke ville lykkedes. Hun var for dybt nede til, at hun ville overleve en menneskelig transformation, og selv hendes finne var nu viklet ind. Hydra udstødte en frustreret piben, og gav sig i stedet til at svømme rundt i cirkler, imens hun ledte efter noget, som kunne hjælpe hende.

//Det ser mega godt ud! Håber også, at du kan bruge mit!… Har aldrig eh… skrevet som delfin før xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
PercyAntal indlæg : 6
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

IndlægEmne: Re: A quick dip ~ Hydra   Tirs jan 10, 2017 9:13 pm

Percy nød i fulde drag at svømme rundt nær bunden, uden at være bundet til alverdens udstyr, som andre mennesker var nødt til for at se det han så. Hans fingre gled gennem sandet, over sten og gennem tang, han elskede fornemmelsen, han var ikke sikker på at han nogensinde ville kunne opgive et liv ved eller på havet. Han svømmede rundt om en større bunke sten og fik øje på et dyr, der svømmede i cirkler. Det var en delfin, nærmere bestemt en delfin i problemer. Halen var viklet ind i et eller andet, Percy kunne ikke se hvad det var på den afstand, han skulle tættere på. Han ventede lidt, det var jo ikke sikkert at delfinen havde brug for hans hjælp, han gik ind for at lade dyr være dyr og ville helst ikke forstyrre dem, med mindre det var nødvendigt. Han observerede det smukke væsen i noget tid, men da den udstødte en frustreret piben, blev han klar over at han ikke bare kunne gå, eller retter sagt svømme sin vej, uden først at hjælpe.  
 
Percy bevægede sig langsomt tættere på dyret og gjorde sit bedste for ikke at lave pludselige bevægelser. Han prøvede at komme i kontakt med delfinen, men den lod til at være for oprevet eller panisk til at det fungerede, men han gav ikke op ” Try to relax, and I'll get you free" han sendte sin telepatiske besked af sted, mens han fokuserede på delfinen. Han ville ikke komme for tæt på den før den var faldet til ro, selv om at delfinen var et smukt og nuttet væsen kunne den godt gøre stor skade på et menneske hvis den blev forskrækket. *Aldrig dømme en bog på omslaget* tænkte han med et lille smil på læben.  De var ligesom svaner, smukke, men kraft fulde, forskellen var bare at delfiner ikke var deciderede ondsindede. Tanken om svaner gav ham en dårlig smag i munden, han var blevet forfulgt og "angrebet" af en svane da han var lille og lige siden havde han ikke brudt sig om dem...
 
Delfinen var en hun, det kunne han se, selv om det var besværligt at se forskel på kønnene indenfor delfinerne, men ligesom med alt andet; hvis man vidste hvor man skulle kigge, var det alligevel ikke så svært igen. Han ventede tålmodigt på at delfinen fik øje på ham eller hørte den besked som han gentog i sit hoved. Han ville bare hjælpe, det var alt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HydraAntal indlæg : 37
Reputation : 0
Bosted : Thunderville - alene (eller på farten).

IndlægEmne: Re: A quick dip ~ Hydra   Søn jan 15, 2017 9:07 pm

//Beklager, at det er lidt kort! Hun skal nok snart begynde at snakke! xD

Det føltes som en evighed. Hvis delfiner kunne svede, så ville hun formentlig gøre det. Fanget på bunden af havet. Fortabt i al evighed. Tankerne kom strømmene, og det hele virkede mere og mere håbløst. Hydra havde absolut ikke noget imod havet, da hun havde vænnet sig til det, gradvis igennem opvæksten, men hun var stadigvæk ikke et væsen, som kunne forestille sig resten af sine dage tilbragt i havet. Hun savnede allerede følelsen af luft. I lungerne, og under hendes vinger. Hydra slog endnu et irriteret svirp med halen, da en stemme pludselig lød.

Hun standsede øjeblikkeligt med sin cirklen, og så sig forundret omkring. Det havde lydt som om, at nogen faktisk havde snakket direkte til hende… under vandet! Til sin store overraskelse fik hun pludselig øje på et menneske. En mand faktisk. Øjnene og hans tilstedeværelse talte desuden for sig selv, hvad angik hans slægt. Det undrede hende ikke. Hun vidste, at de var i stand til at færdes under vandet, da hun engang havde passeret deres by under vandet, og observeret et par stykke af dem svømme rundt. Hun havde dog aldrig oplevet, at de var i stand til at snakke. Hun tøvede et øjeblik, men gjorde ikke mine til at ville angribe eller svømme længere væk - så meget det nu var muligt. I stedet, efter et lille øjeblik, skubbede hun sig faktisk nærmere med tøvende bevægelser, så halen var lettere tilgængelig. Dog var hun hele tiden 100% opmærksom på, hvad han foretog sig. Manden virkede heldigvis ikke bevæbnet. I sidste ende havde hun ikke meget valg. Hun kunne sulte, eller blive slagtet. Skønt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
PercyAntal indlæg : 6
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

IndlægEmne: Re: A quick dip ~ Hydra   Tirs jan 17, 2017 8:41 pm

// det er helt i orden. Den her er også lidt kort, beklager
 
Han kunne fornemme at delfinen var anspændt, men så igen, hvem ville ikke være det? Da den begyndte at komme nærmere tog han det som et tegn til at han kunne gå igang. Han forholdte sig rolig og lavede ingen pludselige bevægelser "Don't worry, i'm not gonna harm you" han prøvede at berolige dyret, men han var ikke klar over om det virkede. Langsomt begyndte han at vikle hende fri, det ville tage tid, men det lod ikke til at delfinen havde noget imod hans hjælp.  
 
 
Det måtte være virkelig stressende at sidde fast på den måde, han ville i hvert fald ikke selv bryde sig om det, det hjalp jo heller ikke at hun ikke havde hænder, tommelfingre var meget smarte når man sad fast. Han havde næsten fået hende fri, men han var nødt til at hive snoren over, han kiggede over på harpunen, den var ladt men ville ikke fyre spyddet i deres retning. Han håbede at delfinen ikke ville blive skræmt, men der var kun en måde at være sikker på ” Don't move sendte han af sted med tankens kræft, han håbede at hun nåede at opfange det inden han rev snoren over med ét ryk. Han vendte sig hurtigt mod delfinen og afventede dens reaktion, forhåbentligt havde den fået hans besked og han havde derfor ikke fået skræmt den for meget, men han kunne aldrig være sikker. Det var en ulempe med hans evne, han vidste aldrig med sikkerhed om en besked var gået igennem.   
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A quick dip ~ Hydra   Today at 8:56 am

Tilbage til toppen Go down
 
A quick dip ~ Hydra
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Andre steder i Redhawk :: Drageøen-
Gå til: