Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» A Word Once Given [Helia]
Today at 12:22 am by Byron

» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
Yesterday at 10:02 pm by Alycia

» If you never try, you never win - Elijah
Yesterday at 6:48 pm by Alycia

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 5:17 pm by Elijah

» A promise to the future - Aaron
Yesterday at 5:04 pm by Alycia

» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Yesterday at 2:37 pm by Katherine

» Om politisk spil [ADMIN-NYHED]
Yesterday at 2:07 pm by Elanor

» A Lions Den
Yesterday at 1:26 pm by Christopher

» Coming here was a mistake - Valian
Yesterday at 1:08 pm by Elanor

Top posting users this month
Keeva
 
Helia
 
Luna
 
Alycia
 
Charles
 
Dylan
 
Lucius
 
Byron
 
Loki
 
Hydra
 
Statistics
Der er i alt 95 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bellatrix

Vores brugere har i alt skrevet 1865 indlæg in 254 subjects

Share | 
 

 A quest for something greater ~ Keeva.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
HazelTitel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 64
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

IndlægEmne: A quest for something greater ~ Keeva.   Tors dec 08, 2016 9:50 pm

Påklædning: Kjole + Støvler


De dybe røde øjne gled over byen foran hende, den var intet i stil med Spring Heat men det gjorde hende egentlig ikke noget, det var rart at se andre steder end hendes hjemby og RedHawk. Hun kunne allerede mærke de mange blå øjne rettet mod hende som hun kom tættere til byen og hun løftede hovedet en anelse mere og rettede ryggen, tja hun pustede sig vel nærmest op for at virker større og mere intimiderende end hvad hendes udseende egentlig gjorde for hende, man skulle dog ikke altid lade udseendet narre...
Let rettede hun skuldertasken hun havde med sig som hun passerede vagterne ved byens indgang dog var der ingen af dem der stoppede hende.
Hazel strøg det mørke røde hår over skulderen så det hang fint ned langs ryggen. Hun så jo ikke farlig ud, hun lignede en sød lille uskyldig kvinde der ikke engang ville kunne løfte et våben men det var langt fra sandheden og hun kunne ikke lade være med at smile lidt for sig ved tanken.. Hun ville kunne nedlægge dem inden de overhovedet opdagede hvad der skete men hun gjorde det ikke, det ville ikke ligefrem gavne nogen.
Kjolen hun bar flagrede let omkring hendes ben og af og til kunne man se de nærmest hudfarvede små shorts hun havde på indenunder så hun kunne bevæge sig frit uden at skulle tænke over den slags men alligevel var hun pænt klædt på, det var vel en arbejdsskade, det samme var de blodrøde farve som hendes fyldige læber var malet... Udseendet og måden man bar sig selv på betød meget i forhold til hvordan folk opfattede hende og det var sikkert derfor ingen havde stoppet hende som hun bevægede sig gennem byen.

Et lille jag løb gennem hendes som de dybe røde øjne gled over indbyggerne og husene... Luna... Hun havde hørt hendes far var død siden de sidst havde set hinanden men deres lille romance havde været kort, fuld af passion men havde endt brat da Luna skulle rejse med hendes far hjem. Hazel rystede kort på hovedet af sig selv, hun kunne ikke lade sig selv blive distraheret, hun havde en mission!
Som hun stoppede foran et mindre hus kiggede hun kort ned på papiret hun havde i den ene hånd, i følge hendes informationer skulle det her være det rigtige sted. Hun krøllede sedlen sammen og stoppede den i tasken inden hun løftede en fin elegant hånd og bankede på døren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
KeevaAntal indlæg : 164
Reputation : 1
Bosted : Lilypad Village

IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Fre dec 16, 2016 4:39 pm

Det havde været en frisk, meget få skyer og alle var godt igang med hvad end arbejde de nu var igang med, de få vagter der havde været tilstede i byen stod og slappede af samme, havde en lille hyggelig samtale sammen.
Først da en rødhårede kvinde nærmede sig den åbne indgang til byen, eller nærmere bare byen, da Lilypad Village nærmest bare var en gammel landsby med ingen form for mure.
De vendte sig mod den flamerøde hårfarvede kvinde og gav hende et par "we're watching you" som hun passerede dem, dog var deres slægte i en alliance, så vagterne havde ikke nogen grund til at angribe hende. Ud over at de ville få en gigantisk røvfuld og nok degraderede, hvis de angreb en Oikan, men hun havde heller ikke gjort noget som ville give dem grund til at få fat på hende.
Dog var det stadig anspændt mellem de to slægter, da Oikans kunne kontrollere ild, hvor Takumaras kunne kontrollere vand. Et par af de andre bebore, især de unge mand, fik øje på den flotte og smukke flamerødhårede kvinde som kom gående. Modsætning til vagterne, så kunne de godt tænke sig at få sig en lille "snak" med den tøs og hygge sig med hende, da nogle af dem fandt Oikan tøser alt for lækre.
To unge fyre, knap samme alder som den rødhårede pige, begyndte at gå i retningen af hende, men stoppede da hun stoppede op ved et specielt hus og vendte sig rundt, da lige præcis det hus gik for at være forbandede, da "heksen" boede der. Ingen ville vide noget af at blive forheksede af heksen, så folk lod dem være der boede i.

Døren blev åbnede og en sorthårede kvinde kiggede den unge rødhårede pige i øjne med et lille varmt smil. Jah? Spurgte spørgende.
En svag duft af suppe samt duften af skov, kom fra hyttens indre da kvinden åbnede døren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HazelTitel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 64
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Man jan 02, 2017 1:54 am

Hun kunne nærmest mærke utålmodigheden boble i sig selv, hun kunne ikke vente til hun fandt ud hvilken skæbnen hendes faders sværd havde fået, hvor det var endt henne? Befandt det sig i hytten hun stod foran lige nu eller var det mile langt fra hende?
Hendes far havde altid været et ømt punkt for hende og det var derfor det betød så meget for hende at finde det! Pokker tage alle hendes andre pligter, i det øjeblik hun havde læst brevet havde hun pakket og kort tid efter havde hun rejst fra Redwood Mansion, ingen skulle stå i vejen for det her..
Hazel lod en hånd stryge de flamme røde krøller bagover hendes skulder mens hun ventede på døren foran hende blev åbnet, dog stod hun ikke længe før hun kunne høre fodtrinene på den anden side af døren.
Mod al' hvad hendes væsen og hendes ellers normale kontrol hun havde over hendes følelser kunne hun mærke hvordan hjertet hamrede mod ribbenene som hun hørte dørhåndtagets knirken og det næste øjeblik blev det svunget åben og i døråbningen stod en sorthåret kvinde med et varmt smil på hendes læber og lysende blå øjnene.
Hendes egne dybe røde øjne der nærmest kun virkede mere røde grundet det røde hår og den fine porcelæns hud hun havde.. De dybe røde øjne fandt kvindens blå øjne og et naturligt charmerende og imødekommende smil gled over Hazels læber. "Ja, jeg er her for at snakke med Helga?" , sagde hun let og lod øjnene glide over kvinden foran hende, var det hende? Nej det kunne det ikke være, hun var for ung til at være kvinden hun søgte men måske var hun hendes datter? "Jeg er her angående det brev hun har sendt mig, er hun hjemme?", hendes melodiøse stemme var spækket med et undertrykt håb som de sidste tre ord gled fra hendes fyldige svagt rosa læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
KeevaAntal indlæg : 164
Reputation : 1
Bosted : Lilypad Village

IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Man jan 02, 2017 5:38 am

Den sorthårede kvindes fik et spørgende blik da den smukke Oikan pige spurgte efter Helga og blev nysgerrig da hun pludselig huskede brevet. Oh my, så du er Hazel! Hvor er du dog voksede! Lød det fra den sorthårede kvinde med det varmeste smil og gav Hazel et stort og moderlig kram.
Da den sorthårede kvinde slap Hazel stoppede smilet ikke, ej undskyld, du kan sikkert ikke huske mig men jeg er Helga, jeg passede dig et par gange da du var helt lille, men der var du heller ikke særlig gammel begyndte og vinkede Hazel indbydende ind i den lille hytte som ikke var meget større end noget man ville finde ude i en skov.
Et bord op af væggen med en træbænk på siden og en enkel stol for bordenden.
En primitiv kamin med en mindre gryde over ilden for at lave mad stod modsat op af den venstre væg når man kom ind i hytten, hvor bordet stod til højre, hvilket var det første man så når man kom ind i hytten.
En lille gang gik dybere ind i hytten med alle mulige ting som hang op til tøre, alt fra kød til pels som senere blev lagt ind i det ene af de to rum for enden af den korte gang, hvor alt mad, medicinsk og urter lå.
Lige til højre for det ventre rum, var et lille og smalt soveværelse med to senge, en stor og en enkelmandsseng.
Kan jeg tilbyde dig noget kødsuppe? Helt frisk kød og lige lavede suppe spurgte hun og holdt en lille træskål klar til at hælde op i til Hazel.
Ikke så langt fra hytten, i udkanten af landsbyen, bevægede Keeva sig hjemad på sin store flotte hest, som var godt pakkede op med alt lige fra sin bue, pilehogger med pile i, bjørnepels, stor skindpose med alt hvad man skal bruge for at overleve ude i skoven og slå lejer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HazelTitel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 64
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Fre jan 06, 2017 1:22 am

Man kunne tydeligt se overraskelsen i hendes øjne da kvinden foran hende pludselig hev hende ind i sine arme, krammet var varmt, det var moderligt og aller bagerst i hovedet kunne hun mærke en velkendt varme men der var ikke rigtig noget at forbinde det med, hun havde sikkert været for ung til at forme minder men hendes krop huskede det vel?
Hazel kiggede på kvinden som hun blev sluppet, et varmt smil gled over hendes læber, "Jeg er sikker på jeg ville kunne huske dig hvis det ikke var for jeg havde været så lille som du siger". Generelt huskede hun ikke meget fra før hendes fars død, eller hun nægtede at huske fordi det betød at huske på ham og hun ville aldrig komme sig over hans død, hun havde og ville altid være fars pige, også selvom hendes far havde været væk længe.
Da kvinden trådte tilbage i huset og vinkede hende ind fulgte hun efter og lukkede døren efter sig. Hazel skubbede skoene af inden hun fulgte kvinden længere ind i hjemmet, det var ikke noget stort eller ekstravagant hjem men det var hjemligt, varmt og hyggeligt! Som hun trådte ind i det lille køkken satte hun sig på den ene bænk mens hun kiggede rundt og lod duften af den varme suppe overvælde hende. Det var lang tid siden hun havde fået så simpel mad som suppe og hun savnede det. "Meget gerne", sagde hun let mens hun kiggede på Helga.
Atter engang lod hun de dybe røde øjne vandre, hendes i forvejen lange fyldige vipper var gjort længere og fyldigere af mascara og hun havde en sort streg af eyeliner langs øjenlåget for at fremhæve dem endnu mere, de fyldige læber der var malet med en mat dyb rød farve hjalp selvfølgelig også på det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
KeevaAntal indlæg : 164
Reputation : 1
Bosted : Lilypad Village

IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Fre jan 06, 2017 4:18 pm

Helga fandt en lille træskål frem og hælte noget grøntsagssuppe op i en lille træskål fra kedlen der hang over den varme ild som lyste op hele rummet og skabte lange skygger.
Helga stillede skålen med en træske til så Hazel kunne spise, mens Helga selv tog noget og satte sig ned på en stol, overfor den orangerødhårede smukke kvinde.
Undskyld ma dear, men jeg har desværre ikke modtage noget brev, ikke i lang tid, hvert fald startede Helga efter at havde fået lidt varm suppe i sig.
Suppen havde forskellige ingredienser i, som gjorde den fik en meget sødlig smag, når man drak den men samtidig havde en fin kontrast af en smule stærk smag i suppen, til at holde varmen.
Hvordan har du det ma dear? Spurgte hun i sin lidt kraftige skotske accent og spiste noget mere suppe fra sin træskål som havde en fin dybde, men var ikke alt for dyb så det ville blive for meget.
Og nu må jeg høre, hvad bringer dig til min hytte søde? spurgte Helga og smilede varmt men nysgerrigt til den smukke Oikan pige som sad over for hende.
Dog før at Hazel nåede at svare, trådte Keeva ind i hytten men stoppede op, da hun så en flammerødhårede kvinde sidde og spise sin mors suppe. Keeva var iklædt i sit sædvanlige jæger påklædning på og med sin krigsmaling i form af klør, bar hun, ligesom Hazel, mascara omkring øjne og eyeliner så hendes havblå øjne blev forstærkede at se på.
Med hvid form for jordfarve i hårgrænsen ved panden, skabte det en stærk idé om hvad for en slags jæger denne kvinde var, da hun så meget vildere ud, end andre jæger man ville kunne møde, specielt dem de rige kunne hyre i byen til at tage dem med ud på jagt.
Keeva kiggede på den flammerødhårede kvinde med et lille hævede øjenbryn men gik så forbi hende og hen til kedlen med suppe, carson a tha dearg-shùil ann ar dachaigh? spurgte Keeva sin mor på gælisk med en ret ligeglade tone. Keeva kendte ikke Oikan pige og lige så snart hun ikke kender en person, kan hun virke meget kold og ligeglad over for de fremmede mennesker.
Keeva, Giùlain! be nice to our guest.. Dette er Hazel, datter af Jonathan, jeg passede hende da Hazel var mindre forklarede Helga men på samme måde, skældte Keeva lidt ud for at være så dårlig en host.
Keeva rullede bare øjne over for sin mor som hun satte sig ned med sin egen skål med suppe i og spiste af den, dog uden at svare sin mor igen.
Det var tingen med Keeva, hendes mor var den eneste som kunne kontrollere keeva til en hvis grad, mere end nogen andre kunne i denne verden.
Helga vendte blikket tilbage til Hazel, tag dig ikke af min besværlige datter, sådan er hun altid når hun skal være besværlig fortalte hun med et lille smil, dog sidste del var rettede mod sin datter helt bestemt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A quest for something greater ~ Keeva.   Today at 8:59 am

Tilbage til toppen Go down
 
A quest for something greater ~ Keeva.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Lilypad Village-
Gå til: