Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» Creatures and Travelers [Alycia]
Today at 6:52 am by Alycia

» The Painted Girl [Keeva]
Yesterday at 11:29 pm by Keeva

» What are you doing here - Keeva
Yesterday at 10:46 pm by Helia

» Oh crap - Lucius
Yesterday at 10:14 pm by Lucius

» A Word Once Given [Helia]
Yesterday at 9:31 pm by Helia

» Emnesøgning for Lucius.
Yesterday at 6:16 pm by Alycia

» Nature calls me home - Aaron
Yesterday at 4:37 pm by Malia

» Not all Redwoods is, like the same.
Yesterday at 3:03 pm by Lynie

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 9:12 am by Kubo

Top posting users this month
Keeva
 
Luna
 
Helia
 
Charles
 
Dylan
 
Alycia
 
Lucius
 
Loki
 
Hydra
 
Caleb
 
Statistics
Der er i alt 93 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Issac

Vores brugere har i alt skrevet 1790 indlæg in 248 subjects

Share | 
 

 What are you doing here - Keeva

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
HeliaAntal indlæg : 93
Reputation : 3
Bosted : Somewhere in The Underground far away from the people I share blood with

IndlægEmne: What are you doing here - Keeva   Tors jan 12, 2017 3:14 pm

Tid: 17:30

Sted: hjemme ved Helia

omgivelser: næsten hele hendes familie og Samuel

Påklædning: Kjolen, hår og makeup og halskæden

Helia vidste ikke hvorfor hun gjorde det her måske var det fordi hun gerne give dem en chance for at stoppe med lede efter hende, hun håbede at de ville se at hun havde det godt måske de ville opgive lade hende  gøre som hun ville. Hun  gjorde det også fordi hun følte at hun skulle beskytte dem hun holdte af. Byen virkede fremmede for hende og det var ikke fordi hun brød sig om at være her. Keeva havde fyldt meget i hendes tanker hun kunne ikke rigtig få det som var sket ud af hovedet. Hun gik op af stien førte til deres hus. Det var stort og bar præg af at dem som boede der ikke manglede penge. Hun havde set smerten i deres brev og på en måde ville hun gerne tro at de savnede hende, men hun kunne lægge låg på hvordan hun havde det. Hun var kommet tidligt for det havde hun fået at vide hun skulle. Hendes gyldne øjne ramte hoveddøren og hun bankede på.  Oriane åbne op, de var jævnaldrende og de var vokset op sammen. Selvom hendes forældre syntes det var mærkeligt havde de ladet hende og Oriane lege sammen som små. Hun trak kappens hætte ned og afslørede sig for Nallias kvinden. Kvinden var mørk i huden og de lilla øjne søgte ganske kort  Helias gyldne øjne " it´s you I didn´t think you show up" sagde hun og idet kunne Helia ikke holde sit kram tilbage. Hun havde savnet Oriane og havde hun kunne taget hende med sig den gang så havde hun. dog varede deres gensyn ikke længe for en mandlig stemme brød tavsheden som han kom til døren " Ophelia come on in" sagde han trak hende forbi Orianne. Hendes mor stod oppe på trappen betragtede dem, det var tydeligt at de eller ikke havde renget med at hun ville komme. Hun sagde ikke så meget da hun ikke vidste hvad hun skulle sig. Hun følte sig så fanget i dette hus som hun altid havde gjort, men det var ikke som om skulle blive.
Hun lagde hovedet en anelse på skrå som hun så sin mor komme ned af trappen, kvinden havde stadig sit lys hår, men dog var der begyndt at komme grå striber i det. Det mørke hår havde hun fra sin fars side " you're really here darling" sagde hun og rakte for give hende et kram. Dog trak Helia sig væk. Hendes mor gik hen til Oriane hviskede noget i hendes øre, det varede ikke længe før det gik op for hende hvad hun sagt for Oriane greb hendes hånd og trak hende op til et baderum der var hældt varmt vand i et kar som stod klar, Orianne gjorde klar med badeolier. Selvfølgelig skulle hun bades, hun havde ikke regnet med det dog stod hun her. Orianne ventede pænt og kiggede ikke på hende før hun var kommet i vandet. Hun havde godt lagt mærke til Helias sår som næsten var ved at være helet, men hun gav sig derefter til at vaske hende med en svamp " you should come with me, you could go to Dark Daphne forrest be free you know" sagde hun. smilede svagt dog nåede de ikke at snakke mere om det før hendes mor kom med en kjole de havde købt til hende og med det samme fik det hende til fortryde at hun kom, men vidste også at hendes mor ikke ville tage et nej som svar. Det  føltes så underligt for hende. Hun rejste sig op gik hen tog kjolen fra hendes mor. Hun havde det anstrengt, men fik alligevel fremtvunget et smil " thank you but I don't think you should celebrate i am not coming home for good, I have a life i am proud of" sagde hun og man kunne straks se på hendes mors ansigt at hun ikke brød om Helias udmelding.

Da hun havde fået tøjet på blev hun sendt ind på sit værelse, har begyndte hendes mor at gøre hende klar. Det var tydeligt at sårene på hendes skuldre gik hendes mor meget på. Det var tydeligt at hun ikke syntes det var passende for en pige af hendes standard. Havde det ikke været  for dem, havde nok ikke fået dem, men hun bed den pludselige vrede i sig. Hun kunne ikke lade vreden få overtag. Hun betragtede sig svagt i spejlet foran hende og Den røde kjole som hun fået af sine forældre. Hun vendte blikket imod døren og så til sin utilfredshed at Samuel var her. Hun kunne bare ikke slippe af med ham. Da hun var færdig blev hun siddende stirrede på spejlet det var dette liv hun hadede så meget. Det fik hende til føle sig nede. Hun ænsede ikke at Samuel kom tættere på før han sat en sølvkæde omkring hendes hals og inden hun kunne når at reagere havde han spændt den. Han smilede smøret til hende og det gjorde hende nervøs fordi hun fik en følelse af at han vidste noget som hun ikke vidste. Hun rejste sig det var tydeligt at denne kjole var lavet til vise hendes former.  Hun sukkede svagt de regnede vel ikke med at hun elskede ham efter alle disse år.

modvilligt hun lod ham føre hende ned i stuen hvor hele familien var samlet på nær John som ikke var hjemme. Hun stod betragtede dem. Hun satte sig ved siden af sin søster og lagde godt mærke til den tomme stol ved siden af hende, men valgt ikke sige noget og begyndte bare lege med pynten på hendes kjole. De ventede endnu en gæst gættede hun på, men hun vidste ikke hvem det var, ingen havde nævnt at der ville komme en gæst mere. Hun vendte sig om imod Genevieve smilede gav hun hendes søsters hånd et, men det varede ikke længe før hun vendte sit blik imod Samuel. Hun kunne slet ikke slippe den nærende følelse af at han havde noget på hende, måske endda noget som kunne få konsekvenser for hende. Hun følte sig fremmet her det var tydeligt at dette ikke var hendes hjem mere. Hun hadede det jo længere hun jo hadede hun det.  
Der var tydeligt at de havde købt kjolen for Samuels fornøjelse, den vidste hende former frem, ja selv hendes bryster. Hun vidste stadig hvad skulle sige og om skulle til gæsten kom. Det var tydeligt at høre og se at spændingen imellem dem ikke var særlig god.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
KeevaAntal indlæg : 160
Reputation : 1
Bosted : Lilypad Village

IndlægEmne: Re: What are you doing here - Keeva   Fre jan 13, 2017 2:30 am

Det havde været lidt af en underlig dag, lige pludselig stod hendes mor og havde et alt for stolt smil på sine læber, hvilket aldrig helt lovede godt. Helga stod med et stykke papir med noget meget pænt og smuk skrift, sendt til Keeva, siden Keeva ikke kendte nogen i høje stede. Det var faktisk en smule løgn, hun kendte Luna og Helia, men Helia boede da under hendes by, eller noget i den stil, så vidt hun huskede. Ikke desto mindre læste Keeva brevet og kiggede op på sin mor med et hævet bryn, The fuck is this? Spurgte hun sin mor, ud over hun bestemt ikke havde tænkt sig at tage af sted, da hun meget hellere ville ud og jæge, være blandt naturen, var hun ingen lady.
Keeva var på ingen måde en lady, hun hadet at gå med kjole, hendes mor prøvede at få hende i en kjole da hun var yngre, det forstød Helga en smule bagefter, for der var nærmest kun en halv kjole tilbage efter Keeva havde fået den op.
Ye been invite by Helia lassie! Fortalte hun i et lykkeligt humør og smilede fra begge øre, I know what the letter said, but a dinner party? Fuck that.. I'm not going to a fancy dinner party brokkede hun og rejste sig op, eller skulle til at rejse sig op, for kun at blive stoppede af sin mor.
Ye will go to that party lassie fortalte hun sin trodsige datter bestemt så de stod og stirrede på hinanden. Ikke desto mindre red hun på sin hest, ugh, selvfølgelig havde hendes mor fundet stirre konkurrencen og sendt hende af sted, selv hvis hun ikke gad.
Dette var intet personligt imod Helia faktisk, men Keeva kunne hurtigt finde andet at lave, som ikke indvolverede at tage indtil byen og bruge tid på at håndtere snobbede byfolk. De ofte troede hele verden omhandlede dem og de kunne være rigtig slem over for folk ude for byen.
Keeva red ind af porten i Redhawk by og red gennem som var hun en eller anden berømthed, hvilket også fik folk omkring hende til at kigge, hviske og pege imod hende. Hun lignede nemlig intet som de normalt så i en storby, sjovt nok, da der ofte kunne ske alt muligt uventede ting i den store Redhawk by.
Som hun red gennem byen og op mod Amber Eye District og hvor invitationen fortalte lokationen var, hvilket var helt oppe i de rigest kvarter, så da hun kom til porten til Amber Eye District i Redhawk og blev stoppede af en byvagt, som bad hende skride.
Keeva overvejede kort om hun skulle slå de vagter som stod vagt ved porten til hvor de rige boede.
Dog valgte hun at række vagten invitationen til middagsfesten og ikke meget for det, lod vagten Keeva ride ind i districtet og ride op af den brusstenede vej. De rige i det område af byen var endnu værre end de normale mennesker i resten af Redhawk, de ligefrem hånede Keeva for hvordan hun så ud, dog Keeva ignorerede bandeord som "savage", "heks" og "barbar". Keeva hjalp så heller ikke på da hun var i sit sædvandelig påklædning og udseende med sit spyd i sin ene hård og bue sat fast ved siden af sadlen med pilekoggeret lige bag buen. Da Keeva endelig ankom til hvad lignede et slot for Keeva, hun fattede ikke hvorfor man ville have sådan et stort hus, fyldte for meget og så bare grimt ud.
Som hun red op af stien som gik til husets hoveddør, steg hun af hesten og kiggede sig lidt rundt, lavede en grimasse og bankede på døren med bunden af sit spyd. Da en tjenestepige åbnede døren, fik hun det største chok hun nogensinde havde fået i sit liv og tabte en metal kande med te i. Keeva kunne ikke lade hver med at grine over dette stakkels pigebarn som sikkert heller ikke fik så meget i løn. En anden tjene kom pigen til undsætning og hjalp hende op med kaffekanden, som heldigvis ikke var gåede i stykker, da den var lavede ud af noget meget fint metal.
Både Helias far og mor kiggede undrende mod døren, som førte ud til gangen, hvor hoveddøren var og spetaklede forgik. Matthew, helias far forlangede at få af vide hvem forstyrrede deres middagsselvskab og deres butler som var nærmest lige så snobbede som Helias far og mor selv.
A wild and barbarous woman is standing in the front door with an invitation to the Lord's dinner party forklarede han og bukkede som han bakkede ud i gangen til hvor Keeva var.
Yeees? Spurgte han med en stemme som lød alt fornærmede over Keevas tilstedeværelse som han gav hende et koldt blik.
Got an invitation ye idiot, now do ye little fancy introduction or what-ever-ye-idiots do around here and get ma horse a place to stay, ye better not treat it bad sagde hun bestemmende med en fartruende stemme.
Butleren mistede næsten helt stemme og sin snobbedehed og blev lige nød til at rødme sig og rette på sit jakkesæt, før han fik nogle tjenere til at tage keevas hest hen til stalden på grunden.
Butleren, dog meget imod det, åbnede en dør og præsenterede Keeva, May I introduce miss... Dunaidh, Keeva Dunaidh præsenterede han Keeva som bare rullede med øjne over butleren.
Samuel havde siddet med et lille smil under middagen og da spetaklet startede og som Keeva blev præsenterede, blev hans smil bare større som hele selvskabet kiggede mod døren. Da  en kvinde trådte indenfor med et spyd og påklædning som slet ikke var passende.
Både Matthew og Katherina begge sad med store øjne som de kiggede på en kvinde som lignede noget ud fra en krig eller en af de krigsromaner som en af deres tjeneste piger læste.
Samuel rejste sig op og gik Keeva imøde som var de gamle venner med et stort imødet smil, dog med store undertoner som var svære at bemærke.
Weeelcome miss Keeva hilste han Keeva og skulle til at tage hendes pelskappe, men bremsede da han fik en dolk til struben.
Don't ye dare touch me sagde hun advarende og pakkede dolken tilbage i sin skede som Samuel gik nogle skridt tilbage med hænderne oppe i hoveds højde, dog gav det Helias far og mor et chok. Samt det gjorde tjenestefolkene nervøse.
Katherina kiggede på Helia med et halv foragtede blik som var ment til den nye gæst, Dear, did you invite this.. this savage to our dinning? Spurgte hun og sendt Keeva nogle bedømmende blikke.
Matthew prøvede også at få svar fra sin datter da det sikkert måtte være en af hendes rebelske venner som hun omgik, men til alles overraskelse, selv Keevas, Samuel indrømte det var ham.
Matthew and Katherina, I invited this fierced hunter, because she saved your daughter Ophelia fortalte han og lagde tryk på Helias rigtige navn som han satte sig ned ved siden af Helia igen, stadig med sit mystiske smil.
Keeva kiggede på Helia for et kort sekund, før hun lugtede mad som blev bragt ind, og da hun ikke havde spist hele dagen, så kunne hun vel lige så godt blive, i det mindste bare for maden, så hun valgte at sætte sig i den tomme plads, over for Samuel og Helia.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HeliaAntal indlæg : 93
Reputation : 3
Bosted : Somewhere in The Underground far away from the people I share blood with

IndlægEmne: Re: What are you doing here - Keeva   Fre jan 13, 2017 5:47 am

Hun havde ikke sagt noget under hele optrinnet hun kiggede dog op da alle andre gjorde, men der var ingen grund for hun vidste allerede hvem der ville komme ind af den dør. Hun rejste sig med et sæt op da han fortalte dem at han havde inviteret hende. Det var tydeligt at hun var vred. Hun greb Samuels hånd og  trak ham op at stå, det havde overrasket hende meget at han frivilligt havde inviteret en som han syntes var en heks. Hun slap ham først da de var kommet op på hendes værelse. Keeva kunne passe på sig selv lige nu var det vigtigt at finde ud af hvad han vidste for han måtte have en grund til at han ville have hende med. Hun smilede stadig, men hendes blik lynede som hun stirrede på ham " I don´t like that smirk you have on your face"sagde hun og kom tættere på ikke tæt nok på  til at han kunne røre hende. Hun bed sig  svagt i læben som hun  kom tættere på " I didn't think you will stub so low, always thought you were a noble warrior, but you prove me wrong" sagde hun hendes stemme var blevet kold og meget truende. Han vidste sikkert Keeva ikke kunne styre sin vrede. Det satte hende i en køn situation for hun vidste at hendes familie havde en kort lunte, men især hendes far og hvis han så sig sur på en skulle man komme væk i en fart.  Hun var kommet så tæt nu at hun meget nemt kunne skubbe ham op af væggen hun betragtede ham " it hurts you doesn't it" sagde hun og drillende kærtegnede hun hans kind lod svagt en fingre glide henover hans læber.
Det måtte smerte ham at han vidste at han aldrig ville få hende tilbage, at han aldrig ville komme til være i nærheden af hende. Hun stoppede dog kiggede på ham " that we never are getting back together, you never get my kisses and my affection" sagde hun da hun var færdig med sin pointe trak hun sig væk. Hun kunne leve med at hun blev gjort til syndebuk, men Keeva havde ikke bedt om det. Jo mere han sank i prøvede at presse hende til at blive jo mere hadede hun ham. Dele af hende havde elsket ham, men det var inden hun havde fundet ud af hvor lavt han kunne synke.

Helia vidste godt at det sikkert var et forsøg på at få hende til at blive, men kunne ikke allerede nu smertede det hende mere end noget andet at være tilbage. Det  bankede på døren og ind kom Oriane det var tydeligt at hendes forældre havde sendt hende op for at hente dem. Hun var gået lige i maden hvilket man aldrig gjorde uden at undskylde sig. Hun vendte sig og det varme smil som nåede hendes øjne var tilbage  som hun smilede til Oriane " we will be down in a moment you can go tell my mother that" sagde hun og vendte sig om så snart døren blev lukket,  hun  blev overrasket over Samuel igen stod tæt på hende. Hun havde ikke hørt ham bevæge sig. Hun ville med glæde dræbe ham, mørket som han vækket sidst var kommet tilbage " you know something about me and Keeva don´t you" sagde hun mistænksomt. Hun vidste ikke hvad det var, men hun vidste også at de ville blive utålmodig så de skulle skynde sig at blive færdig. Det irriterede hende at hun følte at han vidste noget som hun ikke vidste hvad var. Han havde sørget for lade hende vide det lige siden han var kommet.
Selvom hun hadede ham kendte hun ham også ret godt hun kunne se han skjulte et eller andet, hun skulle aldrig være kommet. Hun skulle aldrig havde ladet Keeva komme ind i hendes liv. det var for farligt. Hun kunne blive gjort til mål og det var fordi så vidste de at hun ikke kunne sige nej. Helia lagde hovedet en anelse på skrå og kneb de kolde øjne sammen for at hun ved at gøre det kunne finde ud af hvad han vidste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
KeevaAntal indlæg : 160
Reputation : 1
Bosted : Lilypad Village

IndlægEmne: Re: What are you doing here - Keeva   Yesterday at 9:50 pm

Da Helia pludselig havde hevet Samuel med sig ovenpå så døren lavede et lille smæk som den ramte væggen, efter den blev åbnede. Helias mor fik et mindre shock så hun spjættede en lille smule i stolen og tabte noget brød i sin suppe, så en smule suppe røg ud på bordet. Matthew havde et stramt ansigt over det pludselig uforskamehed som Helia tog sig som hun pludselig forlod spisebordet. Matthew kæmpede virkelig også for at holde et udbrud tilbage over Keevas "savage" måde at spise på, ingen manere eller bordskik.
Da Helia og Samuel var inde i rummet, fjernede det lidt halv flabede smil aldrig fra hans læber, selv efter det Helia sagde og som de var på vej ned og lige som de var på ind i spisestuen, hviskede Samuel i hendes øre, did you had a for freshing swim in the lake? I'm sure your parents would love to visit the lake with that little island in the middle desværre var de på vej ind og Helia ville bare lave en scene overfor sine forældre, hvilket Samuel udmærke godt vidste.
Keeva kiggede op med begge albuer på bordet og rev brød i mindre stykker som hun spiste, til Helias forældres store pinelse og gav Helia et "hvorfor kender du sådan en type?".
Dog de var stadig pæne mennesker og vidste hvordan man skulle være omkring lesser mennesker og Katherina udbrød pludselig, Oh my lord, have you heard the great news Ophelia? Samuel got a minor mansion outside of Amber Eye District, it would be so perfect for when you two are having childrens fortalte hun glædeligt men på sin normale snobbede måde og kiggede fra Samuel til Helia.
Og selvfølgelig spillede Samuel på det, Well it haven't been officiel yet, but very soon, I'm sure! Our children will have a big room to play in and get a proper education when old eough forklarede han og lagde en arm omkring Helia, til Helias forældres store glæde, da de glædet og forventede Helia snart ville give dem børnebørn. Det var nærmest forventede af hende at føre familiens blodslinje videre som hun var det ældste.
Oh, that reminds me of a little story startede Samuel ud og fik Helias forældres opmærksomhed, da de elskede Samuel, da han var hvad man ville kalde en for a shining knight.
Here for some time ago, I walked in the forest with my squire, showing him how to handel the wild life fortsatte han med en meget charmerende stemme og tog noget mere suppe.
So, I came across this lovely little lake in the Lilypad Forest, but as i approched it, I saw two other people, two young women in fact, having intercourse[/color] forklarede han og holdte øjnkontakten med Matthew and Katherina det meste af tiden under hans lille historie. Helias mor havde udbrudt et forarvede snobbede overraskelses lyd, to kvinder sammen?! Det var uhørt og forkert!
Helias far var næsten ved at få sin vin galt i halsen og udbrød højlydt, My goodness, I have never, ungodly should be banned! udbrød han og bankede en flad hånd i bordet. Keeva sagde intet under fortællingen eller udbrudet fra Helias forældre men spiste var maden som var kommet under Samuels fortælling.
And the worse part is that one of the women had casted a spell on the first one, to lure her into doing against what the girl's parents ordered afsluttede han og gav Helia en lille blink med øjet og et flabet smil som Matthew var ved at få en rødlig farve af raseri og Katherina nærmest besvimede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
HeliaAntal indlæg : 93
Reputation : 3
Bosted : Somewhere in The Underground far away from the people I share blood with

IndlægEmne: Re: What are you doing here - Keeva   Yesterday at 10:46 pm

Helia stivne en smule, men kun ganske kort " I bet you was angry, but that doesn't give you the right to make Keeva a target or anybody else I care about" sagde hun og betragtede ham. Det var tydeligt at mærke på hende at jo mere han fortalte hende jo mere vred blev hun. Hun dog nåede hun ikke at reagere før hun var trukket med ned til hendes forældre og resten af familien. Hun mærkede hvordan vreden jo mere de snakkede omkring blussede op og igen kom det mørke over hendes ansigt hendes ellers lysne gule øjne blev mørkere og flyttede sin fra hans skulder " I came to tell you i'm  not going to be here with you snobs and rich people,  staying where I'am happy" sagde hun og hun mærkede godt hendes far var på hende hun bed sig svagt læben " do I not deserve to be happy, no of course not I'm the oldest and I'am the one to make babies and make sure our bloodline stay strong" sagde hun det tydeligt at vreden som hun også vist ude i skoven  var ved at få overtag igen " so great so can he live there by himself because I will rather die than live with that snake . I thought we could talk but I know we can't this family always want it they way it wants it" sagde hun som han fortalte historien gik hun over til Keeva og stod ved siden af Keeva. Hun ville ikke være i nærheden af Samuel. Hun stirrede på familien som de mere og mere forarget over nyheden.

Hun lagde hovedet på skrå og kiggede på ham hendes øjne var dræbende kolde, men faldte til ro lidt efter og gik hen til tomme plads og satte sig. Det var tydeligt at hun var det sorte får i denne familie. Hun tog arrigt et stykke brød og rev det i mindre stykker puttede det i hendes mund " You know what the story is about me and  Keeva, but I don't regret it and no she didn't put a spell on me I wanted it because it is who i am" sagde hun kiggede på sine forældre. Hun kunne lige så godt stå ved det end de skulle høre det fra Samuels mund. Han havde vidst sine sande farver så nu var det hendes tur. Hun var ikke helt sikker på om han havde sendt disse mennesker man han kunne lige så godt få skylden " Yea I like both sides, but I never before did it with a women because of you and your always  pushing me to get you a heir. When you're hiding things with time you get better to suppress your true feelings " sagde hun og det var tydeligt at dette ville ramme dem. Endnu en ting til deres liste af ting som var  ikke gode nok ved hende.   Hun skammede sig ikke og det var måske  det var hende hun skulle have været nervøs for det hele væltet var ud af hende. Den eneste måde de kunne få hende til at blive var hvis de tvang hende, men selv der skulle nok finde en måde at komme væk. Hun havde holdt en pause " i'm old enough to decide who I want to be with and if it's is Keeva you can do nothing to stop me " sagde hun og trodsigt stirrede hun vredt på hendes forældre som hendes far slog i bordet på grund af historien om to kvinder. Han ville sikkert krumme tæer endnu mere nu hvor hun havde fortalt dem at det var hende og Keeva.

Hun kæmpede med ikke at blive mere vred " you never loved me, you loved the one I pretended to be Ophelia Rightwood, but she doesn't exist anymore I Am Helia Rosebloom the one there will fight if it is necessary and trust me I can handle that you chase me, but the ones I love" sagde hun og tav hun havde ikke mere skyts hun kunne bruge så hun tav de kommet for at så det var vel bare fair at de også fik noget sagt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What are you doing here - Keeva   Today at 11:43 am

Tilbage til toppen Go down
 
What are you doing here - Keeva
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District-
Gå til: