Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I need your help - Nathaniel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I need your help - Nathaniel

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Kane

Kane


Antal indlæg : 3
Reputation : 1
Bosted : Springheat, Firemouth District, Inferno-soldaternes militærbase

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeTirs Nov 22, 2016 9:15 pm

Sted: Lilypad village.
Tid: Sent aften.
Omgivelser: Få mennesker på gaden, folk er på vej i seng.
Vejr: Skyfri og stjerneklar himmel.
Emne til: @Nathaniel


Kane landede på sine knæ, lidt ude for landsbyen Lilypad village. Det blødte ud fra hans venstre side af hans pande, og ned over hans venstre øje. Kane kunne ikke bevæge sig et skridt længere, han var udmattet, og hårdt påvirket af sine kvæstelser. Han vippede til den ene side, så han landede på ryggen, og kiggede lige op på stjernerne. Kane havde håbet, at hans første tur ud fra Springheat havde endt bedre end, hvad der var sket i løbet af dagen. Dagen startede godt ud med, at han forlod Springheat, og gik i rask march mod liljeskoven i sin Inferno-soldat uniform. Han nåede liljeskoven op mod middag og satte sig ned for at få sig noget at spise. Efter han var færdig med at spise rejste han sig op igen og forsat længere ind i skoven. Lige siden han var kommet ind i skoven var det kun gået ned af bakke for ham. Først fór han vild, fordi stien han gik på var smal og ikke særlig tydelig. Så kom det værste punkt på hele dagen. Han blev nemlig overfaldet. I starten troede han godt han kunne slå de to fuldvoksne mænd som stod foran ham, fordi han var jo trods alt en Okian, men han havde ikke regnet med at en tredje mand ville stå bag ved ham, og slå ham ned med en kæp. Så da Kane endelig vågnede, havde han sindssyg hovedpine og en stribe af blod fra hans venstre side af panden. Han kæmpede sig på benene, og gik igennem krat og tætsiddende træer. Han snublede flere gange over sine egne ben og slog sine ben flere gange. Han fandt kun Lilypad village ved en ren lykke traf, og da han kom ud fra buskadset og så byen, kollapsede han. Han fik sorte pletter for øjnene og det hele begyndte at svimle. Med sine lungers fulde kraft skreg han på hjælp, før det hele sortnede for ham.
Tilbage til toppen Go down
Nathaniel

Nathaniel


Antal indlæg : 50
Reputation : 3
Bosted : Med Luna i Fairlake District

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeTors Nov 24, 2016 2:36 pm

Nathaniel rettede blikket mod vest hvor solen nu lå under horisonten, og rystede på hovedet af sig selv. Det var blevet sent, lidt senere end han havde håbet på, før hele huset var faldet til ro og alle havde færdiggjort deres daglige opgaver, og nu havde han fundet ud af at Nahla havde glemt at hente vand ved floden. Han havde ingen intentioner om at sende sin 17-årige, lidt skrøbelige lillesøster ud efter mørkets frembrud, og da han havde set, at hun var faldet i søvn på sofaen efter den lange dag, havde han hurtigt taget beslutningen om selv, at hente det.
Det bedste sted at finde drikkevand lå lige uden for byen, så da han endelig havde nået den rene kilde, stod stjernerne allerede klare på himlen over ham. Det løftede humøret en anelse at se hvordan de spejlede sig i det rolige kildevand. Han fyldte sine to træspande med vand, og balancerede dem på sine skuldre, før han vendte sig om.
En bevægelse i kanten af hans synsfelt fik ham til at stivne. Han kiggede intenst mod kanten af skoven, hvor han syntes at have set noget bevæge sig, og kneb mistænksomt øjnene sammen for at se igennem mørket. Mistænksomheden forsvandt som dug for solen, da han hørte et desperat råb om hjælp, og han tøvede ikke med at smide spandende fra sig, og sætte i løb mod skovkanten.
"Hey-Åh!" Råbte han, i håb om at fyren kunne høre ham. "Hey, vågn op!" Fyren lå uhyggeligt stille, og Nathan bandede for sig selv da han satte sig på knæ ved den bevidstløse, unge mand. Manglen på lys gjorde det svært at se hvor slemt det stod til, så han lukkede øjnene, og lagde en blid hånd på fyrens pande. Det simrede let i Nathaniels fingre mens han mentalt tjekkede den bevidstløse krop igennem, og han åndede lettet op, da det så ud til at skaderne kun var fokuseret omkring hovedet. Ikke at det selvfølgelig var det bedste sted, at have skader, men det var bedre når det var ét sted på kroppen, og ikke flere forskellige steder. Nu skulle han bare have manden til at vågne.
Nathan løftede sin hånd mod kilden, der lå godt 50 meter fra dem, og lod en lille stråle af det rene, kolde vand regne ned over fyrens hoved - både for at rengøre såret i panden, og for at få ham tilbage til bevidsthed.
Tilbage til toppen Go down
Kane

Kane


Antal indlæg : 3
Reputation : 1
Bosted : Springheat, Firemouth District, Inferno-soldaternes militærbase

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeFre Nov 25, 2016 6:12 pm

Kane lå halvt bevidstløs da han mærkede noget vådt ramme hans ansigt. Da han åbnede sine øjne kiggede han direkte på to smukke havblå øjne, som stirrede ned på ham. Han satte sig op, men han rejste sig for hurtigt op, så han blev nød til at støtte sig med sin ene arm for ikke at ramme den kolde jord igen. Det hele var stadig lidt sløret for ham, så det tog ham nogle sekunder, at huske, hvor han egentlig var henne. Han slikkede sig på sine læber som var helt tørre og indsmurt i indtørret blod. Han rettede sig op og sagde med en irriteret stemme ”Hvem fanden er du, og hvad bilder du dig ind, at hælde vand i hovedet på mig bare uden videre!” Han rejste sig op og børstede snavset af hans tøj.
Han kiggede op i himlen og så månen skinne ned på landsbyen, som kun gjorde den smukkere end, hvad den var i forvejen. Efter et stykke tid lagde han mærke til, at han ikke længere blødte fra sin flænge i panden og hele hans ansigt var gjort rent. Han regnede ud, at det nok var derfor, at han havde fået vand i hovedet da han vågnede. Han kunne stadig mærke en svag dunken i baghovedet efter slaget han havde fået tidligere i dag og da han mærkede efter kunne han mærke en bule. Han bandede indædt over, at han havde undervurderet de tre mænd som havde overfaldt ham. Han vidste, at han kunne gøre det bedre, fordi han var trænede til at gøre det bedre.
Efter et stykke tid kiggede han på manden som havde vækket ham og blev helt forarget over sin opførelse over for ham. Han havde trods alt fundet ham og vækket ham. Han kunne lige så godt bare have ladet ham ligge på den kolde jord. Kane strakte sin højre hånd frem mod manden og sagde ”Jeg undskylder for min opførelse. Mit navn er Kane R. Dalton, inferno-soldat fra Firemouth District. Hvem er du, og hvor kommer du egentlig fra?
Tilbage til toppen Go down
Nathaniel

Nathaniel


Antal indlæg : 50
Reputation : 3
Bosted : Med Luna i Fairlake District

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeTirs Nov 29, 2016 1:41 pm

Nathaniel stirrede intenst ind i fyrens røde øjne, og prøvede på ikke at lade overraskelsen vise i sit ansigt. Det var trods alt måske lidt ubehøvlet at skære en grimasse eller rynke i panden, når nu fyren tydeligvist havde brug for hjælp. Han havde generelt aldrig brudt sig særlig meget om ildøjnene og deres aggressive holdninger til alt og andet, men han skubbede mistænksomheden fra sig. Og selvom han udmærket var klar over at The Oikans rent teoretisk set var i alliance med The Takumaras, havde der altid været lidt af et hadeforhold mellem de to slægter.
Fyren foran ham prøvede at sætte sig op, og Nathan så hvordan øjnene kort blev ufokuserede, og han greb fat om fyrens skulder for at støtte ham. Det støttende greb blev fjernet, sekundet den unge Oikan åbnede munden, og det nysgerrige blik blev erstattet af et hævet øjenbryn og opgivelse i øjnene. Hvorfor skulle de altid være så sure og ubehøvlede?, spurgte han sig selv, og sendte i bittert blik mod himlen. Oikans.
"Jeg kunne selvfølgelig også bare have ladet dig ligge bevidstløs og bløde i græsset," mumlede han, og betragtede fyren med et opmærksomt og påpasseligt blik. Han stolede ikke på vrede, sårede Oikans, og var kontant klar til at dække fyren med vand, hvis han havde tænkt at brænde noget. Eller nogen.
Nathaniel trådte automatisk et skridt tilbage, da fyren løftede hånden op, men måtte alligevel komme med et skævt smil, da alt vreden var forsvundet, og der i stedet for bandeord kom undskyldninger ud fra hans mund. Han trådte et skridt tættere på Kane, og greb hans hånd, med et fast klem. I brøkdelen af et sekund lukkede Nathan sine øjne, og søgte intensivt efter skaderne i Kanes krop. Ikke noget voldsomt, konstaterede hans evne, men en hård hovedpine og sår hist og her.
"Det ser ud til, du har haft en hård aften, Kane," svarede han, og afværgede undskyldningen. Hvis han havde været i Kanes sko, havde Nathan nok også reageret uden at tænke sig helt om først.  Desuden var Infernosoldater ikke ligefrem kendt for at undskylde. Eller for at blive overfaldet i skoven, hvilket var hvad han gik ud fra var sket. "Nathaniel Evans," præsenterede han sig, og slap Kanes hånd igen. "Healer her i Lilypad Village." Han løftede en arm og gestikulerede mod den lille landsby med et stolt smil.
Tilbage til toppen Go down
Kane

Kane


Antal indlæg : 3
Reputation : 1
Bosted : Springheat, Firemouth District, Inferno-soldaternes militærbase

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeFre Dec 16, 2016 5:51 pm

"Hvad tror du? Jeg har jo ikke slået mig selv for sjov," brummede Kane over den uvidende kommentar. Da den unge mand trykkede hans hånd kunne Kane mærke en underlig følelse igennem hele hans krop. Det var som om noget undersøgte hans krop for et eller andet, men han vidste ikke, hvad. Da de stoppede med at give hånd, stoppede følelsen med det samme. Han tog sin anden hånd og mærkede på den modsatte hånds håndflade, men intet var galt med den. Han hørte navnet på den unge mand og kiggede forvirret op.  Nathaniel? Hvad fanden var det for et navn til en dreng? Det var sku da et pigenavn. Men det havde han ikke tænkt sig at sige højt. Han smilede bare for sig selv. Hans smil blev kun større over navnet på den lille landsby. Efter få sekunder af glæde og tilfredshed over, at han endelig havde fundet byen der aldrig ændrede sig, skyllede kulden og trætheden over ham som en slange der snoede sig omkring ham. Han kunne ikke holde gabet tilbage længere. Han gabte og det var som om hele hans kæbe var ved at gå af led. Han tog sine hænder op til munden og pustede en lille flamme ud så han kunne varme sine hænder og sit tøj der også var vådt efter vandet han havde fået i hovedet.

Han havde endelig fundet byen, som han havde ledt efter hele dagen men ikke på den måde han havde håbet på. Han var træt og havde en dunkende hovedpine og så havde han en fremmede foran sig når han mest havde lyst til at være alene. Alt gav pludselig meget mere mening end det havde gjort før, da han fandt ud af, at Nathaniel var healer. Kane lavede sit flabet smil og sagde: ”Første spørgsmål: hvad rang har du siden du er healer i den her by og andet spørgsmål: Kan du så genoplive folk fra de døde eller kan du kun heale folk der er i live?”
Efter hans tøj var tørt og han havde fået varmen tilbage i armene, strakte han sig og begyndte at gå i rask gang mod byen Lilypad Village. Den lyste op af stjernerne og månen på den skyfrie himmel. Han prikkede med sin ene pegefinger på en af murstenene og sagde: ”Holder husene overhovedet på varmen, når de er så gamle som de er?” Han drejede sine røde øjne mod Nathaniel og ventede på svar stadig med fingeren mod murstenene.

// Undskyld for ventetiden Smile
Tilbage til toppen Go down
Nathaniel

Nathaniel


Antal indlæg : 50
Reputation : 3
Bosted : Med Luna i Fairlake District

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitimeTors Dec 29, 2016 12:50 pm

Nathaniel hævede let et øjenbryn mod den unge fyr foran sig. Han smilede blidt for sig selv, og måtte undertrykke trangen til at ryste på hovedet. "Ikke fordi jeg vil blande mig i hvordan du lever dit liv, men jeg synes nu det er dumt at slå sig selv - også selvom det ikke er 'for sjov'," påpegede han med en sarkastisk drilskhed i sin stemme. Normalt brød han sig absolut ikke om Oikans, tænkte han, mens han kiggede på Kanes ansigt. Måske var det fordi han var træt, eller måske var Kane bare en mere umiddelbar fyr, end andre Oikans som Nate havde krydset veje med, men han følte ikke samme irritation som han plejede at gøre, i selvskab med de sprængfarlige ildøjne. Han betragtede nysgerrigt hvordan de forskellige følelse væltede ind over de røde øjne. Forvirring - morskab - glæde - tilfredshed - udmattelse og til sidst et stort gab. Det morerede Nathaniel, der kom til at klukke for sig selv, og han lagde blidt en hånd på Kanes skulder.
"Kom og lad mig vise dig min by." Varmen i hans stemme var vendt tilbage, og han sendte et blidt, stolt blik mod husene lidt nede af bakken. "Jeg har også lidt tørt tøj, du kan låne, og en kop varm kaffe, hvis det falder i din smag."

Hånden på Kanes skulder blev resolut fjernet, ved ilden i hans hånd. Han rynkede brynene sammen, og betragtede flammen med en del utryghed men også med fascination. Han havde aldrig brudt sig særlig meget om ild. Måske i grunden det også var derfor han aldrig havde brudt sig særlig meget om Oikans på trods af deres alliance - Ild var så meget mod hans eget element, at det gjorde ham utryk helt automatisk. Også selvom han konstant var klar til at slukke det. Kanes nysgerrighed kom lidt bag på Nathaniel, der tøvende fulgte efter den raske Oikan mod sin by. "Øh, altså, jeg er bare healer. Jeg er ikke engang den eneste i byen, men jeg har min egen lille praksis, og folk stoler på at jeg gør mit job ordenligt. Det er en lille by, og vi har egentlig ikke det store hieraki," svarede han, og lagde hovedet på skrå. Han ville heller ikke fortælle alle hemmeligheder om den lille, velbevarede by, der lå så tæt på hans hjerte. "Kernen af byen er at vi hjælper hinanden. Alle sammen." Nate klukkede dæmpet for sig selv, og satte farten lidt op, for at kunne følge med i Kanes energi. "Nej, jeg kan ikke heale døde folk - jeg kan hverken kontrollere liv eller død." Han rynkede let øjenbrynene sammen. Det ville være en skræmmende evne, og selvom han selvfølgelig gerne ville kunne bringe folk tilbage fra døden, var Nathaniel også af den tro, at man skulle lade de døde hvile, og at man ikke skulle ødelægge livets naturlige balance.
Nate smilede bredt over Kanes interesse, og nikkede for sig selv. "Ja de gør. Det bliver ikke lige så varmt som din hjemegn, men vi klarer os. På kolde aftener rykker min familie ind i stuen, og vi sover nær kaminen, for ikke at fryse, men det har aldrig været det store problem."

//Ingen problem! Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I need your help - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: I need your help - Nathaniel   I need your help - Nathaniel Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I need your help - Nathaniel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» A stubbon but wounded wolf - Nathaniel
» The Sword and the Spirit - Nathaniel
» Ways to tame the water - Nathaniel
» Fravær for Nathaniel, Nicholas og Cayden.
» Heavy Lies the Crown - Nathaniel

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Lilypad Village-
Gå til: