Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Heavy Lies the Crown - Nathaniel

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Heavy Lies the Crown - Nathaniel   Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeFre Feb 10, 2017 9:02 pm

S: Ved Echo
T: Middag
O: Beskrives
V: Varmt, skyfrit ude
P: Klik
@Nathaniel <3


De seneste dage var gået på at Echo havde tænkt over metoder at få Luna ned på. Det irriterede hende at hun ikke kunne komme tæt nok på, uden at risikere sit eget liv. Hvad der mere gik hende på, var at Nate var tæt på Luna. Og på samme tid med, at hun vidste at hun kunne bruge ham til at få hvad hun ville... så ønskede hun ikke at udnytte ham. Det var en større sten på hendes vej, men hun måtte ikke lade følelser stoppe hende nu. Der måtte være en eller anden måde. Echo stod i sin store stue. Lidt metoder havde hun fundet sig til at skaffe et fint palæ i Fairlake - så kunne hun da holde lidt øje. I stuen var der et bord, hvor hun åbnede en skuffe. En skuffe som bar på en hemmelighed, nemlig de giftige urter som Echo havde fået Lunas kammerpige til at forgifte Luna med. Så vidt Echo vidste, så havde det været Nate der stoppede giften for at udføre sin opgave. Det eneste skyld hun havde ved sit angreb, var at det var gået udover ham. Echo havde ikke ligefrem et problem med Luna, men det faktum at Luna ikke forstod at hendes valg ville have voldsomme følgere.. det pissede Echo af. At Luna ikke tænkte på dem der havde mistet så meget til Crawfords. Og at se Aaron komme løbende efter det angreb på hans lille prinsesse af en søster - hjalp heller ikke. Ikke at Echo havde haft noget at gøre med det angreb, selvom Julian sikkert havde sagt det var hende. Echo var ikke indenfor den slags kaos, og dog hadede hun de træelskende udyr - men ikke nok til at sende folk til at tæske dem en for en - specielt ikke på egen grund. At tvinge dem til at gå imod hinanden.. og Aaron.. var noget helt andet! Det var måske lidt overskridende for Echo også at gå efter Lunas hoved, men Echo tænkte ofte ikke følelsesmæssigt henover sine handlinger. Specielt ikke de vigtigere. Hun havde ikke råd til at være svag omkring det.

Da dørene gik op til stuen drejede hun rundt, og lagde hænderne bag ryggen i en hurtig refleks. Ikke fordi, at hun ikke vidste hvem der kom ind. Hun havde ganske få frivillige vagter, og naturligvis havde hun forbindelse til deres tanker - og når de så nogle - gjorde hun også. Så Nates ankomst var ikke ligefrem overraskende, som han måske ville tro den var. Udover han godt kendte hendes lidt uhyggelige evne. Eller bare lidt bacis af den i hvert fald.
"Nate. Hey." Startede hun ud med et svagt skævt smil. "Anything I can help you with?" Spurgte hun og vippede hovedet en anelse nysgerrigt på skrå. Det var godt nok ved at være længe siden hendes angreb var fundet sted, og hun havde fået en af sine med krigere til at udfordre Luna. Nogle mente måske Echo var en kujon for ikke selv at kæmpe. Men hvorfor ikke se Luna an før man gik ud i et angreb?
Tilbage til toppen Go down
Nathaniel

Nathaniel


Antal indlæg : 50
Reputation : 3
Bosted : Med Luna i Fairlake District

Heavy Lies the Crown - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: Heavy Lies the Crown - Nathaniel   Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeMan Feb 13, 2017 9:29 pm

Nathaniel var træt. Der var ikke så meget andet at sige lige nu, tænkte han tørt, for ordet 'træt' beskrev både hans fysiske og mentale stadie lige nu. Han havde formået at tage samme, mørkeblå t-shirt på, som han havde haft på de sidste 3 dage, og de sorte bukser, kunne han ikke huske hvornår han sidst havde vasket. Håret var blevet langt nok til at krøllerne faldt vildt om hans hoved, og var begyndt at irritere hans øjne. I sin træthed havde han formået at fare vild i Fairlake.
I de seneste par uger havde han kun været hjemme i Lilypad én eneste gang. Der var alt for meget uro i Fairlake til, at han følte, at han bare kunne smutte uden at hjælpe alle de tilskadekommende, så han havde halvt boet ved Luna, halvt crashet på hospitalet, hvor han brugte sine dage på at arbejde. Det holdt desuden hans hjerne beskæftiget, så han ikke konstant skulle gå rundt og bekymre sig om Luna. Det var alligevel ikke så lang tid siden, der var nogen, som havde forsøgt at få hende myrdet, og Nate så det som en meget vigtig opgave, at sørge for at giften var kommet ud af hendes krop, og at det ikke skulle ske igen. En ambitiøs tanke, når han tænkte over mængden af uro og optøjer der havde været. Nate hadede det. Han hadede uro, han hadede optøjer, han hadede ignorante mennesker, han hadede problemer, og han hadede at folk skulle slås og komme til skade.
Selvom Nate ikke istemte sig Lunas idé om pludselig at skulle være venner med Crawford-slægten, betød det så absolut ikke at han satte pris på voldelige optøjer.

Midt i al sin forvirring, havde han tilfældigvis hørt to unge piger snakke om optøjerne, og midt i hele snakken havde han hørt navnet Echo blive nævnt. Altså var han forvirring blevet transformeret til nysgerrighed. Han havde ikke snakket med Echo i omkring et år ville han skyde på, men tænkte tit og ofte på hende - der var bare sket så meget, at han ikke havde haft den bedste tid til at vedligeholde sine langdistancevenskaber. Fyldt med dårlig samvittighed, havde han taget mod til sig og spurgt de unge piger, hvor han mon kunne finde Echo, og de havde peget ham op af en gade. 'You'll know when you see it,' havde de sagt, da han havde spurgt om hvilket hus.

Et smukt palæ til højre for ham fangede hans tågede tanker, og han stoppede op for at betragte det. Det bedste ved Fairlake var den smukke arkitektur, der fyldte gaderne, og palæet han nu stod og beundrede, var et pragteksemplar af slagsen. You'll know when you see it. Et skævt smil sneg sig på Nathaniels læber, og han rystede imponeret på hovedet.
"Echo," mumlede han med et dæmpet grin. Der var ingen vagter, som stoppede ham, men uden tvivl blev hans ankomst meldt på én eller anden måde, for Echos stemme viste ingen tegn på at han havde overrumplet hende.
"A cup of coffee would be nice?" Svarede han med et varmt smil, og puffede op i sit hår. Han sendte et imponeret blik rundt i palæet, og slog ud med hænderne. "You look like you're doing great, Cho!"

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Heavy Lies the Crown - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: Heavy Lies the Crown - Nathaniel   Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitimeOns Feb 15, 2017 1:51 pm

Det var underligt ikke at se folk længe, men Nate var en som hun ikke ligefrem glemte. Nok mest fordi, at trods voldsomme vilkår var de blevet gode venner. Og selvom hun ikke havde set ham i godt et år, så virkede det ikke så forandrende - selvom Echo måske havde lidt andre tanker. Egentlig var det ikke fordi hun hadede Luna, tvært imod. Hvad Echo ikke kunne lide var Aaron, eller nogen fra den guts familie. Luna var blot i vejen lige nu og tændte gnisten til at Echo måtte gøre noget før Crawfords dansede rundt i Fairlake. Lyden af Nate der sagde hendes navn gjorde musklerne mindre anspændte og hun lagde flasken fra sig på en lille hylde med andre små flasker. A cup of coffee would be nice? Det sjældne korte grin forlod varmt Echos læber. Ikke mange havde set det i tidernesløb - måske fordi at mange ofte mere frygtede hende end de kunne lide hende. Men ærligtalt udover at have en stærk holdning til tingene - var hun ikke anderledes end andre.
"Coffee is on its way to safe you." Svarede hun ham og gik hen imod ham. Det gik ret hurtigt før man kunne høre lyden af nogle der gik ud i køkkenet. Nogle fordele skulle man have ved sin evne.

You look like you're doing great, Cho! Et varmt smil skød op på læberne af Echo. Nu til dags var der mange der var bange og det smittede af. Ikke at Echo var bange, men hun byggede op til at modstå angreb - så lidt paranoid var man måske i sidste ende?
"Well.. It sure looks like it. But I must say it's kinda true." Svarede hun med et skævt smil. Så trak hun lidt på den ene skulder. "Hard work pays of." Tilføjede hun og vendte blikket mod døren kort før en tjenestepige trådte ind med kaffen. Den blev sat på sofabordet.
"Thank you miss. Marin." Sagde Echo blot og gav Nate et kort kram inden hun satte sig i sofaen. Det var ikke fordi hun søgte den fysiske kontakt til at få informationer ud af ham, selvom det var det eneste det krævede. Hun vidste bedre end til at gøre det ved Nate - hun respekterede ham.
"So. You look tired. Working to save everyone as always or what is going on?" Spurgte hun og hævede lidt på et bryn. Hun var nysgerrig, men hun ville lade ham fortælle selv. Der var små rygter om at han var hos Luna, måske som personlig healer. Der var i hvert fald en healer som havde hjulpet Luna efter Echos ellers velplanlagte angreb. Begge to mislykkedes, men alligevel stod hun her i live - endnu. "I haven't seen you in a long time. Why do I have a feeling like there is a reason you are here? Not that I don't think you just could want to see me.. but.. is it a girl? Family trouble.. or did you just need someone to talk to. You can talk to me.. you know that."
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Heavy Lies the Crown - Nathaniel Empty
IndlægEmne: Sv: Heavy Lies the Crown - Nathaniel   Heavy Lies the Crown - Nathaniel Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Heavy Lies the Crown - Nathaniel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Ways to tame the water - Nathaniel
» I need your help - Nathaniel
» I was here - Nathaniel
» The Sword and the Spirit - Nathaniel
» A stubbon but wounded wolf - Nathaniel

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: