Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeOns Jan 18, 2017 6:09 am

S: Kingdom street; Klubben Sunset Strip
T: Omkring sen aften - nat
O: Der er scenen, og en masse borde, stole. Der findes også en bar - plus der er mange folk.
V: De er indenfor
P: Klik
@Fleur


Håret var krøllet i de smukkeste bølger, og de gyldne øjne dominerede som hun kiggede sig i spejlet. Alycia havde vendt sig til at have dem fremme, alle andre øjenfarver syntes at være fremmede for den 16 årige pige. Alle sad på deres pladser og fik lagt make up - der blev fundet tøj til dem, og de blev hjulpet i det - så alt sad perfekt. Der var ikke sparet på pengende her. Alt var sat op til at være i bedste kvalitet. Men hvad kunne man forvente af Redhawks bedste showdancere. Det var ikke en stripklub, men dans. Folk kom for at se den specielle og passionerede form for dans - som pigerne på Sunset Strip bragte dem de to gange om ugen der var et show. Allison var det navn hun gik under imens hun boede her i Amber Eye District. Folk skulle ikke forbinde hende med sit originale, og det var bedst at holde hvem hun var skjult. Selvom Allison var ved at blive en voldsom stor del af hende nu. Alycia havde udvist at være den bedste og mest passioneret af danserne her, måske var det derfor Charles viste interesse i hende? De fleste af dagene havde hun brugt ved ham, men i aften skulle hun tilbage til denne scene. Den store scene foran så mange mennesker. Så mange guleøjne. Deres leder, kvinden som Alycia boede ved Sarah - ejede klubben og stod for åbnings nummeret med sine dansere. (Klik evt) Efter åbningen forgik der forskellige numre blandt de forskellige dansere. Alycia tillod sig at tage et smut ned og snakke med bartenderne i sin pause.

Mange folk så beundrende på hende, nogle en snart mere end blot beundring. Men hun var naiv og ikke ligefrem den bedste til at skubbe folk væk. Dog var hun god til at lukke folk ude af sin lille bobel - så selvom de stod og strøj hende henover ryggen - så gjorde hun alt for ikke at give dem lov til at få en reaktion. Andre vile sikkert mene at skubbe dem væk ville være det bedste - men Alycia kunne ikke. Og som nogle flokkede sig omkring hende for at få et glimt af hende - og bartenderen var ved at betjene nogle - så var han der ikke ligefrem til at passe på Alycia.

//Håber du kan bruge det c: <3
Tilbage til toppen Go down
Fleur

Fleur


Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeMan Jan 23, 2017 11:22 pm

Påklædning: Overdel , sorte bukser og brune, højhælede støvler.

Natten var ung og fyldt med højt humor. En gruppe som var ejerne af specielt den sidste del, bevægede sig med hastige skridt imod aftenens centrum for musik og underholdning. Sunset Strip. Ikke bare omtalt blandt de højtstående i Redhawk, men i særdeleshed også hos de de unge mennesker, som skulle forestille den nye generation af Redwoods hær. En speciel grøn gruppe havde besluttet, at denne aften skulle være den bedste af deres livs hidtil. Lommerne var fyldt med månedens løn, maverne med billig vin og hovederne tømt for andet end de forestillinger om, hvad der ventede dem. Det eneste som skilte sig en smule ud fra de højrøstede, veltrænede soldatermænd, var lyden af et par høje hæle, samt et par sorte lokker, som nu og da kunne spottes i gruppens bevægelser. Dog, jo nærmere de kom stedet, jo mere fik man at se til outsideren. Fleur.

Med sin 17 årige kvindelige skikkelse, havde hun ikke meget tilfælles med resten af gruppen som tilsyneladende kun bestod af høje, trænede halvvoksne fyre, som allerede kæmpede med at få skægvæksten under kontrol. Alligevel, trods mangel på interesse, havde hun ivrigt takket ja til tilbuddet om at komme med denne aften. For hende var det første tegn på den accept, som hun indtil videre havde kæmpet længe og meget hårdt for at nå. Som den eneste kvinde i den nye gruppe, mærkede hun tydeligt forskellen. Derfor havde hun tænkt, at en aften efter deres hoveder kunne bringe lidt ro i deres selskab. Tanken havde virket fornuftigt nok til en start. Hun havde endda forsøgt at stadse sig en anelse ud. Kjole var dog helt ud af billedet, men lidt mere almindelig tøj, en smule makup og håret nede, så de naturlige bølger kunne få frit spil. Alligevel mærkede hun sommerfuglene flakse panisk, da de endelig stod indenfor. Stedet var trods alt fyldt med kvinder i alle aldre og afarter. De kunne synge, de kunne danse og de så godt ud - og de vidste det. De var alt det, som Fleur aldrig kunne være.

Det så ud til at være en lang aften. Derfor pladserede hun sig blot ved et stort bord sammen med de andre, og bestilte så straks en øl, som hun gav sig til at bunde hurtigst mulig. I mellemtiden gik showet dog i gang. Mændende omkring hende hujede og klappede, og efter lidt tid kunne hun egentlig godt se hvorfor. Hun følte sig stadigvæk intimideret, men på en helt anden måde, men også super fascineret af de kønne kvinder, som fra scenen af formåede at forføre hele deres publikum - uden den mindste smule kontakt. Ved det sidste show inden pausen fangede hun da også sig selv i at sidde og klappe. En smule pinlig forlegen mumlede hun noget noget om endnu en øl, og smuttede derefter op til baren, hvor hun fandt en stol alene. Efter at have siddet der et par minutter, uden at bemærke danseren som havde slået sig ned nær hende, blev hun opmærksom ved lyden af stemmen hos en hun kendte. Greggor. Gruppens mest irriterende efter hendes mening. Hun drejede nysgerrig ansigtet, tidsnok til at se, hvordan han stod og gramsede på en danser ved siden af hende, og forsøgte sig med en masse platte kommentarer. Danseren virkede umiddelbart ligeglad, men hendes kropsprog indikerede, at hun gerne ville være fri for Greg. Fleur fik dog ret hurtigt nok. Hun skød sig ud fra bordet, og marcherede hen til de to, hvor hun straks slog Greg's hånd bort, hvilket ham til at udstøde et fornærmet grynt.

"Fingrene af fadet, Greggor! Hørte du ikke, at danserne ikke er til salg herinde?"

"Hva-… For helvede, Blondie, jeg snakkede jo bare."

"Jeg har sagt, at du skal holde op med at kalde mig den slags. Og jeg tror altså ikke, at hun har lyst til at snakke lige nu. Ellers havde hun nok bedt dig skride."

Greggors griselignende næse gled op, da han irriteret rynkede ansigtet. Han havde aldrig brudt som om Fleur, hvilket hun i den grad havde mærket. Hun kunne nu heller ikke lide ham, så problemet var ikke så stort, hvis hun bare blev væk fra hans ågesyn. Men ikke i aften. De gyldne øjne lynede imod hinanden, imens hun stod som et skjold foran ryggen på danseren.

//I could! Jeg håber bare, at du kan bruge mit nu xD <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeTirs Jan 24, 2017 6:33 am

Alycia kunne mærke panikken dybt inden i begyndte at banke imod hendes brystkasse - dog forsøgte hun sig blot at skubbe den væk. Lige om lidt ville bartenderen komme hen og jage fyren væk. Det var i hvert fald, hvad Alycia regnede med. Let som hun var ved at give op på det, så var der en kvindelig stemme som skød igennem Alycias hoved. Det gjorde bartenderen opmærksom også - men det virkede til kvinden havde det under kontrol. Måden hun stod og beskyttede Alycias ryg - fik et smil frem på læberne.
"You heard what the lady said. So back off. Before I help you do it." Sagde bartenderen og sendte denne fyr et advarende blik før han så på Alycia, der blot gav ham et nik. Bartenderen forsatte med at betjene andre kunder, men holdt stadigvæk et vågent øje med Alycia nu.

Let drejede Alycia sig rundt og kiggede på den sort hårede kvinde. Let vippede Alycia hovedet en tak på skrå, imens de gyldne øjne betragtede kvinden foran sig. Det var en kvinde, som var totalt modsat af Alycia selv - sikkert en som ikke havde nogle problemer med at råbe op, hvis der var noget hun var utilfreds med.
"Thank you." Sagde Alycia så og sendte pigen et smil imens hun kørte en hånd henover de sorte lokker.
"A drink?" Tilbød Alycia og naturligvis havde bartenderen allerede hørt de ord - og kom flyvende med to gratis drinks. Alycia greb om glasset og rakte det til Fleur. De var unge og burde måske slet ikke få alkohol - men i aften vendte bartenderen det andet øje til, desuden var det ikke det stærkeste i huset, men nok det mest velsmagende.
"I'm Allison." Præsenterede hun sig, og sendte pigen et imødekommende smil.
"Cheers?" Forsøgte Alycia at skåle. Det var rart med nye bekendtskaber, og folk som turde at stå op for hende selvom de ikke kendte hinanden - var helt sikkert folk, som hun burde holde tæt på sig.

Alycia eller Allison som alle kendte hende under her, var en af showets favoriter. Endda gået så langt, at selveste Charles kendte til hende. Det måtte folk så tolke som de nu engang ønskede. Der var vel blot en lidenskab i hendes dans, som ingen anede hvor stammede fra - en form for følelse der drog folk ud på havet, hvor at falde i armene på sirenerne. Let flyttede Alycia kort blikket op på scenen, det var ikke hendes tur endnu - de andre havde chancerne for at være de større stjerner også, så Alycia havde tid til at sidde her - og muligvis få sig en ny veninde.
Tilbage til toppen Go down
Fleur

Fleur


Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeTirs Jan 24, 2017 10:56 pm

Greggor virkede umiddelbart ikke som en der havde tænkt sig at lytte til Fleur's ord. Tværtimod så det mest af alt ud til, at han var klar til at placerer en næve lige i synet på hende. Dog fik lyden af bartenderens stemme ham til at farer sammen. Det ville være lidt af en plet på præmiedrengens rygte som soldat, hvis han ikke kunne begå sig offentligt. Derfor sendte han blot Fleur et sidste skulende blik, inden han daffede tilbage til de andre.

"See you at practice, Blondie."

"Whatever…"

Hans hadske lille gnæggen kunne høres helt indtil, at han var ude af syne. Næven skulle nok komme senere, men forhåbentlig ville hun så være i stand til at returnerer den. Det gik pludselig op for hende, at hun havde holdt vejret, da de begge var stoppet med snakken. Hun forsøgte diskret at puste ud igen, inden hun trådte et skridt tilbage og vendte sig om mod danseren med et smil.

"No problem. He's just a big jerk."

Til det med drinken nikkede hun ivrigt. Nok var hun kendt for at være stædig under træning, men at sætte sig op mod drengene var noget hun endnu ikke havde haft mod nok til - indtil denne aften. Hendes gyldne øjne fangede de to skøjtende drinks med blikket, og hun tog glædeligt imod sin egen, inden hun sendte bartenderen et taknemmelig smil.

"Cheers, Allison."

Efter en god første slurk mærkede hun straks, hvordan alkoholen lagde en dæmper på hendes never. Nu hvor situationen var overstået, så virkede det næsten helt fjollet, og hun kunne for en stund glemme de tæv som ventede hende dagen efter. Hun smed sig derfor op på en stol ved siden af Allison, stillede sin drink og rakte hånden frem.

"I'm Fleur. Nice to meet you! I loved your dancing earlier…"

Det sidste blev sagt en anelse forlegen. Det var ikke flirten overhovedet, men nok mere indrømmelsen, som fik hende til at flegne lidt. Det var ikke svært at fornemme, hvordan det seksuelle lå skjult i det meste af akten, og det var noget, som hun havde meget lidt erfaring med. Specielt at udtrykke. Alligevel fandt hun Allisons tilstedeværelse betryggende. Fleur kunne ikke huske, hvornår hun havde snakket med en pige på sin egen alder. Hun havde aldrig rigtig bemærket Allison i området før, så måske var hun nytilflyttet eller så holdt danserne sig bare mest på stedet. Ved nærmere eftertanke, så kunne hun have været der i evigheder uden, at Fleur kunne have vidst det. Selvom Fleur's familie havde haft nogenlunde med penge engang, så brød hendes far sig - offentligt - ikke om steder som dette. I hvert fald ikke, hvis man spurgte ham til middag. Måske efter et par øl eller tre. De ville formentlig også blive afvist ved distriktet. De havde ingen forbindelser til kongefamilien eller lignende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeTors Feb 16, 2017 8:16 am

No problem. He's just a big jerk. Et lille grin forlod kort Alycias læber, hvorefter hun trak en anelse på skulderen.
"Many men are that these days." Svarede hun blot lidt henkastet, og tog imod glasset som der var blevet sendt til dem. Smilet Alycia sendte var nok noget af det varmeste og blide man kunne finde, det var lidt ligesom et lys i mørket som man ønskede at holde fast i. Cheers, Allison. På de ord skålede hun og tog en god slurk af drinken. Det var altid rart med lidt til nerverne inden man skulle danse senere. Dog var det ikke hendes tur endnu, så hun havde god tid imens nogle af hendes baggrunds dansere fik lidt spotlight.

Alycias øjne så på Fleur imens hun satte sig op. Og da hun rakte hånden frem tog Alycia imod den uden at tøve.
"Thank you Fleur, that is very kind of you to say. I really appreciate it." Svarede hun med samme varme smil. For hun mente det, mange af de andre ville blot kaste med deres perfekte hår og spille kostbare eller snobbede. Alycia var ikke som mange andre, men det havde Fleur vidst også opdaget. "It is a very special kind of dance.. I must admit that, either you hate it or love it." Tilføjede hun med et skævt smil og tog endnu en slurk af sin drink.
"If you want.. I can take you with me backstage? You can look at the costumes, maybe learn a few moves if you want? I owe you one." Tilbød Alycia og vippede hovedet lidt på skrå. Alycia ville også forstå hvis Fleur ikke ville med, det var ikke alle der ligefrem ønskede at komme derom - og nogle var det håb der gik i opfyldelse. Ikke at hun prøvede på at ansætte Fleur, men at få et smugkig og udforske sin nysgerrighed - det skadede vel aldrig.

//Undskyld svaret er kommet så sent og det ikke er så langt <3 :c
Tilbage til toppen Go down
Fleur

Fleur


Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitimeTors Feb 23, 2017 6:53 pm

Fleur kunne ikke undgå at mærke effekten af Alycia's smittende latter. Hendes egne mundviger trak sig op, og før hun vidste af det, så lo hun også. Det føltes så rart, og lidt som om, at det var alt for længe siden sidst.

"Indeed. I mean... aren't they supposed to be cute?"

Hun tog endnu et sip, og lod blikket glide diskret ned imodet bordet, hvor resten af hendes gruppe sad. Greggor havde fundet sin plads igen, og talte tydeligvis oprevet med de andre, hvorefter en hele række øjne blev vendt imod dem. De fleste virkede lidt uimponeret over hans ord, hvorimod hans faste tilhængere gloede lidt så ondt mod hende, som Greg selv havde gjort. Enkelte stykker rakte dog en tommelfinger i vejret, og fløjtede drillende, hvilket fik hende til at ryste på hovedet, og vende blikket mod Aly igen.

"Well... some of them are okay, I guess."

Alycia's smil var noget, som fik varmen til at brede sig i hendes krop. Det var ikke svært at forstå, med de moves og det smiles, hvorfor så mange havde virket ekstra begejstret under hendes del af showet. Hun var garanteret lidt af en favorit. Det virkede så utroligt kønt og veltipasset til hendes fine ansigt, hvorimod Fleur altid følte det ret velplaceret med smil i de fleste situationer. Hun trak henkastet på skulderen, og hvilede en albue imod bardisken, imens hun lod sin drink snurre lidt rundt i glasset med den fri hånd.

"I think I kinda love it? I mean, it's the first time I've seen something like this, but it's quite easy to feel all the passion you guys put into it. It just... draws."

Da Alycia først snakkede om at tage hende backstage, lyste Fleur tydelig op, og så ud som om, at hun straks ville sige ja. Så var det som om, at noget gik op for hende. Hun sank lidt tilbage i stolen, og så forlegent ned i sit skød.

"I would love to... It's just... I don't really... "

Hun sukkede, tydeligvis irriteret over sig selv, og rankede sig så igen, inden hun mødte danserens blik. Der var usikkerhed i hendes egne, men ikke noget at se på hendes krop.

"I'm not like you. I have no idea how to dance or wear a dress... I don't even know how to be a girl. It's kinda something I've oppressed since forever."

Det sidste blev sagt med et lille smil. Der var tydeligvis intet negativt ment mod Alycia. Overhovedet. Fleur forsøgte blot at få hende til at forstå, hvor ufeminin og uelegant, hun egentlig var. Hendes forældre havde fra helt lille forsøgt at tvinge hende til at være dit eller være dat. En pæn lady var vel egentlig deres mål. Men de havde fejlet grufuldt, for jo mere de havde forsøgt, jo mere havde hun strittet. Kjoler var blivet smidt efter få minutter eller ødelagt, og helt basale ting som syning, dans og madlavning havde hun skulket fra. Hun dansede som en med et brækket ben, hvilket formentlig altid skyldtes hendes enormt stive kropsholdning.

//It's all good! Også selv lidt rodet og sent svar her, men sygdommen har igen overtaget x.x <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Empty
IndlægEmne: Sv: Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}   Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne} Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Moonlight and stardust - Fleur {Fortidsemne}
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Have you seen Mr. Hawthorne? (Fleur)
» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
» I will never let you go.. ~ Cayden (Fortidsemne)
» How you've grown ~ Madeline [Fortidsemne]
» We need too learn from the past (Fortidsemne)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Kingdom Street-
Gå til: