Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I have some plans and your help would be much appreciated - Charles

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Evan

Evan


Antal indlæg : 18
Reputation : 0
Bosted : Searing Well District - Med Rosalie

I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Empty
IndlægEmne: I have some plans and your help would be much appreciated - Charles   I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeSøn Dec 25, 2016 3:36 am

Sted: Guldborgen's tronsal
Tid: Middag. Nutid
Omgivelser: The usual
Vejr: Irrelevant men solen skinner udenfor bag skyerne.
Påklædning: Beskrevet
Emnepartner: @Charles

Der var blevet sendt bud til Charles Redwood, en mand af mange titler, men den vigtigste nok være lederen af den mest vigtige slægt i hele verdenen. Så han var den mest oplagte at opsøge nu hvor Evan havde taget stor interesse i Oikan-slægten og retten til at tage lederrollen. Men det var ikke fordi han ville udnytte Charles. I hvert fald ikke til et punkt hvor Charles ikke ville få noget ud af det. I sidste ende gjorde Evan det med den gode tro at det ville være bedst for hans slægt. Og af hvad folks hjerner og tanker havde Evan på fornemmelsen at den næste i rækken til lederrollen havde andre planer. Ikke at Evan kendte til disse planer – For nu.
Selvom at det blot var rygter, følte han at det var rygter farlige nok til at sætte sin egne planer igang med agendaen om at ende op med at gøre det rigtige for hans folk. Han var iklædt en fin hvid skjorte med et par mørkegrå bukser og en vest der matchede bukserne. Blot det han selv ville kalde for en casual påklædning, men stadig med en vis finhed over sig. Han var trods alt rig og af rigmands status, hvorfor ikke også vise det? I kareten på vej over til guldborgen sad Evan med en bog og læste. Han hadede når tid gik til spilde. Så når chancen lå der, ville han altid bruge tiden på at udvikle sin viden nærmere. Han kunne huske hvor meget han hadede at læse i starten, som helt klart var gået i sig selv efter et par bøger.
Det slog ham egentlig mens han sad og læste. Gad vide om Cayden havde fundet ud af at dette skete? Ville han komme til det? Evans bud var umiddelbart at Cayden ikke anede noget som helst om dette, men at folk havde ører og at det nok ville komme ud på et tidspunkt. I sidste ende ville det nok bare være lettere at gå direkte til Cayden og være ærlig. Men så igen, så brød Evan sig ikke lige frem meget om ham. Han kunne ikke sætte en finger på det. Der var bare noget der ganske enkelt gjorde ham vred når han så på Cayden. Man kunne vel ikke lide alle. Dog skulle man ikke tro at Evan gjorde dette for at give ind til sit had, han mente blot at han havde de bedste intentioner.

Kareten stoppede ved Guldborgen. En kæmpemæssig borg der blot imponerede Evan. Han så op af borgen, alt belagt i guld? Kunne det skrige høj status endnu højere end det allerede gjorde? Han tog sig selv i et kort smil. En mand der stod foran ham klar til at tage imod ham løftede blot et øjenbryn. Evan så på ham og smilet forsvandt kort:” Oh. My apologies. It’s just a very stunning... fortress. I’m sure you had the same reaction first time you saw it.” undskyldte han blot, hvilket fik manden til at smile kort.
Evan så sig om som han fulgte manden ind i den flotte borg. Evan så sig stille om, men sørgede for ikke at se alt for imponeret ud. Han undrede sig pludseligt over hvorfor han ikke tog ud og så verdenen lidt mere. Han havde ingen idé om hvor han var på vej hen. Han stolede blot på at manden gik den rigtige vej. En dør blev åbnet og han blev ført ind i noget der mindede ham om en enorm tronsal. Han nikkede kort til manden som tak inden han blev ladt alene, noget der lidt kom bag på ham. Han så sig kort om med et drej med hovedet inden han roligt ventede. Døren gik op og han vidste godt at det var Charles der kom. Han kom med et kort smil inden han kort nikkede som en hilsen. Hvis Charles kom ned, ville han ud af formaliteter række hånden frem for et kort men fast håndtryk. ”Godday Charles. We’ve met before at some events and dinner parties. But we’ve not spoken in person before. The name’s Heimdall Agnarsson. But most people prefer Evan.” Introducerede han sig selv i en rolig manér.
Han ville dog hoppe direkte til sagen som han heller ikke ville lægge skjul på:” As I’ve addressed in the letter, I have some things that I’d like to talk about and an offer you might not be able to resist. However, this room might be too... open..  for what we’re about to discuss. Do you mind if we go to a more private setting?” spurgte han med et kort glimt i øjet. Ikke at han ikke brød sig om dette rum. Men hvis han kunne undgå at diskutere det hvor andre kunne høre det, ville han undgå at det kom til offentligheden med det samme. Det ville trods alt sænke hans planer en anelse med sådanne optøjer.
Tilbage til toppen Go down
Charles
Admin
Charles


Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Empty
IndlægEmne: Sv: I have some plans and your help would be much appreciated - Charles   I have some plans and your help would be much appreciated - Charles Icon_minitimeSøn Dec 25, 2016 9:34 pm

Det var kun en lille uge siden, at Charles havde modtaget et brev fra denne Heimdall Agnarsson. Han kendte ikke meget til ham, udover at han var en rig Oikan-herre, som han ofte lod komme til sine bal af den årsag, at det altid var godt at have vigtige kontakter fra andre slægter. Det viste det sig også til at være nu – Hr. Agnarsson havde ikke just fortalt meget i sit brev, men han ønskede at mødes med Charles for at fortælle om noget, han ikke kunne sige nej til. Dette fangede kongens interesse. Det var ikke ofte, at han lod en næsten fremmede mand komme ind i hans hjem og tale med ham ansigt til ansigt. Men der var noget med Hr. Agnarsson, der havde fået ham til at overveje det. Han havde set ham før til flere begivenheder, endda nogle han selv holdt, og selvom de ikke havde snakket sammen, havde Charles holdt lidt ekstra øje med ham. Han var god til at tale til sin egen fordel, så det skulle han holde øje med, men det betød også, at han måtte være god til at få informationer. Og med så høj status som han havde, måtte han have noget på højere magter i Springheat City – noget som Charles selv havde svært ved at skaffe, når han sjældent rejste dertil. Dette møde kunne muligvis betyde noget stort for Charles. Og hvis det ikke gjorde, kunne han blot få manden smidt ud igen. Eller dræbt. Alt efter hvor godt det kom til at gå.
Så han havde besluttet sig for at svare på hans brev. Han havde skrevet, at han godt ville mødes og så hvilken dag det passede ham. Han var jo en travl mand, og hvis det virkelig betød noget for Hr. Agnarsson at møde kongen, måtte han også kunne gøre plads i sit skema for det.
Nu sad han blot i sin tronsal og ventede. Han valgte den offentlige tronsal, altså den som borgerne normalt kunne tage til med problemer, men i dag havde han sørget for at den var lukket. Han ønskede ikke at blive forstyrret nu. Han havde ikke taget noget med for at underholde sig. Han sad blot på sin trone med sin hage hvilende mod sin håndflade og var forgabt i sine egne tanker. Ikke noget specielt, men hans tanker farede altid rundt, når han var alene. Det var for det meste politiske strategier, men man kunne kun komme så langt med fantasier. Han havde også brug for at føre dem ud i livet.

De tunge døre blev åbnet, hvilket løsrev Charles fra sine tanker. Han betragtede Heimdall som han trådte ind, men reagerede ikke på nogen anden måde. Han ville lige se manden an før han tænkte over hvilken hilsen han skulle give ham. Han var iklædt fint tøj, og det samme var Charles men en sort skjorte og sorte bukser, dog var det nok hverdagstøj for begge mænd. Han gik i hvert fald sjældent med noget mere afslappet end det. Det kunne man ikke som konge. Til sidst, da han godkendte rigmanden foran ham, kom et svagt smil frem på hans læber. Mere fik fremmede ikke. Han rejste sig op fra stolen og gik roligt hen til ham. Han tog sin tid, for de havde vel ikke travlt? Heimdall måtte nyde den tid, han kunne få med kongen.
”It’s good to finally have a proper conversation then, Mr. Agnarsson,” hilste han og tog i mod hans hand. Han gav det et lille men fast klem og slap den så. Han havde ikke tænkt sig at kalde ham Evan. De var slet ikke på det venskabelige niveau endnu, selvom han påstod at alle kaldte ham det.
”I would introduce myself but…” tilføjede han, ”You must already know my name.”
Det var en flabet kommentar, ja, men han kunne tillade sig det. Han kunne tillade sig næsten alt. Desuden hvad end denne mand havde planer om at fortælle ham, var det vigtigt nok til at han måtte blive nødt til at se bort fra sådan en kommentar. Det tænkte Charles i hvert fald.
”Morskaben” var ovre, og de kom videre til det emne, som faktisk var vigtigt – hvad han ville fortælle ham. Charles’ smil forsvandt, ikke fordi han var sur eller frustreret, men blot fordi der ikke var nogle grund til at have det. Han nikkede en enkelt gang, for han havde det på samme måde. Det var alt for stort, alt for offentligt. Og der var alt for mange mulighed for at folk kunne lytte. Han lavede derfor en fakt med den ene arm som en hentydning til at han skulle følge efter ham.

”Luckily my home is filled with more... private rooms,” sagde han som han begyndte at gå mod en mindre dør, ”I will guide you to one of my smaller meeting rooms.”
Han gik i gennem døren og hen af en af de mange gange. Den var bred, væggene af guld og rødbrune tæpper blødnede deres trin. Hvert femte meter og uden for hver en dør stod der en vagt. Det skulle jo ikke ske at Heimdall stak en dolk i ryggen på Charles når han gik med ryggen til. Han skulle altid være beskyttet. Irriterende på sin vis men nødvendigt. Efter at have drejet til højre ved et hjørne og at have gået nogle få ekstra skridt nåede han til den dør, han ville i gennem. Den lignede alle andre døre men når man var opvokset dette sted, kendte man den ud og ind. Han nikkede til vagten udenfor og åbnede døren dertil. Der var allerede lys derinde. Rummet var lille og bestod af et bord til cirka 8 personer. Han sørgede for at sætte sig for bordenden og gjorde tegn på at Heimdall kunne sætte sig i den anden ende. Her ønskede han ingen vagter – han tænkte også at selv hvis Heimdall angreb ham, ville han være i stand til at slå igen.
Han foldede sine hænder og lod sine guldøjne hvile på manden foran sig.
”I assume what you’re about to tell me is very important. So please, do tell. I won’t interrupt.”
Han så afventende på rigmanden foran ham. Mødet var i gang.
Tilbage til toppen Go down
https://redhawk.danskforum.net
 
I have some plans and your help would be much appreciated - Charles
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Somebody that we used to know - Charles
» Charles' fraværstråd.
» Knock Knock, Who's there? (Charles)
» Meeting of Minds ⚔ Charles
» A most beautiful prison ~ Charles.

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: