Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 My pack has no kin ~ Loki

Go down 
ForfatterBesked
Wolffe

Wolffe


Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Ruinerne

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 6:01 pm

Tid: 20.07
Dag: Tirsdag
Vejr: Køligt og skyet
Sted: Underground nær burkampene
Omgivelser: Fyldt med mennesker og holde styr på Pack

Aftenen var stadig ung og folkene nød det. På det sorte marked gik salgene godt. Der var også godt gang i burkampene denne aften. "Kom og se det fanatiske Loki i aften!" råbte en mand. Folk hørte det og begyndte at overveje om de skulle. Hovslag hørtes og folk gjorde plads de fire unge mænd og deres heste. Leder var ung og havde kappen trukket tæt om sig. Han bar en langbue over ryggen. Pilkoggeret hang ved hans højre side. To knive hang i en dobbeltskede på venstre side. De tre andre mænd var klædt ligesåledes. Deres kapper var grå og mørke brune, gled ind i hinanden som camouflage.

De fire mænd holdte sig tæt på hinanden. En af dem, den yngste, så hen imod burkampene. Han udstødte en hvinen og fik deres leder til at se tilbage på ham. "Smut bare, men hold dig ude af problemer." brummer han og straks er han væk. Med hesten ved tøjlerne gik han hen imod burkampene. Bandt hesten udenfor og gik ind. Folk var stimlet sammen som sild i en tønde. Han kæmpede sig frem og så på en mand i buret. Han var en mand i sin bedste alder og en vinder. "Han har vundet mange kampe." mumlede en og så på manden i buret. "Han taber sjældent og er brutal." Den unge mand kunne ikke dy sig. "Min alpha ville sikkert kunne klarer ham. Han er ung og stærk." sagde han og så rundt. Han ved ikke hvilke problemer han er ved at rode sig ud i.

De tre andre unge mændledte efter oplysninger om dette sted. De holdte sig i synsvide af hinanden og snakkede i et sprog som kun var i deres pack. Deres leder knurrede tit af dem og de kunne blive stille. "al'verde. Hvornår er vi der?" mumlede en og så sig om. "Det kommer an på hvor længe vi skal studere og hvor vores kontakt er, Vod." sagde lederen og hvilede en hånd på sin Saxkniv da en flok tyve gik forbi.


al'verde = Commandor

Vod = Bror
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 6:41 pm

beklædning: uld shorts i sort, og håndled beskytter, for ikke og brække håndledet.

Loki var stået op den dag, for og tage en tår vand, og spise lidt af den smule mad de havde til rådighed, men efterlod lidt mere af sin del, til Hela, så hun ikke sku sulte så meget, for at gøre sig klar til og kæmpe, ved og hoppe i sine støvler, uld bukser, og en uld trøje, som blev lukket, og han bevægede sig afsted ud i myldren, og gik over imod The Hanged Man, hvor burkampene forgik, for at gå der ind, og roligt tage imod mad og drikke, som en del af betaling for at arbejde der, for at bevæge sig ned imod kamp området, for at skifte til noget mere passende, og bevæge sig ind.

Han trådte op i arena'en, og han hørte folk juble, og heppe på han's navn, og han gik roligt rundt, for og sprede armene ud, og vifte med armene, så folk råbte højere, og han så sin første modstander træde ind, og som forventet, fik vedkomnet en ordelig røvfuld af Loki, også de næste par modstandere, og hver kamp varede max 2 eller 4 minutter, simpelt grundet Loki's brutalitet og hårde metoder.

Han hørte folk råbe højlydt, og skubbe en ung dreng imod buret, for at brøle at drengen's Alpha, udfordrede Loki om mester titlen, og Loki så tænkende ud på drengen, som han ikke vidste hvem var, imens en mand lå i sit eget blod på sten gulvet i ringen, tydeligvis alvorligt medtaget, og havde nok også fået nogle seriøse skader, Loki råbte højt ''så lad denne.. ALPHA.. komme ind i ringen, og bevise sit værd! hent ham.. fordi ellers må du træde til istedet''
han lød truende, og folk slap drengen, han havde ikke ku se drengen's øjne, men man vidste nu aldrig om de var nogle hellige slægt svin, da var kommet for og spille mænd, han tørredet blod af sine næver, for at sætte sig på en pæl i sit hjørne, og vente tålmodigt nu.

// denne video er de kampe som Comet har set, og som du kan se, er Loki ikke uden evner xD https://www.youtube.com/watch?v=mJ-wMQFSgk0
Tilbage til toppen Go down
Wolffe

Wolffe


Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Ruinerne

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 6:58 pm

Den unge mand så ud til at være bange. Han vidste at båndet mellem ham og hans leder, gjorde det muligt for ham at vide der var noget galt. "Jeg ved ikke hvor han er." siger han og ser vredt på mændene. Han tiggede gud om at sende hans leder her hurtigt. Han så på buret og gjorde en synkende bevægelse, men trådt ind i buret. Han beholdte sin kappe på og så på folkene uden for buret. "Lad Wolffe komme hurtigt." mumlede han og lukkede øjnene.

Gruppens leder, Wolffe, opdagede at der var noget galt. Comets side osede af frygt. Han rynkede brynene og holdte en hånd op. "Wolffe." Den unge mand sad op og galoprede tilbage mod burkampene. Boost og Sinker fulgte ham. De hoppede af før hestene overhovedet standsede. "Husk. Vi ved ikke hvilke problemer der er, men Comet skal i sikkerhed." sagde han og de tre mænd sneg sig ind og søgte op på første etage. Deres kapper gled omkring dem. Wolffe holdte hætten oppe mens Sinker studerede området omkring dem med hætten nede. Boost stod tæt op ad de to andre.

"Jeg tror jeg har fundet Comet." mumlede Sinker og nikkede mod buret. Wolffes blik gled dertil. Comet stod i buret. Spinkel i forhold til hans modstander. Boost brummede og knyttede næverne. Wolffe lænede sig fremover og brugte hørelse og syn for at holde øje med dem. Comet var den yngste og havde stadig en del at lærer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeLør Dec 24, 2016 11:49 am

Loki så roligt på den unge mand, for og fortsat sidde i sit hjørne, han nikker så roligt, og vifter med hånden imod arena'en, for og vise at så må drengen træde til her i ringen, og da drengen tråder ind, blir porten lukket og låst, imens rester fra den sidste modstander's blod, stadig er i arena'en, for at hoppe ned, så de nogle og 100 kilo lander med et brag, og han retter sig op i sine 188 cm, for og stirre direkte på drengen, som har grå matte øjne, som ham selv, og han kniber øjnene sammen, for og bevæge sig langsomt imod drengen.

Han stoppede 2 meter fra den unge dreng, og han sagde roligt ''du er en slægtløs, knægt?'' han så roligt på drengen, for og lægge de muskeløse arme over hinanden, afventende, selv om han allerede kendte svaret, han så sig omkring, tænkende, for at brøle ud til sine heppeden fans ''DRENGEN ER SLÆGTLØS!'' og folk så stoppede deres larm, for og kigge på hinanden, det betød ingen kamp, og Loki så roligt på drengen, for at sige stille ''havde du ikke været slægtløs, var du blevet slået ihjel, er du her alene?''
han så roligt på knægten, for at hæve øjenbrynet, nysgerrig, men det var tydeligt at drengen stod over for en hård mand, fordi han ville have dræbt drengen uden samvittighed, hvis det havde været en af de højrøvedet slægt børn.
Tilbage til toppen Go down
Wolffe

Wolffe


Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Ruinerne

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeLør Dec 24, 2016 1:50 pm

Comet rystede på hovedet og pegede mod folkemændgen. Wolffe kom gående med Boost og Sinker bag sig. En knurren kunne høres og Comet kunne ikke lade være med at sukke lettet. "Mød min alpha og vod, Wolffe. Leder af Wolfpack." mumlede Comet og så rundt på folkene. "Du ville have slået mig ihjel, men du skulle først igennem ham. Wolffe passer på sin flok med sit eget liv." sagde Comet til den høje ældre mand.

Wolffe bevægede sig gennem mændgen med de to andre bag sig. Hans øjne var fast på Comet da buret blev lukket. Han ville finde en vej om det var nødvendigt. Boost og Sinker bevægede sig i ryk. De heppende fans blev taves da Conet blev erklæret slægtsløs. Wolffe satte farten op og skubbede sig forbi de andre folk. En knurren begyndte at bygge sig op i hans brystkasse og hånden hvilede på Saxkniven. Sinker havde stadig hætten nede og de matte øjnene hvilede på den store bryder. "Comet. Hvilke fornærmelser har du kastet i hovedet på folk nu?" spurgte Boost og så på den yngste i deres folk. Comet så på manden foran sig og så på sin flok. "Jeg beklager for de fornærmelser, men de er måske lidt sande." sagde Comet og så på Boost med et ærgeligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeTirs Dec 27, 2016 2:18 pm

Loki havde bemærket de hætte klædte unge knægte, men tog det ikke synderligt af det, det var bare en flok knægte, han hævedet sit øjenbryn, og svarede roligt ''tja, det kan jeg se, knægt, dog virker han lidt.. ung?'' det var ikke en hån, mere en konstatering, han så dog roligt på den unge knægt, for og sige roligt ''det er lidt svært for mig, at skal igennem ham, når du er her inde i buret, som er låst, og han er der ude, men jeg må sige, Wolffe kom nu alligevel hurtigt'' han nikkedet roligt, for og smile lidt.

Loki sad roligt på sin pæl stadig, fuldkommen rolig ved situationene, da han ikke var bange for en gruppe knægte, men han havde spottet dem, fordi deres tøj var anderledes end det, de gik med i The Underground, så de var nemme og spotte, forude da de satte farten op, blev det endnu nemmere og spot dem, han hoppedet ned fra pælen, for og lande på sine ben med et tungt dunk, og rettedet sig op, for og bevæge sig imod knægten, kaldet Comet, og Loki svarede højt ''Comet påstod at Wolffe kunne vinde over mig, i en nævekamp, men så blir det på buret's betingelser.. ingen våben, ingen hjælp, mand til mand, næve til næve'' han så roligt på Comet, for og sige roligt ''vil du tilbyde din leder det?'' han lagde hovedet let på skrå, for og lægge de muskeløse arme over hinanden, imens han's grå matte øjne, kort lyste op, i reflex fra lyset, og hvis Comet så Loki i øjnene, ville de vide, at Loki var en særdeles livsfarlig nævekæmper, medmindre Wolffe ku trække kampen ud, og trætte Loki dog, hvilket nogle nævnte for Wolffe blandt folkene.
Tilbage til toppen Go down
Wolffe

Wolffe


Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Ruinerne

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Dec 30, 2016 10:07 pm

"Wolffe ville finde en vej ind. Det gør han altid. Og jo. Han er ung, men den anden ældste af os fire. Mere erfaring end nogen af os andre." sagde Comet og så på sin leder. Han krøb let sammen ved udfordringen. Men tog sig sammen. "Ja. Jeg er overbevist om at Wolffe har en chance." Den unge mand så på hans gruppe.

Wolffe så på Loki med øjne glimtende. Han tog sin kappe ad og våben. Sinker og Boost holdte det mens deres leder trådte op til buret. Hans lette kropsbygning fortalte om hans evner i felten og hans rolle. "Jeg tror at dansen er min nu, Com'ika." sagde han med sin rolige og kølige stemme. Hans øjnene udelukkende på Loki. Han så på tilskuerne med den brune/gyldne matte øjne. Ikke Redwood farve, nærmer en blanding mellem ahornbrun og glødgul. Blikket var roligt og undersøgende. "Så. Du må være den store Loki?" sagde Wolffe og så på manden. Comet nærmede sig døren og så på sin leder. Der var viden omkring Wolffes taktik og Boost så på Sinker med et sigende blik. Wolffe gik fra mand til et rovdyr. Han var stadig en mand, men i kamp var han mere et dyr. Trangen til at beskytte og fjenden til at overgive sig eller udslettet. Loki kunne meget vel være hans ligemand, overmand måske, men Wolffe ville give ham kamp til stregen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeOns Jan 04, 2017 1:48 pm

Loki så roligt på Comet, for og se lidt tænkende ud, og han sagde roligt ''han er nok den mest erfarne, men alders erfaring, vil altid have større vægt, da hjernen og kroppen er mere udviklet, som foreksempel, en hær på 100 mand, og en hær på 1000 mand, hæren på 100 mand har 3 år's erfaring, og hæren på 1000 mand, har 6 år's erfaring, forude terrænet med sig? hvem ville vinde'' han lød rolig, imens han talte.
menneske kroppe var typisk først færdigudviklet i en alder af 21 og 23, hvilket ville sige de typisk ikke havde den optimale knogle struktur, og muskullalatur, forude den optimale udholdenhed, som kom af en uvoksen krop, som dog havde mange ting, hvorimod en professionel næve kæmper i sit bedste es, typisk var i en alder af 26 og 36, forude en mand i en højere alder, altid ville have mere erfaring, end en yngre modstander, hvilket vil sige at den erfarne sådan set havde alle fordelene, medmindre den unge havde nogle taktiske fordele.

Loki så roligt på knægten, uden og være synderligt imponeredet, men dog skulle man altid varte sig for sine modstandere, man kunne aldrig vide i denne verden, han stod roligt for og følge Comet med øjnene imens drengen gik ud, og han så på Wolffe komme ind, imens buret blev lukket og låst, han lagde hovedet på skrå, så de tomme grå øjne, med en let glød i dem, mødte Wolffe's særprægedet øjne, Loki svarede efter en længere pause ''ja.. jeg er Loki.. og du er.. Wolffe?'' han lagde de muskeløse arme over hinanden, for og kigge nysgerrig på Wolffe.
Loki's taktik var den erfarne slags, hvis man mistede kontrol, ville man blive let bytte, fordi en's parader ville sænke sig ubevidst, og ved og bruge enkelte, men brutale og hårde spark og slag, da kunne knuse sten, og flække brænde, som over flere år tier's træning kunne gøre.
Loki's mange ar på kroppen, tydet på en brutal nævekæmper, imens de tomme grå øjne, var så rolige, at man skulle tro han var gået i stå i sine tanker, udover han trak vejret langsomt og stødt, holdt pulsen nede, uden tegn på frygt, anger, intet, han var en tom skal af muskler og hårdhed, hvis rygte gik på at være en iskold morder i buret, hvis provokeret rigtigt.
dog lyste han's øjne lidt op, imens han stirredet på Wolffe og sagde efter lang tid's tænkning ''en slægtløs?'' mere sagde han ikke, før han stilledet sig parat, med benene spredt i nord og syd, let bøjet, så lårmusklerne spændte i de stramme uld bukser, og løftede næverne, en hånd til forsvar og jab, en til tung slag, og side slag og upper cut.

hvis Wolffe angreb først, eller ville snakke, var op til ham selv, dog kunne han enten snakke, eller slås, enten eller, var helt op til ham selv, dog var Loki parat, og Loki's grå mattedet øjne stirredet på Wolffe, for og blinke heftigt samtidigt, for og holde dem fugtige og fri for eventuelt sved, og hvis da intet skete så ville Loki angribe, ved og side steppe frem, som nærmest lignede dans, og sparke ud over Wolffe, med et tryk spark i maven, og knap et sekund efter, fulgte en anden fod, da ville ramme Wolffe i hovedet, hvis han ikke dukkedet sig, dog hvis han undveg de første 2 angreb.
Loki ville derefter jabbe efter Wolffe med nogle hurtige kontra stød, for og lave en upper cut, og så et spark i ribene på Wolffe, og så en albue i ansigtet, for og lave arm greb på Wolffe, hvis han blev ramt af albuen i ansigtet, så han nok ville være let omtåget, og hvis Loki fik fat i Wolffe's arm, ville han simpelt løfte Wolffe op som et spædbarn fra jorden, og svinge ham rundt, for og hamre ham i jorden i lås stik, og hamre sin højre ind i siden på Wolffe, med nogle tung stik slag, da ku knuse mursten, for og slippe ham, og springe væk, imens folk jublede og heppedet, og væddet penge, Loki stirredet på Wolffe, som en kat da havde fanget en mus.

// hvilke slag, og ting da sker med Wolffe, er op til dig, og hvilke skader han får ud af det :3
jeg bruger terning, hvilket er 1 - 3, så misser Wolffe, og 4 - 6, så rammer Wolffe, Loki, og jeg pådrager skader efter egne erfaringer i kamp real life :3
Tilbage til toppen Go down
Wolffe

Wolffe


Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Ruinerne

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitimeFre Jan 06, 2017 4:42 pm

Wolffe nikkede blot og målte sin modstander an. Han havde levet i ruinerne udenfor Thunderville længe nok til at vide noget om kampe. Han kendte træk. Vidste hvilke skader han ville nok ende med, men havde en tildens til at tage dem uden klynk. Han ville ikke råbe i smerte, men det eneste man ville få var et grynt eller en snerren. Han gled ind i en angrebsstilling. Han var ikke fuldtudvokset, men mange af hans muskler var i hans ben. Trænet til at kunne løbe i timevis. Hvor Loki kunne bruge sine muskler måtte Wolffe stole på sine ben. "Ja. Efterkommer af to slægter. To der ikke kan fordrage hinanden." Hans arme var bøjet let. Den ene klar til forsvar, den anden til et jab.

"Jeg beklager for Com'ikas opførelse Hans tunge løber før han tænker." sagde han og smilte et sandt ulvegrin. Blottet tænder og tungespidsen mellem tænderne. Hans flok stod tæt ved buet og så anspændte på. "Kom nu Wolffe. Du kan godt." mumlede Comet og toget fat i burets tremmer. Wolffe overvejede at angribe, men tænkte sig kort om. Han satte af og begyndte dansen. En af dem ville komme ud uden blod eller begge med blod. Hvis Wolffe gik ned ville han dog gerne have blod på hans hænder, og ikke hans eget. Han gik efter siderne og sendte rap ind der for så at danse væk. Fødderne bar ham let og hurtigt over gulvet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

My pack has no kin ~ Loki Empty
IndlægEmne: Sv: My pack has no kin ~ Loki   My pack has no kin ~ Loki Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
My pack has no kin ~ Loki
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Please let me help. I just want to help you Loki
» ✮ So I guess, I'm sorry? (Loki)
» ◇ I am not scared! Only human.. (Loki)
» Loki's ukendte tids fravær :)
» You're unsuited for the rage of war, so pack up, go home you're through! - Malia

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: The Underground-
Gå til: