Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Love.. hate such a fine line - Aaron

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 11:49 am

@Aaron <3


Denne gang havde det været lidt hendes mening. Hun havde flere fugle i luften en folk måske regnede hende for. Og da hun havde hørt om nogle Crawfords i nærområdet - så vidste hun at Aaron sikkert ønskede at plukke endnu en høne med hende. Denne gang ville hun ikke gå uforberedt, men de havde brug for at snakke. Hun var leder nu, og folk brød sig ikke om hende på lederstolen - eller nogle gjorde andre gjorde ikke. Men Luna ville ikke ligefrem gøre det nemt for Aaron at få fingre i hende - det skulle ikke se for let ud for nogle. Hvis Luna lod sig overmande uden besvær, derfor da hun i mørket var kommet udenfor. Og de slog til.. havde hun frosset den ene mands arm til is og knust den.. og en anden havde mistet et par fingre - men så var hun også ladet sig fange. Nu sad hun her igen, med et smil på læben imens hun ventede på Aaron.
"Uh Aaron! Again if you wanna talk to me. We could just meet and talk. Hurting your guards is not gonna get you anywhere." Sagde hun imens hun kækt vippede hovedet let på skrå.  Luna havde fået et par slag af vagterne, men ikke noget hun ikke kunne klare. Keeva havde gennemtæsket hende længe nok til at hun kunne udholde ret så meget. Luna var ikke i tvivl om, at Aaron var vred over et eller andet. Og hun havde hørt Noah snakke med Wave om en Crawford slave i Fairlake. Ikke noget Luna havde kendt til, men heller ikke noget der var specielt i orden. Og Luna havde faktisk været over og snakke med denne hr. Underwood - men det kom ikke Aaron ved - hvis det ikke var grunden til at han havde taget hende hertil.
"So you wanna talk? Talk." De blå øjne kiggede direkte ind i Aarons grønne, det var intense møder de havde de to. Og alligevel havde Luna ikke gjort noget stort ud af dem. Hun kunne have startet en krig på grund af dem, men det havde hun ikke - endnu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 12:05 pm

Endnu engang havde Aaron fået kidnappet lederen af Takumara, Luna.
Det havde dog virket som om hun havde lugtet lunten, for hans vagter slap ikke godt af med at tage hende til fange. De var henne at blive set på nu, men det var ikke fordi en finger stod til at rede.
Men Aaron stod foran Luna, i stedet for at se til hans vagter. Luna var trods alt vigtigere, ikke på den gode måde dog. Han havde nogle ting som han godt ville tale med hende om, mest af alt, ville han godt tale om sin long lost søster, som de havde kidnappet og holdt til fange. Aaron vidste at Luna ikke var leder den gang, Malia blev taget til fange, men det var ikke fordi han kunne komme og tage fat i en gammel mand og skræmme ham, så hans hjerte stoppede med at slå. Aaron var ikke ude på at slå nogen ihjel, ej heller skade nogen, medmindre han selv blev det. Han ville bare have en alvorlig snak med Luna, hvor en lille trussel kom med i købet selvfølgelig, hun skulle ikke slippe derfra uden at have noget på tankerne.
Aaron tog en stol hen foran Luna og satte sig på den, så han var klar til at føre en lang og alvorlig samtale med hende.
Hans ansigt var udtryksløst. Man kunne se på ham, at den samtale de skulle have, var ikke noget forsjov, han var alvorlig, mere end han nogensinde havde været, fordi Malia betød så meget for ham, og Takumara tog vigtige år med hans søster, væk fra ham.
Han havde ikke tømt værelset for mulige vandkilder denne gang, for han var ret ligeglad med hvad hun kunne nu, dette gik ikke ud på at skade nogen, men blot at snakke.
There is no fun and games this time Luna. For a few days ago, I found my sister, that had been lost for 21 years, she was kidnapped when she was a baby, and I just found out, that the Takumara blodline was responsible. I didn't know that your bloodline held slave, as young as a baby? sagde han alvorligt og kiggede direkte ind i hendes blå øjne, med et koldt og intenst blik, som der normalt ikke kom fra de varme grønne øjne.
Man kunne se at dette betød meget for ham, at Malia betød meget for ham, dette var ikke noget han spøgede med, så hun skulle ikke tro at hun kunne prøve grænser af med ham, denne gang, for han var ikke i humør til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 4:25 pm

Deres møde denne gang var anderledes, og hun kunne føle hvor lidt sjovt han faktisk syntes dette var. Let kneb hun øjnene, han havde ikke gjort hende forsvarsløs denne hergang. Hvis hun ønskede kunne hun kæmpe sig væk - men det gjorde hun ikke. Luna så ham an, og ventede blot på at han snakkede. Så kom snakken frem om den Crawford pige. Hendes egentlig kolde blik blødte en smule op. Familie betød meget for hende, og ingen skulle så meget prøve at krumme et hår på hverken Noah eller Wave. Let sank hun en klump uden at smide alle sine skjold. Han var vred, ikke at hun regnede med andet. At finde ud af en man havde tæt på, havde en voldsom historie man ikke kunne gøre noget ved. Hvis det havde været Wave eller Noah, var hun blevet ligeså vred - men dette var ikke tilfældet - denne gang var det hendes slægt der havde lavet lort i den. Det havde været under krigen, folk gjorde tåbelige ting der.
"I didn't know about it either." Sagde hun for at pointerer at hun ikke var tilfreds med den handling der havde gjort. En undskyldning kunne ikke give et plaster på hans søsters ar, det ville ikke hjælpe hende videre. Let sank Luna en klump. "I heard about it yesterday. I can promise you he will suffer for his crimes." Tilføjede hun og så ham ligeså intens i øjnene.
"Don't blame one persons mistake on all of us. I don't blame you for the fact your father killed my mother. " Sagde Luna så. Der var mange ting i gærer når det kom til disse to slægter. Aaron og Luna var ikke dem der havde bragt spilden op. Let rystede hun på hovedet de skulle ikke gå igang med at diskuterer.
"Not that this is about that. Listen. I will make you an offer. Okay?" Sagde hun og gik ikke fra det. Let fugtede hun sine læber før hun kom med forslaget; "I will bring him to Middle Bridge District. There you can take him, do what you want with him. What he did is an act of war, and I don't want that for anyone." Det var hendes tilbud, om han havde regnet med det var nok noget andet, eller om han troede det var et trick. De kendte ikke hinanden, men Luna var ikke dum - hvilke slægter valgte lov overfor retfærdighed
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeFre Dec 09, 2016 12:27 am

//Fuck mit liv.. jeg stjal lige dit svar... grrrrr.. I'm so sorry.. D:
- Luna
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeSøn Dec 11, 2016 4:44 pm

Forslaget var kommet hurtigere end hun havde reageret med andet end sit hjerte. Men det ville være godt for lederne at kunne kommunikerer sammen, selvom dette kunne skabe problemer for hende. Det ville nok ikke overraske nogle, at hører om hendes død - nogle mente ikke hun var beregnet til at lede - hun var for blid. Luna lagde det andet øre til, hvad folk mente var deres sag - ikke hendes. Let nikkede hun til ham.
"Meet me at Middle Bridge District.. at first light." Sagde Luna og gav Aaron et anerkendende nik. Hvis Charles havde hørt hende lige nu, havde han personligt flået hovedet fra hendes krop. Selv Luna vidste det var risikabelt, og hun måtte blot sørge for, at ingen vidste det var en af sine egne hun gav op. Let rakte hun hånden frem til de havde en aftale. Hun blev fulgt igennem området uden at blive opdaget, med en hætte over sig, så de blå øjne ikke blev opdaget.

Så snart hun kom tilbage til Fairlake, smuttede hun direkte ned i fangekælderen. Her var hun alene med hr Underwood. Gik ind til ham, og så egentlig ud til at have gode nyheder. Luna gik helt op til ham, lagde en hånd imod hans kind.
"You made a little girl suffer your lost at war. Took her as payment. How could you even sleep at night?" Spurgte Luna, stemmen af medfølelse var væk - denne her var kold og ligeglad. Ansigtet kunne ligne ens værste mareridt.
"You wont kill me. It will make you look very bad.. killing one of your own." Hviskede han og prøvede at spille selvsikker. Luna trak kort på noget der kunne minde om et skævt smil, dog faldt det hurtigt igen.
"You are right. I wont kill you." Hun sukkede og klappede ham let på kinden. "But I know someone who really wants to. Oh! One thing first... remember my face - because it will be the last thing you ever see." Tilføjede hun før hun lagde sine hænder for hans øjne. Lod sin evne fryse hans øjne til is, Luna lukkede sine øjne og nød overraskende lyden af hans skrig. Så slap hun hans øjne og knyttede sine hænder - øjnene blev knust til støv af is. Hvorefter hun tyssede lidt på ham. Den avancerede udgave af hendes evne, gjorde hun derefter kunne varme det op igen, så han ikke fik forfrysninger - hun skulle nødig dræbe ham allerede. Så ville hendes aftale være spild af tid. Så snart han faldt til ro, så bandt hun et klæde for hans øjne, så nerverne fik lidt mere ro.
"Take it easy." Mumlede hun lidt og gik fra ham. Hun skulle have noget søvn inden imorgen.

Så snart hun havde sovet lidt tid, blev hun vækket af nogle vagter. Daggry var snart, og hun gik ned for at finde sin fange. Hr. Underwood havde haft det bedre, men han var stadigvæk i live. Luna fik ham i nogle lænker, og slæbt ud af sit hjem, og til Middel Brigde. Det var neutral grund for Aaron og Luna - ikke nogle af deres steder. Derfor havde hun valgt det. Wave hendes lillebror var med hende - til at opdage fare hvis det nu skulle gå galt. Så snart hun så Aaron, sank hun en klump- - for naturligvis havde hans lillesøster også fulgt med på turen.
"As promised." Sagde Luna så da de kom ind for en ordenlig afstand af hinanden. Let skubede hun hr. Underwood tættere på dem. Wave var opmærksom, ikke at han brød sig om Crawfords, men han var mere bekymret for hans søster end de grønøjede. "I took his eyes. He is nothing now. Do with him as you please."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitimeTirs Dec 13, 2016 3:39 pm

Han var glad for det tilbud han havde fået af Luna, det gav ham chancen for selv at udsætte det lowlife, for lige hvad han havde lyst til. Det virkede ikke til at være et problem for Luna, siden det var hende som forslog det. Han nikkede til det hun sagde, han skulle nok være der, sammen med Malia, hvis hun altså ville med. Hun virkede til at tage dette ret så... calm, hvis man spurgte ham. Hun ville i hvert fald ikke tale meget om det, hvilket Aaron så som farligt for hendes psyke, når det kom til stykket. Han ville nok sætte sig ned på et tidspunkt og tale med hende, for at få alt ud af hende, så hun ikke skulle sidde inde med det helt alene, det ville ingen person klare, ikke engang den stærkeste i verden, det ville æde personen op. I will be there, I assure you
Aaron bad sine vagter om at tage hende tilbage til grænsen af Takumara, så hun kom sikkert igennem Crawford, uden at blive set, for deres begge to skyld. Aaron ville helst ikke have at hans borgere vidste at Luna og Aaron havde mødtes, det ville skabe drama uden lige, og hvis de opdagede Luna på Crawford grund, ville det ikke gå hende godt, ærligtalt. Selvom Aaron nok ville bede sine vagter om at rede hende..

Da det kom til næste morgen vågnede Aaron tidligt for at komme til tiden. Malia havde gået med til at gå med, han havde dog ikke spurgt hende endnu om hun ville dræbe personen eller om han selv skulle gøre det, han ville med glæde gøre det, men han ville ikke protestere hvis hun sagde hun godt ville, det var trods alt hende, det hele gik ud over.
Da de kom til Middle Bridge district, stod de to slægter foran hinanden. Det var første gang Aaron havde været ude for sådan noget her og han måtte indrømme, han var en smule nervøs. Det forkerte valg kunne udvikle sig til en krig, og han ville ikke have nogen krig, tvært imod.
Da Luna kom med denne Mr. Underwood, værdgiede Aaron ham slet ikke et blik, han havde gjort sin søster fortræd, han fortjente ingen ting.
Han nikkede til en af sine vagter, som tog ham væk og gik bare tilbage til Crawford territorium.
Aarons øjne hvilede på Luna, han nikkede dog bare da hun sagde at de tog hans øjne, det var han sådan set ligeglad med, manden ville komme ud for noget meget værre om ikke mange timer.
I will not forget this Luna, thank you sagde han, inden han tog armen om Malia og førte hende væk fra det hele og tilbage til Crawford, han vendte sig dog lige om mod Luna igen. I hope we can find a way to communicate better, it takes energy to capture you every time sagde han med et skævt smil, inden han gik tilbage til sin by.
//out, tænker jeg? xD//
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Love.. hate such a fine line - Aaron Empty
IndlægEmne: Sv: Love.. hate such a fine line - Aaron   Love.. hate such a fine line - Aaron Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Love.. hate such a fine line - Aaron
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Wildemill District-
Gå til: