Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Yesterday at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 The Takumaras

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: The Takumaras   Tors jun 16, 2016 2:51 pm

The Takumaras

Historie:
Før krigen havde The Takumaras ikke megen territorium. Nogle af The Takumaras valgte at rejse ind til de andre byer, ikke ejet af de to slægter, men før krigen var det ikke velset at rejse væk fra sit eget territorium og de endte ofte med at bosatte sig i de fattige områder, så mange blev ved deres territorium De havde nogle enkle byer, der fulgte ned af Lilypad-floden, som var deres territorium. De få byarealer, de havde, var delt territorium med The Crawfords, og da floden også går i gennem The Lily Forest, levede få fra vandslægten også med The Crawfords der. De to slægter boede tæt op af hinanden og selvom de selvfølgelig ikke skabte familie, var der stadig en stærk alliance i mellem dem. . Og da krigen brød ud besluttede de sig for at kæmpe side om side mod Redwood og valgte ikke at stole på de andre, da de ikke havde haft speciel meget politisk kontakt til dem. The Takumaras havde ikke planer om at tage magten men ville blot have mere territorium, så da de lavede en aftale med The Crawfords om at kæmpe på deres side, var det så den slægt kunne få magten og ikke The Takumaras.
Under krigen kæmpede de godt side om side og flere gange var de tæt på at vinde krigen, hvor enkle detaljer eller tilfældigheder holdt dem fra det. Men The Takumaras mente at The Crawfords blev mere og mere lystne efter magt og begyndte at tvivle på den alliance de to havde. Det gik til sidst over grænsen da The Crawfords' leder havde bedt The Takumaras' leder om at træde af for at de kunne sikre sig, at den rigtige slægt kom på tronen. Takumara opsøgte derefter Redwood, modstanderen, med et forslag: De ville kæmpe på deres side ved den betingelse at når krigen var over ville de have alt hav og alle floder, udover floder der går i gennem Redwoods territorium, som deres territorium. Det forslag blev godtaget og de brød alliancen med Crawford, hvilket sørgede for et had mellem de to slægter. The Crawfords lavede derfor flere personlige angreb på slægten og hadet blusede op fra begge sider.
Krigen blev vundet af Redwood, og Takumara fik som forslaget lød. Udover det fik de også en storby, som dog skulle deles med Crawford. De to slægter kunne ikke enes om byen og delte den op. The Takumaras fik derfor gennem krigen mere territorium og flere fjender.

Øjne:
The Takumaras har blå øjne, også kaldet "havøjne".

Slægtevner:
The Takumaras har naturelementet, vand, som deres slægtevne. Slægtevnen kan ikke få dem til selv at skabe vand ud af ingenting men så snart der er vand i nærheden kan de betvinge det og manipulere det til deres fordel. De kan også trække vejret under vandet ved at trække ilt fra vandet. De kan derfor ikke drukne. De er generelt gode svømmere også, da de er er vant til at have vand omkring sig og kan også svømme hurtigere ved betvingning af vandet omkring sig.

Individuelle evne:
The Takumaras kan ikke have en individuel evne med andre naturelementer såsom ild, jord og vind medmindre det har noget med deres vandbetvingning at gøre (spørg admins). Ellers er der mange andre muligheder.

Relation til andre slægter:
Crawford er The Takumaras' fjende. Efter krigen bliver The Crawfords set som magtlystne og selviske. De holder sig så vidt så muligt fra dem.
De er allierede med Redwood og støtter dem derfor i magten.
Grundet deres alliance med Redwood er de også allierede med The Oikans, selvom deres slægter ikke altid har haft det lige godt med hinanden, da deres slægtevner går i mod hinanden.

Territorium:
Takumara har territorium ved alt vand som søer, hav og floder, udover de søer og floder som er på Redwoods territorium.De har også enkle byer ved Lilypad-floden, og så har de deler de storbyen, Highview City, med Crawford.
The Takumaras må ellers rejse rundt overalt udover de steder, Crawfords side af storbyen kaldet Wildemill District eller andre steder, hvor ingen udefrakommende er tilladte.

Titler:


OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
 
The Takumaras
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: