Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
» Masks & Mirrors - Alexei
Søn sep 16, 2018 4:52 pm by Elena

» I do, or not. - Alexei.
Tors sep 13, 2018 4:21 pm by Alexei

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Tors sep 13, 2018 4:03 pm by Alexei

» You got me- Lucius
Ons sep 12, 2018 4:23 pm by Mikael

» When marriage is a thing...(Ria)
Tirs sep 11, 2018 1:09 pm by Ria

» Et besøg og en tur. - Madeline
Søn sep 09, 2018 8:47 pm by Madeline

» Business, not pleasure (Alexei)
Søn sep 09, 2018 1:07 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Lør sep 08, 2018 11:08 am by Elena

» Offgame
Ons sep 05, 2018 7:05 pm by Gæst

Top posting users this month
Elena
 
Emelia
 
Alexei
 
Madeline
 
Lucius
 
Zachariah
 
Mikael
 
Ria
 
Statistics
Der er i alt 122 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mikael

Vores brugere har i alt skrevet 4387 indlæg in 512 subjects

Share | 
 

 A plan for freedom- Elena

Go down 
ForfatterBesked
Emelia

avatar

Titel : Adelig
Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Redhawk City, Amber Eye District.

IndlægEmne: A plan for freedom- Elena   Man sep 03, 2018 7:21 pm

Sted: Redhawk city, Amber Eye District, Emelia's hjem.
Omgivelser: Møbler der står pænt sammen. En kold kakkelovn. Let belysning.
Tidspunkt: Sen eftermiddag.
Vejr: Høj solskin, nogle få grå skyer i horisonten. Varmt, ingen blæst.
Påklædning: https://i.servimg.com/u/f60/19/96/31/06/emoutd10.png


Emelia havde for et par timer siden vinket farvel til både hendes far og stedmor. De var på vej hen for at besøge noget af stedmoren's familie. Så der var stille i huset. Emelia havde i lang tid gået på listetær omkring hendes far, og været påpasselig med hvad hun sagde omkring ham. For to år siden havde han bragt en ung kvinde med sig hjem. Emelia havde først troet at det blot var en som ville tjene som stuepige. Men med tiden var det gået op for hende at den stakkelse kvinde som var blevet bragt til hendes hjem, var en slave. Hendes far havde tilfangetaget en ung kvinde, Emelia havde lært at hendes navn var Elena. Og måde hvorpå hendes far havde behandlet Elena var blevet for meget for Emelia, som altid havde hadet slaveriet, og nu at hendes egen far havde taget en person imod deres vilje var blot for meget!

Emelia lukkede hovededøren, som indtil nu havde stået åben så der kunne komme noget frisk luft ind. Hun bevægede sig rundt i huset og sikrede sig at alt så ud som det skulle, indtil hun til sidst gik ovenpå, til det værelse som hendes far havde låst for en sikkerheds skyld inden han tog afsted. Emelia fandt hurtigt nøglen som lå under nogle krukker som stod på det lille pyntebord i hall'en. Hun knugede nøglerne til sig og lagde forsigtigt en hånd på døren . " Elena?" sagde hun blidt, for ikke at skræmme den unge kvinde bag døren. Så satte hun nøglen i døren og låste op. Hun lod døren stå åben så der kom lidt lys ind i det ellers mørke rum. Hun lagde nøglerne fra sig på bordet ved siden af døren og tog den lysestage som også stod der og tog et skridt ind i værelset. " Må jeg komme længere ind?" Spurgte hun og kiggede rundt i det lille værelse, før hendes blik landede på Elena.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Antal indlæg : 104
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

IndlægEmne: Re: A plan for freedom- Elena   Tirs sep 04, 2018 3:33 pm

Fingrende gled blidt over slavetatoveringen på den ene underarm. Den havde været der så længe hun kunne huske, som et vidne om dén krig hun aldrig havde bedt om, eller glemt. Nok var slavenummeret ikke så gennemskærende tydeligt som det havde været da hun var barn, men den var heller ikke gnedet af efter årevis af arbejde. Faktisk, var den snarere som et evigt ar, hun kunne mærke, selv med de ru fingerspidser over den blege hud. Gennem det seneste år var hun måske ikke blevet behandlet værre end hun var som et slægtsløst barn under krigen, men det havde vækket mange minder om den tid: Minder som havde gjort selv det letteste arbejde ulideligt, men også havde givet hende en mærkelig accept omkring situationen... For hun havde altid følt at hun var mindre værd, og hun havde aldrig sluppet lænkerne helt. Til hendes information, var dette livet hun var ment til.

Hun sad på sengen, med ryggen lænet ind mod den støvede væg. Da hun hørte døren låse op, spændtes nerverne i et kort sekund. De forløsnede sig dog lige hurtigt, da hun hørte Emelia's stemme.
"Ja... Kom bare." Svarede hun blidt. Elena havde oplevet Emelia's blide sider gennem det seneste år. Desuden, efter at have oplevet godhed fra Alexei Redwood - en mand tilhørende den sidste familie hun var husslave for, havde hun lært ikke at dømme de gule øjne for hurtigt. Ligesom Alexei havde været hendes støttesten, var Emelia blevet det samme. Aldrig havde hun dog vovet at spørge hende om hjælp med at undslippe. Det var for farligt.

"Mangler du noget?" Spurgte hun.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Emelia

avatar

Titel : Adelig
Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Redhawk City, Amber Eye District.

IndlægEmne: Re: A plan for freedom- Elena   Ons sep 05, 2018 1:24 pm

Emelia trådte længere ind i det lille værelse. På trods af at det var det mindste værelse som dette hus havde var det stadigvæk stort sammenlignet med andre huse.
Hun havde gået det sidste års tid og set hvordan Elena var blevet behandlet af hendes familie, et år i hendes liv var blevet stjålet fra Elena på den groveste måde. Emelia vidste godt at der ikke var nogen måde hvorpå hun kunne gøre op for det. Men hun ville alligevel prøve!

" Ja, jeg mangler at se dig smile og være glad." sagde hun stille og så afventende på Elena. "I aften, vil jeg forsøge at gøre op for det år du har tilbragt her. I aften hjælper jeg dig hjem!" sagde hun beslutsomt, og skønt hendes ansigt var i alvorlige folder, skinnede hendes øjne med beslutsomhed og venlighed rettet mod Elena.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Antal indlæg : 104
Reputation : 0
Bosted : Groundstone, Redhawk City

IndlægEmne: Re: A plan for freedom- Elena   Lør sep 08, 2018 11:08 am

Der blev blinket en smule med de store slægtsløse øjne. - De forbandede øjne der gjorde hende til lidt af et udskud, eftersom deres mathed kontrasterede slægternes lyse øjne så gevaldigt. Et flygtigt men halvhjertet smil strøg forsøgende om hendes læber, ved Emelia's kommentar. Nok kunne hun mærke stik af glæde i øjeblikke, men fangeskabet tilbageholdt en del af det. Sandheden var dog nok, at Elena aldrig havde været rigtig fri. Og underligt nok, var det ikke noget hun drømte om.

"Hjem..?" Ordet rungede mærkeligt i hendes sind. Groundstone distriktet havde været hendes bopæl i årevis, men et hjem havde hun aldrig følt at hun havde haft. Måske da hun boede i undergrunden med sin værge. Det var årevis siden. "Men... Det her er jo mit hjem?" Til Elena's information anede Emelia intet om sandheden om hendes fangeskab - mange på gaden ville jo nok tigge efter en seng at sove i, selvom de ville blive behandlet usselt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A plan for freedom- Elena   

Tilbage til toppen Go down
 
A plan for freedom- Elena
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District-
Gå til: