Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» Goldeneye away! *flies*
Today at 12:43 am by Luna

» HAVE YOU LOST YOUR MIND?! - Aaron
Yesterday at 8:43 pm by Dylan

» Everything has changed ~ Look J
Tirs maj 16, 2017 9:50 am by Alycia

» Endelig. Søger nogen at emne med! ^^
Tors maj 04, 2017 5:13 pm by Ceit

» revenge best served cold- Lauritz
Tors apr 27, 2017 8:35 pm by Angelique

» Pika' booo! - Brandon
Ons apr 26, 2017 7:56 pm by Brandon

» Trust is earned not forced, even if you are the same- Helia
Ons apr 26, 2017 1:36 pm by Helia

» A quest for something greater ~ Keeva.
Lør apr 22, 2017 5:37 pm by Hazel

» A spy need allies, ish. Just look meh * Brandons Emnesøgning*
Ons apr 19, 2017 6:40 pm by Brandon

Top posting users this month
Luna
 
Lucius
 
Ceit
 
Hydra
 
Look J
 
Alycia
 
Dylan
 
Brandon
 
Statistics
Der er i alt 108 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Calla

Vores brugere har i alt skrevet 2902 indlæg in 343 subjects

Share | 
 

 Pika' booo! - Brandon

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Lynie

avatar

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Wildemill District

IndlægEmne: Pika' booo! - Brandon    Ons jan 25, 2017 8:52 am

Påklædning

Hendes ellers grønne øjne over de gyldne, var blevet erstattet af de kendte Adara øjne, hvide. Hun var i Shadow Hills, Adaras by som de slog sig ned i, efter de blev bortvist for Redwood territorium.
Hendes øjne var hverken gyldne eller grønne denne gang, da hun havde på fornemmelsen at Redwoods slet ikke var velkommen, lige meget hvad de sagde, og en Crawford var nok et mærkeligt syn, så hun gik bare med på deres farve, også for at passe bedre ind hos dem.
Hun havde dog ikke planer om at blive der længe, hun skulle tilbage til Aaron og de andre, hun havde bare brug for noget frisk luft, efter alt hvad der skete lige nu. Aaron var i fare og han ville ikke have at nogen af dem, som han holdte af, kom til skade. Derfor havde han bedt hende om at tage alle de rejser som hun nu havde lyst til, for så vidste han at hun var i sikkerhed.
Det var omkring middag, så solen var på sit højeste. Hun havde bare taget noget casuelt tøj på, da hun ikke havde regnet med at løbe ind i en fest. Hendes lange hår, lå ned af hendes ryg og bølgede fint, det var ikke fuldstændig krøllet, men mere et naturligt bølgende svej.
Hun gik forsigtigt ned af byens gader, mens hun opserverede de forskellige personer, som passerede hende.
Hendes hvide øjne var meget velkomne, fordi for hver gang hun kom forbi en Adara, smilede de varmt til hende. De var et glad folkefær, eller i hvert fald dem hun havde mødt ind til videre. De hun havde været mest bange for, var at de ville have mistanke om hende, da hun ikke havde været der før, de havde aldrig set hende før, og når nu hun var en 'Adara', ville de så ikke synes at det var mærkeligt. da de aldrig havde set hende før. Hun vidste ikke hvad hun skulle tro, men hun vidste at Aaron holdt meget øje med sine borgere og kendte en stor del af dem, så han ville vide, hvis der kom en fremmed ind i byen.
Hun sukkede tungt og kiggede op på himlen. Solen var ikke særlig stærk, det var rigtig koldt, måske under frystpunktet, det kunne hun ikke sige, men hun frøs. Hun skulle helt sikkert havde taget mere tøj på, men det var en smule forsent nu. Hun gik bare videre, imens hun var i sine egne tanker.
Lige indtil hun stødte ind i en meget blød mur... Vent muren havde et hjerteslag. Det var et menneske!
Hun kiggede hurtigt op og bakkede bagud, da hun så manden overfor sig. Hun havde ikke set ham før at hun stødte ind i ham, fordi hun var så langt væk.
Hun begyndte at stamme lidt og søgte efter noget at sige. Im sorry, I didn't see you sagde hun undskyldne og bøjet hovedt lidt, for at vise sin respekt. Det havde hun lært af Aaron, at man gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Brandon

avatar

Antal indlæg : 89
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons jan 25, 2017 3:53 pm

Brandon, havde lige været ude og besøge hans forældres grave, derfor gik han i sin egen verden. Han tænkte på, hvordan alle de tin han, havde gjorde måske ikke havde bringe gode ting med sig måske var det tid til og stille spion delen på hylden og prøve og gøre hans forældre stolte på en anden måde, hvem vidste hvad dette her ville bringe med sig, det var jo ikke fordi han selv personligt, havde en grund til det. Hans forældres papir, havde været præcise om at de kun ønsket der ville ha været fred mellem de forskelige slægter, måske var det den ting der gik Brandon mest på.

Brandon sukkede, mens han forsætte med og bevæge sig gennem byen. Folk anede ham ikke og han gengælde det, for det meste han fortrak at komme gennem uden nogen opdaget ham dog var der stadig nogen der hilste og nogen børn som kom over mod ham, hvor Brandon greb dem og træk dem op. "Brandon, thanks for looking after them last friday, it made me and Theressa weekend much better, you parrents would have been proud." Brandon smilede til manden, "thanks Michael, it means a lot i knew that, you and my parrents where good friends." Derefter satte han knægten ned igen, hvorefter han så lidt surt på ham men løb hen til hans far igen.

Brandon forsætte derefter sin tur gennem byen med hænderne i jakken, han var ikke selv opmærksom så første da han mærket et eller andet støde ind i ham, kiggede han op, hvor han så kunne se en med hans samme øjnefarve, hvis det havde været en Redwood var han fløjet på hende, men de hvide øjne gjorde ham lidt mere rolig da hun bøjede hovedet og undskylde satte han hans, hoved på skrå "You dont have to bow, like i really aint that high," kom det fra ham, hvorefter han så på hende, "you dont have to apologize for this, i should have been more awake." Lød det svagt fra Brandon, hvorefter han så undrene på hende, "you new her, right never seen you before." Lød det fra Brandon, hvorefter han sende hende et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lynie

avatar

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Wildemill District

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons jan 25, 2017 9:40 pm

Hun løftede blikket en smule, og så på ham. Hun vidste ikke hvor høj han stod, men hun havde lært at bøje hoved sådan, for alle mænd hun kom i nærheden af. Det var af almindelig respekt og orden, havde hendes bror sagt. Om det var for at drille hende, gøre nar af hende, så hun lignede en idiot, når hun gjorde det foran andre, det vidste hun nu ikke.
Hun rettede sig op igen, da han nu havde sagt at der ikke var behov for at hun skulle bøje hendes hoved for ham.
Hun så først hans øjne nu, hans hvide øjne. Han var helt klart fra Adara slægten, ingen tvivl om det. Det gjorde hende en smule nervøs, mere nervøs end hun var overfor Crawfords. Nok fordi at hun havde været der i lang tid, så de stillede ikke spørgsmåls tegn ved hende.
Hun smilede blidt til ham og en rød farve steg til hendes kinder, da han sagde at hun ikke behøvede at sige undskyld. Hun var lidt flov over at hun selv ikke havde kigget sig for, men det ville hun nu ikke nævne, når nu han påtog sig skylden, for ikke at være vågen nok.
Hun nikkede til det han sagde, som om hun ikke kunne svare, som om hun var stum. Det var hun nu langt fra, hun vidste bare ikke hvad hun skulle sige, når nu hun stod overfor ham. Hun havde måske fået et mindre chok, da hun var stødt ind i ham. Og så ville hun ikke ligge skjul på at han så ret så godt ud.
Hun stammede sig dog frem, til nogle ord. No, im totally new here, my parents didn't like living here... digtede hun bare, for at have lidt historie på sig. Hun skulle jo gerne have ham til at tro, at hun var Adara og ikke en Redwood. For guds skyld. Hun vidste ikke hvad han ville gøre ved hende. Ville han måske dræbe hende? Hun skælvede ved tanken, og bøjede endnu engang hovedet for ham, mest af instinkt, det hun havde lært fra barn af, sad dybt i hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Brandon

avatar

Antal indlæg : 89
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons jan 25, 2017 10:16 pm

Brandon, havde aldrig været god til og være omkring piger når de, havde sådan et udsende her, hvilket gjorde at han kløede sig i baghovedet, mens han ventet på hendes svar. Da han fik det og vide nikkede han, hvis hans forældre, havde set ham flytte herud og slå sig ned, var de ikke lige frem blive glade, hvilket gjorde at hans hvide øjne mødte hendes, dog kunne han se en svag rødmen, måske var det fordi han ikke personligt havde noget til overs for at gøre sig selv glad. Han var ikke en person der ville åben sig hans had til redwoods, havde måske en del med det og gøre, men han ville aldrig stole på nogen hundrede procent, måske var det tid til og stole lidt på hans slægt dog, eller hende her da.

"Well its not a place everyone wanne live, but its nice if you dont like a lot of people, for some reasons." Kom det fra Brandon, hvorefter han så på hende igen de hvide øjne beroliget ham lidt, men om det var hende eller fordi hun var en for hans slægt, måske begge ting.

Brandon så på hende mens han så hende bøje sig igen,"please stop with that, if i give some food and something too drink, will you then stoop with the bowing, please ?" Kom det fra Brandon mens han sukkede, det var ikke lige frem dejligt og ha en der bukket for ham det var en kæmpe ting at hun gjorde det, men ikke en han ville ha på sin værste fjende han var af en ok rig familie, men han hadet at folk bukket, derfor havde han altid sørget for kun og ha de nødvendig folk omkring sig alt andet, var lige meget. "So is it a deal miss?"
Brandon gav et smil til hende, et venligt smil, hvilket gjorde at det måske ville lette det for hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lynie

avatar

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Wildemill District

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Tors feb 16, 2017 12:57 pm

Hun vidste ikke hvad hun skulle svare, for hun kendte ikke til byen, hun vidste ikke om der var mange folk eller ej, eller om det var eftertragtet at bo der eller ej. Hun valgte dog bare at nikke til det han sagde. Hun var nervøs for at han skulle finde ud, at hun faktisk ikke var Adara. At hun var en svingler. Hun vidste ikke hvordan han havde det med hvad hun virkelig var, Redwood. Om han hade dem, om han tolerede dem... Hun vidset ingenting, så hun valgte at holde sin mund indtil videre.
Hun rødmede og bed sig i læben, da han bad hende om ikke at bøje sig for ham. Det var dog en refleks, en vane som hun ikke kunne komme af med. Hun blev dog meget overrasket over at han tilbød hende mad. Hun nikkede let og smilede til ham. Alt hvad hun skulle gøre, for mad og drikke, var bare at stoppe med at bukke for ham? Det var da ikke meget han bad om? I guess I can do that, it's a deal svarede hun med et let smil.
Hvad mon hun skulle spise, kunne hun selv bestemme, kunne han mon lave mad. Hun var ret så spændt, da hun efter nogen dage ikke havde fået noget af spise. Det havde været noget af en rejse, for at komme dertil. Så hun var løbet til for mad, halvvejs igennem. Hun havde dog haft vand, det var altid godt. Man kunne ikke leve uden vand, heller ikke mad, men vand var vigtigere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Brandon

avatar

Antal indlæg : 89
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Tors feb 16, 2017 1:35 pm

Brandon blev glad da hun gik med til det, det var ikke en stor ting hun skulle gøre, derudover var han selv glad da hu gik med til det. Han kunne bare ikke lide at folk bøjet sig for ham, måske var det fordi i has øjne gjorde det ingen forskel om man var fra en rige og magtfuld familie eller bare, prøvede og komme igennem livet. Han smilede svagt til hende, da hun takket ham Det gik derefter op for ham, at han måske skulle finde ud af noget, han var ikke god til og lave mad så at lave mad til hende, ville nok være en dum ide.

Han tænkte derfor hurtigt over det, hvorefter han kom i tænke om en ting, der var et spise sted ikke så langt her fra. En kro, hvilket gjorde at han sende hende et svagt smil, "well lets go, we can find some food in the Taveren."
Kom det svagt fra Brandon af, hvorefter han gjorde et tegn med hans hånd mod den vej de skulle begynde med og gå. Han ville gerne vide mere om hende siden, hun bare var dukket op her og han havde aldrig mødt hende før. Han bed sig svagt i hans underlæbe, hvorefter han begynde og tænke, hun skulle bare ha mad så kroen ville være den bedste mulighed, Brandon bevægede sig hen med hende til kroen, hvis hun ville holde fast i hans hånd ku hun gøre det, mere for ikke og blive væk

Da de endelig nået kroen holde han døren for hende, hvorefter de gik ind. Da de fik fundet et bord så han på Lynie, "so what kind of food do you want, and what is your name i never got that." Kom det svagt fra Brandon, hvorefter han sende hende et charmerende smil, han var altid meget let til og snakke med hans egen slægt som hende her jo nok var. Hvis det, havde været en hver anden slægt og især redwood, ville han ha været meget mere fjendelig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lynie

avatar

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Wildemill District

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons feb 22, 2017 6:09 pm

Hun vidste virkelig ikke hvad hun havde fået sig selv ind i. Hun var en Redwood, i Adara territorium. Hun kendte til deres historie sammen, de var ikke super glade for hinanden. Lynie var ikke en der kunne forsvare sig, men ham som hun fulgtes med... så ikke ud til at ville tøve med at angribe hende, hvis han fandt ud af hvor hun kom fra. Hun var begyndt at blive ret nervøs, men prøvede ikke at vise det, for ikke at skabe en mistanke hos ham.
Hun gik bare med ham, som han forslog at de kunne få noget mad et sted som hun slet ikke kendte til, da hun aldrig nogensinde havde sat fod i byen.
Hun nikkede bare, sagde ikke så meget andet, for selvom det var dumt tænkt, kunne hun ikke lade være med at tænke, at han måske kunne høre hendes nervøsitet fra hendes toneleje af. Hun ville helst ikke blive spurgt indtil om hvorfor hun var så nervøs af ham, for hun ville ikke vide hvad hun skulle sige til det.
Hun smilede blidt til ham, da de kom til kroen og han holdt døren for hende, det var meget gentleman agtigt af ham, ikke noget hun havde forventet af hvilken som helst fyr, som hun bare mødte. Hun kiggede sig omkring inde i kroen og blev sat foran fyren, det var en smule akavet, at side foran en total fremmed, men det var vel sådan man startede ud var det ikke... Fremmede blev til venner, bekendte eller noget derfra.
Hun vidste ikke hvad for noget mad hun skulle bede om, måske for en gryderet... En rødmen fandt vej til hendes kinder, da han spurgte efter hendes navn. Det gik først op for hende der, at de slet ikke havde præsenteret sig for hinanden.
My name is Lynie.. sorry, what is your name? spurgte hun blidt, prøvede at holde sin stemme så naturligt og normal som muligt.
And i think i would like some stew sagde hun så bagefter, for at svare på hans første spørgsmål.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Brandon

avatar

Antal indlæg : 89
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons feb 22, 2017 7:44 pm

Brandon satte sig ned over for hende, hvorefter han lyttet til hende, "Brandon." Det var mærkeligt og ha en snak med en uden alle de andre ting. Han var ikke van til og snakke med en person sådan her, han havde en ting med en anden men han, havde ikke i lang tid været i et selskab, hvor han selv personligt kunne smide hans parade lidt ned og bare ha en dejlig snak med en kvinde som hende, "Lynie, its a beautiful name."

Kom det ganske svagt fra Brandon af, man kunne høre han mente det og det var sandheden, han havde ingen ting og lyve om så det ikke som en grund hun var særlig på den måde, hvilket gjorde at han lytte til hendes bud, hvorefter han så på hende , med et svagt smil dog med en hvis charme over sig i stedet.


"Waiter, "
lød det fra Brandon af, hvorefter han greb fat i tjeneren, hvis ikke han stoppet op ved deres bord, "a stew to the lady, and a bit water to me, and a glas whisky." Derefter så tjeneren over på lynie, "anything you want to drink miss."

Brandon lod dem blive enig om det sidste, da de bagefter, gjorde noget mere så han over på Lynie da de, havde fået deres mad, "so Lynie, what do you do, what do you work as if you do or anyhting els there is special, and i need to know about you?." Lød det fra Brandon af, hvorefter han sende hende et charmerene smil igen, en måde han forblev i kontrol på men, hvis hun lyttet efter kunne hun høre han os, var nervøs, men igen det var nok at han var så åben i forhold til normalt. Han kløede sig bagefter i nakke, mens han ventet på hendes svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lynie

avatar

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Wildemill District

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons apr 26, 2017 6:04 pm

Hun smilede da han satte sig ned og sagde sit navn til hende. Det var lidt nemmere for hende, at tale med en hun faktisk kendte navnet på. Ikke at situationen hun var havnet i, vil blive bedre af det, hun havde bevæget sig ud på farevande og hun var ved ikke at kunne nå. Det her kunne kun gå galt på et eller andet tidspunkt, det var dømt til at gå galt, det vidste hun godt og så måtte hun tage konsekvenserne, når det kom til den tid.
Nice to meet you Brandon sagde hun høfligt og smilede til ham.
Hun rødmede dog en anelse af hans kompliment til hendes navn. Det var meget sødt sagt af ham, noget som hun ikke lige havde forventet fra en Adara.
Da Brandon kaldte tjeneren hen, lod Lynie bare Brandon sige hvad hun skulle have, indtil det kom til drinks selvfølgelig. Normalt var hun ikke ude og spise, hun var for det meste hjemme og spise og der var retten serveret og lavet for hende, siden at Aaron havde bestemt det skulle være sådan. Det var de privilegier man havde som leder, sagde han.
Hun kiggede op på tjeneren og smlede I would like some beer, thank you sagde hun og så hen på Brandon igen, da tjeneren gik.
Hendes blik ændrede sig en smule, da han begyndte at spørge ind til hvad hun lavede. Hun havde godt set det komme, men hun var måske ikke så forberet som hun havde troet hun var.
Hvad pokker skulle hun fortælle? Um, my mom and dad is dead, so im just alone and i work... out of town sagde hun. Hun ville ikke begynde at nævne nogen profession, for han virkede til at kende byen, hun skulle næppe fanges i at lyve, hvis han nu tilfældigvis kendte det hun talte om.
Hun vidste ikke hvad hun mere skulle fortælle, og hun var bare for at blive taget i noget han vidste mere om. Så hun valgte hurtigt at vende spørgsmålet mod ham. What about you, what do you do? spurgte hun lidt halv nervøst nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Brandon

avatar

Antal indlæg : 89
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    Ons apr 26, 2017 7:56 pm

Brandon lyttet til hende det var længe siden en person, havde givet ham et så godt indtryk hun var høflig og sød, en ting der undret ham men han fandt lidt nuttet var at hun var nervøs, måske kunne han godt snakke lidt om sig selv dog, "well not much my familiy is dead, nothing left, i am of kind og high blood or what you would called it, my familiy left me two houses on here and on in Arabis, not because i am in that familiy much you know bad memories so yeah els i do what is expected off me, do what my familiy still does, not that much on top of that."Da manden kom med maden til hende, tog han imod hans eget efter og ha sat maden ned til hende sammen med hendes øl.

"So yeah not much els to it," kort efter lød der en stilhed, mens hun spiste og, mens han selv drak lidt, hvilket gjorde at han prøvede virkelig og finde på noget og sige, "but i am sorry for your lose, the war has taken so much from each familiy, if i can help just let m know." Kom det fra Brandon, hvorefter han sende hende et smil, mens han lod det sidste af hans alkohol glide ned, så han kun havde hans vand tilbage, hvad skulle de tale om han var ikke særlig god til small talk med folk han ikke, havde mødt før.

Han begynde og lede hans hoved, hvorefter han kom i tænke om en ting der gjorde man kunne snakke bedre, "so Lynie what do you wanne do or what do you like to do, so we can get something out of this little area, i dont have any ideas right now so just let them flow your ideas maybe one is epic, and we can then do that."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Pika' booo! - Brandon    

Tilbage til toppen Go down
 
Pika' booo! - Brandon
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Redhawk City :: Shadow Hills-
Gå til: