Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Requests and Permissions ♕ Lucius
Søn nov 18, 2018 7:29 pm by Lucius

» Care & Comfort ♕ Elena
Tors nov 15, 2018 9:12 pm by Elena

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:31 pm by Gæst

» Business, not pleasure (Alexei)
Fre nov 09, 2018 10:51 am by Zachariah

» I do, or not. - Alexei.
Ons nov 07, 2018 12:44 am by Alexei

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Fre nov 02, 2018 7:03 pm by Elena

» Emnesøgning til ny fyr!
Tors okt 25, 2018 6:45 pm by Emelia

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 124 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Hel

Vores brugere har i alt skrevet 4483 indlæg in 515 subjects

Share | 
 

 ❂ Black bird or just its shadow (Valian)

Go down 
ForfatterBesked
Milo

avatar

Antal indlæg : 9
Reputation : 0
Bosted : Firemouth District

IndlægEmne: ❂ Black bird or just its shadow (Valian)   Tirs jan 10, 2017 6:24 pm
Sted: Springheat City - Arbejdspladsen
Tid: Middags tid
Vejr: Varmt og solrigt
Påklædning: En alm mørkeblå trøje og et par mørkegrå shorts. Alm sorte behagelige sko.
Tag: @Valian


Arbejdspladsen var et af de steder Milo bevægede sig hen mest ofte. Hvert fald taget i betragtning af hvor lidt han i virkeligheden rendte rundt mellem mennesker til daglig, så var dette et særligt syn. Her var som sædvanligt fyldt med folk der bevægede sig rundt mellem hinanden, de fleste dog med et rimelig målrettet udtryk i øjnene, som om at de vidste præcis hvor de skulle hen og hvad de skulle købe. Milo var en af dem. Han spadserede ned mellem folk, forsøgte så vidt muligt ikke at støde ind i nogen eller få nogen form for kropskontakt - det endte nemlig næsten altid som han ikke håbede på og for at være ærlig, så var det ikke lige det han havde overskud til på nuværende tidspunkt.

Han var blevet sendt afsted for at købe ingredienser til noget hjemmebag hans mor havde planer om at præstere senere på dagen. Milo ville selvfølgelig som altid gerne hjælpe og jo mere jo bedre. Både for at slå sine tanker hen på andet end alle de bekymringer der fyldte hans hoved, men også fordi det var hyggeligt. Han havde trods alt et godt forhold til sin mor og sådan en ting var efterhånden noget der bare var en selvfølge at man gjorde sammen.
Han rodede sig kort lidt i de mørke lokker før han lod blikket glide ned gennem gaden - der gik dog ikke længe før han fik øje på den butik han skulle til for at handle. Men som sædvanligt var det ikke ligeså nemt at komme derhen som at få øje på hvor man skulle hen, der var folk i vejen - og andre butikker der stjal ens opmærksomhed.
Især en sølvsmed fik revet ham til sig, de skinnende objekter der stod udstillet i vinduet, både smykker men også andre små ting man ikke lige kunne skaffe sig så mange andre steder end ved en mand der virkelig havde kram for detalje.

" Excuse me - how much for the little piglet? " Spurgte han så bare og rettede blikket mod manden der stod på modsatte side af disken inden døre i den lille butik.
Manden tog et kig mod vinduet men fjernede så blikket fra det igen og rettede i stedet blikket mod en kunde der meldte sin tilstedeværelse ved siden af Milo.
" You'll have to wait little one, I have custumors.. " lød det så bare fra manden, som med det samme havde vendt alt opmærksomheden på den sandt nok smukke kvinde der var trådt herhen og virkede interesseret i et smykke under glasset i disken. Milo hævede kort lidt et bryn, men trådte så bare et skridt til side for ikke at være i vejen.
" Wauw.. " Sagde han så bare kort, men gik så - en smule forarget væk fra boden. Han kunne vende tilbage senere, lige nu ville han ikke stå og glo og vente på det blev hans tur, når han tydeligvis havde været den eneste i boden få sekunder før. Nogle mennesker var altså bare uforskammet. " I did not.. expect that.. " mumlede han så bare, fortsatte sin gang - måske en smule for meget i sine egne tanker for han endte med at vade ind i en mand der gik modsatte retning end ham selv. Med det samme skød der panik gennem Milo som hvis han var uheldig kunne have slået hans evne løs i den modgående mand.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
❂ Black bird or just its shadow (Valian)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Pyroheart District :: Arbejderpladsen-
Gå til: