Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» A Word Once Given [Helia]
Today at 12:22 am by Byron

» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
Yesterday at 10:02 pm by Alycia

» If you never try, you never win - Elijah
Yesterday at 6:48 pm by Alycia

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 5:17 pm by Elijah

» A promise to the future - Aaron
Yesterday at 5:04 pm by Alycia

» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Yesterday at 2:37 pm by Katherine

» Om politisk spil [ADMIN-NYHED]
Yesterday at 2:07 pm by Elanor

» A Lions Den
Yesterday at 1:26 pm by Christopher

» Coming here was a mistake - Valian
Yesterday at 1:08 pm by Elanor

Top posting users this month
Keeva
 
Helia
 
Luna
 
Alycia
 
Charles
 
Dylan
 
Lucius
 
Byron
 
Loki
 
Hydra
 
Statistics
Der er i alt 95 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bellatrix

Vores brugere har i alt skrevet 1865 indlæg in 254 subjects

Share | 
 

 How do survive a storm - Aaron

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
DylanTitel : Repræsentant for the Crawfords - "The face of the bloodline"
Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Oakstrong City (Family house)- Wildemill District(With Bellamy)

IndlægEmne: How do survive a storm - Aaron   Fre jan 06, 2017 11:55 pm

Hjertet bankede voldsomt hårdt imod brystkassen, men den bankende lyd overdøvede langtfra den hulken der forlod hende. Smerten var ikke ligefrem intens fysisk men nærmere mentalt. Det kneb sammen indeni hende, prøvede at få hende til at holde det tilbage - men det var allerede for sendt. Der var ingen vej tilbage nu, vandet strømmede ud over hendes øjenlåg som et vandfald. Det havde været for voldsomt denne gang. Læben var flækket, og de røde samt blå mærker strak sig op og ned af de bare arme. Hun var ikke mere end sin natkjole, men krøllet sammen var hun ude i køkkenet. Armene svunget rundt om sine ben, imens hovedet slog tilbage imod køkkenskuffen. Tårerne var uendelige, og hun kunne mærke udmattelsen af gråden. Der lå glas på gulvet, knust i fine små stykker. Fødderne løb i blodet fra skaderne og glasset havde tydeligvis ramt hendes kind før det smadrede. Øjnene blanke, sikkert snart tomme af alt den tristhed der havde forladt dem det seneste tid. Var det allerede blevet middag? Jackson var gået på arbejde for nogle timer siden - men hun havde ikke løftet en finger siden. Hun håbede ingen skulle se hende sådan her, måske var det derfor hun havde gemt sig i det fjerneste hjørne af køkkenet? Dog havde hun ikke ligefrem overvejet fodsporene af blod fra det glas hun havde trådt på førte vej hen til hende. Nogle møbler var væltet, og det lignede der havde været et form for indbrud eller blot en slåskamp. Men dette havde været den eneste slåskamp Dylan ikke ligefrem turde slå igen i. Mest fordi der var for meget på spil. Jackson truede med at gå efter Eliza, efter Aaron og Bellamy. Og hvis der var nået Dylan ikke ønskede.. var det at der skulle ske dem noget.

Med et klik slog hun sig ud af tankerne og holdt vejret. Døren var gået op, og hun kunne hører at nogle var på vej ind i huset. Let holdt hun vejret og lukkede øjnene i. Den gode hørelse prøvede at fokuserer på lyden af skridt i stedet for lyden, af hendes eget hjerte der løb om kap med sig selv. Dylan prøvede at holde vejret, men det var svært at holde det inde. Men bange alligevel var hun, hvis Jackson så hun stadigvæk bare sad her - ville han råbe og blive endnu mere vred end før. Men der var ikke noget at gøre ved det, hun var en kriger - hvis nogle så dette - ville de blot synes hun var svag. Men det var tilgengæld nemt at sige at skaderne var fra en træningskamp. Snart så hun en skygge blomstre frem, personen var på vej imod hende. Hjerterytmen blev hurtigere og hurtigere i ren og skær panik. Da hun så hvem det var, vidste hun ikke om hun skulle grine eller græde - eller blot ligge sig til at dø.
"Please don't look at me like this.." Hviskede hun lettere hæs da hun så Aarons ansigt komme frem. Tårerne kom frem igen, løbende en efter en på flugt fra den næste. Let flyttede hun hænderne op til sine øjne for han ikke skulle se hendes ansigt. Hun var flov over dette - ekstremt.

//@Aaron <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
How do survive a storm - Aaron
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Wildemill District-
Gå til: