Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Business, not pleasure (Alexei)
Tors jan 17, 2019 10:41 am by Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Søn nov 18, 2018 7:29 pm by Lucius

» Care & Comfort ♕ Elena
Tors nov 15, 2018 9:12 pm by Elena

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:31 pm by Gæst

» I do, or not. - Alexei.
Ons nov 07, 2018 12:44 am by Alexei

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Fre nov 02, 2018 7:03 pm by Elena

» Emnesøgning til ny fyr!
Tors okt 25, 2018 6:45 pm by Emelia

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

Top posting users this month
Alexei
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 125 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mille

Vores brugere har i alt skrevet 4485 indlæg in 515 subjects

Share | 
 

 BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
Charles

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   Fre dec 23, 2016 6:57 pm

BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten!

Siden de to slægters alliance blev brudt, har The Crawfords og The Takumaras  været naturlige fjender. Men på det seneste er der én ting som de giver stort udtryk for at være enige i – at fjendskaben skal forblive. Begge slægter har også vist stor utilfredshed med deres nuværende ledere, @Luna Florence Takumara og @Aaron Crawford, og har nu besluttet sig for at gøre noget ved det. Demonstrationer i mod lederne i både øst- og vestdistriktet i Highview City er bluset op til at blive direkte voldelige mod hvem end der prøver at holde dem nede. De forlanger at man genovervejer hvilke personer, der faktisk burde være på posten. The Takumaras har længe været utilfreds med deres nye leder, men det er først nu, at de så småt er begyndt at handle med demonstrationer, protester og oprørsgrupper, der direkte har udfordret Luna til at kæmpe for at bevise sin status – hvilket hun gjorde, men det har ikke været nok til at vinde borgernes accept.
Nogle andre truer også direkte med at selv gøre noget ved problemet og myrde lederne – disse folk er blevet fængslet. Det længste de har nået, var at forgifte Luna, men til deres skuffelse overlevede hun.
Militæret gør hvad de kan for at holde protesterne nede til et fredeligt niveau men flere hændelser har gjort befolkningen rasende. Hændelserne er:  • En ung Crawford-pige på 21 år er opdaget til at være Aaron Crawfords lillesøster. Hun har været taget til fange af The Takumaras næsten hele sit liv, før det lykkedes hende at flygte. Rygter gennem begge slægter fortæller, at den unge Crawford-pige, ved navn @Malia , har en romance med @Noah Takumara, lederens lillebror og den næstkommanderende, som mange ønsker til magten i stedet – men tvivler nu. Rygterne opstod, da nogle vand-vagter har set Noah været direkte kærlig med en Crawford-fange som senere er blevet erklæret til at være Malia før hun kom i sin storebrors varetægt.

  • Øjenvidner har set Crawfords-soldater tæt op af grænsen, som Luna Takumara havde gættet på var fordi Aaron Crawford ville tale med hende. Hun har derfor ladet sig kidnappe af The Crawfords, noget som har sørget for stor utilfredshed hos hendes slægt. Senere på aften blev hun sendt uskadet tilbage, hvilket for folk til at tvivle på, om der virkelig er et fjendskab mellem de to ledere.

  • Aaron Crawford er flere gange blevet set lidt for kærlig med @Bellamy Joseph Blake, hvor der er mistanke om et homoseksuelt forhold. Denne mistanke er blevet bekræftet af en med evnerne til at afsløre følelser, og nu frygter befolkningen at Aaron Crawford vælger det at føre slægten videre fra i fordel for en tilfældig mand.

  • Og sidt, men ikke mindst, har rygterne det at lederne ikke ønsker fjendskab mellem hinanden længere. Faktisk tror folk at de to ledere direkte er venskabelige overfor hinanden. Man mener at rygterne bliver bekræftet af at Luna lod sig kidnappe og kom sikkert tilbage, og forholdet mellem Malia og Noah, som begge er søskende af de to ledere.


Begge slægter er rasende. De vil ikke bryde den fjendskab som har været i mellem dem i over ti år. Der er en grund til at den er der, og de klarer sig fint med den. De stoler ikke på deres leders dømmekraft og forlanger, at de intet handler anderledes eller træder af tronen. Demonstrationer hærger stadig Wildemill District og Fairlakes District gader, og man rådes ikke at blande sig i dem.

Hvad vil Luna Takumara og Aaron Crawford gøre for at vise deres værd? Vil demonstranterne falde til ro eller blot forværres? Vil det ende i et mord på en af de mindre elskede leder?
Følg med og få svar i næste udgave af RHN!

//Det var så endnu et opslag af RedHawk News. Nu vil det være sådan at i Fairlake District og Wildemill District vil der være demonstrationer og protester, som man kan forholde sig til. Som Crawford og Takumara kan man selv bestemme hvorvidt man vil spille på det eller ej - og selvfølgelig også hvilken side man er på. Støtter man sin leder eller ønsker man forandring? Vil I deltage i demonstrationerne eller prøve at stoppe dem? Det er helt op til jer Smile
- Skriv endelig i kommentarerne hvad I synes om i dags opslag! I kan selv bestemme om det skal være in-game eller off-game men husk at fortælle hvis I gør det in-game så folk ikke tror, at det er jeres egentlig mening, hvis nu den er fornærmende Smile Glædelig jul!

_________________
~ Charles Redwood ~

~ Ruler of them all ~
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
Hydra

Hydra

Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

IndlægEmne: Re: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   Lør dec 24, 2016 12:25 am

Yderst velskrevet og ganske detaljerigt opslag, ma king! Spændende læsning, som bestemt kan bruges ingame - føler jeg i hvert fald Razz

Tsk, tænkt hvis bare, at alle kunne finde ud af at opfører sig lige så pænt, som The Redwoods!

… I mean… *host*
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   Lør dec 24, 2016 1:56 am

Uh uh uh nice! Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   Lør dec 24, 2016 10:19 am

Anarkisme!!! Wuuhuu!

God læsning, kan sikkert bruges til noget hehe Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Noah

Noah

Antal indlæg : 42
Reputation : 2
Bosted : Fairlake District

IndlægEmne: Re: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   Lør dec 24, 2016 10:48 am

Jeg har på fornemmelsen, nogle crawfords vil se sig sure på Noah efter det her xD
Fed artikel, og jeg vil helt sikkert gøre brug af det!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]   

Tilbage til toppen Go down
 
BREAKING NEWS: Protest og oprør i Crawford-slægten og Takumara-slægten! [RHN]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Brugerhjørnet :: Redhawk News-
Gå til: