Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
It's a quiet night Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
It's a quiet night Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
It's a quiet night Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
It's a quiet night Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
It's a quiet night Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
It's a quiet night Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
It's a quiet night Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
It's a quiet night Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
It's a quiet night Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 It's a quiet night

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 8:25 pm

Tid Det er sent om aften
Sted En relativ tom gang
Omgivelser Gangen er tom, foruden Katherine og Hazel
vejr Det er koldt udenfor, men indenfor er det dejligt varmt
Påklædning Hun har dette på, samt et par støvler med en lille hæl på

Emnet er tilegnet @Hazel

Det var sent om aften, mørket havde for længst begivet sig over byen. De fleste på slottet var gået i seng, og de som ikke var i deres egen seng, tilbragte natte i en andens. Det var det sædvanlige, magt og forførelse. De lyde man kunne høre på gangene, var enten lydende af stønnen eller helt igennem stilhed. Nede af de mørke og stille gange, var det eneste man kunne høre lyden af et par sko. Den svage fløjte kunne også høres, som Katherine vandrede igennem gangene. Som regel tilbragte hun enten nætterne alene, i selskab af et one night stand eller i gang med at træne. Så dette var en stille aften, var en aften hvor hun virkelig intet havde at lave. De stille gange virkede som det mest optimale valg, da hun kunne slappe af og blot være sig selv. De få hun mødte skyndte sig hurtigt videre, hendes rygte kom hende vel i forkøbet. Ingen turde komme på tværs af The king slayer, hvem vidste måske endte de også selv op døde. Hun var kendt som lidt af et mareridt blandt, de som kendte til historien, for alle andre var hun blot et kønt ansigt.
Som hun passerede en gang, fik hun øje på en skikkelse længere nede. Da skikkelsen ikke så bekendt ud, rejste hendes nysgerrighed sig. Hun hævede øjenbrynet og lagde hovedet på skrå. Hun kendte stort set alle der enten boede her, eller arbejdet som en tjenestefolk. Denne tøs var en fremmede, og hvad end hun lavede, så havde Katherine's nysgerrighed allerede rørt sig. Hun bevægede sig stille imod hende, hvor hun gemte det kolde blik væk "Jeg ser man er ude og nyde aften, kunne man ikke sove" spurgte hun med et skævt smil, og et nysgerrigt blik i de gyldne øjne. Det var først da hun kom helt hen til hende, at hun opdagede hvor smuk denne unge kvinde var "Jamen dog, hvilket skønhed der gemte sig her i mørket" hun hævede øjenbrynet, og et drillende blik gemte sig i de gyldne øjne "Hvad kan jeg kalde dig, eller skal jeg selv finde på noget?" spurgte hun med et drillende smil.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 8:46 pm

Påklædning

Første nat, første nat i Redwood Mansion... Hun var kommet i løbet af de tidlige dagstimer, hendes ting var dog allerede ankommet bortset fra de ting som hun selv havde valgt at bærer hvilket selvfølgelig var alt det vigtige. Hazel var blevet vist til hendes værelse hvor der lå et sæt regler for hvordan og hvorledes det var forventet hun opførte sig så længe hun boede under Redwood slægtens tag. Det første hun havde gjort med regelbogen var egentlig bare at smide den ud i skraldespanden, hendes måde at gøre et mindre uhørligt oprør mod alt det her.
Hele dagen var gået på at pakke ud, møder med diverse folk som hun skulle vide hvem var, de eneste hun ikke havde mødt var Charles og hans højre hånd hvilket hun fandt en smule pudsigt, eller det skabte måske nærmere en foruroligende fornemmelse i maven på hende.

Natten var hurtigt faldet på, alt for hurtigt og hun havde stadig ikke kunne jage følelse om at hun var blevet efterladt i ulvens hule væk så da hendes hoved ramte den bløde dunpude som var dækket af den fineste silke var der ingen ro at finde... Hazel vendte og drejede sig og til sidst skubbede arrigt silkelagnet af sig og smuttede let ud af døren.
Nu hvor hun ikke kunne sove kunne hun vel lige så godt udforske palæet, finde alle de skjulte hjørner og de ting som slægten sikkert ikke ønskede hun skulle finde men det var altid nyttigt at vide hvor alle de skjulte udgange var...Hvem vidste om hun en dag fik brug for det?
Som hun gik ned af den lange halvmørke gang kunne hun mærke kulden sive op gennem hendes bare fødder men hun ignorerede det og forsatte.
En stemme i det fjerne fik hende til at stoppe op, det var ikke en stemme hun havde hørt før, var det en vagt? Lyden af hælene kom tættere og tættere på men Hazel vendte sig ikke om så alt hvad den fremmede kunne se var det lange røde hår der var smidt op i lettere rodet hestehale hvor diverse hårstrå hang løs fra. Hun var klædt i sit nattøj, det sorte materiale stod ud mod hendes fine porcelænshud der så ud til at være silkeblød og så selvfølgelig den dejligt formede krop som hun nu engang havde med de lettere tydelige muskler. Den næste sætning der kom fra den fremmedes læber fik hende til at vende sig om og hun kiggede på kvinden med sine dybe røde øjen, "Hazel...", sagde hun let som hun lod sine øjne glide over kvinden og som hun stod der og kiggede gik det op for hende hvem det var... Katherine Redwood, Charles højre hånd og hende som havde dræbt den gamle leder så Charles kunne overtage pladsen.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 9:40 pm


Katherine var ikke typen som lagde skjul på noget, fandt hun nogen tiltrækkende, så fandt hun dem tiltrækkende. Dette var dog nogen, de aldrig ville kunne betvivle, mest af alt fordi hun ville sige det. Denne kvinde, denne Hazel bar skønheden, og det var noget hun kunne lide. Selvom de var fra to forskellige familier, så var der noget ved de smukke røde øjne, det var spændende. Den fine hud, som sikkert kunne knækkes så let. Hun bed sig i læben, tog blidt hendes hånd, hvor hun gav den et kys "Mig en fornøjelse" da det kolde kys ramte Hazels varme hånd, betragtede hun hende med sine gyldne øjne. Der var noget forførende, måske endda sensuelt i dem. Som et løfte om en nat af nydelse, skulle tingene gå som Katherine forventede. Det var dog også et blik, som hurtig kunne skifte til noget direkte skræmmende, skulle hun ønske dette. Dog var det ikke tilfældet lige nu.
Hun gav blidt slip på hendes hånd. "Katherine" sagde hun, som en præsentation. Mon hun kendte navnet, kendte historien og kendte til de ting hun havde gjort. Ville det skabe frygt i hendes smukke krop? Få denne følelse til at sprede op i de perfekte røde øjne? Hun lod sit blik glide ned over hendes krop, uden at give den mindste skjul på, at hun rent faktisk kunne lide det hun så "Hvad laver sådan en smuk kvinde som dig, her ude helt alene? Ude og lege eller udforsker du dit nye hjem?" spurgte hun drillende, alt i mens hendes øjne langsomt gled op igen og her kort stoppede ved hendes fyldige læber. Hun havde altid været et sensuelt væsen, hun lagde ikke skjul på, at hun nød denne form for intimitet, uagtet hvad kønnet skulle være. "Jeg tror aldrig jeg har set dig her før, og tro mig jeg ville kunne huske sådan et smukt ansigt" Hun mødte nu endelig Hazels øjne, og her var der en form for spænding i dem.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 10:19 pm

Hazel snak let en klump som havde bygget sig op i halsen på hende eftersom Katherine havde placeret sig yderst tæt på hende og eftersom Hazel ikke bar nogle sko var hun højere end hende hvilket fik Hazel til at føle sig mindre end hun egentlig var. Let bed hun sig i læben da Katherine greb blidt fat om hendes hånd for så at kysse den ganske blidt. Hazels hud var naturligt varmere end normalt grundet hendes slægts medfødte evne men derudover så den lige så blød som den så ud til at være.
"Fornøjelsen er på min side... Men jeg må sige at dit rygte nok allerede er kommet dig i forvejen hvad angår introduktioner", et lille skævt smil brød frem på hende læber som hun kiggede ind i Katherines gyldne øjne. Hun virkede dog umiddelbart ikke bange for hende til trods for hun vidste hvad hun havde gjort.
Da hun slap hendes hånd trådte hun et lille skridt tilbage så hun ikke længere følte sig så lille og lod så hendes ryg hvile mod den kolde mur bag hende hvilke fik kuldegysninger til at sprede sig over hendes krop og en enkelt lille skælven løb ned langs hendes ryg. Hazel kunne mærke hvordan øjnene løb over hendes krop hvilket fik hende til at rette sig en smule op og lod så sine dybe røde øjne møde Katherines gyldne øjne og et drillende smil gled over hendes læber, "Ser du noget du kan lide siden du kigger så grundigt?", drillede hun.
Det kunne godt være at Hazel kunne drille men det var også det eneste hun havde gjort og hun var langt fra ekspert i det...
Let lagde hun armene over kors for ikke at føle sig helt så blottet under Katherines blik, "Det er altid rart at kende ens nye hjem.... Man ved jo aldrig hvornår man kunne få brug for det", sagde hun let hvorefter hun lod sin tunge glide ud og fugtige de fyldige bløde læber mens hun samtidig kiggede hende i øjnene. Hun kunne ikke stoppe den meget svage rødmen fra at sprede sig over næseryggen og hendes kinder selvom hun ihærdigt prøvede! "Måske du bare ikke har kigget godt nok efter?", det drillende smil lå over hendes læber atter engang men hun virkede ikke helt lige så selvsikker som tidligere.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 11:17 pm

Hun klukkede "Det overrasker mig ikke, vise handlinger kan man aldrig rigtig slippe af sted med" Katherine var ikke blind, hun kunne sagtens se hvordan Hazel forsøgte at træde væk, hvilket blot vækkede hendes nysgerrighed mere. Selvfølgelig ville hun ikke voldtage hende, men hun var taget i at finde denne ukendte kvinde ufattelig spændende. Der var noget ukendt over hende, noget uskyldigt og måske endda farligt. Hazels spørgsmål, fik hende til at smile "Det gør jeg, jeg ser skønhed, og endda meget af det" hun var altid kendt som en direkte kvinde, og dette kunne specielt ses lige nu. Hun var direkte i hvad hun sagde og man var aldrig usikker om hvad hun mente om andre. Så spørgsmålet om hun så noget hun kunne lide, det var nemt at se på hende. Normalt fandt hun folk kedelige, specielt hvis de ikke legede igen, dog var Hazel spændende.
Hun nikkede "Det er sandt, måske jeg skulle vise dig rundt? Jeg kender alle de gode steder" hun smilede skævt til hende. Da hun fugtede sine læber, lod hun sine gyldne øjne åbenlyst betragte dem. Hendes kommentar, fik hende til at træde tættere på "Jeg kender alle dem som arbejder og bor her, og du min kære er ikke blandt dem. Plus med din skønhed, de smukke øjne og den krop, så ville jeg for længst havde opdaget dg" pointerede hun, havde Hazel været her i længere tid, så ville hun sikkert havde opdaget hende "Hvor bliver din selvsikkerhed af? Den skal da ikke forsvinde" hun smilede til hende, og lod blidt sine fingre glide hen over hendes kind, og hen til hendes hals, hvor den stoppede ved hendes kraveben
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeMan Nov 21, 2016 11:54 pm

Hun kiggede op på Katherine mens hun lod en hånd blidt børste nogle af den fine røde hårstrå ud af hendes ansigt så de ikke længere kildede hendes kinder og hals. "Nu vil jeg også mene at det er en stor bedrift at slå en slægtsleder ihjel... Mindre ting kunne man sagtens slippe afsted med". Det kalkulerende blik gik ikke forbi Hazel, hun løftede hovedet en anelse mere og rettede ryggen for ligesom at vise at hun ikke frygtede Katherine, i hvert fald ikke på det punkt. Dog fandt hun hende en lille smule intimiderende grundet den måde hun kiggede på hende på, den måde hun var så tæt på og alt hvad der hørte dertil i forhold til hendes seksuelle tilnærmelser.
Det var ikke fordi de ikke var påskønnet, hun var vel bare... Uerfarne og så var det vel altid lidt intimiderende når en så tiltrækkende kvinder der oveni købet var morder havde hendes skubbet mod muren i en mørk gang midt om natten... "Du er nu heller ikke helt værst at se på..." drillede hun selvom de begge to godt vidste at det var en underdrivelse af hvor tiltrækkende Katherine i virkeligheden var.
Hazel løftede blikkede og kiggede Katherine i øjnene mens hun let bed sig blidt i læben, hun kunne mærke hvordan hendes hjerte sprang et let slag over, "Gode steder? Gode steder til hvad?", spurgte hun let og et kort øjeblik kunne man se den unge nysgerrighed skinne igennem.
Hazel lod hendes hænder falde ned langs hendes side som Katherine trådte tættere på men samtidig fik det hende også til at presse sig en smule tættere ind mod væggen. "Jamen i så tilfælde må jeg jo hellere fortælle sandheden inden du slæber mig ned i fangehullet", drillede hun let inden hun forsatte, "Du har ret, jeg er ny her i palæet.... Jeg er lige flyttet ind i dag", alle de smigrende ord havde fået rødmen over hendes næseryg og kinder til at blive dybere. Et lille gisp slap fra hendes læber da hun mærkede Katherines kølige fingre glide ned af hendes kind og ned over hendes hals før de stoppede ved hendes kraveben. Hun ville kunne mærke hvordan kuldegysningerne spredte sig under hendes fingre. Hazels krop kunne i hvert fald godt lide hvad Katherine gjorde ved hende. "Midlertidigt tilbageslag men bare rolig.... Den er her skam stadig", sagde hun i en flabet tone selvom det mest af alt var skuespil og hun var ved at gå en anelse op i liningen inde i, det var en uvant situation og hun vidste ikke hvad hun skulle gøre!
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Nov 22, 2016 12:26 am

Hun trak på skulderne "Det er rigtigt, men han gjorde det ikke så svært, han var gammel og kedelig" hun havde aldrig talt omkring mordet på ham. Han havde været en gammel mand, let at forfører og endnu nemmere at dræbe. I sidste ende var det et skuffet drab, som havde givet hende en del magt. Det havde måske været skuffende, hun havde håbet han havde været så meget mere, han havde været en stor skuffelse. Den store leder, også gik han så nemt ned. Hun blev kastet ud af sine tanker, da Hazel igen snakkede "Jamen mange tak, det er da altid dejligt at høre" hun havde hørt før hun var smuk, hun var køn og nogle gik endda længere, men ved så mange af dem kedet det hende at høre.
"Gode steder til at gøre en hel del ting" hun lagde sin hånd imod muren, hvilket fik deres krop til at være lige ud for hinanden "Der er haven, den bær en ufattelig skønhed over sig, specielt om natten. Blomsterne får en hel ny skønhed over sig" hun trak på skulderne. Hendes joke, fik hende til at klukke "bare rolig, det var ikke just det sted jeg havde i planerne" hun blinkede drillende til hende. Det var en sjov joke, og kort kunne hun se det for sig, dog var det ikke et syn af smerte.

Hazels reaktion, fik hende til at smile. Den smukke rødme som spredte sig, gav hende et helt nyt look og det gjorde hende kun smukkere at se på. Hun gav hende et kys på kinden. Varmen fra hendes kind, fik hendes læber til at øge i temperaturen. Hun hævede øjenbrynet "det er godt, selvtillid er godt" hun rettede så op "og bare rolig, jeg g'ør ikke noget, du ville blive bange for, den slags er ikke sjovt. At tage ting imod andres vilje ødelægger det sjove i det hele" Hun kunne selv huske, da hendes forældre rev hendes datter ud af hendes arme. En oplevelse, der gjorde hun aldrig ville gøre ting imod andres vilje, medmindre det var et mord, for det var hendes job.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Nov 22, 2016 12:41 am

Hun kunne ikke stoppe spørgsmålet inden det fløj ud af hende, "Hvordan slog du ham ihjel?",hun kunne havde slået sig selv for at stille det spørgsmål! Normalt havde hun ellers sådan en fantastisk kontrol over sig selv men så meget andet havde hun åbenbart også mistet kontrollen over sig selv. Måske var det det faktum at hun var blevet tvunget fra sit hjem af sin leder, tvunget til at flytte hertil.... Eller også var det Katherine der fik hende til at miste kontrollen over sig selv. Uanset hvad grunden var så skræmte det hende! "Lad det endelig ikke stige dig til hovedet, jeg er sikker på du har fået langt bedre komplimenter end dette fra nogle latterlige forelskede mænd som mente du skulle være deres forevigt.... Du knuste selvfølgelige deres drømme.... Eller tager jeg fejl?", sagde hun med et kækt smil på læben. Det var ikke kun Katherine som kunne læse folk...
Hazel drejede let hovedet og kiggede på den feminine hånd der havde lagt sig på muren lige over hendes skulder samtidig med at den anden hånd stadig lå mod hendes kraveben og derved var hun fanget mellem muren og Katherines krop. Let løftede hun de dybe røde øjne og kiggede op i de gyldne atter engang."Så det var det ikke? Du kunne nu ellers godt slå mig som typen der tog en lille smule smerte med din nydelse... Men så vis mig dette sted du har i tankerne", udfordrede hun. Hazel vidste ikke hvor denne nye selvtillid kom fra men hun kunne lide det!
Da Katherine pressede sig selv tæt mod hende for at placere et kys på hendes kind kunne hun mærke hvordan hun urfrivilligt holdt vejret og hvordan den nye selvtillid forsvandt i takt med at hendes kinder blev mere og mere røde. "Det er det i den grad... Der er et eller andet umådeligt tillokkende ved det er der ikke?", spurgte hun som skubbede sig lidt væk fra væggen og mod Katherines krop så de stod helt tæt og medmindre hun ville gribe fat i hende ville hun dukke under hendes arm og tage et par skridt ned af gangen."Det er nu ikke det jeg frygter", hviskede hun let, måske endda så let at Katherine ikke ville kunne høre hende.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeOns Nov 23, 2016 5:56 pm

Hun hævede øjenbrynet da spørgsmålet kom, det var et spørgsmål hun havde fået mange gange og alligevel ikke en, hun havde gidet svarer på. Hun lagde hovedet på skrå, og betragtede hende i noget tid "Lad det være en hemmelighed, jeg bliver jo nød til at vedligeholde min mystik" hun blinkede med sit ene øje. Hun fortalte det ikke rigtig til nogen, mest af alt fordi hun følte ikke det var noget folk behøvede vide. Ikke nok med hun havde fået den titel, så forventede alle hun slog alt og alle ihjel. Hun kastedet det ud af sne tanke og et grin forlod hendes læber "Kom nu, jeg lever for dine komplimenter" sagde hun drillende, hvilket nok var en af de få gange, hvor hun rent faktisk viste sin drillende side frem. Det var en side, kun få fik at se.
Hun vrikkede drillende med sine øjenbryn "Virkelig, mhhh smerte udløser jo trods alt også nydelse" hun blinkede drillende til hende. Hun havde intet imod smerte under sex, eller for den sags skyld at give andre smerte. Det kom ofte an på personen, da hun aldrig ville påtvinge den slags ned over folk. Hun tog blidt Hazels hånd i sin egen "jamen så ladmig føre dig til den smukke del af dette sted, eller rettere det næst smukke...for det smukkeste er nu dig" hun smilede til hende, og her viste hun hende vej imod haven. Det var ikke langt fra hvor de var henne. Selve haven lignede aldrig meget om dagen, men om natten var det fortryllende. Alle de smukke blomster lyste nærmest op, og dyrene havde trådt frem. Der var en plads hvor man kunne sidde, og her være omgivet af alle de smukke blomster. Hun trak Hazel med sig hen til bænken "Jeg kommer ofte her, når jeg har brug for at tænke" hun gav slip på Hazels hånd, og her satte hun sig. På trods af årstiden, så var vejret perfekt denne nat.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTors Dec 01, 2016 12:57 pm

Selvom situationen gjorde hende utryg, eller det var i hvert fald en af de ting den gjorde ved hende, den gjorde også andre ting ved hende men det ville hun slet ikke tænke på lige nu! Så kunne hun simpelthen ikke lade være med at grin en smule over hendes kommentar om at hun levede for Hazels komplimenter. Hendes grin var smittende, charmerende og varmt, det stemte egentlig ret godt over ens med hendes udseende, den varme røde farve som hendes hår havde og den dybde som hendes røde øjne havde.
Et svagt lag af rødt fint støv lagde sig over hendes næseryg og kinder ved hendes udtalelse men hun rystede det hurtigt af sig. "Tja, hvad ved jeg?", sagde hun med et skævt smil, det gik op for hende hvad hun mere eller mindre havde indrømmet... Hun havde aldrig været sammen med nogen på den måde så det kunne hun ikke udtale sig om.
"Talegaverne har du i hvert fald i orden, det må jeg give dig Katherine", sagde hun med et skævt smil på sine læber som hun lod hende tage hendes hånd og fører hende gennem slottet og frem til hendes 'hemmelige tilflugtssted'. Hun slap hendes hånd og kiggede rundt, det var fantastisk! Her var umådeligt smukt!
Let lod hun sine fingrespidser glide langs bladende på blomsterne med et varmt smil på hendes læber. Let kiggede hun sig over skulderen og kiggede på Katherine, "Og så vælger du at vise stedet frem?", sagde hun med et skævt smil på de fyldige læber hvorefter hun forsatte, "I det mindste ved jeg hvor jeg skal kigge for at finde dig, skulle jeg savne dit tillokkende selskab", et charmerende smil bredte sig på hendes læber samtidig med hun sendte et blink hendes vej.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTors Dec 01, 2016 11:05 pm

Hazels latter, hendes smil....det smittede og et smil landede hurtigt på hendes læber. Modsat hvad det normalt var, så var dette faktisk med et hint af noget venligt. Hvilket helt klart var noget nyt. Det kunne endda ses i de gyldne øjne. Det var kun få, der virkelig kunne få det venlige frem i hendes blik, det så dog ud til denne rødhåret skønhed, kunne gøre det. Hvilket gjorde det hele ret farligt. Dette kunne være en svaghed. Dog var det ikke noget hun endnu havde opdaget. Det sekund hvor hele hendes ansigt var fuld af venlighed, grinet var oprigtigt og man kunne høre det i hendes grin, man kunne høre det frie. Grinet var ikke holdt tilbage.
Hun blinkede til hende "Det er ikke så slemt som det lyder, jeg snakker jo ikke om at skære dig om. Nydende og smerte ligger så tæt op, hvis du endte op i min seng, tror jeg ikke du ville frygte smerte" pointerede hun drillende. Det var tydeligt hun drillede, dog ville hun skam ikke have noget imod, at dele seng med denne skønne Oikan. Uagtet hendes slægt, så var hun smuk og hun havde altid elsket smukke ting.

Hun vrikkede drillende med øjenbrynene "Når man er i selskab af en skønhed, så som dem selv, så er evnen til at sige de rette ting, noget som falder helt normalt ind" sagde hun med et skævt smil. Det varme smil, det fik hende et øjeblik til at stoppe op. Hun rynkede brynet og et sekund vidste hun ikke hvad hun skulle gøre. Hun blinkede da spørgsmålet kom, og her formede et smil sig på hendes læber. Hun gik imod hende, og her strøg hun blidt en hårtot væk, som havde forvildet sig væk fra resten af håret "Jeg ved det faktisk ikke, jeg havde lyst. Jeg tænkte du fortjente at se blot en smule af stedet skønhed, før dine smukke øjne bliver kastet imod noget forfærdeligt" sagde hun, med en oprigtighed i sin stemme. Hun kendte til de forfærdelige ting der skulle ske, ved dette sted. Hun havde selv stået for nogle af dem.
Hun klukkede "Jeg ville skam ikke have noget imod, at nyde dit selskab endnu en gang. Sådan en sjælden skønhed, det kan man næppe sige nej til" sagde hun med et smil. Hun havde endnu sine fingre imod hendes hud, de berørte let den varme hud, dog uden at virke for hård. Det ville højst tænkelig føles som fjer imod hendes hud.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 9:07 pm

Hazel gøs ved tanken om de ting hun sagde, det var måske en anelse graffisk men det fik pointen frem og det var vel formålet.
Let kiggede hun Katherine efter hun havde rystet tankerne af sig og et skævt smil gled over de fyldige rosa læber og en drillende glød skinnede i de dybe røde øjne."Så du har allerede planlagt at have mig i din seng?", tonen var drillende og flirtende som hun trådte tættere på Katherine, så tæt at deres kroppe kun var få millimeter fra hinanden hvorefter hun kiggede op på Kat med en glød af lyst men også forvirring i de røde øjne. Det var tydeligt at Hazel ikke rigtig kunne sætte finger på det her og så var der selvfølgelig det faktum at hun aldrig havde været sammen med en kvinde før, eller nogen for den sags skyld, hun var aldrig rigtig gået hele vejen med nogen.
"Du er meget charmerende men har du kun det hele i munden eller har du tænkt dig at bringe nogle af alle de ting du snakker om til live?" drillede hun som hun sendte et skævt smil hendes retning, Hazel havde stadig ikke flyttet sig så de stod lige tæt.
Hendes næste ord fik hende dog til at trække sig lidt væk fra hende, ordene lød næsten som en trussel eller måske nærmere som et løfte om de ting hun ville komme til at opleve her. "Hvad mener du Katherine? Hvilke forfærdelige ting?...", den drillende tone var væk, udskiftet med en seriøs en som hun kiggede hende i øjnene. Da Katherine kom tættere på hende trak hun sig ikke væk, hun kiggede op på hende og holdt øjenkontakt med hende selvom hun pludselig var en anelse usikker. Kuldegysninger spredte sig over hendes hud som hun mærkede Kats hånd mod hendes hud som hun strøg håret væk fra hendes ansigt. "Katherine...", startede hun men måtte stoppe sig selv da hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle sig.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 9:24 pm

Hun trak på skulderne "Hvad kan jeg sige, jeg elsker smukke ting og smukke folk, og du er helt klart blandt en af de smukkeste jeg har set" hun smilede skævt. Hun bed sig i læben, som Hazel med et bevægede sig tættere på. Lysten i hendes smukke røde øjne, matchede overens med den lyst, som kunne anes i hendes øjne. Lyst var kendt for hende, hun havde lyst imod mange. Dog var nærvær noget hun ikke kendte til, Christopher havde lagt mange forkerte ting ind i hovedet på hende, og efter forholdet til ham, var hun vel heller ikke helt normal. Dog var dette intet hun kendte til, hun havde jo trods alt troet forholdet til ham var normalt.
Hun blinkede med sit ene øje "ohh så det vil du gerne vide, måske jeg viser dig det" sagde hun drillende. Hun var ofte en person for handlinger, dette kunne både være i den slemme art, men også den gode form. Som Hazel med et trådte væk, kunne man kort se i hendes blik, dette ikke var noget hun ønskede. Hun ville faktisk ikke have denne smukke kvinde, alt for langt væk fra sig. Hendes spørgsmål fik hende tl at kigge væk, dog ikke i for lang tid. De ting hun ville se, ville måske ikke være de bedste.
The Redwoods, var ikke kendt for de sødeste folk, hun kendte det selv, for hun var ikke blandt de søde. Blid ville nok være en af de få ting, som man ikke ville beskrive Katherine som. Dog svarede hun det ikke, i stedet lod hun sin hånd ligge imod Hazels kind "Lad os ikke tale om det nu" hviskede hun og blidt kyssede hun hende. Den sårbarhed i hendes stemme, den havde trykket hende ind imod hende. Kysset var overraskende blidt, og man ville svagt kunne sporer noget passion
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 12:37 am

Hun kunne ikke stoppe den rødmen der lagde sig over hendes kinder og næseryg selvom hun så gerne ville, hvorfor havde denne kvinde sådan en effekt på hende?!
Det var spændende, det var skræmmende og det var frusterende, alt sammen på samme tid hvilket gjorde hun ikke anede hvad hun skulle gøre! Jovist var hun blevet kysset før, havde fundet folk attraktive og da også haft småfølelser for nogen men det her det var anderledes! Det var farligt det her, hun skulle passe på ikke at lade denne kvinde fange hende i hendes spind som hun så tydeligt var noget så god til at spinde.
"Det er vel altid rart at vide om det hele er i munden, om der ingen rygrad eller om personen ikke er bange for at gøre de ting der bliver snakket om", sagde hun med et lettere kækt men dog charmerende smil på læben.
Hendes hjerte hamrede mod hendes ribben, kuldegysningerne spredte sig over hendes krop og det var nok første gang i Katherines selskab hun havde følt sig oprigtigt bange... Hvad skulle alt det her betyde? Var hun i fare, var det her en stille trussel eller en advarsel om hvad andre på paladset kunne finde på at gøre ved hende?! I sin lettere paniske tankegang havde hun ikke lagt mærke til at Katherine havde presset sig tættere på og det var hendes stemme der hev hende ud af det, den sårbarhed der havde været i hendes stemme havde fået Hazel til at løfte hovedet og kigge hende i øjnene, de var nu kun få centimeter fra hinanden hvilket fik hende til at synke en klump, "Katherine, hviskede hun let lige inden hun mærkede de varme bløde læber presse mod hendes egne silkebløde varme læber i et blidt kys med en gemt passion. Et overrasket gisp kom fra hendes læber og et øjeblik kunne hun ikke tænke, hendes hjerne kortsluttede og da hun atter engang kom til fandt hun sig selv i færd med at gengælde kysset med samme ømhed og passion.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeFre Dec 23, 2016 1:01 am

Passioneret og blid var aldrig ord man ville beskrive Katherine med, det var mere farlig, ustabil og brutal. Dog havde hun som alle andre, sine gode øjeblikke, og her var hun i sit bedste og måske endda mest charmerende hjørne. Det var heldigt, at Hazel lige netop mødte hende sådan, ellers kunne mødet havde haft en helt anden slutning. Så det var derfor med blidhed, hun strøg Hazel hen over kinden, og her lod sine læber nærmest danse hen over hendes. Af ukendte grunde, ville hun helst ikke give slip, som ville det ødelægge det søde øjeblik. Som ville det trække noget af det magiske væk.
Da kysset dog var færdigt, strøg hun blidt sin næse imod Hazels "Du er uden tvivl blandt en af de smukkeste, jeg nogensinde har lagt mine øjne på" sagde hun næsten åndeløst imod hendes læber. Hendes øjne kort rettet imod hendes bløde læber, før hun her mødte de smukke røde øjne "Du er som en engel" et smil formede sig på hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Jan 03, 2017 4:42 pm

Da kysset blev brudt sugede hun en stor mundfuld luft ind i håb om at det kunne ligge en dæmper på hendes gallopperende hjerte, hun var næsten overbevist om at Katherine ville kunne høre eller måske lige frem mærke hvor hurtigt hendes hjerte slog. Hendes læber kildede let som hun mærkede Kats varme ånde glide over dem, let løftede hun blikket og kiggede hende i øjnene, en snert af sårbarhed og forvirring skinnede i det røde øjne.
Hazel var noget så forvirret! Hvad betød det her? Hvorfor havde hun kysset hende? Hun vidset godt de havde skøjtet omkring det siden Katherine havde spottet hende på gangen men det var alt hun troede det var, dril... Hun havde ikke forventet at hun ville kysse hende men så igen hun havde mere eller mindre udfordret hende til at gøre det..
En fint lag af rødt støv lå over Hazels kinder som hun forsat kiggede Katherine i øjnene, en lille skælven løb igennem hende... Udover den sårbarhed og forvirring der var i hendes øjne kunne man se en voksende lyst deri, kysset havde været godt, nej ikke bare godt og Katherine var jo uden tvivl en smuk kvinde så hvem kunne i virkeligheden bebrejde hende for hendes reaktion?
Et lille grin gled fra hendes læber, engel? "Engel er jeg nok langt fra..", sagde hun med en lettere drillende tone. Hendes hjerte sprang et slag over da Katherines blik faldt på hendes læber igen og hun kunne ikke stoppe sig selv fra at bide sig let i den silkebløde underlæbe mens hun forsat betragtede Katherines smukke gyldne øjne.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeLør Jan 07, 2017 7:32 pm

Hun betragtede hende let, med en svag lyst i sine gyldne øjne. Hun ville gerne have mere af hende, være tættere på hende, måske endda uden alt det tøj mellem dem. Det var som en barrierer, en mur mellem dem. Selvom hun havde snakket, så ønskede hun ikke flere ord, det var mere handlinger hun ville ud med. Blidt lagde hun sine hænder imod hendes kinder "Shy ikke flere ord" hviskede hun imod hendes læber, før hun igen kyssede hende. Hun lod sin ene hånd glide ned imod hendes hals og ned imod hendes ryg, hvor hun trykkede hende tættere imod sig. Hun ville gerne endnu tættere på, men der var så meget mellem dem. Ubevidst skubbede hun blidt Hazel imod en overflade, hvor hun her trykkede sin krop imod hendes.
Blidt blev der kastet kys imod hendes læber, og dog fjernede hun sine læber, for at fører kyssende hen imod hendes kind og ned imod hendes hals. Drillende bed hun hende i øret "Jeg har lyst til at tilbringe natten med dig" hviskede hun åndeløst ind i hendes øre. Det ville være tydeligt for Hazel, at mærke hendes varm og nærmest stakåndet ånde imod sin hud. Hun fjernede sig dog, før igen at kysse hende på læberne "Vil du give mig dette. Så vil jeg give dig en nat af nydelse" spurgte hun imod hendes læber, samtidig med hendes tommefinger blidt strøg hende over kinden
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Mar 14, 2017 7:09 pm

Hazel kiggede op Katherine med sine dybe røde øjne og som hun stod der og stirrede hende dybt ind i øjnene kunne hun mærke en let bævren i sine egne knæ. Frygten, frygten for ikke at være i kontrol over situationen længere, for ikke at være i kontrol af sin egen krop længere skræmte hende noget så forfærdeligt men på en og samme tid var det også berusende! Det var en berusende følelse at bare kunne give slip... Ikke at skulle tænke, forudse og plotte hele tiden var befriende.. Lige nu i det her øjeblik skulle hun bare fokusere på hænderne der løb langs hendes bløde feminine former, på hånden der pressede mod hendes lænd for at trykke hende tættere på den hvad der normalt ville have været et robust muskuløst bryst men i dette tilfælde var det bløde feminine kurver der mødte hendes. Læberne mod hendes egne var silkebløde, der var ingen skægstubbe, bare fugtige bløde læber som hun pressede sine egne mod i et lettere intenst kys.
Et lille gisp slap mellem hendes læber som hun mærkede den køllige mur bag hendes ryg og hun lod sine ene hånd gribe fast omkring Katherines skulder og hun kiggede hende atter engang dybt i øjnene, det var tydeligt at se lysten i dem, blandet med forvirring skinnede også igennem men det virkede ikke til at Hazel ønskede hun stoppede, langt fra faktisk.
""Vis mig en nat af nydelse Katherine", hviskede hun let mod hendes læber som hun lod sin egen hånd der ikke lå mod hendes skulder glide mog hånden der kærtegnede hendes kind.
Hazels dybe røde øjne virkede til nærmest at flamme op som hun havde hvisket de ord og hun pressede sine læber mod Katherines i et kys.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Mar 14, 2017 10:53 pm

At være i kontrol, havde altid været noget hun nød, det gav hende en følelse af intet kunne overraske hende. Nogle kunne mene hun måske var en kontrolfreak, med et ønske om altid at kunne kontrollere situationerne, og ikke mindst folkene omkring hende. Hun nød måden Hazel på en anden måde, lod hende styre situationen, også selvom hun selvfølgelig til en hver tid kunne sige nej. Nok elskede Katherine kontrol, men hun voldtog ikke folk. Hun smilede til hende, fugtede sine læber, som hun ventede svaret, samtidig strøg hun hende over han over kinden og ned imod halsen. Da svaret endelig kom, smilede hun selvtilfreds. Hun nød altid at kunne få selskab til natten, så dette var helt klart dejligt. Plus Hazel var spændende, anderledes og mystisk, så dette var helt klart ikke noget hun ville brokke sig over.
Hun nikkede, dog nåede hun ikke at sige noget, før et kys ramte hendes læber. Hun smilede og gengældte kysset, hvorpå hun med sin ene hånd lod den glide hen over hendes skulder og ned imod hendes hånd, som hun greb fat i. Med et mystisk smil, trak hun hende mod sit eget værelse, et som var ganske smukt. Hun var trods alt den højre hånd til Charles, så det gav vise gode ting. Værelset var stort og bestod af en stor seng, et walk-in closet, et stort badeværelse og en masse kunst på væggene. Om ikke andet var dette ikke just pointen for det hele. Hun skubbede Hazel ned imod sengen, hvor hun rev sin bluse af. Hun trak underdellen af Hazels nattøj af, og kravlede derpå op imod hende. På vejen derop, kyssede hun hende op langs hendes ben, og op langs hendes mave, samtidig med hun løftede op i blusen.

[tidshop]

Efter en masse sex, faldt de til sidst i søvn ved siden af hinanden. Hun vågnede op, blot til at se den smukke Hazel ved sin side. Med et overraskende blidt smil, lod hun sin hånd blidt fjerne håret fra skønhedens ansigt. Det var et næsten kærligt. Nærmest som var hendes fingre en fjer, lod hun dem glide hen over Hazels kind og ned imod hendes hals, som ville hun undersøge denne skønheds træk. Hun rykkede sig tættere imod hende, og kyssede blidt hendes kind. Det var et overraskende syn, og noget mange aldrig havde set fra Katherine, den berygtede King Slayer. Ikke engang hendes senge kammerater fik dette syn at se, men Hazel fik dog æren
Tilbage til toppen Go down
Hazel

Hazel


Titel : Diplomat for The Oikans
Antal indlæg : 103
Reputation : 3
Bosted : Paladset i Amber Eye District i Redhawk City.

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitimeTirs Mar 14, 2017 11:13 pm

Hazel kunne mærke adrenalinen bruse gennem hendes krop som Katherine greb hendes hånd og begyndte at trække afsted med hende gennem palæet, hun opfattede faktisk ikke rigtig hvordan de nåede frem til Katherines værelse da hun havde alt for travlt med at få kontrol over sit bankende hjerte. Som døren lukkede med et klik bag hende lod hun de dybe røde øjne glide rundt i værelset fordi flot vat det jo! Efter at have betragtet kunsten på væggen ramte hendes øjne sengen.. Sengen hvor hende og Kat begge ville ligge lige om lidt og mere nåede hun faktisk heller ikke at tænke før hun var blevet skubbet omkuld i sengen.
Hun løftede blikket og kiggede hende dybt i øjnene som hun rev sin egen trøje af. De røde øjne gled over kroppen der kom til syne og hun kunne ikke lade være med at fugte sine læber ganske blidt. Da Katherine hev fat i hendes små shorts løftede hun per automatik hofterne så hun kunne trække dem helt af hende. Som hun mærkede Katherines varme bløde læber mod hendes hud kunne hun ikke stoppe sig selv fra at skyde ryg som små stød af nydelse skød gennem hendes krop og kuldegysninger spredte sig over det hele. "Katherine...", hviskede hun hæft som hun kiggede hende i øjnene.


Hun lå halvt på maven næste morgen, tæpper der var blevet trukket over dem efter nattens aktiviteter lå nu kun mod hendes bag og svøb sig så omkring hendes hofter hvilket efterlod hendes ryg ganske nøgen hvor man kunne se diverse mærker der var blevet efterladt i heden af øjeblikket. Som hun lå der så hun anderledes ud, skulderne var helt afslappet og ja det var hun egentlig også, hun så nærmest en anelse yngre ud. Katherines fingre mod hendes hud fik hende dog til at rykke let på sig og der gik ikke længe før hun slog de dybe røde øjne op og fangede hendes gyldne øjne, et søvnigt smil spredte sig over Hazels læber.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

It's a quiet night Empty
IndlægEmne: Sv: It's a quiet night   It's a quiet night Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
It's a quiet night
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Night of Songs and High Tales! [Malou]
» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: