Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeOns Dec 21, 2016 12:51 am

Tid Det er meget sent om aften, omkring 12 stykker
Sted katherine's personlige tortur kammer
Omgivelser Selve kammeret er domineret af en stål seng, hvor man her kan finde Hydra lænket til. Væggene er dækket til af knive, og andre redskaber.
Vejr Udenfor koldt, og i kammeret er der også koldt
Påklædning Hun er iført dette

Emnet er tilegnet @Hydra

Det havde været en generel stille aften, en af dem hvor hun hurtigt var begyndt at kede sig. Enten håbede hun på at finde Hazel, eller også ville hun virkelig gerne finde en lille tyv, også få vedkommende til at fortryde hele sit liv. Så i stedet for blot at kede sig, begyndte hun at bevæge sig ud imod de kolde gange. Som hun bevægede sig igennem de tomme gange, håbede hun virkelg på at finde en, som virkelig ikke burde være der. Det kløede næsten i hendes hænder, så meget hun havde lyst til at ødelægge endnu et liv, eller hvis hun var i godt humør, så måske endda tage det. Det var omkring dette tidspunkt, hun fik øje på en ung kvinde, som rendte på gangene og det var en kvinde, som helt sikkert ikke hørte til her. Stille gik hun direkte imod hende, og i stedet for at lave samme ting, som hun gjorde med Hazel, hamrede hun hende direkte ind imod muren. Hendes hånd lukkede sig omkring tøsens hals, samtidig med hun betragtede hende koldt. Hun sagde intet, betragtede hende blot med et par øjne, som kunne skabe mareridt i alles sjæle. det var der hun besluttede sig, denne blive skulle blive hendes morskab.
Hendes greb omkring tøsens hals blev strammere, og efter lidt tidspunkt forsvandt al luften fra hendes hjerne, også besvimede hun endelig. I stedet for selv at bære hende, fandt hun en vagt, som gjorde det for hende. Om det så var frivilligt eller ej, det var spørgsmålet. Om ikke andet fik hun tøsen ned til sit lille kammer "Lay her on the table, but before that remove her clothes, so that she's only in her underwear" hun pegede mod det kolde metal bord, og som var det hans største ønske, gjorde han præcis hvad hun ønskede. Efter dette, låste han hende fast med lænkerne. Det var lænker hun havde left længe efter, netop fordi de var så stærke, så tøsen næppe ville kunne slippe løs.

Imens hun ventede på hun igen ville vågne op, rendte hun rundt i ledte efter eventuelle ting, som hun kunne bruge til at lege. De fleste var unikke knive, som alle havde deres eget formål. Nogle var perfekte til at flå huden af med, og andre gjorde stor skade. Når det kom til at shoppe ting, var det ofte våben hun gik efter, hun var nærmest værre end en soldat. Hun skulle netop til at finde en ny en, da hun hørte kæderne begyndte at røre på sig, og det her bevægede hun sig med bordet hen imod hende. Hun kastede et koldt blik imod vagten, som skyndte sig væk. Hun smilede, men det var ikke en af smil, hvor man straks følte glæde, det var et af de smil, hvor det løb en koldt ned af ryggen. Alt håb ville sikkert forsvinde. Hun greb fat om hendes kæbe, så hende direkte ind i øjnene "Welcome to fright night sweetheart" der var et direkte sadistisk udtrykke i hendes gyldne øjne, den slags man kun fandt hos psykopater. Hun betragtede hendes øjne "What prettye eyes you have" hun gab slip med sin hånd, omkring tøsens hage, hvor hun her tvang hendes øje åben "Maybe I rip them out, and fed them to you" alt før, kunne havde været en advarsel om hvad der ville ske, men efter den kommentar burde al håb forsvinde.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeTors Dec 22, 2016 10:37 am

Iført en sort kappe, og en tilsvarende gulvlang, sort, forholdvis pæn kjole, havde Hydra gjort et forsøg på at få ro i sindet. Hun havde altid næret en usædvanlig stor afsky til Redwood-slægten, uden egentlig helt at vide hvorfor, udover at de var skyld en noget yderst forfærdeligt, som skete for mange år siden. Efter hendes snak med Imania, lederen af slægten Naalias, så var det dog blevet hende klart, at hun ikke var den eneste, som Redwood-slægten havde påført megen smerte og sorg. Men en pludselig tvivl var skyldet over hende. Hun vidste hvor let man kunne lade sig forføre af ny viden, som lå så tæt op af det, som man allerede troede på. Derfor havde hun besluttet at besøge Redhawk på egen hånd. Hun havde været i byens udkanter få gange før, men det havde aldrig sagt hende meget. Hun havde som oftest været rædselsslagen, og aldrig fundet noget specielt godt ved at være i byen. Men denne dag havde hun vovet sig helt ind til centrum. Faktisk helt ind i paladset, hvor byens og slægternes leder efter sigende holdt til. Hun vidste ikke, hvad hun ville få ud af det, men hun ville bare gerne se den mand, som havde påført så mange mennesker, så meget smerte. Hun havde benyttet sig af mørket og sine stærke drageøjne til at liste sig vej. Hydra havde aldrig smagt blodet fra en Redwood, og hun kunne derfor ikke 100% efterligne deres øjne. Men hendes drageøjne lignede ganske meget, med deres orange/gul skær. Det viste sig dog snart, at det ikke helt var nok. Netop som hun selv fandt tingene til at gå ganske glat, fornemmede hun pludselig liv bag sig. Hydra havde hastigt vendt sig omkring, blot for at blive hamret mod en mur, og mærke en hånd om sin hals. Hun havde kæmpet inderligt, men var til sidst blevet omgivet af mørke. Hvor længe hun var væk, det var hende uvist - men hun ville ønske, at hun havde været væk lidt længere.

Da Hydra langsomt begyndt at kunne sanse ting igen var noget af det første, som hun mærkede, den kolde overflade som befandt sig under hende. Tydeligt utilpas, vred hun sig for at rykke væk fra kulden, men opdagede til sin store forfærdelse, at hendes arme og ben var blevet lænkede. Nu fuldstændig panikslagen spærrede hun øjnene op, og begyndte straks at hive og slide i lænkerne. Der gik et lille øjeblik, ja faktisk måtte kvinden helt op til hende, før Hydra lagde mærke til, at hun ikke var alene i lokalet. Hun bemærkede straks kvinden ansigt. Smilet og de gyldne øjne, og fornemmede, at det ikke var et tilfælde, at de to var endt i samme lokale. Netop som Hydra skulle til at bede om hjælp, mærkede hun hvordan, at et par stærke fingre greb om hendes kæbe. Frightnight. Hydra rystede som et espeløv. Det var klart en blanding af frygt og kulden, men det øjeblik var hun klart mere rædselsslagen end kuldskær. Da kvinden tvang hendes øje op, begyndte varme tårer langsomt at glide nedover kinderne på Hydra. Hendes læber skælvede, og hendes halvnøgne brystkasse hævede og sænkede sig hurtigere og hurtigere.

"P-please.. I.. I didn't do anything! I-.. I..."

Hun sank frustreret, og forsøgte at vride hovedet til sig igen. Hun var bange og fortvivlet, hvilket i den grad påvirkede hendes ordforråd, men hun var også genstridig. Hun brød sig ikke om fangeskab, og hun havde før prøvet at overleve på egen hånd - dog aldrig i så grusomme miljøer. Hendes krop bar stadigvæk tegnene derfra. Ved hendes højre skulder kan fornemme en masse små lyse prikker, som forekom både foran og bag på skulderen, som dannede to halve cirkler. Takket været Hydra's allerede blege hud stod de ikke meget frem, men det lignede stadigvæk, hvad det var - bidemærker. Ved hendes venstre ribben var desuden tre kradsemærker, strukket fra lige under hendes ene bryst til lidt om på ryggen.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeOns Jan 04, 2017 11:00 pm

Frygten i tøsen øjne gjorde alt bedre, hun elskede frygt i øjnene på sine ofre. Det gjorde alt bedre, det var måske endda ophidsende. Hun var trods alt en sadist, og derfor nød hun at torturere folk, hun elskede at påføre folk smerte. Hun lagde hovedet på skrå "You didn't do anything? Love I know every single person that lives here, and you aren't one of them!" hun gav slip på hendes øje og fjernede sig fra hende "You lied to me, and I don't like that, so I have to punish you!" sagde hun koldt, og der var et løfte om smerte i hendes stemme. Hun kiggede rundt på bordet, og her fandt hun en form for pind. Da hun vendte sig om igen, og her kunne man se monstret i hende, man kunne se at hun i virkeligheden nød dette meget! ""Mhh should I touch you cranial nerve two? It's a nerve which is centeret in you eye, and it's going to hurt like hell" Hun fik et tænkende udtrykke frem i sine gyldne øjne "I could also cut of your arm, and even make you eat it, or even better stab you over and over again! But it will not hurt your organs, just your skin"
Hun klukkede koldt "I know it, I make you choose" Hun fandt en kniv frem, en med fine takker som lovede en masse smerte og dog var der også en skarp spids på pinden. Hun holde dem op foran tøsen "So what do you want? You want me to touch your cranial nerve? Cut of your arm and make you eat it? Or stab you?" spurgte hun med en dyb seriøsitet i sin stemme "And know if you don't answer, I will do something that will hurt even more than the others!" knurrede hun koldt.

//Sorry jeg først svarede nu!
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeTors Jan 05, 2017 10:53 am

Hydra mærkede, hvordan hendes hjerte sank yderligere. Selvfølgelig var hun stødt på en af de højstående. En fra paladset. Det hele havde været en dårlig idé, hvilket hun faktisk var blevet enig med sig selv om fra starten af, men hun havde gjort det alligevel. Hvis hun overlevede dette, så ville hun i den grad forsøge at lægge en dæmper på sin nysgerrighed. Hun havde alligevel fået bekræftet det, som hun kom for at finde ud af. Redwoods VAR farlige. Hydra udstødte noget som mindede om et klynk, hvorefter kæderne raslede igen.

"I was just... just looking. Please."

Hendes stemme var nu tydeligt påvirket af gråden, og tårene strømmede, imens hendes underlæbe dirrede. Hun nægtede at hulke, selvom det var virkelig svært at undgå. Kvinden lod blot til at blive mere begejstret ved den slags. Hendes hoved faldt ned på siden, imens hun fulgte kvinden med blikket. Gik hun? Det var en befriende følelse at hendes krop ikke længere blev berørt af de morderiske hænder, men ved synet pinden, mærkede hun gåsehuden og forvirringen brede sig. Hvad nu?!

"PLEASE. I will leave! I-I-I... I'm not gonna do anything! PLEASE! DON'T!"

Hendes før hæse stemme nærmede sig nu et skinger toneleje. Udsigten til smerte og potentielt afhuggede lemmer var ikke noget, som hun helst så ske. Hydra var glad for sin krop. Hun var glad for livet. Hun kunne ikke engang se mening i, hvorfor kvinden ville skade hende. Hydra var harmløs. Og hun havde ikke engang gjort noget forkert! Men kvinden lod atter til at være ligeglad. Det var som om, at hun ikke engang behøvede en grund. Hun ville bare gøre skade. Hydra pressede sine brune øjne hårdt sammen, og forsøgte at stoppe tårene, imens hun trak vejret ophidset. Kroppen lå omsider stille, men det var tydeligt, at hun spændte hver en muskel.

"... St... Stab me..."


Selvom det var et frygteligt valg, så var Hydra endnu mere ræd ved ikke at vælge. Hvis hun kunne undgå hjerneskade eller at miste nogen form for lemmer, så foretrak hun kniven, hvor frygteligt det end lød. Hendes organer blev ikke skadet, så måske ville hun endda ikke dø? Bare besvime, hvis hun var heldig. Hun havde alligevel prøvet smerten ved at blive gennemboret før. Dragetænder var ikke just behagelige imod huden. Eller igennem den.

//It's cool!
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeLør Jan 07, 2017 7:19 pm

Hun klukkede "Maybe, but I don't really care" sagde hun koldt. Hun havde aldrig bekymret sig om, hvad andre mente, specielt hvis hun fandt dem irrelevante og det gjorde hun med denne tøs. Hun skulle kun være en nat fuld af morskab, selvfølgelig kun morskab for hende selv. Det var tydeligt, at tøsen var påvirket af det hele, men det var selvfølgelig også forståeligt. Hun så trods alt frem til en nat af tortur. Dog fik det hende blot til, at gøre mere, virkelig gøre det slemt for denne fremmede pige. Hun lo direkte sadistisk, modbydeligt og koldt, et udtryk af hun virkelig nød dette. Hun bad, tiggede om nåde, det var patetisk. Hun havde selv været under kniven før, dog havde hun aldrig tigget om nåde, det var et tegn på svaghed.
"That on't change anything little girl, it will still hurt and it will hurt a lot!"" det skinnede næsten i hendes øjne, lysten til virkelig at gøre skade på hende og det blev kun værre af hendes små tiggen om nåde. Hun havde altid været en modbydelig kvinde, få overlevede dog at se denne side. Så spørgsmålet var nu, om hun virkelig ville overleve dette møde, om hendes sind ville være intakt eller det ville ødelægges fuldkommen.

Da svaret endelig kom, blev smilet større. Stille lagde hun kvindens overflade imod hendes mave, hvor hun her næsten blidt lod den køre hen over huden "Maybe you will get a beautiful scar on the stomach" hun lod den køre op langs brystet og hen imod skulderen "Or here" det var umuligt, at læse præcis hvor hun ville lave sit mærke på hende. Angrebet kom dog hurtigt, og måske endda pludseligt. Hun hamrede kniven direkte ned i hånden på hende. Det lå helt perfekt, så den kniven hverken ramte nogen knogler eller sener. Hun tog pinden og her lavede hun et fint hul ved hendes hofte. Alt dette ville helt klart give ar!
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeLør Jan 07, 2017 8:42 pm

Hydra brød sig ikke om en kolde tone, som fulgte med den stemme, der udover hendes eget paniske åndedræt, fyldte lokalet med lyd. Hun brød sig ikke om lokalet heller. Hun brød sig faktisk ikke om ret meget lige nu, udover det faktum, at hun stadigvæk var i live. Men hun frygtede også, at det ikke var et tilfælde, at hun stadigvæk var i live. Kvinden kunne have dræbt hende, da hun fandt Hydra til at starte med, men i stedet valgte hun at trække tiden ud.

"But why?…"

Hun græd stadigvæk, men snøftede kort i et forsøg på at virke bare nogenlunde til stedet. Hendes stemme var grødet, men ikke uforståelig. Havde de mon mødtes før? Havde Hydra fornærmet hende på nogen måde? Eller… var det på grund af hendes øjne? En klump samlede sig i hendes hals, og pludselig havde hun svært ved at få luft. Hun stirrede stift op i loftet, med en stadigvæk bævrende læbe, som kæmpede for at holde endnu flere tårer tilbage. Hun var normalt ikke i tvivl om sin egen styrke, men i lokalet følte hun sig frygtelig sårbar.

"I… am not a little girl." Hendes stemme knækkede kort, inden hun sank klumpen, hvorefter hun vendte sig og hvæste mod kvinden. "I am more than you will ever be!"

Hydra forsøgte virkelig ikke at lade sig påvirke af kvindens ord. Og selvom hendes tanker og indre skreg af rædsel, så var hendes stemme fast og stærk, da den sidste sætning blev spyttet afsted mod knivens ejermand. Dog, ved følelsen af det kølige blad der kørte henover hendes fine hud og slanke mave, der mærkede hun, hvordan den nyvundende selvtillid svandt hastigt. Hun havde godt nok selv bedt kvinden om det, men gud, hvor hun dog ikke ønskede at mærke kniven tættere på. Den drøm fik hun desværre kun lov at have et øjeblik. I ren stædighed svarede hun ikke på det med arrene, men om det var en straf eller hendes "stab" som hun havde ventet, så mærkede hun i hvert fald pludselig, hvor hud blev gennemboret med en knasende lyd. Smerten var overvældene. Så overvældene, at hun faktisk ikke kunne dy sig for at skrige. Lyden var mere fyldt med gråd, sorg og smerte. Endnu mere overraskende var det dog, da noget pludselig borede sig ind i hendes hofte. Hun mærkede den livsgivende væske glide over hendes rystende krop, imens hun trak vejret i hidsige stød.

"THAT WAS NOT A STAB! MY HAND!"

Hun græd nu. Igen. Og højlydt, inden hun skreg igen, og forsøgte at vride hånden til sig, trods smerten der blot blev værre.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeMan Jan 09, 2017 10:44 pm

Hun trak på skulderne "No reason really, I guess you were at the wrong place, at the wrong time" gættede hun med en ligeglad mine. Hun havde aldrig haft en bekymring imod dette, efterhånden havde hun gjort det så mange gange, så det var blevet en anden natur for hende. Hendes kære bror Christopher havde oplært hende, vist hende hvordan hun i sandhed kunne gøre folk ondt. I starten havde det været simpelt, små skræmmer på tjenestefolkene, dog blev det hele værre som årene gik og deres forhold blev stærkere. Lysten til at gøre folk ondt, forsvandt dog svagt efter fødslen af hendes elskede datter Hope. Men efter både Christopher og hendes forsvandt, var det i sit værste og det var vel det man kunne se efterladenskaberne af. Hun var så fanget i denne lyst, det var nærmest blevet en afhængighed!
Hun kendte ikke engang navnet på pigen, og alligevel følte hun en stor nydelse, af at torturere hende. Lyden af hendes gråd, det var som en smuk sang. Nogle ville kalde hende et monster, måske endda sygelige sadistisk eller andet lig dette. Hun lagde stille hovedet på skrå, og med en hurtig bevægelse, lagde hun sine hænder om hendes hals "Maybe, Maybe not. But do you really believe in that girl? You do not know anything about this world. I could see it in your eyes when you came into the willa" hun strammede grebet om hendes hals "It was almost child like, as if you had never seen anything like it" hun trak igen på skulderne og fjernede grebt om halsen.

Hun grinede over hendes skrig, det var et koldt og sadistisk grin. Hendes udbrud, hendes ord, de fik hende til at smile koldt "I stabed you in your hand, it was a stab as you asked for" drillende greb hun fat om kniven, blot for at vrikke lidt med den "You should not yell at me, I'm the one in power, I could just as easily kill you" pointerede hun koldt. Hun trak lidt op i kniven, dog lod hun dem hamres ned igen. Det begyndte uheldigvis hurtigt at kede hende "I want to play a game, it's quite simple actually" hun trak sig væk, og her fandt hun en klud. Hun bed sig let i læben, som hun samtidig fandt en balge med vand frem. Hun holde kluden op foran pigens ansigt, samtidig med hun kiggedeh ende direkte ind i øjnene "Now I want to see how much you can take. When you feel weak, when you feel like the water slowly drowning you is too much, simply clap on the table with your left hand" hun gav et svagt nik til hende, og med dette gjort lagde hun det over hendes ansigt.
Hun fylde kruset op med vand, hvorpå hun hælde det udover kluden. Den ville samle vandet, og her give en følelse af, langsomt at drukne. Vandet ville samles helt perfekt, og fylde hendes mund op. Hvilket kun blev værre for hver fyldt kop, som blev hældt ud over hendes ansigt. Hun holde hele tiden øje med hende, forsøgte hele tiden at holde øje med hendes venstre hånd, samtidig med hun hælde vand ud over kluden.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeTirs Jan 10, 2017 6:29 pm

Svaret gjorde intet for hende - hverken godt eller ondt. Kvinden morede sig, og det var det eneste som gjalt. Hydra var en tilfældig forbipasserende, som nu var det forkælede og sadistiske rigmandsbarns legetøj. Men hvorfor? Hvad havde hun gjort for, at det skulle gå hende sådan? Hydra… hvis liv aldrig havde været nemt. Hvor tingene aldrig havde gået, som nogen skulle have troet. Var det denne… denne Gud, som hun havde hørt om, som ønskede, at hun skulle straffes? For sin overlevelse? Hendes krop rystede voldsommere end før. Gid hun blot var død på den ø.

"Monster."


Hvæsede hun, men uden styrke bag ordene. Hun kunne lige så godt have svaret på et ja/nej spørgsmål, og kraften havde været den samme. Men hun mente det. Selvom Hydra i sine mange former sagtens ville kunne kaldes et monster, så var kvinden det mere end hun. Et sadistisk bæst. Hendes øjne var næsten gledet i igen, så hun ikke behøvede at se på, imens kvinden udførte sit værk, men de stramme fingre om hendes hals fik spærret hendes øjne vidt åbne. Kroppen vred sig utilpas, imens hun desperat gispede efter luft. Musklerne spændtes i hver en del af den lille krop, imens de brune øjne flakkede rundt og forsøgte at fokusere. You do not know anything about this world. Like a child. Ordene piskede rundt i hendes hovede. Hun nægtede at tro den, men kvinden havde egentlig ret. Hun anede intet. Hun havde set intet. Sammenlignede man deres øjne, så havde kvinden nok set halvdelen af verden med sine, imens Hydra havde brugt det meste af tiden med sine i en mørk hule eller rettet mod havet. Hun var… ikke et barn. Men hun mindede om et. Hydra skulle netop til at gøre et forsøg på at knurre, men i stedet mærkede hun pludselig luften strømme ned i hendes hals igen. Gispende og hostende faldt hendes krop til ro igen, og tårerne fik hun endelig sat en stopper for.

Da kvinden markerede sin pointe ved at rode med kniven i Hydra's hånd, bed hun sig i læben for ikke at skrige eller græde. Hun ville ikke smide mere brænde på bålet, men i stedet føjede hun sig i håbet om, at det i stedet ville glæde på en anden måde.

"I-I'm sorry."

Kvækkede hun i stedet, og mærkede hvordan, at blodet fra hendes underlæbe flød. Hun havde bidt hul i forsøget på ikke at skrige. Hendes hovede fulgte udmattet kvinden, som gik over for at finde nogle nye redskaber. Hun forstod ikke helt pointen med dem før, at de blev forklaret, hvorefter at kluden blev smidt over hendes ansigt før, at hun kunne nå at tilføje yderligere. Følelsen var frygtelig. Hun havde oplevet at være slynget omkuld af bølger før, hvor hun desperat havde manglet luft. Men hun havde klaret den. Hun var kommet væk. Her var der ingen vej væk. I stedet forsøgte hun at ligge mest mulig stille, så kroppen ikke ville panikke for hurtigt. Hun nåede dog kun igennem de tredje glas før, at hendes mund begyndte at hvæse og suge desperat. Den halvnøgne brystkasse fortalte også om, at hun snart ikke kunne mere. Hånden klappede ivrigt i håbet om, at kvinden ville forstå det, som hun havde bedt Hydra gøre.
Tilbage til toppen Go down
Katherine

Katherine


Titel : Højre hånd for Redwoods
Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hun bor på paladset i Amber Districtet med Charles

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeLør Jan 21, 2017 2:37 pm

Hun trak på skulderne, dog klukkede hun direkte sadistisk "Maybe I am" for hende, gjorde den slags ord intet. Hun var trods alt vant til værre. Hun havde haft mange ofre, mange som hun vidste sit sande monster frem til. Det var en side, beskrevet som ens værste mareridt. Hun havde altid nydt, at se hvordan livet ligeså stille, forsvandt ud af øjnene på hendes ofre. Det var en spændende akt, noget der endda kunne ophidse hende. Selv da hun var lille, havde hun været sådan, dog var det noget hun altid havde holdt sammen på, således det ikke gjorde skade på dem hun holde af. Folk som hendes søster, eller hendes barndomsvenner, hvor få de end måtte være, havde ikke just set de lyster hun havde i den unge alder.
Hun smilede stort, som pigen undskyldte. Blidt og næsten nænsomt, strøg hun hende over kinden "See that wasn't so hard" pointede hun. Hun elskede at mind fucke sine ofre, somme tider vise sig som deres værste mareridt, og andre gange som en engel. Her var hun kærlig, blid og beskyttende, det var dog altid med en anden tanke bag det hele. Det hele var med til, at skabe en paranoia i hendes ofre, gøre dem usikker på hvornår det ville være slemt og hvornår det ville være godt. De ville føle, at det var deres skyld, at de var skyld i hendes vrede.

Nysgerrigt betragtede hun hende, hvordan hun reagerede på vandet, som blev tunget ned i hendes mund. Hun holde øje med hendes hånd, konstant for at sikre, at skulle tøsen klappe i bordet, så ville hun være klar. Da der endelig blev klappet, fjernede hun kluden og lod her tøsen gære hvad end hun skulle. Hun vred kluden for vand, og fjernede her vandet fra hendes ansigt "You did so well" hun strøg hende hen over kinden, og da hun fyldte kruset op med vand, var det her for at tilbyde hende noget at drikke. Hun lod hende drikke fra koppen, og da hun var færdig, satte hun kruset tilbage på bordet. Hun mødte tøsens blik "I'm going to take this out" hun rynkede brynet "It's going to hurt" hurtigt rev hun kniven ud, og med noget forbinding der var på bordet, bandt hun hånden ind
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitimeMan Jan 23, 2017 8:13 pm

Hydra havde meget svært ved at se, hvordan verden og mennesket kunne hade væsner som drager, når der i virkeligheden fandtes værre ting blandt dem selv. Drager dræbte og skadede som regel kun af en eneste grund... og det var overlevelse. Kvinden her gjorde det for morskab! Bitterheden og vreden ulmede under den forpinte overflade, men var stadigvæk ikke stærk nok til at bryde igennem. Hun følte sig ydmyget og udnyttet, men hun var stadigvæk alt for bange til at kunne andet end at smide små kommentarer afsted. Desuden var hendes krop stadigvæk lænket, så al form for bevægelse var minimal.

Stadigvæk hostende og harkende af luftmangel, mærkede hun pludselig, hvordan gåsehuden bredte sig yderligere, da en hånd strøg over hendes kind. Hun havde set det adskillige gange og endda oplevet det før, men denne gang føltes det forkert - fuldstændig forkert. Det var som om, at hun blev belønnet midt i afstraffelse, hvilket forvirrede hendes hoved noget så grueligt. I forvejen bar hun ikke den store erfaring med menneskelig interaktion, så der skulle små ting til at skubbe rundt med hende. Alligevel fik hun fattet sig nok til, at hun vred hovedet rundt og snappede ud efter hånden. Uvist om hun fik fat eller ej. Drikkevarene afviste hun blankt.

Da dolken blev trukket ud af hendes hånd skreg hun igen. Hvis hun havde fået fat i kvindens hånd, så ville hun nu løsne sit stærke bid, og hvis ikke, så ville hun alligevel åbne munden og skrige hjerteskærende. Hun mærkede en hul fornemmelse midt i håndfladen, men blev alligevel beroliget ved bandagen.

"You've had your fun... You've hurt me... I want to go. I can't..."

Hun bed det sidste i sig, og stirrede forpint imod kvinden. Hydra var i tvivl om, hvor meget mere hendes krop kunne tage. Hvis hun var heldig, så holdt den længere end hendes sind.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Empty
IndlægEmne: Sv: Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)   Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Please....I beg of you, don't do this to me. I can control it anymore, if you don't walk away, nothing will ever be the same (XXX - Read on your own risk)
» It's a quiet night
» Night of Songs and High Tales! [Malou]

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: