Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I have been looking for so long Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I have been looking for so long Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I have been looking for so long Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I have been looking for so long Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I have been looking for so long Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I have been looking for so long Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I have been looking for so long Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I have been looking for so long Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I have been looking for so long Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I have been looking for so long

Go down 
ForfatterBesked
Delilah

Delilah


Antal indlæg : 49
Reputation : 2
Bosted : Hun bor på baren, eller rettere er halvt om halvt holdt fanget der

I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeLør Feb 25, 2017 5:46 pm

Tid Omkring eftermiddag
Sted Ved Echo's hjem, og inde i det
Omgivelser Set forfra er der enkelte folk som render rundt, mange af dem er på Echo's side i oprøret
Vejr Det er ikke det varmeste, men heller ikke det koldeste vejr
Påklædning Hun er iført dette tøj, hun har dette make-up på, sat håret op sådan og har smykkerne på, som set i billedet

Emnet er tilegnet @Echo

Der var gået så mange år, og i al den tid havde hun ikke vidst om Echo ar i live eller ej. Der havde altid været håbet, om at hun endnu engang ville kunne se sin søster. Som børn havde de været tætte, men så kom ulykken, som havde trykket hende væk fra sin familie. I så mange år havde hun været tvunget til, at gøre hvad Alejandro havde ønsket, men med hans død havde hun håbet på frihed, men det erstattede blot en tilfangetager med en anden. Ønsket om at blive genforenet med familien, var derfor igen flyttet langt væk. Om ikke andet, kunne hun med Joseph til et vis punkt have frihed, hun kunne altid påstå, hun skulle ud og shoppe. Han var besat med ideen, om at hun skulle se fin ud, hvilket kun ville tiltrække kunder. Dog havde hun et tidsrum på højst tre timer, var hun ikke tilbage inden dette, ville hun blive straffet.
Dette var en af de dage, hvor hun misbrugte denne shoppetur. Hun havde hørt om en vis kvinde, som virkede meget lig hvad hun huskede om sin søster. Hun bar også et navn hun kunne huske bedre end noget andet. Selv bar hun ikke meget fra sin barndom, hun havde fået revet det hele fra sig, sin uskyld, sit navn og meget mere. Echo ville være en af de få forbindelser til sin fortid, som hun rent faktisk havde, og hun ville gerne opsøge denne fortid. Nu var det blot om, at finde hjemmet. Hun havde gået lidt af byen gennem, før hun nåede til et storslået palæ, et som hun havde hørt denne oprørsleder skulle eje. En oprørsleder, hvis navn hun konstant hørte skulle være Echo.

Hun nåede dog ikke at stå foran huset i lang tid, før et slag ramte hende i baghovedet. Åbenbart havde nogle set hende, og de mente hun var for meget af en fremmede, til rent faktisk at kunne stå der. Så måske hun kunne være en spejder, en forræder mod Echo. Dette var selvfølgelig ikke sandt, men det var hvad de højst tænkelig ville tro. Det var først da hun var faldet til jorden, at de kunne betragte hendes overnaturlige skønhed, alt takket være hendes evne. Om ikke andet, tvang de to mænd hende på benene, hvor en sort sæk blev kastet over hendes hoved og bandt hendes hænder sammen bag ryggen. Det var kun på vej ind af døren, hun rent faktisk fik bevidstheden igen, og her forsøgte at kæmpe imod. Dog med hænderne bundet bag ryggen, virkede al form for kamp nødtesløst, og hun blev ført ind til oprørslederen. Hun kunne intet se, og hun var nærmest afskåret fra alle sine sanser. Det var først da hun blev kastet mod jorden, og her gennem fik slået sine knæ, at det hele stoppede "We found one of the bitch scouts outside the house" brummede den ene af de to mænd, samtidig med han rev sækken af hendes hovedet. Alt var lyst i starten, men hun fik til sidst øje på sin søster stående foran sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeSøn Feb 26, 2017 8:53 am

Echo havde haft en stressfuld uge, og den eneste person der havde hjulpet på den uge var Argos. Alle andre virkede til at stå i vejen for hende, eller bare kræve mere arbejde fra hende. Echo var blevet bedt om at møde op ved sin fangekælder. En fremmed kvinde var åbenbart kommet for tæt på, til at hendes vagter troede Echo selv ville kunne klare det. Hun var begyndt at have et par vagter som kunne modstå hendes evne, ikke at hun var vild med det - men hvis de kunne modstå hendes, kunne de også modstå andres. Echo mødte op. Hun bar et par sorte jeans og en sort tanktop. Det var ikke fordi hun egentlig havde tiden eller overskuddet, men det skulle overståes. Specielt hvis det var en af Lunas spioner. Echo kom ind og de smed kvinden fra sig på gulvet, så hun landede på sine knæ. Echo hævede let på et bryn, men så derefter blot afventende på vagterne. We found one of the bitch scouts outside the house. Det virkede underligt at nogle ville holde øje med hende, Luna kendte til Echos evner, at sende nogle ville være et dumt træk, medmindre det selvfølgelig var Lorenzo som havde sendt nogle.
"I hope this is good." Startede hun lidt tørt ud og lagde armene overkors. De rev hætten af kvinden, hvilket fik Echo til at forstene kort. Echo var ikke sikker, og alligevel var hun. Denne kvinde lignede Kisa, med visse forandringer i forhold til da hun var 15 - men stadigvæk nok til at Echo kunne sætte de sidste prikker sammen.
"Do you know her wanheda?" Spurgte en af vagterne, og Echo flyttede blikket fra sin søster imod vagten.
"Yeah. I do. She is my sister." Stemmen var sagt på en måde, som kunne virke uhyggelig - ikke på Kisas vegne - men på den måde, at hvis de ikke bandt hende fri lige nu - ville de få problemer.

En følelse Echo havde ved dette var en smule vrede. Hvorfor kom Kisa først her nu. Der var gået så mange år. Hun havde regnet med hun var den sidste levende i deres familie tilbage. Echo brød sig ikke om den følelse og havde prøvet at afskære den, blot for hendes søster skulle dukke op år efter.
"Why did It take you this long?" Spurgte hun imens hun gjorde tegn til at vagterne kunne gå. Stemmen var en smule vred, og på samme tid vidste hun ikke hvad hun skulle føle. Deres fars død havde de begge været offer for, men deres mors var det kun Echo. Echo var skyld i deres mors død, men det var ikke en detalje Kisa kendte til - eller ret mange for den sagsskyld - ikke at det havde været medvilje. "It's good to see you again I must admit that." Tilføjede hun og sendte sin storesøster et lille skævt smil. Echo havde ikke været mere end 13 år da hun mistede sin søster, og hun havde egentlig fortalt sig selv at Kisa var død. Det virkede lettest dengang. En del af hende ønskede at gå hen og omfavne sin søster, og fortælle hende om alting. Den anden del af hende havde lyst til at slå Kisa for ikke at være kommet før. Men nu kendte hun ikke Kisas historie.
"Wanna tell me where you have been. Or should I just see for myself?" Spurgte hun og hævede lidt et bryn. Kisa kendte til Echos evne, det var en af grundende til hun lidt havde været farspige dengang - fordi at Echo havde den evne som deres far, og deres far havde udnyttet det voldsomt og aktiveret den i en al for tidelig alder. Evnen til at gå ind og se på minder og tanker ved fysisk kontakt - afsløre alt. Dog gav hun Kisa et valg. Måske virkede Echo en anelse hård i sine ord, og måden at formulere sig på - men hun anede ikke hvad hun ellers skulle gøre.
Tilbage til toppen Go down
Delilah

Delilah


Antal indlæg : 49
Reputation : 2
Bosted : Hun bor på baren, eller rettere er halvt om halvt holdt fanget der

I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeMan Feb 27, 2017 7:14 pm

Alt tvivl var væk, som hun nu var foran hende. Som hun blev bundet fri, kom hun op og stå, hvilket placerede dem ansigt til ansigt. Hun forstod godt hvorfor Echo var irriteret, der var gået så mange år "I didn't know you were alive, they told me you died with her, it wasn't until recentlyy I hear of a leader with your name and description" forklarede hun, hun havde været fanget så længe, at viden om sin familie ikke var hurtig. Om ikke andet besøgte hun altid et lille sted hun havde lavet, som agerede halvt om halvt som deres gravsted. Siden hun aldrig havde fået af vide, hvor de var begrevet.
Hun sendte hende et lille smil "It's good to see you too Asteria" sagde hun, og som altid tiltalte hun hende ved hendes mellemnavn, som hun gjorde da de var små. Hun lagde hovedet på skrå og sukkede "you remember Alejandro? He became obsessed with me after I broke up with him, and when he had the chance he took me. I was with him for a long, he took everything from me, taught me to dance and shared me with his men. When he died I thought I was free, but I had only been freed from one captor, to be taken by another man. This time one I thought one I thought wanted to help me" der havde været gået så langt tid, og efter hun havde dræbt Alejandro og hans venner, dukkkede Joseph op og hun troede endelig hun var sikker, dog var han ligeså sygelig besat med hende, som Alejandro havde været. Om ikke andet havde hun planer om at dræbe ham, måske denne gang selv bruge andre. Hun kunne bruge bartenderen Carlitos, som højst tænkelig ville gøre det for hende.
Hun hævede øjenbrynet "What about you?" spurgte hun, modsat Echo holde hun dog sin irritation til sig selv også selvom hun var lidtl. For ligesom Echo kunne være irriteret over hun havde været væk i så lang tid, kunne hun også være irriteret over hun aldrig havde ledt efter hende, sendt nogle ud efter hende. Hun havde fået af vide, hendes familie ikke gad lede efter hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeOns Mar 01, 2017 5:00 pm

I didn't know you were alive, they told me you died with her, it wasn't until recentlyy I hear of a leader with your name and description. Echo holdt vejret, og hun kæmpede med at finde ud af - hvad hun skulle tænke. Familie var noget hun ikke havde regnet med at hun havde tilbage. I så mange år havde hun troet alle var døde, og nu stod Kisa her foran hende. It's good to see you too Asteria. Echos mellemnavn var der ikke specielt mange der kendte til, og hun havde næsten glemt det. Det gav et lille ekstra sæt i hendes hjerte, og hun sank en klump. Det var med at opholde sin facade, til hun var sikker på at det ikke var en fælde - men hvem kendte ellers hendes mellemnavn. Historien kom, og Echo satte sig ind for at være klar på den. You remember Alejandro? He became obsessed with me after I broke up with him, and when he had the chance he took me. I was with him for a long, he took everything from me, taught me to dance and shared me with his men. When he died I thought I was free, but I had only been freed from one captor, to be taken by another man. This time one I thought one I thought wanted to help me. Echo sank en klump, og knyttede sin næve så voldsomt at hun kunne mærke neglene skære hul i huden. Vreden boblede i hende, og hun var tæt på at bruge alt på blot at få folk til at opsøge disse mænd.
"I'm gonna kill him.. them.. everyone." Svarede hun meget vredt. Noget man ikke skulle spøje med var Echos vrede når det kom til alt. Måske var der mange ting de burde snakke om, men hun fandt sig ikke i den behandling af andre mennesker - og slet ikke hendes søster.

What about you? Echo hævede let på det ene bryn.
"What about me?" Spurgte hun undrende, og slog let ud med armene. "I'm leading a rebellion to remove Luna from her throne. As you might know I don't like Crawfords very much, and she has to kill me before I let her make an alliance with them. But don't worry.. I got it covered.. the best way to get your work done is by letting other people take care of your problem." Svarede hun med et skævt smil. Hun havde allerede spejdere ude for at finde Aarons lille loverboy Bellamy, og Argos ville prøve at bygge tillid til Dylan. Og hvis de to ting ikke satte tingene i perspektiv for Aaron.. så havde hun en plan b. Eller ligemeget hvad ville plan b blive brugt. "Other then that.. I'm living here with my boyfriend." Tilføjede hun med et svagt skævt smil. Echo var stadigvæk i humør for at dræbe dem der var efter Kisa.
"I still wanna help Kisa.. okay? Freedom is hard to fight for, you don't have to do it alone.. you can stay here even? My guards will inform me faster then any guard if someone comes close."
Tilbage til toppen Go down
Delilah

Delilah


Antal indlæg : 49
Reputation : 2
Bosted : Hun bor på baren, eller rettere er halvt om halvt holdt fanget der

I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeFre Mar 03, 2017 5:27 pm

Hun smilede over hendes ord, hun vidste hun egentlig altid kunne regne med sin søster, selv på trods af de ikke havde set hinanden i lang tid. Dog vidste hun det ikke ville være nemt, specielt fordi Joseph var en lettere højtstående mand. Han havde bildt alle ind, at Alejandro havde været hans far, og at han havde taget hende ind da hun var ung, nærmest som en kærlig gerning, for så at lade hende arbejde på baren. Så alle havde kun et godt syn på den afdøde Alejandro, som egentlig havde været et sandt monster. Derudover havde han en hel masse på hende, så at dræbe Joseph ville helt klart ikke blive nemt "I know you want to" hviskede hun hvorefter et suk forlod hendes læber "But it would not be easy, he would not be inslaved to your powers" forklarede hun med et skuldertræk.
Da tiden kom til hun selv skulle fortælle, hvad hun havde lavet, nikkede hun blot. Hun var stolt af hvor langt Echo var nået, og hvor meget hun havde opnået på alle de år "I'm proud of you, I hope you will succed in it. She does not deserve to be on the throne, not after what her family did to ours" Det var ikke fordi hun hade Luna, men hun var heller ikke den største fan af hende. Hun klukkede "I know what you mean" hun brugte selv sine evner mod andre, her i mange tilfælde for at få hvad hun ønskede. Hun bragte lysten frem i andre, og på denne måde kunne hun halvt om halvt få dem til, at gøre hvad hun ønskede.

Da der blev nævnt noget om en kæreste, hævede hun øjenbrynet, og et smil formede sig på hendes læber "Uhh what's his name?" hun var glad for, at Echo modsat hende i det mindste havde nogle små glæder i sit liv. Nok havde hun elskere og elskerindere, men det var intet fast og derfor ikke megen glæde. Echo derimod så ud til at være glad for ham. Det ar ofte svært at se glæden på Echo, medmindre hun virkelig tillod man kunne se det, men lod hun en se sin bløde side, var det et ganske smukt syn. Man kunne virkelig se at de to søstre, havde fået deres skønhed fra deres moder.
Hendes sidste kommentar, fik hende igen til at sukke "Joseph is a friend of Luna, and killing him wont be easy. I really want to stay, but if I do then he will kill people I care for. I'm even sure he knows were you are" hun trak på skulderne og bed sig i læberne "I'm working on an escape plan, using the men who are coming to the bar" sagde hun, samtidig med hun vendte sit blik væk. Efter alle de år i fangeskab, havde hun mistet meget af sin uskyld, så at bruge andre var derfor blevet nemmere med årene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitimeLør Mar 18, 2017 8:41 am

But it would not be easy, he would not be inslaved to your powers. Et lille kækt fnøs forlod Echos læber, og hun rystede stille på hovedet.
"I'm not stupid, I can sense people who can't be controlled by my power. I simply just want to use the ones around him to get to him. That is really the most fun thing about immune people, they never really think something can hit them - but it can." Svarede hun og løftede på et smule uhyggeligt smil. Ikke noget der var unormalt for Echo når hun tænkte over sine evner. I'm proud of you, I hope you will succed in it. She does not deserve to be on the throne, not after what her family did to ours. Endnu et skuldertræk imens hun overvejede hvad hun skulle sige til Kisa.
"I will success in this, I have given it too much of my time not to," svarede hun og sank en klump. Det var hårdt i længden, men hun gav ofte efter for presset for oprøreret - det var nemt, måden nogle nærmest tilbedede hende for sin evne og ønskede hun skulle tage Lunas plads.

Tanken om Argos var rar, og det var nok hvad der ikke drev hende helt til vanvid. Hun kunne koble af hos ham, han kunne bringe en helt anden stemning i rummet bare ved at træde ind - som gjorde hun kunne fokusere på ham og ikke livetskvaler.
"Argos," svarede hun svagt og kunne ikke undgå at trække på smilebåndet over at sige hans navn. Dog kom der snart hurtigt et mere dybt emne på banen der malede smilet væk.

Joseph is a friend of Luna, and killing him wont be easy. I really want to stay, but if I do then he will kill people I care for. I'm even sure he knows were you are - endnu et fnøs forlod Echos læber.
"If he knows who I am, I say let him come - I don't mind proving you wrong, killing can be super easy, you just need the right people to do it," svarede hun og så meget besluttet imod sin søster. I'm working on an escape plan, using the men who are coming to the bar, let vippede Echo hovedet på skrå.
"So why isn't it you let me help? Think, together we can control the world - we can bring it the way we want it. Get what we deserve," Sagde hun så og trådte et skridt tættere på sin søster.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I have been looking for so long Empty
IndlægEmne: Sv: I have been looking for so long   I have been looking for so long Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I have been looking for so long
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: