Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Empty
IndlægEmne: ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)   ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeFre Feb 03, 2017 9:09 pmTid: Eftermiddag-ish
Sted: The Underground ikke langt fra The Cube
Omgivelser: Mere eller mindre ingenting.
Påklædning: Beskrevet.
Tag: @MalouLyden af en nynnen kunne høres på afstand fra den unge slægtløse gut, som som sædvanligt spankulerede omkring i the The Underground. Det var jo trods alt hans hjem. Han havde før boet oppe hvor himlen var en del af hverdagen og hvor man ikke langsomt svandt ind og blev til en omvandrende zombie. - Men han savnede det ikke, det han lavede hernede var meget mere værd end den tid han havde brugt deroppe. Det var dog ikke fordi han aldrig kom udenfor, det skete bare sjældent og kun hvis han havde et egentlig gøremål. Desuden gemte der sig stadig en rejse lyst i ham og det gjorde at han også af og til var ude for at opleve de andre områder af landet end kun hernede - men dette var afhængig af travlhed eller om han var alene eller ej.

Han lod blikket glide rundt, den nynnende lyd forsvandt et øjeblik og blev erstattet af lyden af de mørke støvler han slæbte afsted på den ujævne underlag. Temperaturen var hernede ikke som oppe på landjorden, eller hvad man valgte at kalde det - en smule køligt på nuværende tidspunkt dog alligevel - Hvilket var grunden til at Kubo faktisk havde valgt at have jakke på i dag. Sammensat med et par hullede bukser.
Tankerne var alle steder på en gang. Inde ude, oppe og nede. Selv endda helt i baner de ikke burde. Men sådan var det typisk når man gik rundt alene i de mørke gange hernede. Opmærksom på hvad eller hvem man stødte på var nok mere noget han burde yde sit overskud til, men det var simpelthen ikke en mulighed. Ikke for Kubo - det var spild af tid at bekymre sig. Det kunne han jo sagtens prale med at mene - også selvom det slet ikke altid helt var sådan han kunne overtale sig selv til at tænke. Han bekymrede sig selvfølgelig også - men svært for ham at indrømme. Dog var det heller ikke bekymringer der fyldte hans hoved lige nu - nej egentlig var hans tanker mest på den frokost der ventede ham når han kom hjem. Håbede han, nogen gange var han jo altså nødt til at lave den selv - lige meget hvor lidt lysten så var til det. Han var ikke perfekt i et køkken, tværtimod havde han for vane at gøre alting meget værre end overhovedet burde være muligt.

" Why can't I just - be a little magical, and poof.. food.. " mumlede han lidt og stoppede op, for at lade blikket glide rundt - næsten hjemme. Men ikke mange kendte vejen til hvor han boede og han havde ikke i sinde at lade alt for mange finde ud af det, så det var en god ting lige at tjekke om der var fri bane til at smutte afsted. Dog gik han helt i stå i sin egentlige plan om at fortsætte, da han synes ikke at være alene længere. Det var ellers ikke tit der var mange andre i dette område af The Underground - ikke af nogen speciel årsag - det var bare mindre befærdet end så mange andre steder hernede. Desuden var tidspunktet heller ikke det mest vågne tidspunkt på døgnet. Det var altid mere larmene og myldrene om aftenen. Sikkert fordi mange uden et sted at bo søgte herned når mørket faldt på og fandt sine kroge at sove i. Så var man også sikker på ikke at blive oversvømmet af en regnbye midt i sin skønhedsøvn - hvor skønne folk så end blev af det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Empty
IndlægEmne: Sv: ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)   ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeLør Feb 04, 2017 5:46 pm

Malou stod brat op fra sin sædvanlige kasse, et udsædvanlige nye sted, hun end havde besluttet sig for at placere sig i løbet af natten. Det var ikke en underlig ting længere for hende, at være en ensom vagabond. Hun havde ind i mellem mødt forskellige folk, hun ville dele lidt af dagen med, indtil de skulle finde nogle penge til føde.
Men netop denne nat, havde hun tydeligvis besluttet sig for at opholde sig et lidt anderledes sted. Nemlig i The Underground.
Larmen fra gaderne havde ikke generet hende specielt meget, men det havde alligevel formådet at gøre nok irritation til hende, at hun var faldet sur i søvn. Normalt var hun ingen sur person, men uden specielt meget søvn, ville man aldrig have særlig meget overskud.
'' Not this again... What now? '' En herre var stoppet op foran hende. Netop som hun havde gjort sig parat til at stå op. Tydeligvis havde de lidt rigere mennesker et problem med dem, der ikke havde så mange penge at gøre godt for. Hans mund åbnede sig, med den mest irriterende stemme hun længe havde hørt. Godt hun intet havde med ham at gøre i løbet af en dag, men dette blot var en enkelt gang hun ville se ham, måske. '' Can you please leave? '' .. Malous egen personlige meninger, var klar til at give ham en god sviner, men hun vidste også godt hun intet ville få ud af det. '' Sorry... '' Hurtigt fik hun pakket de få ting hun havde sammen og fik rykket dem et andet sted hen. Dagen gik som sædvanligt på samme måde. Tiggen om penge til føde og et nyt sted af finde til at sove.

Kubo havde været en person for hende, i noget tid. En af de mennesker der forstod hvad hun i virkeligheden var gået igennem alle disse dage. Han var en slægtløs, men det generede ikke hende så meget som det gjorde med mange andre. '' Hellow Pretty. '' Malou havde hurtigt fået lagt begge hænderne foran Kubo's øjne. Gætteleg var morsomt nok, når det var tilpas nok i små mængder. Sommetider kunne det dog også bliver alt for meget. '' Are you ready to find something to eat? '' Malou havde allerede fra dagen før anskaffet sig nogle penge. Nok til at kunne betale en middag for to.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Empty
IndlægEmne: Sv: ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)   ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeTirs Feb 07, 2017 11:26 am

" Jeez.. " Mumlede han kort i chok over den pludselige - knap så dårlige forstyrrelse. Det var svært at fjerne blikket fra mørket da det blev skabt af et par hænder foran hans øjne. Han kunne ikke helt lade være med at smile over det og lod sine egne hænder smutte op til hendes for at kunne flytte dem. Han var nemlig ikke i tvivl om hvem det var så snart han havde hørt hendes stemme. " Mal.. It's dangerouns sneaking up on people like that.. " Sagde han så bare drillende med et lille grin og vendte rundt så snart han havde synet med sig igen.
" I mean - people like me, I could zap you and then this food get together would be left end flames.. Which by the way would be the saddest thing ever. Besides killing a kitten - but then again, who would do that? " Han rynkede panden lidt men rystede så bare lidt på hovedet. Det tog ham lige et par sekunder at famle vejen tilbage på hendes spørgsmål.

" Well food - I'm totally ready for food, my treat though. If you cook ofcourse. Lets be honest, I'm way to lazy and starving to go out and find something right now. And if I remember correctly there's still plenty of food at my place to make something. Hopefully delicous. " Han trak kort lidt på den ene skulder og var slet ikke i tvivl om om Malou egentlig kunne lave mad - det gik han bare ud fra at hun kunne.
" That ofcourse only if you want to - I could probably tame my hunger and we could go find something somewhere.. But we're so close.. And I mean, sooo close. " Han nikkede nogle gange før han sendte hende et smil. Det var mest fristende at tage hjem og finde mad - men på den anden side lød mad udefra faktisk heller ikke helt forfærdeligt.
" Hnnnng.. You know what.. Actually - you don't have a choice.. Come on! " Sagde han så bare et meget kort øjeblik efter og greb Malous hånd for at trække hende med sig. Nærmest som at gå direkte igennem muren - gik de igennem en skjult passage i muren som kun var til at se hvis man faktisk vidste at den var der. Kubo havde dog oplevet at tage fejl en del gange selv og var faret vild hernede - men han havde efterhånden været her så længe at det ligesom bare lå i ham hvor han skulle gå hen.
" So - tell me, how are you? What are you doing down here? " han rettede blikket lidt mod hende mens han spadserede afsted, stadig uden at slippe hendes hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Empty
IndlægEmne: Sv: ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)   ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitimeOns Feb 08, 2017 9:18 pm

((Beklager på forhånd det dårlige og uhandy svar.. ))

Det ville ikke komme som et chok hvis Kubo allerede vidste hvem der stod bag ham, men det ville alligevel være sjovt nok at prøve. '' Not on you friend! I know you love me to much, to harm me. '' Et smil gled hurtigt på hendes læber. Kubo var en af hendes nære og mest elskede venner hun havde ved sin side.
I virkeligheden hørte Malou meget få ting af de ting Kubo begyndte at nævne. Hun havde meget mere travlt med at observere de ting han fortog sig hernede. '' Kill a kitten?! Kittens are cute! '' Killinger var søde, men de kunne alligevel altid formode sig at formere sig til et monster der ville rive en. Hendes tanker forsvandt dog hurtigt om killinger der ville dø, da han nævnte mad og hans hjem.
'' Uhm... Are you sure you would let me do that? .. Are you sure you wanna live tomorrow? '' Det var yderst længe siden hun havde lavet mad overhovedet, og dengang havde hun både sin far og moder til at lærer hende tingene. Hun ville altid have mulighed for at spørger, men forsøget var det værd. '' Well, i will try.. '' Inden hun havde nået at reagere meget mere, var hun allerede blevet slæbt med videre. Underligt sted hun pludseligt var havnet i. Hans spørgsmål afbrød hendes tanker endnu engang. Typical...
'' I was just.. Uhm.. I really have no idea.. '' Hun trak vejret en anelse dybt inden hun ville forsvarer sig selv for, hvorfor hun egentlig var gået ned til ham. '' I knew you where here so.. I took the time and got here. '' Et smil satte sig stille på hendes læber. '' Aren't you happy? '' I virkeligheden havde hun intet mere spænende at tilbringe hendes dag på, andet end at skulle tigge efter mad, eller stjæle for den sags skyld, selvom det var imod hendes principper.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Empty
IndlægEmne: Sv: ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)   ✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
✽ If you want me to focus. Bring food! (Malou)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» so.. i took you're food.. what will ya do about it? ( Keeva )
» Emnesøgning for Malou
» How you've grown | Malou |
» Night of Songs and High Tales! [Malou]

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: The Underground-
Gå til: