Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 9:06 am

"Please.. I need to sleep. It is hurting." Sagde hun med en svag stemme, som snart ikke bar energi nok til at tale. De var tydeligvis ligeglade, for de havde hørt kamp råb de seneste på dage - og det var den samme der kom for tæt på.
"Shut up. We need this bitch to stop coming so close to our camp." Vrissede en og placerede sin store hånd imod Ronnies skulder, og gav den et klem - så hun klynkede en anelse.
"You are so wreak." Mumlede han og slap.
"Take the sight of one of the wolves in the forest. It should do it." Sagde en anden bestemt.
"I have done that all day. She is not there." Hviskede Ronnie træk og lænede hovedet tilbage imod klippevæggen. Så startede den voldsomme smerte at bore sig igennem hovedet på hende - og hun skreg op.
"Do I have do remind you, that you are working for us little girl?" Spurgte en anden med en løftet hånd, som tydeligvis var grunden til Ronnies smerte.
"I'm sorry. I'm sorry.. make it stop." Græd hun bedende, og så snart evnen var sluppet over hende åndede hun lettet op.

Hurtigt tørrede hun sine øjne, og tog en dyb indånding. Snart var øjnene helt hvide, og hun så nu som en af ulvene ude i skoven. I natten var det lettere at se som ulven, og hun mærkede ikke kulden på samme måde som ved lejren. Ganske nok var der ikke ligefrem koldt, men hun kunne heller ikke huske, hvad varme føltes som. Ulven stoppede op. Her så hun to skikkelser med grønne øjne komme tæt imod lejren. Hun havde set den ene før, kvinden som prøvede at redde drengen. De grønne øjne ved dem begge gjorde hende mere tilpas end de brune ved de slægtløse. Ronnie tog fuldkontrol over ulven, og den stod nu blot og stirrede på Dylan og Bellamy. Den gik en smule tættere på, men knurrede ikke eller noget. Den var opmærksom, men virkede ikke vred. Så løftede hun hovedet en anelse mere op og vendte blikket imod lejren. Hurtigt drejede ulven blikket tilbage på de to mennesker, også tilbage på lejren. Så løb den imod lejren, men inden den nåede langt nok - slap Ronnie grebet om den.
"What did you see girl?" Blev hun spurgt.
"Nothing.. there is nothing out there." Svarede hun udmattet, tydeligt at se på måden hun trak vejret meget dybt.
"I think she is lying." Mumlede en anden, hvilket fik Ronnie til at kigge over på ham. Blikket flyttede hun over på bålet, og satte fokus på at få flammen til at vokse endnu højere - bare kort. Måske det ville hjælpe de to med at finde vej. Måske de kunne hjælpe hende, var det selvisk at ønske de kunne?
"Bitch stop that." Vrissede en og smerten i hovedet ramte hende igen. Skriget var værre end før, og denne gang lod det hende falde til jorden.
"James stop. You are killing her, we need her alive." Sagde en anden og skubbede lidt til manden med evnen.
"I guess that makes her immortal." Lo en anden. Ronnie kom op og sidde igen, og åndede udmattet ud. Sveddråberne dansede henover hendes pande, og det var anstrengende generelt at trække vejret.


//ready for some drama ma babe? <3 @Bellamy
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 3:11 pm

Efter alt den drama de havde været udsat for, havde han brug for at komme ud og det samme havde Dylan også. Efter alt den smerte hun havde været udsat for, forsøgte han at gøre tingene så godt for hende, som overhovedet mulig. Om dette så betød, at han skulle lave mad til hende eller gå turer med hende i skoven, så ville han hellere end gerne gøre det for hende. Hun var hans søster, godt nok ikke af blod, men for ham betød dette intet. Om ikke andet, kunne de ved hjælp af dine turer, komme væk fra alt og generelt bare slappe af. Han skulle netop til at sige noget til hende, da en ulv kom imod dem. Normalt ville han allerede havde været foran hende, men denne ulv så ikke fjendtlig ud, snarer det stik modsatte. Han rynkede brynet, og betragtede den komme imod dem. En truet ulv, ville altid vise tænder og knurre, hvor denne hverken viste nogle af disse ting.
Den måde den konstant så tilbage også tilbage på dem, som om den ville have de skulle følge efter, fangede hans opmærksomhed. Et øjeblik glemte han alt om hans omgivelser, og han valgte derimod at følge efter ulven. Dog da ulven med et forsvandt, kunne han høre lyde af stemmer. Normalt ville han ignorere dette, men lyden af et skrig, fik ham i alarm mode. Uden at tænke over konsekvenserne, løb han imod stemmerne og synet der mødte ham, var et som fik hans blod i kog. Var der en ting han hadet, så var det vold imod børn, hans mor og far havde selv gjort dette imod ham, specielt hvis han gjorde hvad de ikke kunne lide.

Som var hans indre vrede i flammer, gik han direkte imod dem. Slag fløj rundt, som han knock outede den første person. De andre var nu alarmeret. En af dem greb ham bag fra og den anden slog ham i ansigtet. Dog var han både bedre og stærkere end dem, hvilket i bund og grund var på grund af hans evne. Han hamrede sit baghovedet direkte imod ansigtet, på ham som holde fast i ham. Ham foran fik et spark mellembenene. Han kunne ikke styre sig selv, det var som om minderne fra hans barndom kom frem. Skader på rygsøjlen, nakken og mere, faldt over de som slog ud efter ham. Minutter gik, og som de til sidst alle lå enten paralyseret eller døde omkring ham, vendte han sit blik imod den unge pige.
Han faldt på knæ og lagde hovedet på skrå "are you okay?" spurgte han næsten åndeløs. Selvom han havde en evne, som gjorde han kampmæssigt var bedre end mange andre, så tog det stadigvæk på ham. Han var trods alt stadigvæk et menneske, og han kunne blive træt. Om ikke andet ignorerede han smerten i ansigtet, blot for at fokusere på den unge pige. For ham gjorde hendes slægt ham i intet, hun var uskyldig og skulle behandles på lige fod med alle andre

//ohh yeah!!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 3:46 pm

Dylan var gået med til at gå en tur i skoven. Få tankerne renset bare lidt ud, måske endda få skoven til at ligne noget andet end et sted man fangede fjender. Dog kunne hun ikke undgå at bide mærke i, at de var tæt på hvor hun havde fundet den unge dreng i en fælde. Så snart ulven kom frem holdt hun vejret og blev opmærksom. Den virkede ikke ligefrem truende, men man kunne aldrig være for sikker. Bellamy virkede til at ville med den, så naturligvis fulgte Dylan med. Et skrig i det fjerne fik ligesom Bellamy, hende til at slå alarm og hun susede med ham. En anelse hurtigere på grund af sin evne, men hun fokuserede på at slå hendes fjender til jorden. Dylan kunne være brutal og den fik heller ikke for lidt - hun lod Bellamy komme til pigen, som at han var tættest på. Så snart fjenderne lå stille gik hun over imod dem. Dog var nogle stadigvæk i en gispende tilstand, så hun besluttede at trampe dem ihjel. Dylan og Bellamys evner på spil sammen var en farlig kombination.

Ronnie så på dem da de kom. Inden hun nåede at blinke var der en ny krig igang. Hvis det ikke var fordi, at hun havde set hvad krig bragte - så ville hun have lukket øjnene af alt det dræben. Men i det mindste var det de onde mennesker der gik udover. Hvilket underligt nok ikke gjorde hende så meget - ellers var hun for udmattet til at reagere. Are you okay? Let så de røde øjne op og kiggede ind i de grønne. Lettere besværligt gav hun et nik fra sig.
"I'm just tired." Lykkedes det hende at sige inden hun overgav sig til ham - og lod sig vælte ned i hans favn af ren og skær træthed. Øjnene faldt i ganske kort efter.

Dylan satte sig på hug ved dem.
"This is awful.. what did they do to her.." Mumlede hun lidt og lod sin hånd kører henover pigens arm. Let bed hun sig i læben, men hun tøvede ikke.
"Let's take her with us.. we can help her.. We have to." Pointerede Dylan bekymret og kiggede så op på Bellamy. Pigen havde brug for hvile og ro - hvilket de kunne give hende. Måske var det ikke ligefrem en god ting at tage en oikan med hjem, men Dylan var ligeglad - og hun ville hellere end gerne pointere retfærdigheden i handlingen overfor dem der var uenige med hende. Dylan rejste sig op og kiggede på slagsmarken.
"I'm gonna clean this mess up.. take her home, I will catch up with you." Sagde hun så og begyndte at trække ligende ind til bålet. Der var kun en af dem der behøvede at gøre det dirty arbejde, og Dylan var allerede godt inde i det.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeLør Feb 04, 2017 8:54 pm

Han lagde armene om hende, som hun faldt ind i dem. Det var tydeligt, at hun var træt og hun helt klart trængte til ro. Deres behandling af hende, måtte havde været i gang i lang tid, og hvis han skulle kæmpe sig gennem adskillige folk, ville han hellere end gerne gøre det, for at få hende væk. Han kendte hende nok ikke, men han kunne relatere til volden, og den smerte hun måtte havde følt. Han vendte blikket imod Dylan, som hun satte sig på hug ved siden af ham. Hendes ord, fik ham til at rynke brynet, men samtidig nikkede han også. Han ville hellere end gerne tage sig af hende "Yes we have to" sagde han uden et sekunds tøven. Hun var ung, højst tænkelig alene og de kunne tage sig af hende.
Han havde altid selv haft et ønske om at barn, det havde bare aldrig været muligt. Han var trods alt homoseksuel, og havde aldrig fundet det kvindelige køn attraktivt, derfor var det vel ikke muligt. Dog var denne unge pige måske en mulighed, for at dette kunne ske. Uagtet hvad der ville ske, og hvilken slægt hun var fra, så ville han hjælpe hende på benene og vise hende en bedre verden. Han løftede Ronnie op i sine arme, således han havde en arm under hendes knæ og ved hendes ryg. Han nikkede til hvad Dylan sagde, og begyndte at løbe hjem imod deres hjem. Han nåede hjem før Dylan, og begav sig ind imod sit værelse, hvor han fandt en af sine trøjer frem. Hurtigt skiftede han hendes tøj, ud med den store trøje og her efter lagde han hende under dynen. Han strøg hende hen over kinden, og satte sig derpå på en stol ved sengen. Dette var for at sørge for, at hun var okay og skulle hun vågne op, ville han sørge for at det var til blide ansigter, og ikke noget forfærdeligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeLør Feb 11, 2017 6:43 pm

Dylan så det som en smule håb og måske, som at nogle en anden magt eller noget - havde tænkt på hende, og ledt hende hen til pigen. Måske? Man vidste aldrig. Dylan så hvordan Bellamy forsvandt ind imellem træerne med pigen. Så var det på tide at få dette overstået. Ligende skulle brændes, og dem der ikke var døde - dræbte hun uden tøven. Der var ingen grund til at lave løse ender. Så snart hun var færdig tog hun hen til en nærliggende sø for at bade sig i, så blodet kunne vaskes af kroppen inden hun tog tilbage til byen. Da hun kom hjem igen, fandt hun Bellamy siddende på en stol ved sengen. Hun stillede sig i dørkarmen og sendte ham et smil.
"Its done." Svarede hun til at der ikke var nogle af de mænd tilbage i live. Pigens ansigt virkede mere fredfyldt nu end det var før. Måske var det varmen og at hun havde stolet på Dylan og Bellamy nok skulle få hende ind i sikre rammer? "We can shift to watch over her? She clearly needs a good night sleep.. and she is safe. What a night." Tilføjede hun med et lille grin. Det var en god aften på trods af et par kampe - men Dylan elskede nu en god kamp.

Natten var gået med at gå frem og tilbage. Når hun ikke kunne sove arbejede hun på gæsteværelset. Flyttede lidt rundt på nogle møbler, så det mindede mere om et pige værelse. For hun havde en fornemmelse over at lige meget hvad, kunne nogle ikke stoppe hende i at beholde pigen her. MEdmidnre pigen selv ønskede at komme væk. Da solen endelig stod op lavede hun mad til dem alle sammen. Holdt tankerne igang, og det var trods alt det hun havde mest brug for.


Der gik mange timer før Ronnies krop havde hvilet mere ud end nogensinde før. Hun åbnede svagt øjnene og begyndte at omfavne at hun ikke længere befandt sig ude i skoven. Det første ansigt hun så var også det sidste inden hun lukkede øjnene ud. Bellamys blide ansigt. Varmen fra dynen var dejlig og det samme var tøjet. Stille satte hun sig op og strakte sig ganske kært. De røde øjne gled rundt ved rummet og snart så hun også Dylan. Smilende ansigter, som gjorde at Ronnie også sendte dem et smil.
"Goodmorning." Startede hun stille ud, og samlede læberne halv nervøst i en smal streg. "Thank you.. for helping me out."
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitimeLør Mar 04, 2017 6:19 pm

Han vågede over hende, alt i mens han ventede på Dyl kom hjem. Det var ikke fordi han frygtede noget ville ske, men mere hvis denne unge pige vågnede op, så skulle hun ikke gøre det alene. Han sukkede, og satte sig godt til rette. Der gik ikke lang tid, før Dylan endelig kom hjem, med hendes hurtige fart, var det ikke et under, at hun kom hurtigt hjem. Han vendte blikket mod hende, som hun stoppede ved dørkarmen. Han sendte hende et smil "Good, then they shouldn't be much of a problem" han vidste, skulle de dukke op igen, så ville de havner i hænderne på folk, som de nok ikke ville i nærheden af "Sounds like a good idea" medgjorde han, samtidig med han strakte sig "We sure do make a great fighting team" indrømmede han, med et skævt smil. Det var ikke fordi han havde planen, om at de skulle kæmpe hele tiden. Dog var han da glad for, skulle det ske de to blev angrebet sammen, så var de et ganske dødelig par.
Gennem natten, vandrede han mellem at våge over pigen, træne og hjælpe Dylan med gæsteværelset. Han havde egentlig intet imod, at pigen kunne bo hos dem, selvfølgelig kun hvis hun skulle have lyst. Det ville også være dejligt med flere folk i hjemmet, for der kunne blive stille når først Dylan var ude af huset. Derudover havde de altid haft et ekstra værelse, som de aldrig havde fundet ud af hvad de skulle bruge til noget. Så dette var i den grad den optimale ting. Plus det kunne også give tryghed, til en som nok ikke havde oplevet dette førhen.

Da solen stod op, og pigen endelig begyndte at røre på sig, sad han klar i stolen, i selskabet af Dylan. Han kunne ikke holde smilet væk, som hun strakte sig og her mødte hans blik "Did you sleep okay?" spurgte han med et hævede øjenbryn. Han rejste sig op og bevægede sig hen imod sengen, hvor han satte sig ned "You're welcome. No one should ever go through what you went through, and you don't have to fear us, we mean you no harm" pointerede han smilende "My names Bellamy, and that's Dylan" han pegede først imod sig selv, og dernæst imod Dylan, som han præsenterede dem "What's your name?" spurgte han samtidig med han, sendte hende et blidt smil.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Empty
IndlægEmne: Sv: How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)   How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
How deep is your love? - Bellamy (Feat. Dylan)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» I come here in peace - Cayden (feat. Ronnie)
» Talk to me please, I need you - Bellamy
» We might have a problem - Bellamy
» Let's get this started - Bellamy
» "The children did this to me" | Dylan |

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: The Lily Forest-
Gå til: