Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Through fire and flames - Sasha

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Through fire and flames - Sasha Empty
IndlægEmne: Through fire and flames - Sasha   Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeTors Jan 12, 2017 3:10 pm

Tid: 1-tiden cirka
Vejr: En smule overskuede, solen titter en smule frem, hver gang små huller i skyerne passerede forbi den
Omgivelser: Det varme Oikans storby, mange mennesker, relativt tørt
Påklædning og udseende

Keeva havde kedet sig noget så meget her på det sidste, hun gad virkelig ikke at tage ind til Highview City, hun havde været der for mange gange og kendte næsten alle vagterne omkring market via deres navne. Det var ikke fordi hun var gode venner eller kendte dem gennem venner, nej det var ren og skær pågrund af alle sine besøg i byens fængsel gennem årende.
En dag, hvor hun sad i græsset, op af et træ og slappede af dog hun kedet sig stadig, slog det hende, hun havde faktisk aldrig været i de der rødtoppers by. Hun kendte Hazel, da hun havde været på lidt af en tur med hende ud for at finde noget som tilhørte hendes far, eller noget i den dur. Men hun havde aldrig rigtig taget til hovedstaden, Firemouth District.
Da hun ikke havde andet at lave, pakkede hun sin taske og tog af sted, krigsmaling og det hele som hun altid plejede. Grunden til at hun ikke tog sin hest, var fordi at hendes mor Helga havde lånt den for dagen, og ville først komme hjem om aften.
Keeva gik med sit spyd i hånden, buen pakkede ned bag i tasken med pilekoggerede spændt til siden af rygsækken hun bar på den ene skulder. Det tog nogle tid før hun ville begynde at nærme sig byen og jo tættere på hun kom på byen, jo flere mennesker passerede hun. Mange kiggede på Keeva med et hævet øjenbryn, stortset ingen kendte til hende så de anede ikke hvilket form for forfærdede ry hun havde, eller hvad hun blev kaldt. Dog hun kunne ikke være mere ligeglad hvad de syntes om hende, mens hun bevægede sig mod byens store port mellem hvad lignede en mindre karavane.
Alle folk blev stoppede ved porten, alle skulle tjekkes, ingen fik lov til at komme ind i byen uden tilladelse, det var byens regler og det fik Keeva til at huske hvorfor hun ikke havde besøgt byen. De havde så mange skide regler at man nærmest ikke kunne skide uden at blive udspurt eller straffes.
Da det var Keevas tur, kiggede et par af vagterne med lidt overraskede øjne og blev noget på passelig med Takumaras kvinden. Hun lignede en som var klar på kamp eller kom for at snigmyrde en eller anden vigtig person, men det som gjorde at de mindre kunne lide hende, var hvordan hun så ud, hun lignede et vildt menneske, et vildt dyr som kunne angribe når som helst.
Dette skabte problemer, for ikke nok med at Keeva syntes vagterne kom lige lidt for tæt på, så ville de rode hendes pose igennem og stillede hende spørgsmål hun på ingen tidspunkt havde tænkt sig at svare. Dette skabte problemer og vagterne begyndte at blive aggrassive da de på intet tidspunkt havde tænkt sig at lukke denne vilde Takumaras kvinde ind.
Og lige så snart en af vagterne, som stod foran Keeva, fortalte hende at hun kunne skide tilbage hvor hun kom og ikke måtte komme ind, fik han et hjernhård næve på siden af hovedet og hårde slag fra vand som Keeva havde i en lille vanddunk.
Dette fik vagterne til at angribe, eller nærmere stoppe Keeva og skød advarelses skud af sted via ild, som Keeva hurtigt fik countered og svarede tilbage.
Alle folk omkring dem som ikke var vagter, skyndte sig væk, mens flere vagter kom deres kollegaer til undsætning. Hver gang nogle kom for tæt på, blev de nedlagt meget brutalt. Flere af vagterne fik brækkede en arm eller knust nogle fortænder, nogle enkel fik endda et par dybe ar som minde, fra Keevas spyd.
Tilbage til toppen Go down
Sasha

Sasha


Antal indlæg : 13
Reputation : 1
Bosted : Springheat City

Through fire and flames - Sasha Empty
IndlægEmne: Sv: Through fire and flames - Sasha   Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeTors Jan 12, 2017 8:12 pm

Påklædning

Sasha var lige trådt ud af sit hus, som var i midten af firemouth district, så hun var tæt på militærstyrken. Hun var trodsalt elite soldat og havde brug for træne meget og nogen gange var hun også med til at træne andre.
Dog havde hun fri den dag, hun havde bare tænkt sig at træne lidt for sig selv måske, udenfor byen så hun var alene. Hun havde mest af alt bare lyst til at være sig selv, for en gangs skyld. Sasha var ikke den mest sociale type, faktisk havde hun slet ingen som hun rigtig kunne kalde venner, de var bare bekendte som hun talte med under træning eller vedr. hendes arbejde.
Hun havde taget sit normale outfit på, en læderjakke, hendes læderbukser og så bare en helt almindelig sort trøje inden under. Hun havde så sine læderhandsker på. Hun bar på en taske hvor der lå flere typer pistoler og snipers i, så hun kunne træne på sit sigte og sin krop samtidig, ikke at militærstyrken overhovedet havde brug for det, for krigen var over, men hun kunne lide at være i form og være forberedt.
Hun havde som reglt sit helt korte hår, så der var ikke meget at sætte for hende, det var en befrielse i det hele taget, hun kunne ikke huske da hun havde langt hår, men det var heller ikke fordi at hun savnede at have langt hår, det var så lang tid siden.
Hun kom gående ned mod udgangen af firemouth district, for at komme helt ud fra byen Springheat.
Dog noget fik hendes opmærksomhed. Mange vagter stod samlet omkring en pige, som stod og kæmpet mod dem med... vand? Takumara var helt sikkert der hvor hun kom fra, men hvorfor var hun i Oikans by? Sasha begyndte at trække der stille og roligt over til dem. Hun startede med at stå bare bagved dem, for at lure lidt på denne pige. Sasha havde en mistanke om at hun var en pige, som kom hurtigt op at slås med vagter, ikke blot på grund af hendes udseende, men i det hele taget hendes holdning og kropssprog.
Langsomt bevægede Sasha sig igennem vagterne, som gav hende plads til at komme igennem. Hun havde tænkt sig at tage sagen i egen hånd, da Sasha havde fået en form for interesse omkring denne kampdygtige og aggressive pige. Så imens pigen var optaget af flere vagter omkring hende, tog Sasha et gevær op fra sin taske og gik om bag pigen, før hun gav hende et ordentligt slag i hovedet, med geværets skæfte, så hun faldt om.
Hun kiggede så på de andre vagter, som så en anelse forbløffede ud. I will take over from here, just go sagde hun roligt, inden hun tog pigen over sin skulder. Hun var ikke synderlig tung, men det var heller ikke fordi at Sasha ville kunne bære hende, flere tusinde meter, så det var godt at de ikke skulle langt.

Da Sasha endelig var nået til hendes distination, tog hende sin jakke af, inden hun krøllede den sammen, til en slags pude, inden hun lagde pigen ned på den, så hun lå bare en anelse behageligt når hun vågnede op. Imens Sasha ventede, kiggede hun sin taske igennem for diverse våben, inden hun lagde den til side og rejste sig op.
Hun tog sin trøje af, så hun kun have en sort top på, som gik lige til ned over hendes barm. Hun gjorde klar til at træne, og hun havde mest lyst til at have mulighed for at kunne bevæge sig frit, uden alt for meget tøj, som hun nu plejede at træne. Hun gik igang med at strække ud som det første. Selvom hun trænede dagligt, var det stadig meget vigtigt for hende at strække ud, også selvom det var noget hun havde gjort i flere år. Hun blev ved med at holde øje med pigen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Through fire and flames - Sasha Empty
IndlægEmne: Sv: Through fire and flames - Sasha   Through fire and flames - Sasha Icon_minitimeLør Apr 15, 2017 10:57 pm

Keeva vågnede pludselig og satte sig op og kiggede rundt, hvor fanden var hun henne?! Det første hun bemærkede, var en tøs der åbenbart var fuldt igang med at træne. Hun havde en irriterende hovedpine og en lille bule efter noget hårdt havde ramt hende bagi. "Tha mi a 'mionnachadh do Dhia, tha mi' dol a mharbhadh ge bith cò a bhuail mi" kom det irriterede og gav Oikan pigen et køligt blik og lagde hurtigt blikket på en stor taske, våben, træningsrum?
Keeva rejste sig langsomt op, Red eye, where the fuck am A and who the fuck hit me backhead? Spurgte hun knotten og mærkede en mangel på vand omkring dem, var derfor hun var sikker på hun befandt sig i en bygning af Oikan standarder.
Keeva kiggede ud af et vindu men var egentlig meningsløs, hun havde faktisk aldrig i Springheat City, så hun ville ikke ane hvor hun var, ved at kigge ud af et vindu, men hun var dog ret sikker på hun befandt sig inde i byen, et eller andet sted.
Heldigvis, hvem end tøsen var, havde taget alle Keevas ting med sig og før Redeye tøsen kunne nå at stoppe Keeva, var keeva ude af døren og befandt sig midt i en travl by, ret mange vagter som ofte gik i grupper på 4, eller 6 hvis de havde en captain med sig. Ellers var gaderne propfyldt med handelsfolk, folk der råbte i håb om at tiltrække kunder eller også var der var handelsfolk som skulle forbi, med andre ord, lignede det fuldstændig en hverdag i Highview City.
Keeva fik dog en del blikke, da hun som sagt hverken lignede nogen fra byen og havde klare skinende blå havøjne. Med sin taske over skuldren, gik hun gennemgaden, hun sulten og kunne sikkert finde noget at spise i denne her varme by.

//Sorry lidt kort <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Through fire and flames - Sasha Empty
IndlægEmne: Sv: Through fire and flames - Sasha   Through fire and flames - Sasha Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Through fire and flames - Sasha
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Burning flames - Keeva {xxx}
» By the fire - Lagertha
» Water cancels out fire | Roman |

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Firemouth District :: Motel Rødhus-
Gå til: