Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Herregården 'Lykkebo' Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

Vis ubesvarede indlæg
 

Herregården 'Lykkebo'

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Venstre fløj

Den venstre fløj i herregården ligner egentlig den højre fløj. Der er kun to ting ved dem som umiddelbart adskiller dem - Udsigten ved den venstre fløj er ud til herregårdens haver, hvor det er ud til vejen på den anden side, og så er venstre fløj en del mere ødelagt. Det har ellers været renoveret flere gange, men gang på gang er det blevet ruineret. Og man kan ikke stoppe, dem der gør det, for de er døde. Det er familien Larsons spøgelser der i vrede river venstre fløj fra hinanden, som var det sted, de blev myrdet. Familie Larson består af en voksen mand, Hr. Larson - en bred mand i fine klæder, som kan findes i hans tidligere soveværelse, hvor han vil angribe alle der træder ind i rummet - hans kone, Fru. Larson - en ældre kvinde, som kan ses i et andet værelses badeværelses. Hendes hvide kjole klæber sig til hende og hun drypper af vand, da hun blev druknet i badekaret. Hun græder også for det meste i det men kommer man for tæt på angriber hun - og til sidst Edith - Deres 9-årige pige, som fik halsen skåret over. Hun vandrer frem og tilbage på gangene i venstre fløj og løber væk hvis hun ser nogen. Hun har en natkjole på, dækket i blod, der strømmer ned fra såret på hendes hals og hun efterlader sig et spor af blod.
00
Ingen nye indlæg

'Lykkebo's spisesal

Spisesalen på herregården er stor og pragtfuld med væggene dækket til af gobeliner og fra den ene side af spisesalen til det andet strækker der sig et langt bord, dækket med guldbestik og en rød dug med guld mønstre syet ind i det. Man skulle næsten ikke tro, at det kun er 24 år siden at "Massakren ved lykkemiddagen" fandt sted. Da krigen lige var blevet erklæret holdt en adelig Redwood - ham der ejede Herregården 'Lykkebo' efter mordet på Familien Larson - en middag for sine allierede for at aftale krigsstrategier. Dette endte dog ikke godt, da én ved selskabet forrådte dem ved at sladre til inferno-soldaterne om middagen. Derfor blev gæsterne angrebet, myrdet, og manden, der sladrede blev hængt for forræderi samme sted. Spisesalen virker ikke til at have meget aktivitet for spøgelser men kommer man ind på en dårlig dag vil man kunne møde nogle af gæsterne, som vredt vil angribe. Til tider vil forræderen også hænge fra loftet og prøve at komme ned.
19Somebody that we...
Ons Sep 20, 2017 8:56 pm
Kassandra Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Hr. Larsons kontor

Hr. Larsons kontor er forholdsvis stort i forhold. Det er et mindre bibliotek, hvor væggene er dækket til med reoler og støvede bøger. I midten af det er der et langt bord, som han brugte til møder og ved det store vindue, der nu har brædder sømmet overfor, så kun enkelte stråler solskin slipper ind, har han sit kontorbord. Rummet er specielt fordi det er det eneste rum i lokalet, hvor spøgelser ikke kan komme ind. Ingen ved hvorfor, men selve familien Larson virker bange for rummet. Rummet er derfor et sikkert sted at løbe hen, hvis spøgelserne angriber, og døren er revet af, så man hurtigt kan løbe derind.
00
Ingen nye indlæg

Stalden

Stalden til Herregården 'Lykkebo' ligner mere en ruin end en bygning. Efter krigen har ingen følt det nødvendigt at bygge den op igen og den har stået tom siden 1159. Skal folk hen til Herregården stiller de deres heste udenfor, velvidende at hvis de stiller dem tæt ved stalden, vil spøgelser terroriserer dem. Stalden og området om stalden er kraftigt hjemsøgt. Det var herhen man tog slaver for at dræbe dem eller torturere dem, da krigen gik i gang og folk mente at de skulle straffe slaverne for deres urene blod - både slægtløse og The Naailas - på deres egen måde. Slaverne hjemsøger nu stalden. Normalt kan man bare se dem vandre rundt, men genkender de en person som en fjende, vil de angribe med alt deres magt. Stalden er det mest populære sted på herregården, udover Hr. Larsons værelse, hvor grupper af unge går ind for at udfordre hinanden. Udover det er der også en myte om denne stald. Man mener, at alle hemmeligheder, der bliver sagt derinde, vil aldrig nogensinde slippe ud. Dette lokker flere folk til at mødes op her for at tale om deres hemmeligheder i håb om at de kan sige det højt uden at frygte for at det vil slippe ud til omverdenen. Alligevel ved de fleste godt at risikere at gå derind til hvis nu spøgelserne ser en som en fjende.
00
Herregården 'Lykkebo' Empty
 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
Ingen nye indlægHerregården 'Lykkebo' Empty 0Gæst653Tirs Okt 03, 2017 11:29 am
Gæst Vis sidste indlæg
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Moderatorer:Ingen
Forumtilladelser:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Sorter efter:  
Gå til:  
Nye indlæg Nye indlæg
Nye indlæg [ Populær ] Nye indlæg [ Populær ]
Nye indlæg [ Låst ] Nye indlæg [ Låst ]
Ingen nye indlæg Ingen nye indlæg
Ingen nye indlæg [ Populær ] Ingen nye indlæg [ Populær ]
Ingen nye indlæg [ Låst ] Ingen nye indlæg [ Låst ]
Bekendtgørelse Bekendtgørelse
Global meddelelse Global meddelelse
Klæbrig Klæbrig