Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Andre steder i Redhawk Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

Vis ubesvarede indlæg
 

Andre steder i Redhawk

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Oakstrong City

Oakstrong City er The Crawfords Territorium og er deres største by udover deres delby med Takumara, men man kan nu ikke kalde Oakstrong for en storby. Byen består af en skov, kaldet Tulipanskoven, som ligger lidt udenfor Redhawk City. Skoven er meget lille og er omringet af en en lav mur opsat af Crawford-slægten. Rundt omkring er der vagter, da det kun er 'bladøjne' der må bo i byen. Andre er kun tilladt i byen hvis de er Redwood eller hvis de har et vigtigt ærinde. Det er nemt nok at hoppe over muren og smutte ind, men de bliver straffet hvis de bliver opdaget derinde.Byen består mest af flotte træhuse med smukke udskæringer og dekorationer. Byens indbyggere er ikke meget for at fælde træerne i skoven, så der er ingen stier i byen udover dem der er naturligt skabt og træerne gør gaderne trænge. Det er heller ikke unormalt at træerne er vokset tæt op af husene eller i gennem husene. Byens gader er fuld af tulipaner i flotte farver, hvilket også er derfor skoven er kaldt tulipanskoven. Skoven og byen befinder sig i tempereret klima ligesom Redhawk City.
223Save places - Ca...
Ons Jan 18, 2017 5:23 am
Gæst  Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Drageøen

Drager er sjældne dyr, som man skal være heldig - og så alligevel yderst uheldig - for at støde på en. Men hvis man er ekstra eventyrlysten og dumdristig kan man tage til det ene sted, hvor man er sikker på dem. Den lille ø var først navngivet Lokita men bliver nu kun kaldt for Drageøen. Øen er blevet skabt af en vulkanen, Lokita, som befinder sig i midten af øen. Det er derfor en en ø næsten udelukkende med sten udover få strå og skud ved udkanten, længst væk fra vulkanen. Vulkanen er selv en typisk keglevulkan som er aktiv og derfor flere gange om dagen kommer med små udbrud, dog er det sjældent at lavaen kommer længere end få en meter fra vulkanen. Varmen fra vulkanen har tiltrukket en masse drager, som ellers bedst kan lide at være alene, og mange drager holder sig til øen hele tiden. De er kun væk fra øen for at få mad. Der er en båd der sejler til øen to gange om dagen og en gang om natten men det er under eget ansvar hvad der sker derpå.
351A quick dip ~ Hy...
Ons Mar 01, 2017 10:56 am
Hydra Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

De Hviskende Træers Dal

Mange vil finde De Hviskende Træers Dal uhyggelig eller ubetryggende, når man ser den første gang. Skoven er omhyllet af et tyrkis skær, der er udsendt fra træerne. Træerne lukker også for himlen da de er høje og deres krontage nærmest snorrer sig helst sammen. Derfor kommer der sjældent sollys ind, men træerne virker til at overleve uden det. Under træerne er jorden dækket til af en mos af samme tyrkis farve. Ned fra træerne hænger der lange, smidige grene med en lille hængende tyrkis blomst på spidsen. Dette område befinder sig i en dal - derfra kommer navnet - så det hele virker som et aflukket mystisk område. Men kommer man ind i De Hviskende Træers Dal finder man ud af at det bestemt ikke er uhyggeligt. Faktisk er det et sted fyldt med fred. Fordi stedet er så lukket er der fuldstændig stille og uforstyrret og ingen vind eller regn trænger i gennem, udover det regnvand som kommer fra toppen af dalen af og ryger ned. Og nærmer man sig et træ og stryger hånden hen af en af dets lange grene, kan man høre en hvisken. Man kan ikke høre nogle bestemte ord men hver hvisken er en ny stemme, og det er en utrolig magisk og vidunderlig lyd, der trænger i gennem stilheden. Man ved ikke hvor hvisken kommer fra eller hvem der hvisker. Nogle mener at det er hjemløse ånder, der har søgt hen til De Hviskende Træers Dal, andre mener at det kan være en højere magt der kommer med budskaber og nogle helt andre mener at det er træerne selv der har liv inden i sig og kommunikere. Ligemeget hvad er alle enige om at dette sted er helligt og fredet.
00
Ingen nye indlæg

Aquoria

Ikke mange mennesker har set Aquoria, som også er kaldet 'Byen under vandet'. Man ved ikke hvordan Aquoria blev bygget, faktisk blev den mere opdaget, og siden alt dokumentation før år 0 er destrueret ved ingen hvornår eller af hvem den er blevet skabt. Men siden det kun er The Takumaras som kan komme ned til byen uden at bruge åndetang blev det deres territorium efter krigen, hvor alt vandområde blev deres. Byen ligger på bunden af havbunden, hvor magma har formet en solid bund. Der er derfor blevet bygget små hytte-lignede bygninger ud af sorte lavasten. Det er ikke særlig detaljeret eller jævnt fordelt, men det holder og har sin egen unikke skønhed, da husene får de mest besynderlige former. Rundt om byen er der et tykt lag beskyttende glas. Der er to indgange til byen og for at sørge for at der ikke kommer vand ind foregår det sådan her - Der er to vandtætte porte. Den ene er ud til havet og så er der et lille glasrum før den næste port kommer, som fører helt ind til byen. Når den ene portet er den anden lukket, så der når kun at komme en smule vand ind, som så bliver samlet og brugt fornuftigt, og ikke hele havet. Byen er ufattelig smukt og er et oftebesøgt turiststed for Takumara-slægten.
25I take what I wa...
Ons Jan 11, 2017 9:02 am
Gæst  Vis sidste indlæg
Andre steder i Redhawk Empty
Seneste delte billeder
Dagens aktive emner
Dagens top 20 mest aktive medlemmer
Top 20 mest aktive medlemmer
Slet forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst