Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 A quick dip ~ Hydra

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Jan 08, 2017 3:36 pm

Tid: Aften
Sted: Havet, tæt på Drageøen
Omgivelser: Roligt vand, Percys lille husbåd  
Vejr: Solen er ved at gå ned, der er kun nogle få skyer på himlen.  
Påklædning: Mørkeblå svømmeshorts og en hvid T-shrit

Emnet er til @Hydra

Percy sukkede højt, mens han krydsede endnu et område af sin liste. Det var ikke fordi han havde forventet at finde spor af sine forældre i De Hviskende Træers Dal, men han havde håbet på at finde et eller andet. Han havde inderst inde håbet på at han kunne finde et svar i træernes hvisken, selv om han godt havde hørt at ingen kunne forstå hvad de sagde. Fortvivlet lod han sig falde bagover på den beskedne seng, et af de få møbler han havde om bord på båden, han lå og kiggede op i loftet mens han spekulerede over hvor han nu skulle tage hen. Han var på vej til Drageøen men det var mere som en form for sightseeing, det var et sted han altid gerne ville have set og nu var han ko lige i nærheden, så han kunne ikke lade være.  

Han rejste sig og gik op på dækket. Det var en smuk udsigt, han kunne allerede se øen, men det der fangede hans opmærksomhed var havet der omgav både ham og øen. Han havde altid elsket vand, han vidste at det kom fra hans gener, hans slægt, det var det eneste han vidste med sikkerhed om sin biologiske familie, de havde tilhørt The Takumaras. Han tog sig selv i at stirre ned i bølgerne, som var han hypnotiseret af dem. *En hurtig svømme tur har aldrig skadet mig, desuden burde vandet være varmt på grund af vulkanen på Drageøen*  Han trak den hvide T-shrit over hovedet og smed den over ryggen på en stol, før han med et yndefuldt hovedspring, hoppede i vandet.      

Vandet føltes skønt mod Percys hud, en følelse han aldrig kunne få nok af. Da han hoppede i vandet hang solen lavt på himlen, han vidste godt at tiden hurtigt ville forsvinde og før han vidste det ville det være midt om natten. Når han dykkede, kunne han tænke klart, han kunne være sig selv blandt de andre hav væsner uden at bekymre sig om hvorvidt nogle så på ham med dømmende øjne. Under vandet var han fri, så fri som han kunne blive.

// Håber dette kan bruges, er lidt ude af træning S:
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Jan 08, 2017 5:46 pm

En lang dag med mild sol og få skyer havde gjort havet godt. Den generelle temperatur var steget enkelte grader, og det viste sig tydeligt med en del mere aktivitet i vandet. Sådan havde det foregået det meste af dagen, med havets væsner pilende frem og tilbage. Ligesom mennesket, så havde væsnerne en del som de skulle nå inden mørket. Et af de væsner, det var Hydra.

Hydra havde tilbragt de sidste par dage på farten. Hendes besøg startede med en tur mod The Naailas territorium, hvor hun havde oplevet meget mere end forventet. Hun havde set så meget, og mødt nogle spændende personligheder, som havde hjulpet hende med at få styr på noget, som hun døjet med længe. The Redwoods. Men al den information havde også været temmelig overvældene, så derfor var hun først vendte tilbage til sin hytte i Thunderville, hvor hun havde smidt de fleste af sine ting, hvorefter hun havde kastet sig i havet. Hun længtes efter at besøge sit barndomshjem, og havet var klart en af de hurtigste og mest sikre metoder at nå derhen. I ønsket om at nå der hurtigst muligt havde hun ladet kroppen forvandle. En delfin blev det. Noget af det kød, som hun faktisk foretrak allermest.

Turen gennem havet var egentlig også gået ganske fint. Hun holdt sig langs bunden, da hun vidste, at sultne drager kunne finde på at snuppe ting, som befandt sig i havoverfladen. Hvad hun ikke var så tryg ved var, at mørket sneg sig nærmere. Hun var ikke vant til at svømme så sent. Og selvom, at hendes syn var tilpasset havet i delfinformen, så overså hun alligevel det vigtigste. De gamle skibsrester. Snoende ind og ud mellem forskellige havplanter, opdagede hun slet ikke, at hun faktisk også gled forbi en gammel, ladt harpun. Snoren fra harpunen gled om hendes hale, og da hun slog med den igen for at komme fremad, mærkede hun pludselig, hvordan en skurende lyd trak hende tilbage. Da det var umuligt at dreje hovedet i denne form, forsøgte hun at vende sig rundt, så hun kunne se, hvad det var som trak i hende. Ved udsigten til harpunen gik hun dog i panik, samt det faktum, at hendes finner ikke kunne løsne hende fra snoren. Hidsigt og ueffektivt slog hun panisk med halen i adskillige minutter før, at hun indså, at det ikke ville lykkedes. Hun var for dybt nede til, at hun ville overleve en menneskelig transformation, og selv hendes finne var nu viklet ind. Hydra udstødte en frustreret piben, og gav sig i stedet til at svømme rundt i cirkler, imens hun ledte efter noget, som kunne hjælpe hende.

//Det ser mega godt ud! Håber også, at du kan bruge mit!… Har aldrig eh… skrevet som delfin før xD
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTirs Jan 10, 2017 9:13 pm

Percy nød i fulde drag at svømme rundt nær bunden, uden at være bundet til alverdens udstyr, som andre mennesker var nødt til for at se det han så. Hans fingre gled gennem sandet, over sten og gennem tang, han elskede fornemmelsen, han var ikke sikker på at han nogensinde ville kunne opgive et liv ved eller på havet. Han svømmede rundt om en større bunke sten og fik øje på et dyr, der svømmede i cirkler. Det var en delfin, nærmere bestemt en delfin i problemer. Halen var viklet ind i et eller andet, Percy kunne ikke se hvad det var på den afstand, han skulle tættere på. Han ventede lidt, det var jo ikke sikkert at delfinen havde brug for hans hjælp, han gik ind for at lade dyr være dyr og ville helst ikke forstyrre dem, med mindre det var nødvendigt. Han observerede det smukke væsen i noget tid, men da den udstødte en frustreret piben, blev han klar over at han ikke bare kunne gå, eller retter sagt svømme sin vej, uden først at hjælpe.  
 
Percy bevægede sig langsomt tættere på dyret og gjorde sit bedste for ikke at lave pludselige bevægelser. Han prøvede at komme i kontakt med delfinen, men den lod til at være for oprevet eller panisk til at det fungerede, men han gav ikke op ” Try to relax, and I'll get you free" han sendte sin telepatiske besked af sted, mens han fokuserede på delfinen. Han ville ikke komme for tæt på den før den var faldet til ro, selv om at delfinen var et smukt og nuttet væsen kunne den godt gøre stor skade på et menneske hvis den blev forskrækket. *Aldrig dømme en bog på omslaget* tænkte han med et lille smil på læben.  De var ligesom svaner, smukke, men kraft fulde, forskellen var bare at delfiner ikke var deciderede ondsindede. Tanken om svaner gav ham en dårlig smag i munden, han var blevet forfulgt og "angrebet" af en svane da han var lille og lige siden havde han ikke brudt sig om dem...
 
Delfinen var en hun, det kunne han se, selv om det var besværligt at se forskel på kønnene indenfor delfinerne, men ligesom med alt andet; hvis man vidste hvor man skulle kigge, var det alligevel ikke så svært igen. Han ventede tålmodigt på at delfinen fik øje på ham eller hørte den besked som han gentog i sit hoved. Han ville bare hjælpe, det var alt.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Jan 15, 2017 9:07 pm

//Beklager, at det er lidt kort! Hun skal nok snart begynde at snakke! xD

Det føltes som en evighed. Hvis delfiner kunne svede, så ville hun formentlig gøre det. Fanget på bunden af havet. Fortabt i al evighed. Tankerne kom strømmene, og det hele virkede mere og mere håbløst. Hydra havde absolut ikke noget imod havet, da hun havde vænnet sig til det, gradvis igennem opvæksten, men hun var stadigvæk ikke et væsen, som kunne forestille sig resten af sine dage tilbragt i havet. Hun savnede allerede følelsen af luft. I lungerne, og under hendes vinger. Hydra slog endnu et irriteret svirp med halen, da en stemme pludselig lød.

Hun standsede øjeblikkeligt med sin cirklen, og så sig forundret omkring. Det havde lydt som om, at nogen faktisk havde snakket direkte til hende… under vandet! Til sin store overraskelse fik hun pludselig øje på et menneske. En mand faktisk. Øjnene og hans tilstedeværelse talte desuden for sig selv, hvad angik hans slægt. Det undrede hende ikke. Hun vidste, at de var i stand til at færdes under vandet, da hun engang havde passeret deres by under vandet, og observeret et par stykke af dem svømme rundt. Hun havde dog aldrig oplevet, at de var i stand til at snakke. Hun tøvede et øjeblik, men gjorde ikke mine til at ville angribe eller svømme længere væk - så meget det nu var muligt. I stedet, efter et lille øjeblik, skubbede hun sig faktisk nærmere med tøvende bevægelser, så halen var lettere tilgængelig. Dog var hun hele tiden 100% opmærksom på, hvad han foretog sig. Manden virkede heldigvis ikke bevæbnet. I sidste ende havde hun ikke meget valg. Hun kunne sulte, eller blive slagtet. Skønt.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTirs Jan 17, 2017 8:41 pm

// det er helt i orden. Den her er også lidt kort, beklager
 
Han kunne fornemme at delfinen var anspændt, men så igen, hvem ville ikke være det? Da den begyndte at komme nærmere tog han det som et tegn til at han kunne gå igang. Han forholdte sig rolig og lavede ingen pludselige bevægelser "Don't worry, i'm not gonna harm you" han prøvede at berolige dyret, men han var ikke klar over om det virkede. Langsomt begyndte han at vikle hende fri, det ville tage tid, men det lod ikke til at delfinen havde noget imod hans hjælp.  
 
 
Det måtte være virkelig stressende at sidde fast på den måde, han ville i hvert fald ikke selv bryde sig om det, det hjalp jo heller ikke at hun ikke havde hænder, tommelfingre var meget smarte når man sad fast. Han havde næsten fået hende fri, men han var nødt til at hive snoren over, han kiggede over på harpunen, den var ladt men ville ikke fyre spyddet i deres retning. Han håbede at delfinen ikke ville blive skræmt, men der var kun en måde at være sikker på ” Don't move sendte han af sted med tankens kræft, han håbede at hun nåede at opfange det inden han rev snoren over med ét ryk. Han vendte sig hurtigt mod delfinen og afventede dens reaktion, forhåbentligt havde den fået hans besked og han havde derfor ikke fået skræmt den for meget, men han kunne aldrig være sikker. Det var en ulempe med hans evne, han vidste aldrig med sikkerhed om en besked var gået igennem.   
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeMan Jan 23, 2017 7:42 pm

//Iz alright!

Hydra gav et overrasket ryk med hovedet, da hun pludselig hørte stemmen igen. Ikke på nogen aggressiv måde, og hun blev hvor hun var, men øjnene stirrede nu en anelse mere interesseret imod det unge menneske. Hun så intet til mundbevægelser, men der var ikke andre væsner tilstede omkring dem, så det måtte være ham! Men hvordan? Hun ventede tålmodigt, imens den lille hjerne kørte på højtryk.

Efter at have forsvundet i tankemylderet et godt stykke tid, hørte hun pludselig en besked igen. Trofast og naivt blev hun "svævende" i vandet, præcis som før, imens han fik bedre fat om rebet. Før hun overhovedet kunne nå at overveje hans plan bag trækket, rykkede han snoren over, og Hydra mærkede til sin store fornøjelse, hvordan faldt ned omkring hendes hale. Med et par enkelte begejstrede slag med halen, fløj hurtigt afsted og fik smidt det sidste, så hun ikke længere var forbundet til harpunen. Hun kunne egentlig bare suse afsted nu, og nå drageøen uden yderligere spørgsmål, men mennesket havde vakt hendes interesse. Så i stedet svømmede hun tilbage, næsten helt op til ham faktisk, og stirrede underligt med sine små øjne. Hun ville virkelig gerne, men vidste ikke helt, om hun også kunne snakke med ham. Derfor sendte hun både et par tanker afsted, men også et par lyde, der som regel virkede på andre delfiner.

How do you do that?!
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTirs Jan 31, 2017 12:04 am

// I'm so so sorry that it took so long. Jeg har haft så travlt med min skole at jeg ikke har haft tid eller overskud til at være på...

Han smilede til det smukke væsen da han modtog hendes besked, "You're a curious little one, aren't ya?" Det var så skønt at se hende fri og ikke panikslagen at det var svært for ham at holde fokus "I can talk to the creatures of the sea, creatures like you" Han vidste godt at der fandtes folk med meget mere interessante og kraftfulde evner, men han kunne godt lide sin, den passede perfekt til ham og hans personlighed. 

"You are free now, so swim along and try to be a little more careful" Det skar ham altid i hjertet når han så dyr der var i fare eller kommet til skade, om det var land eller vand dyr, det gjorde ingen forskel for ham.  Det ville pine ham i flere uger at se en død, det kunne han slet ikke forestille sig, det var aldrig sket før. Han havde ikke forventet at delfinen ville stille spørgsmål, efter at han hjalp den, normalt ville et dyr der havde været fanget, skynde sig væk ved første chance, men af en eller anden grund var det ikke tilfældet her. Han måtte indrømme for sig selv at han også var a curious little one, det havde han altid været, og hans nysgerrighed var blevet vækket af delfinen. Han ville ikke være den første til at tage af sted, men ventede tålmodigt på at den tog initiativet til at bevæge sig væk.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTors Feb 02, 2017 8:13 pm

//Jeg render også syg rundt i øjeblikket med nyt job, så np!

Hydra rullede en omgang rundt i vandet, stadigvæk imens hun fastholdt øjenkontakten. Selvom hun beholdt sit eget sind, uanset hvilken form hun tog, så kunne specielt dyrs naturlige væremåde nemt påvirke hende. Drager var aggressive, men delfiner var legesyge. To helt forskellige verdener. Så det var en smule nemmere at udtrykke for hende, hvor begejstret hun var for sin frihed og sin nye ven.

"I don't know any other Takumara with that ability. It must be a gift!"

Da han understregede, at hun var fri til at svømme igen, blev hun et øjeblik i tvivl. Hun ville egentlig supergerne hjem, hvor hendes oprindelige planer kunne ske, men fyren virkelig som "One of a kind". Derfor cirkulerede hun et par gange rundt om hans "svævende" krop, inden hun placerede sig foran ham igen.

"I wanna go where you go!"

Hun vidste, at hun sagtens ville kunne følge med ham, medmindre deres folk selvfølgelig havde en eller anden uovertruffen svømmeform. Medmindre han valgte op. Så kunne det godt blive akavet. Hendes blik holdt et udspekuleret glimt, og hvis delfiner kunne smile, så havde hun gjort det. Halen holdt sig stadigvæk roligt, som om intet førhen var sket, imens vandet omkring dem langsommere blev mørkere og mørkere. Himlen over havet var nu efterhånden kulsort.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeFre Feb 03, 2017 8:18 pm

// Jeg er glad for at du ikke er træt af mig, og jeg lover at prøve på at svare hurtigere :3

Han smilte til væsnet, jo det var en gave, en gave som han ikke ville bytte for noget andet i verden, måske med undtagelse af identiteten på hans biologiske forældre og  grunden til at de bortadopterede ham. ”It is a gift, I love my gift” smilede han, lettere overrasket over at delfinen kendte navnet på hans slægt, han vidste godt at delfiner var intelligente dyr, men der måtte da være en grænse et eller andet sted. Der var noget fishy over situationen.   

”You are more than welcome, but at some point my journey will take me to the shore and beyond" Han havde en mission, et løfte som han havde afgivet til sig selv, han ville finde hans forældre, om de var i live eller ej. Han havde ingen ide om de levede eller ej, de kunne være blevet dræbt under krigen, måske var han en af de mange der mistede deres familie under krigen, men der måtte da være nogen der vidste hvem de var eller havde været…

Han ville tage imod hendes selvskab med åbne arme, det var ensomt for ham at være på farten, og da han primært rejste på havet, kunne han ikke se hvorfor hun ikke skulle kunne komme med, i hvert fald noget at vejen.
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeOns Feb 08, 2017 9:48 am

//Selvfølgelig er jeg ikke træt af dig! Du tager bare den tid, som du skal bruge :3 Det er ikke sjovt, hvis man føler sig presset!... Apropos sjovt. I see what you did there with "fishy" xD

Hydra fandt hans særlige evne virkelig fascinerende. Takket være hendes egen "gave", så var hun i stand til at skifte form næsten som det passede hende, men sproget var stadigvæk noget af det som tog længst tid. De fleste væsner udover mennesker havde ikke engang et rigtig sprog, men klarede sig i stedet ved hjælp af lyde og kropsprog. Derfor var hun blevet lidt af en dygtig observatør når det gjaldt om at blende ind i mængden.

"You should! I like it too!"

Hun cirklede engang rundt om sig selv, inden hun kastede et blik mod overfladen. Da hendes blik vendte tilbage mod fyren, var der pludselig et lidt mere seriøst glimt i dem.

"If you wish bring your journey above water, then you should be careful. The sky is filled with dragons around here."

Hydra havde ikke noget hun decideret skulle nå. Derfor bestemte hun at, hvis han begyndte at svømme en bestemt retning, så ville hun følge ham. Dog holdt hendes advarsel stik. Dragerne var sjælendt helt nede ved vandet, men plask, høje lyde og lugten af menneske ville nok fange deres opmærksomhed før eller siden. Hun tænkte pludselig slet ikke over, hvor absurde hendes ord måtte lyde for en fremmede delfin.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTors Feb 09, 2017 10:44 am

// Sorry couldn't help it XD

Percy var nu helt sikker på at der var noget ”galt” med delfinen, eller at det i hvert fald ikke var en almindelig delfin. Det var bare for meget til at der kun var tale om en ekstremt nysgerrig delfin, der smugl lyttede til fisker eller hvem der nu befandt sig på vandet, og selv hvis der var, hvorfor skulle den advare ham? Jo han havde skåret den fri, men det var ikke lige frem at fik havde den samme morale som mennesker, men så igen delfiner var jo heller ikke en fisk, det var et pattedyr. Det kørte rundt i hovedet på ham og han blev kun mere forvirret jo mere han tænkte over det.

You are confusing me” sukkede han, det var ikke meningen at han ville sende det af sted, men det gjorde han.

Han vidste godt at drageøgen havde drager, det lå lidt i navnet, men han havde ikke tænkt over at de kunne være farlige for ham. Det var et af de problemer han oplevede ret ofte, han tænkte ikke tingene igennem, og endte tit i mindre behagelige situationer på grund af det. Men det var vel ikke hans skyld at verden kunne være et farligt sted, der nogle gange prøvede at slå ham ihjel?
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTors Feb 16, 2017 7:44 pm

//It's cool xD

Hydra vidste faktisk ikke noget om fyren. Han kunne være en morder, en kidnapper eller en kannibal. Men han havde reddet hende. Den slags betød meget for hende, og hun var en som troede på, at man kunne lære meget om folk ud fra deres handlinger - og denne unge Takumara var i hendes øjne ikke noget ondt menneske. Så langt så godt. Hendes naivitet havde bragt hende langt, men heldigvis i langt færre problemer end man skulle tro.

"Why? What did I do?"

Delfinen virkede ikke fornærmet, men rette opsat på at forklare, hvad der muligvis var gået tabt imellem dem. Det slog dog ikke Hydra, at det formentlig var hendes usædvanlige adfærd, som slog ham ud. Delfiner var ikke de væsner, som hun omgik mest. Men hun var også selv lidt forvirret.

"As a human, you do have a name, right?"

Måske var han i virkeligheden mere havvæsen en menneske! Tanken kom fra en blå himmel, men som sagt, så havde hun altså levet en del mere isoleret og ovenvands, end man måske skulle tro. Derfor vidste hun ikke altid alting, om de væsner hun stødte på. Alligevel følte hun, at spørgsmålet ville være en god bekræftelse på, hvem eller hvad han egentlig var - han lignede trods alt mest en... pæn... ung mand.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeFre Feb 17, 2017 8:45 pm

Percy rystede smilende på hovedet af hendes spørgsmål. Han blev mere og mere sikker på at han aldrig var støt på et lige så nysgerrig væsen, måske bortset fra mennesket, særligt børn eller for at være helt ærlig, ham selv. Han havde en dårlig vane med at stikke næsen for langt frem.

"You are just so different from any other dolphin that I've ever met. Your curiosity remind me more of humans than any other species”

Han kunne se på den måde havet blev mørkere og mørkere at solen var gået ned, han behøvede ikke en gang at kigge op. Delfinen havde advaret ham om drager, men havet var heller ikke ligefrem det sikreste sted at være efter mørkets frembrud, ham vidste at han skulle begynde at søge mod overfladen, af sikkerhedsmæssige årsager.  

"I do, yes. My name is Percy Irving. Pleased to meet you”

Percy kunne mærke hvordan hans instinkter begyndte at hviske at han skulle søge mod overfladen. Og han var temmelig sikker på at det kunne ses på hans kropssprog. Det var ikke fordi han ville være uhøflig, men han kunne ikke gøre for det. Hans blik begyndte nervøst at vandre op ad og han vidste at han ikke kunne blive meget længere.  

”I don't mean to be rude, but I'll have to leave soon. It's getting to dark for me"
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeLør Feb 18, 2017 10:10 pm

En ting, som Hydra næppe vil indrømme højlydt var, at hun faktisk fandt unge fyre lidt spændende. Hun havde aldrig rigtig haft mulighed for at socialiserer med nogen på hendes egen alder, hverken piger eller drenge, men hver gang hun havde set nogen på afstand, så havde hun mærket nervøse sommerfugle i maven - specielt når det gjaldt hankønnet. Hun forstod ikke helt hvorfor, udover hun måske manglede erfaring om, hvordan man omgik dem.

"Huh, that's funny!"

Sendte hun uskyldigt tilbage, og lød næsten lige så forvirret, som han gjorde - eller var det mon nysgerrighed, som hun opfangede? Hendes øjne strålede glad, da hun omsider fik fanget hans navn. Percy. Percy Irving. Mennesker havde efternavne. De vigtigste havde efter deres slægt. Så meget vidste hun. Men Hydra havde ingen slægt. Derfor havde hun undladt efternavnet hos sig selv, og opgivet tanken om at finde på et. Den eneste "slægt" hun forbandt sig selv med var alligevel dragerne. Og sådan et navn lokkede ikke mange til.

"Nice to meet you too, Percy! I'm Hydra."

Hun tog en hurtigt runde omkring ham, inden hun langsomt begyndte at svømme opad, imens hun sendte en sidste drillende besked mod ham.

"Of course! You should be on your way… But not before I race you to the top!"

Hvis Percy faktisk tog kampen op, ville hun give den gas i starten, men kort tid efter lade sig falde lidt tilbage med vilje, så han ville nå overfladen først. Derefter ville hun se, om han trak noget sted hen, og dernæst følge ham.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeSøn Feb 19, 2017 9:19 pm

Jo længere han "snakkede" med delfinen jo mere forvirret blev han. Percy kunne ikke sætte fingeren på hvad der var med hende, men noget passede virkeligt ikke samen, et eller andet virkede bare "forkert." 

"Yes, but it's also confusing"grinte han 

Han havde ikke lige frem forventet at hun havde et navn som sådan. Det var langt fra de fleste hav væsner der brugte navne på samme måde som mennesker, i hvert fald ikke dem han havde mødt, og han havde efter hånden mødt en del, men så igen han plejede heller ikke lige frem at spørge efter deres navne…

”That's a pretty name”

Hydra, ikke et navn som han havde støt på før. Percy fandt det altid interessant når han mødte nogen med et usædvanligt navn. Der lå ofte en historie bag dem, men han havde ikke tid til at spørge, han skulle se at komme tilbage til båden. Han havde ingen ide om hvilke rovfisk der lurede i Drageøgens nærværd. Det kunne være en mulighed at der ikke var nogle overhovedet, men han turde ikke tage den risiko.

Hendes tilbud om om et kapløb til båden, var ikke et tilbud han havde forudset , men heller ikke et tilbud som han ville afslå. Han elskede at konkurere, inden for alt muligt.

"You're on"

Sætningen havde knapnok forladt hans hovede før han hurtigt gled gennem vandet. Han var en hurtig svømmer, det vidste han, men han vidte også at han ikke kunne slå en delfin. Han vidste at de kunne svømme over 50 km/t, men det betød ikke at han ikke ville gøre et forsøg...   
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeTors Feb 23, 2017 8:18 pm

Det lignede næsten, at delfinen forsøgte at ryste på hovedet, da den rykkede med den slanke krop efter hans svar. Der var stadigvæk et lusket glimt i de mørke øjne, imens de betragtede mennesket foran sig, som for længst burde have søgt overfladen, ligesom hun for længst burde have svømmet sin vej.

"So you think!"

Hydra burde egentlig have været mere forsigtig. Dyr havde faktisk ikke rigtig navne, ikke de dyr hun havde mødt i hvert fald, medmindre deres menneskelige bekendte gav dem ét. Hun havde selv navngivet et par af dragerne, men havde også forhørt sig rundt omkring angående andre væsner, som hun havde mødt.

"Thanks! I like yours too."

Percy lød varmt og trygt. Ligesom hans handling og attitude, så fandt hun ikke nogle dårlige vibrationer ved navnet. Desuden havde hun aldrig mødt en med navnet før, så han blev nok ikke svær at huske.

"Ha!"

Hydra tog føring til en start, men måtte hurtigt indse, at han faktisk ikke havde været helt så nem at svømme fra, som hun gik og troede. Det var lige før, at han passerede hende på et tidspunkt, indtil hun spottede noget længere fremme, som lå og skvulpede i overfladen. Percy var en dygtig modstander, men det var ikke før, at det stort set var helt oppe ved båden, at hun lod ham trække lidt op på siden af hende således, at de faktisk ramte overfladen samtidig. Hun ønskede nemlig, at han skulle træde op i båden først, da alt andet var for besværligt i denne form. Hun rettede blikket imod ham, også hvis han trak sig op af vandet, og åbnede munden, næsten som et smil.

"You almost beat me!"

Stemmen lød mere fornøjet end fornærmet.
Tilbage til toppen Go down
Percy

Percy


Antal indlæg : 12
Reputation : 0
Bosted : Technically I'm homeless, I guess...

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeFre Feb 24, 2017 8:20 pm

Han nød adrenalinen der flød gennem hans krop, mens han pressede den til det yderste i deres lille konkurrence, også selv om at han godt vidste at han nok ikke ville vinde. Han blev meget overrasket da han næsten passerede delfinen, men så igen måske havde hun taget skade af rebet eller en tidligere ulykke og kunne ikke længere svømme ligeså hurtigt. Han skubbede hurtigt tanken fra sig igen, han brød sig ikke om at tænke på dyr der var eller kom til skade.

”Perhaps, but I have a feeling that you let me, get to you in the end” 

Han sendte et drenget smil med tanken, den måde hun havde ”stoppet” på havde sendt det signal til ham, men det behøvede jo ikke at være det der var sket.  De var lige under overfladen og han var langsomt ved at gøre sig klar mentalt til at kravle om bord på båden igen. Men han havde ikke lyst til at forlade sin nye ven…

”Well, this is where our ways parts, i have to leave now. It was nice meeting you Hydra” han sendte hende et trist smil, mens han ventede på hendes svar. 

Han begyndte langsomt at bevæge sig opad til hans hoved brød gennem vand overfladen og han tog en dyb indånding  af den friske natte luft. Hans hænder fandt uden problemer stål stigen der hang ud over siden på hans båd. Det var da meget godt at han havde taget den spontane svømmetur, ellers havde han ikke fundet Hydra, måske ville hun stadig sidde fast og han ville a’ haft en ven mindre, og han havde i forvejen ikke mange af dem, han havde aldrig været en af de populære børn, men så igen havde han heller ikke behov for at være den populære, han havde det helt fint med at holde sig i bagggrunden. 
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitimeOns Mar 01, 2017 10:56 am

Hydra fnes i sit stille sind. Ikke noget, som Percy ville bemærke trods deres telepatiske forbindelse, men han ville formentlig være travlt beskæftiget med at klatre ombord alligevel. Hun lagde hovedet til side, og havde hun haft øjenbryn, så var de røget i vejret.

"What! Now you're the weird one. A cheating dolphin. Isn't that kinda silly?"

Hun forblev i vandet, imens Percy kravlede ombord, og stak derefter lige hovedet over vandet selv, imens hendes hale ganske blidt holdt hende oppe. Hun vidste, at det var et udsat område for dem begge to, men hun ville gerne sige farvel. Himlen over dem var nu mørk, og fyldt med begyndende stjerne, hvilket ville hjælpe hendes rejse gevaldigt - og forhåbentlig også hans. Hun bemærkede, at han var alene på båden.

"It was nice meeting you too, Percy. I'm sure we'll meet again. Next time, I want to try your boat! But promise me you won't do anything stupid. Like visit the Dragon Island. I'll show it to you, when the time is right... and I got my legs back."

Det sidste blev sagt med et endnu mere skælmsk udtryk, inden hun grinende kastede sig tilbage i havet og efterlod sin nye ven bare smule mere forvirret end før. Forhåbentlig ville de ses igen en dag.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

A quick dip ~ Hydra Empty
IndlægEmne: Sv: A quick dip ~ Hydra   A quick dip ~ Hydra Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A quick dip ~ Hydra
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Looking for help? ~ Hydra
» so you are a dragon.. how adorable! ( Hydra ), XXX.
» The next alliance ~ Zachariah&Hydra XXX
» Expect the Unexpected ♦ Lucius, Kassandra & Hydra

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Andre steder i Redhawk :: Drageøen-
Gå til: