Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
The Griffins Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
The Griffins Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
The Griffins Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
The Griffins Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
The Griffins Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
The Griffins Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
The Griffins Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
The Griffins Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
The Griffins Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 The Griffins

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
Charles


Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

The Griffins Empty
IndlægEmne: The Griffins   The Griffins Icon_minitimeTors Jun 16, 2016 2:54 pm

The Griffins
The Griffins 15n6az4

Historie:
The Griffins har aldrig været en stor slægt. Hvis man ikke tæller perioden med jagten på The Naailas, har The Griffins altid været den mindste slægt af dem alle. De havde ikke speciel meget territorium og var heller ikke meget politisk aktive. Da krigen brød ud kæmpede de mere af ren og skær forsvar, og de havde ikke noget mål for hvad de ville opnå i krigen. De besluttede sig dog for at kæmpe mod The Redwoods sammen med de andre klaner, halvt for at bekæmpe den daværende leders tyranni og halvt for at undgå at de andre slægter ville vende sig mod dem og udrydde deres slægt.
Men da flere begyndte at skifte side, accepterede The Griffins deres nederlag, før de blev destrueret og trak sig tilbage. Mange år var tilbage af krigen. The Griffins havde mistet mange i kamp, og mistede endnu flere på grund af mangel af mad og ressourcer krigen var skyld i. The Griffins var næsten sidsteprioritet fordi de ikke var på nogen side, så hvis der kom overskud af rationer gik det til de andre, så mange af The Griffins døde af naturlige årsager. Til sidst blev de nødt til at bukke under og åbne deres by op for andre end dem selv, i håb om at få flere folk til at skaffe dem resourcer. Det var ikke nogle af slægterne der kom, men slægtløse. Desperate som de var, lod de de slægtløse få hjem i deres Thunderville. De slægtløse, der var vant til hård arbejde for slægterne, hjalp med at få Thunderville i gang igen og hjalp The Griffins som tak for deres hjælp. Det ene førte til det andet og blot et år efter, få år før krigen var slut, blev den første, af hvad de troede, semislægt født. I starten blev semislægten holdt skjult, men flere blev født og rygterne blev spredt. Det viste sig så at der fandtes flere semislægter, der enten havde levet i skjul eller havde ladet som om de var en af slægterne, og de semislægter rejste til Thunderville i håb om at få et sikkert liv. Men det håb blev hurtigt knust, for i 1166, lidt efter krigens slut, havde Redwood hørt om byen og sendte soldater fra The Oikans ned for at brænde den ned og forhåbentlig dræbe alle beboerne i ilden. The Griffins og de andre beboere prøvede at kæmpe igen, men deres by endte i ruiner og ikke mange overlevede.
Landsbyen er stadig ved at blive bygget op efter krigen og den er stadig befolket af The Griffins, slægtløse og semislægter. De er nu ikke længere jaget af Redwood, men de kan endnu ikke leve i fred og accept er noget de aldrig vil få.

To år efter, i år 1176, er The Griffens endelig ved at samle deres styrker. De vil slå tilbage mod The Redwoods og generobre deres tabte ære og stolthed som slægt.

Øjne:
The Griffins har grå øjne med hvide "lyn" der strækker sig gennem deres iris. Deres øjne bliver kaldt "stormøjne".

Slægtevner:
Griffin-slægtens slægtevner handler om storm og selvom de ikke brug er det så meget, bliver deres evner også set som vind-elementet. De kan fremkalde storm og skubbe det væk og generelt bruge det til deres fordel. De kan ikke arbejde med sne og regn men skyer, blæst og deres mest fortrukket evne, lyn.
De kan fremkalde lyn, små og store. Altså de kan fremkalde lyn fra himlen og ned i jorden, men de kan også skabe elektricitet, så de kan give folk stød ved berøring. De fortrækker at bruge lyn fordi, at lyn er den eneste måde, hvor de kan vise, at de ikke er så ynkelige, som de andre slægter tror, at de er.

Individuelle evne:
The Griffins kan ikke have en individuel evne med andre naturelementer såsom ild, jord og vand medmindre det har noget med deres vind/storm/lynbetvingning at gøre (spørg admins). Ellers er der mange andre muligheder.

Relation til andre slægter:
The Griffins er den slægt, som er nederst i hierarkiet. De har altid været lavt nede men efter de har skabt familie med slægtløse bliver de set som mindreværdige og beskidte. Slægternes sorte får. De har derfor ingen allierede og ingen direkte fjender. Bare ikke nogen som vil nær dem.
De eneste som de selv virkelig ikke bryder sig om er The Oikans, da det var den slægt, der kom og brændte deres landsby ned.

Territorium:
The Griffins har ikke andet territorium end den lille landsby, Thunderville, som de deler med de slægtløse og semislægter. De er heller ikke velset andre steder, ikke at de bliver set som fjender, men de bliver set som værende ligegyldige.

Titler:
Leder - @Emma
Højre hånd - @Audra

OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
https://redhawk.danskforum.net
 
The Griffins
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Krigsgeneral bliver den nye leder af The Griffins! [RHN]

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: