Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 The fuck is your problem? - Ama

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Kassandra

Kassandra


Titel : Lederen af The Oikans højre hånd og næstkommanderende
Antal indlæg : 36
Reputation : 2
Bosted : Springheat City, Ildpaladset

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeMan Sep 04, 2017 2:07 am

Sted Ama's lægepraksis
Tid Cirka 14:00
Vejr Lunt med en blid, kølig brise
Omgivelser Diverse lægeredskaber og dekorationer
Påklædning

Kassandra var ved at nå renden af ren desperation. Hendes mor blev værre for hver dag der gik, for slet ikke at snakke om hendes fysiske udseende; hun var ikke den samme mere. Kassandra kunne ikke kende sin mor. Hun var engang en smuk kvinde med alverdens livsglæde brusende i hende. En kvinde, som kunne lyse et helt rum op og løfte både humøret, stemningen og meget mere, når hun trådte ind i lokalet. Der var intet af denne karismatiske kvinde tilbage i hendes krop. Hun var en skal, tømt for alle de unikke karaktertræk, som man ellers kunne genkende hos den tidligere generals kone. Man kunne ikke komme i kontakt med hende. Hun forblev kun på sit værelse, gemt væk fra omverden og frotrængt for alle former for menneskelig kontakt.
Efter som Kassandra var blevet højre hånd for Cayden, The Oikans leder, og næstkommanderende for slægten, så havde hun tænkt sig frem til en mulig løsning til hendes mors mentale stadie. Hun havde tænkt sig at spørge lederens private læge til råds og hjælp. Hun kendte ikke denne læge personligt og havde aldrig fået chancen for en formel introduktion endnu, så for Kassandra, var det to fluer med ét smæk.
Hun befandt sig foran døren til den private lægepraksis, som nu tilhørte Amara. Kass var en stærk og hårdfør kvinde, men i denne situation tøvede hun. Ikke af nervøsitet, men af en anden årsag, som selv hun ikke kunne sætte fingeren på, hvad var. Hun måtte dog ryste denne ukendte følelse fra sig, rette ryggen, og banke på. Et dybt suk forlod hendes læber. Hun rettede ryggen og kiggede op med et bestemt blik; så var det nu.
Tilbage til toppen Go down
Ama

Ama


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Redhawk City - En toværelses lejlighed - Ildpaladset - Et værelse

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeMan Sep 04, 2017 11:46 am

Påklædning - Dog langt hår.

Amara havde netop afsluttet en paient, efter en lang nat. At arbejde som privatlæge og læge i sin fritid, ville aldrig være et nemt liv. Den tidligere leder af Oikans havde betydet meget for hende, lidt for meget, hvis du spurgte en del. Deres forhold havde været en kærligheds affære, måske ikke noget Cayden ville være specielt tilfreds med at høre. Amara havde trods alt et stort crush på hendes nuværrende leder. Det tidligere, havde blot været for at få et højtstående job, men hvem ville dog fortælle den slags?
Hendes blik strejfede døren. Hun havde godt hørt et par fodtrin bevæge sig imod døren, mon det ville være Cayden der havde brug for lidt kærlig omsorg? Eller blot en af de andre titler, der havde brug for noget lægeligt hjælp.
Hun fik taget fat i håndtaget, og åbnet døren.
Der stod hun. Kassandra.. Ikke et ansigt Amara var særlig tilfreds med at se. Den opmærksomhed der skulle bruges på Amara, fra Cayden endte altid over på hende. Alt den energi Amara i forvejen ydet på at gøre sin leder sund og tilfreds med alt. Hun sukkede kort for sig selv.

'' What do you want? ''


Forhåbentligt ville hun sige det og ikke forlade det hele igen. Forhåbentligt var det heller ikke fis og ballade men rent faktisk noget alvorligt.
Tilbage til toppen Go down
Kassandra

Kassandra


Titel : Lederen af The Oikans højre hånd og næstkommanderende
Antal indlæg : 36
Reputation : 2
Bosted : Springheat City, Ildpaladset

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeMan Sep 04, 2017 12:10 pm

Kassandra mødte den unge piges blik med et yderst venligt smil, som hurtigt forsvandt, da hun fandt tonen i hendes ord umådeligt upassende. Et koldt blik erstattede det forhenværende smil; det var alligevel så ukarakteristisk for hende. Hun havde haft lange snakke med sin far om at give et godt førstehåndsindtryk, da det gav et stærkt fundament til, hvordan folk ville behandle én fremover. Tydeligvis havde den unge læge ikke nydt fornøjelse og nyttighed af en sådan snak. Men det var fint, hvis hun skulle opføre sig som en typisk ung pige på hendes alder, så skulle Kassandra nok vise hende præcis, hvor god hun var til at irettesætte sådan nogle typer.
"Let me remind you immediately, young lady, who you are addressing at this very moment. Be a wise little girl and don't go where you have no chance of foothold," sagde hun bestemt, hårdført og med en tone så kold, at man kunne mærke rummets temperatur falde med en stabil hastighed, "so let us try this one more time, shall we? sluttede hun af, hvorefter hun fremtvang et provokerende, pædagogisk smil, så den unge læge netop forstod, at hun ikke skulle prøve at løbe om hjørner med Kassandra. Der var en grund til, at hun havde så høj en stilling, og det ville være intet mindre en ren fornøjelse, at minde hende om det.
Tilbage til toppen Go down
Ama

Ama


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Redhawk City - En toværelses lejlighed - Ildpaladset - Et værelse

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeMan Sep 04, 2017 10:41 pm

Prøvede Kassandra virkeligt at nedgøre hende? Hvis hun forsøgte virkede det ikke besynderligt meget. Godt nok var Amara blot 19 år, men derfor var hun ikke uviden omkring tingene. Hun var trods alt udannet læge, så hvis Kassandra ønskede hendes hjælp, var det nærmere hende der skulle til at ænde sin attitude overfor hende. '' Listen sweetheart. I'm only employed as Cayden's private doctor. I'm not forced to help you. So if you just tell me what you want, I can consider things. '' Amaras tone var ikke ligefrem den gladeste længere. I princippet ville Kassandra intet kunne gøre for at fyre hende, men hun kunne forsøge at overtale Cayden, men det ville gøre ham svag. Hvad hvis de blev angrebet, og den læge der kendte Cayden bedst, pludseligt var blevet fyret og ikke længere en del af paladset længere.
'' Tell me. I don't have the hole day. '' Amaras stemme blev ikke blot mere og mere irriteret over tøsen foran hende, den blev direkte ubehagelig.
Tilbage til toppen Go down
Kassandra

Kassandra


Titel : Lederen af The Oikans højre hånd og næstkommanderende
Antal indlæg : 36
Reputation : 2
Bosted : Springheat City, Ildpaladset

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeOns Sep 06, 2017 8:59 pm

Et koldt smil spredte sig på Kassandras læber. Det var sødt, måden, hvorpå den unge læge prøvede at virke intimiderende, det var det virkelig. Men sådan noget prellede fuldkommen af på hende. Amara mindede hende om en meget lille hund, som prøvede at virke truende ved at gø højlydt og voldsomt af alt og alle, men trods al den ubesvær og indsats, så så det kun nuttet ud.
"You have nothing to consider, dear. You are below me, I am your superior. If you have a problem with that, you can bring it up to Cayden himself. So!," Kassandra klappede i hænderne, og det kolde smil blev større og mere kynisk. Den unge pige kunne ikke provokere hende, hun havde ikke kapaciteten til den.
"My mom is terribly sick. I need you to take a look at her and deduce a specifik condition so I know what to do with her"
Hun stoppede med at smile og lod hænderne hvile ved hendes sider. Emnet var seriøst nu, det handlede trods alt om hendes mors helbred.
Tilbage til toppen Go down
Ama

Ama


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Redhawk City - En toværelses lejlighed - Ildpaladset - Et værelse

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeTors Sep 07, 2017 7:01 pm

Amaras tålmodighed var ved at koge over. Måske var det bare Kassandras pligt at være en pain in the ass. Hun sukkede kort, inden hun trak smilet frem igen. Hun måtte sige ja til det, ellers ville Cayden højst sandsynligt støtte hans dumme bedsteveninde, istedet for at se det fornuftige i Amaras nej.

'' First of all, do not threaten me again, it certainly does not benefit you. ''


Hun trak vejret dybt, inden hun forsat sine ord imod Kassandra. Måske var der i virkeligheden intet hun kunne gøre, men hun måtte lytte til hende, selvom hun virkeligt ikke havde lysten til det.

'' Tell me in slow words, whats wrong with her. Or just forget that. Lead me to her. ''

Amara ventede blot på at Kassandra fik det ene ben efter det andet, for at lade Amara se på det.
Selvom hun virkeligt ingen lyste havde til det.

// Sorry det dårlige svar :// //
Tilbage til toppen Go down
Kassandra

Kassandra


Titel : Lederen af The Oikans højre hånd og næstkommanderende
Antal indlæg : 36
Reputation : 2
Bosted : Springheat City, Ildpaladset

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitimeTirs Okt 10, 2017 3:16 am

Kassandra kunne ikke gøre andet en at klukle af den unge læge. Hun havde ingen chancer, når hun stillede sig op på den måde i mod hende. Hendes smil falmede ikke den mindste smule, hvis muligt, så groede det kun større. Det var en yderst fornøjelse at se Ama reagere på hendes ord på sådan en fjendtlig måde. Kassandra havde ikke gjort andet end at dukke op foran hendes dør. Hvad end hun måtte havde hørt om Kass, vidste hun ikke, men ligemeget hvad det kunne havde været, så frembragte det tydeligvis en klar had. Nok til at en respektabel imødekommelse var udelukket.
"Dear, you do not want to see me threaten someone, but I can assure you, that was not even considered one in the slightest" svarede hun med en faretruende stemme, som slet ikke stemte overens med hendes smil og legesyge blik. Hele hendes attitude var forskruet og ude af plads.
Hun havde ombestemt sig. Hun ville ikke tillade, at et så uforskammet og ungt pigebarn skulle komme i nærheden har hendes mor, og da slet ikke vurdere hendes mentale status. Ikke når Kassandra ikke engang var sikker på, om lægens egen mentalitet var helt i orden, siden hun kunne tillade sig selv at snakke med så megen respektløshed over for hendes slægts næst kommanderende.
"I think not. Your lack of common mannerisms speaks volume about your competence, which I will never allow near my very own mother. So I will kindly decline your offer, excuse my brief disturbance of your day and bid you farewell. If you want to fix anything or anyone, hun lænede sig roligt ind mod den unge pige. Hendes få centimeter i højdeforskel gav hende virkelig en fordel i denne situation, "start with your own attitude afsluttede hun og rettede ryggen op igen, hvorefter hun elegant vendte siden til og fortsatte ned langs gangen med bestemte skridt.


//IIIIIIH, undskyld det tog så lang tid<333 Det er kun en out, hvis du vil have det, ellers så spil endelig videre <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

The fuck is your problem? - Ama Empty
IndlægEmne: Sv: The fuck is your problem? - Ama   The fuck is your problem? - Ama Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
The fuck is your problem? - Ama
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» We might have a problem - Bellamy

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Searing Well District :: Ildpaladset-
Gå til: