Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Sod off - (Christopher) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Sod off - (Christopher)

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitimeTors Aug 24, 2017 10:41 pm

Sted: The underground i en mindre befærdet 'gyde' i markedet
Tid: Et tidspunkt mellem sen eftermiddag og aften.
Vejr: Det giver vel ikke rigtig mening at beskrive vejret i The underground vel xD?
Omgivelser: Boder der er ved at blive pakket sammen efter at have solgt ulovligheder hele dagen. Nogle folk hist og her.
Emne til: @Christopher

Ria havde lige solgt noget livsvæske for en alt for lav pris, i forhold til hvad det er værd, til en skummel ældre kvinde hvis øjne lignede at de var ved at poppe ud ad hovedet på hende. Det var ikke første gang hun havde solgt livsvæske til kvinden, hun var ved at blive hvad man vel kalder en stamkunde. Hvilket foruroligede Ria en smule, da det virker til at folk er ved at blive små afhængig af hendes utrolige lille væske. Ikke fordi det ville stoppe salgen, tværtimod, hun ville kunne begynde at sælge mere end før. Det er mere den tanke at folk nu vil begynde at spørge efter det, når der muligvis ikke er noget. Ria kan jo ikke bare trylle livsvæsken frem, det kræver blod (literaly), sved og tårer fra hende.
Men som Ria betragtede den skummel-udseendet dame forsvinde blandt boderne, mærkede hun et sæt øjne på sig. Et fremmed sæt øjne. Og ikke engang bare et par øjne, men flere par. Hvordan ved Ria det? Jo mændene stod lige i udkanten af hendes synsvinkel, men hun prøvede på at ignorere dem ved bare at bevæge sig frem mellem boderne der var ved at blive pakket sammen. Måske ville de miste interesse i hende, hvis hun gik sin vej, tænkte hun. Men hun tænkte forkert, for da hun vovede at se sig over skulderen, så hun gruppen af mænd følge efter hende. Hun drejede om et hjørne og måtte indse at det var en stor fejl da den smalle gade endte i en blindgyde. Hun vendte sig om for at gå tilbage, men gruppen af mænd havde allerede formået at spærre vejen. Hun sukkede irritabelt. Hun burde nok være skræmt, men det her sker så ofte at det bare er ved at blive irriterende for Ria.
"Skrid med jer, jeg har ikke noget." Siger hun til mændene. Det er et håbløst forsøg, for mændene bliver selvfølgelig ved med at komme tættere på hende. En af dem tager ordet: "Jeg hører at du sælger dit blod" Hans stemme er dyb og ru. Og ikke særlig venlig i tonen.
"Det er ulovligt og det ved I godt."
"Du glemmer vidst hvor du befinder dig lige nu."
Ria ved ikke hvad hun skal sige, men ser blot truende manden i øjnene. Hans blik flakker da hun møder hans, men et smil krummer sig på hans læber og han går tættere på. Hun prøver at gå forbi manden, men han når at tage fat i hendes håndled, så hun bliver tvunget til at vende sig mod ham igen.
"Slip mig."
Tilbage til toppen Go down
Christopher

Christopher


Antal indlæg : 29
Reputation : 0
Bosted : The Underground

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sv: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitimeFre Aug 25, 2017 9:19 am

P http://vignette1.wikia.nocookie.net/arkhamcity/images/b/b6/Vigilante_ninja_Wayne-BAO.jpg/revision/latest?cb=20140102143617

Christopher bevægede sig gennem det underground for en gangs skyld, havde det været en kort og enkel dag, men lige nu havde han bare haft behov for en drink. Han var derfor gået ind på kroen og taget et glas whisky inden, han havde forladt det sted igen. Som altid bar han en maske og en hætte så man kun lige kunne se hans øjne, han bar som altid hans bue og et par knive. Han, havde aldrig været fan af sværd ikke at han ikke kunne bruge dem, men det var en helt anden sag. Han studeret dem som de bevægede sig omkring, folk og ledte efter en bestemt gruppe han, havde været efter dem siden krigen var starte men, havde ikke haft heldet med sig. Han vende dog sit blik mod en kvinde, som bevægede sig hurtigt væk, hvorefter han træk hans kniv op da han så hvem der fulgte dem, han skar derefter kort i sig selv og brugte blodet på hans daggert, hvorefter han bevægede sig hurtigt efter dem, Han så en greb fat i denne kvinde, øjne gav ham en ide, om hvilken slægt men, hvade lavet hun her. Christopher kaste sin kniv i ryggen af ham, hvorefter der lød et skrig og han gav slip og de 3 andre vende sig om og møde hans øjne. "Lion heart, vi troede du var død." Kom det hvæsende fra dem, hvorefter de stormet frem.

Der træk han hans daggert, og mens de løb mod ham svang han dem mod dem en efter en, en fik dog snittet ham med deres våben, men han fik selv ramte dem alle. De lå derefter på jorden og blødte ud. "Kom med mig, du er ikke i sikkerhed her." Lød det fra Christopher, hvorefter han fik hende med hen til en lille lejelighed her i the underground, "når der er lidt mere stille viser jeg dig ud." Kom det fra ham, hvorefter han træk hans hætte ned, "Hvad laver en Naails så langt fra skoven, dog hvis jeg må spørge."
Tilbage til toppen Go down
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sv: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitimeFre Aug 25, 2017 12:40 pm

Mændene bag manden der førte ordet grinede hånligt over hendes forsøg på at komme fri. Hun prøvede at trække sin hånd til sig, men hun kunne ikke rokke den ud af mandens greb. Hans ånde stank af alkohol og Ria havde ufattelig meget lyst til at rynke på næsen, men samtidig ville hun ikke fremstå svag overfor mændene, så hun lod være.
"Jeg sagde, slip mig" Hendes stemme krævende, men ikke krævende nok til at manden giver slip på hendes arm. Hun skal lige til at bruge sit blik til at give ham smerter så han forhåbentligt vil give slip på hende, men hun når næsten ikke at tænke tanken før manden skriger hende lige i hovedet og falder til jorden. Rias hænder blev frie af den nu døde mands greb. Hendes blik var stadig på ham, meget overrasket. Hendes hjerte bankede hurtigt af den pludselige drejning af situationen. Det her var bestemt ikke sådan hun havde forestillet sig, at hun ville komme af med ham.
Hun så op fra liget foran hendes fødder idet en af mændene taler. Men det er ikke til hende, hvilket forvirrer hende et kort øjeblik. Forvirringen forsvinder dog straks da hun ser at en ny mand er sluttet til dem, en de tydeligvis kender, men ikke på en venlig basis. Snart var alle mændene på jorden og de ville sandsynligvis ikke rejse sig igen nogensinde. Hun nåede at se et glimt af lilla øjne bag masken på sin redningsmand, så hun gik uden indvendinger med ham.
Jeg kunne spørge dig om det samme.” Svarede hun ham. Hun trak sine arme over kors og så rundt i den lille lejlighed. Den var faktisk ikke så slem. Støvet lå ikke flere centimeter tyk på gulvet og møblerne, som hun ville have forventet af en lejlighed i The Underground. Møblerne var sparsommeligt placeret i rummet, men der virkede ikke tomt. Hendes blik landede til sidst på hendes redningsmand der nu havde trukket sin hætte ned så hans ansigt kunne ses.
Tak for før.
Tilbage til toppen Go down
Christopher

Christopher


Antal indlæg : 29
Reputation : 0
Bosted : The Underground

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sv: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitimeFre Aug 25, 2017 11:59 pm

Christopher studeret hende kort og kunne dog ikke lade være med og komme med et lille smil, "det er en lang historie da de andre af vores slægt forlod byen blev jeg for at hjælpe alle folk som jeg kunne." Det var mere eller mindre sandheden, men det var ikke hele sandheden. "Men dig, du vender altid tilbage og sælger din mixture du bør og stoppe med det, flere folk vil ha fat i det og er faktisk mere eller mindre parat til og dræbe dig for det, eller gør dig blind, hvad end det nu er de finder på." Kom det fra Christopher, hvorefter han lagede hans hoved på skrå. "Så det er måske en ide, og finde en anden måde og tjene penge eller hjælpe folk for dig da." Christopher ville hjælpe hende og det var os det eneste man kunne høre i hans stemme, ærlighed og at han godt ville hjælpe hende.

Kort tid efter så han sig omkring det var ikke fordi han, havde noget mad her det var et safe house intet andet, han så på hende kort tid bagefter. "Er du sulten ?" Kom det fra ham, hvorefter han sende hende et smil, et oprigtigt smil og ikke bare et man viste for at være venlig, "jeg kan hente noget mad, hvis det er, men du må love mig du bliver herinde imens, så vi undgår at der er nogen flere af disse mennesker der kommer efter dig deal ?" Lød det ganske charmerne fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sv: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitimeSøn Aug 27, 2017 2:46 pm

Hun så studerende på ham idet han talte. Hun vidste godt at hendes lille forretning hun havde kørende, ikke var særlig god i det lange løb. Men det havde været hendes eneste mulighed dengang hun var 17 år gammel og ingen penge havde. Og for at være ærlig, så var det ved at gå rigtig godt for hende. Specielt efter at hendes mor døde. Hvilket nok er lidt harsh at sige, men det er rigtigt. Hun skulle ikke længere bekymre sig om sin mor og nu havde hun huset i Dafne skoven for sig selv. Kun de andre Naailas, boende i Dafneskoven, kunne se ilde på hende, men sådanne blikke lod Ria ikke røre sig. De kunne tænke alle mulige tanker om hende, men det ville ikke stoppe Ria fra at gøre som hun vil.
"Jeg gør det ikke kun for at tjene penge," Hun så op på ham, med let rynkede bryn. Tror folk virkelig at hun sælger livsvæsken kun for at tjene penge?
"Ligesom du, vil jeg hjælpe folk. Mine miksturer er den måde jeg kan hjælpe folk på." Hun havde absolut ingen intentioner om at finde arbejde på anden vis. Inderst inde vidste hun at hvad hun har gang i, med sine livsvæsker, er rigtigt på en måde. Godt nok var der folk som ikke brød sig om hvad hun sælger, men de folk skulle hun bare undgå. Hun kendte til farerne, og var klar på at møde dem. Men hun kunne slet ikke forestille sig arbejde som... normale folk. Eller hvordan man nu skulle forklare det.

"Lidt ja," Nikkede hun til ham og satte sig til rette på en stol der stod ved et lille bord.
"Jeg skal nok lade være med at løbe væk." Sagde hun så med et blink med øjet. Hun har da ingen intentioner om at løbe fra en anden Naailas og ud i The Underground. Det var da ret åbenlyst. Hun ser igen rundt i den lille lejlighed, nu med et skævt smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Sod off - (Christopher) Empty
IndlægEmne: Sv: Sod off - (Christopher)   Sod off - (Christopher) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Sod off - (Christopher)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: The Underground :: Det Sorte Marked-
Gå til: