Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Emotional connection - Herry Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Emotional connection - Herry Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Emotional connection - Herry Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Emotional connection - Herry Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Emotional connection - Herry Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Emotional connection - Herry Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Emotional connection - Herry Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Emotional connection - Herry

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeTors Feb 02, 2017 8:59 pm

S: Lilypad Village
T: Middag - mod eftermiddag
V: Lunt, solrigt
O: Beskrives
P: Klik
@Herry


Det var ikke ligefrem unormalt for Malia at være her. Lilypad kunne hun gå i uden de værste problemer. Måske hun skulle snakke med Nate, inden hun skabte problemer for blot at opsøge ham. Han ville sikkert være træt af at skulle være bekymret for hende, hvor eneste gang hun besøgte ham. Noah skulle heller ikke være bekymret for at finde hende her, eller Aaron - men det var de nu nok alle sammen alligevel. Malia havde det bedre efter hun var kommet på god fod med Noah igen, efter hun var kommet i en lidt bedre balance med sin evne. En evne hun knap nok for det meste havde styr på - hvilket for altid ville irritere hende. Følelserne var forstærkede og hun kunne mærke alles følelser - og sommetider gik det for hårdt udover hende. Malia stoppede op da en underlig følelse ramte hende. Det var så genkendeligt og alligevel langtfra. Hun besluttede sig for at følge efter denne fornemmelse, og kom til at stå ikke ret langt væk fra en ung herre. Let vippede hun hovedet på skrå. Alle de blandede følelser hun følte, det var som om de afspejlede sig der - og gav hende noget genkendeligt som hun ikke havde oplevet ved andre før.
"Hey who are you?" Spurgte hun, og var langtfra generet - desuden sådan en følelse her ville hun ikke ligefrem slippe med det samme. Malias grønne øjne så imod Takumara manden, og var lidt afventende på om hun skulle fornemme angreb eller ej.

//Lidt kort start men håber det går an Smile
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeFre Feb 03, 2017 12:32 am

påkældning

Efter nogle timer på hest mod Lillypad vilage stoppede han ved en lysning, der var noget familiært over det, en føles af at han hørte til. Det var en føles han ikke havde følt før, kun de få dage hans kusine Keeva var på besøg. Han grinede til sig selv, han havde aldrig set sin far så hidsig og der havde aldrig været så meget liv i huset, der for hver dag blev til et følelsesmæssigt fængsel. Han kiggede ned på kortet ”where thee fock am ei!?, Myfanwy ye stupid caint!! Kent ye find me a map tha aint 100 years ol!! Where thee fock does Keeva live!?” han sparkede til en sten af frustration,*aaav!!* uhg han ville aldrig finde Kevaa og Helgas hus. Fuck han skulle bare være blevet hjemme der var der ingen mennesker der ville plage ham eller sten der brækkede hans tær! Han hørte en lyde fra buskene, der gjord han hest desværre også og løb væk. ”noo ge’ back ere’!!! ow’ am ei to ge ome’!!” arrrrgg det her var bare ikke hans dag! Han begynde at mærke noget det var et menneske, ååh nej han havde ikke overskud til andres fæleser når hans egen aldrig ville hvad han ville.    
"Hey who are you?" hørte han en stemme i det fjerene råbe. Han kiggede op og så en pige, han blev forvirret da han kunne mærke en genkendelighed, men han var sikke på hun ikke var en af de mange piger som arbejde for hans far. Hvem var hun og hvorfor føles det som om hun var som ham eller i hvert fald tæt på der var noget anderledes ved hende, han kunne ikke lade hver med at betragte hende og hendes grønne øjne hun var en Crawford. Han kiggede mistænksomt på hende hvad lavede hun her? Han opdagede pludseligt at hun havde stillede ham et spørgsmål, ”ei am Herry, bu ye ken call Hal lass, sorry too ask bu ave we meet before, ye feel familiar, or like ei know ye” . Han kunne ikke lade hver med at stier på hende han løftede begge sine hænder op i luften, for at vise han ikke ville gøre hende noget.”ei wont bite lass, come ind to the light ”

//det helt okay <3 mit er heller ikke for langt <3


Sidst rettet af Herry Søn Feb 05, 2017 2:22 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Feb 05, 2017 9:22 am

Malia havde det underligt med det, den forbindelse - og hun kendte ikke engang vedkommende - hvilket ikke var underligt, Malia kendte ikke særlig mange. Endnu en takumara var blottet for de grønne øjne. Lass. Det mindede hende om Keeva, det var nu længe siden hun havde set Keeva - irriterende nok. Og måske alligevel godt nok for det bedste, mere Takumara og Crawford drama havde de ikke brug for. Ei wont bite lass, come ind to the light. Let sank Malia en klump og trådte tættere på.
"Sorry.. Hal.. We haven't meet before.. but I feel it too." Svarede hun og vippede nysgerrig hovedet på skrå. Der var som om, at hun ikke kunne læse ham - også alligevel. Normalt kom folks følelser meget nemt under huden på hende, men ved denne Hal - var der for mange at holde styr på - som om alt var fanget i ham, som ved hende. Alt bagved Malias glæde var et mørke ingen kendte til, en ensomhed, en vrede og en fortvivelse så stor.
"I'm Malia.." Svarede hun så og sank en klump. Let lagde hun armene overkors. "This is too crazy. How do I feel so connected to you? I don't even know you." Direkte var hun, og nysgerrig. Måske han vidste hvorfor? Malia tog en dyb indånding og kom endnu tættere på. Nok til at stå et skridt fra ham. Måske skulle hun stoppe med at gå på Takumara grund, men Nate og Noah var hendes grunde til at gøre det. Stædighed havde man nok af. "I can't even read you. Normally I can feel every single emotion, but not here.. or yes I do.. there is just a lot. Like.. with me.. just like me." Malias øjne fik en åbenbaring, et lille lys i øjnene og så Hal i øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Feb 05, 2017 2:24 pm

Den unge pige med de eksotiske grønne øjne sank en klump og trådte tættere på. Han smilede af hende
"Sorry.. Hal.. We haven't meet before.. but I feel it too." Svarede hun og vippede nysgerrig hovedet på skrå. Han kunne ikke beskrive den frygt og nysgerrighed han følte når han så på hendes grønne øjne, men igen det kunne være hendes følelser han var aldrig sikker, men der var noget ved hende som han ikke kunne sætte en finger på men der var meget ungt og nyt.  Der var som om, at han ikke kunne læse hende - også alligevel, han havde aldrig været så ivrig efter at røre et andet menneske før. Normalt kom folks følelser meget nemt under huden på ham og hans hoved ville dunke og han ville blive nød til at finde et stille sted hvor han kunn tænke og føle selv.
Han kiggede bekymrede på hende der var der for mange at holde styr på inde i hende ligesom en storm der ikke kunne stoppe, han havde ikke følt sådan siden…siden hans everne kom frem da han var barn… den  ensomhed, og vrede i hende var noget som han ikke havde set i andre end ham selv… det skabte en fortvivelse så stor at han tog et skridt tilbage og kiggede sig omkrig for at værre sikke på ingen så dem.
"I'm Malia.." Svarede hun så og sank en klump. Let lagde hun armene overkors. "This is too crazy. How do I feel so connected to you? I don't even know you." Direkte var hun, og nysgerrig han smilde af hende og rystede på hovet mens han grinede i en manisk glad tone. Han så hende komme tættere på ham nok til at stå et skridt fra ham. "I can't even read you. Normally I can feel every single emotion, but not here.. or yes I do.. there is just a lot. Like.. with me.. just like me." Hende øjne spilede op da hun kiggede ind i hans øjne. “ei will gladly talk more and find out whit dis is bu’ we need to go some where safe an neutral” han fløjdede efter sin hest, da han så hende kom travende over smilide han, mens han steg op og gjord plads for an sig på saldlen. Han tog sin hånd ned til Malia og sagde ”trust me, ei wanna understand dis feling to lass, ei will not hurt ye, i dont care about ye eyes or ant of tha, ei just need to know if yer like me. Now do ye trust me?”  
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Feb 05, 2017 3:35 pm

Let kneb hun øjnene imens hun så ham an. Dette satte hende på is, og hun anede ikke hvordan hun skulle komme over søen. Malia var ganske rigtig ikke van til sin evne, for hun havde ikke aktiveret den for andet end for et halvt år siden. Det virkede uvirkeligt pludselig ikke at have den. Ei will gladly talk more and find out whit dis is bu’ we need to go some where safe an neutral. Malia så hesten der kom travende hen til dem. Skulle hun tage med? Få stillet sin nysgerrighed? Det virkede som den bedste ide, og hun kunne ikke se, hvorfor hun ikke kunne tage med ham. Han var en Takumara, men ligeså var Noah - og det havde aldrig holdt hende væk. Malias grønne øjne så til imens han steg op på sin ganger, og rakte hånden ned til hende. Hjertet sprang en takt over, imens hun så kort på hånden. Trust me, ei wanna understand dis feling to lass, ei will not hurt ye, i dont care about ye eyes or ant of tha, ei just need to know if yer like me. Now do ye trust me? Af en eller anden grund var hun ret sikker på, at han mente det. Det var langtfra alle som var vrede på Crawfords af Takumara, eller alle Crawfords som var vrede på Takumara.
"Fine. I guees I trust you then." Svarede hun med et skævt smil, og tog fat i hans hånd - og endte på ryggen af hesten. Om hun var ligesom ham, det lød underligt og det var underligt at tænke på -at hun ikke var den eneste ude i denne verden som havde et problem med disse følelser. Hun lagde hænderne om livet på ham, ganske blidt for ikke at holde af hesten som de red igennem byen. Det virkede underligt. Forbindelsen var altid stærkere ved fysisk kontakt, og hun kunne mærke forbindelsen meget kraftigere - dog syntes den mere at give hende en ro end et voldsomt udfald. Som om de slappede mere af da der var balance.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeSøn Feb 05, 2017 11:02 pm

Han smilede til hende da hun satte sig bag ham og forsigtig tog armene om ham. Han satte hesten i galop og begyndte at ride hurtigere ”hold on lassie”.Han grinede da han mærkede hendes arme klemme om livet på ham. Han var lidt forvirret det virkede underligt. Forbindelsen var altid stærkere ved fysisk kontakt, og han kunne mærke forbindelsen meget kraftigere - dog syntes den mere at give ham en ro end et voldsomt udfald. Som om de slappede mere af da der var balance. Han havde kun fælt denne form for ro når han var i kontakt med naturen og dyrenes følelser, men den svage uro han kunne mærke i hende var alt han skulle vide, hvis hun var som ham, så var det noget ny for hende.
Mens de red viste han at de ville snart være på ”ingen mands land” et sted hvor de ville være mere sikker og ikke inde på ”fjendtligt territorium”. Da de nåede til en lille lysning med nogle træer, sten og et vand hul, oppede han af hesten og hjalp Malia ned, han vente sig mod Armenita og hviskede hende ens han bandt hende til et træ at hun skulle sove. Han vente sig mod Malia og gav hende sit største smil mens han holdt sin mad kurv op, ”lets eat lassie” han tog hendes hånd stille og førte hende hen til vandet og satte sig ned og begyndte at spise. ”ave’ som lass ei kent eat it all” han så hende kigge på ham lidt usikkert sp han tog en indånding og begynde at talle stille til hende ”how long ave’ ye had dis ability? Me personly, since ei was bu a babe at 5, bu yer new to it aint ye? Trust me when ye learn to connect with nature an all living it gets more quiet in ere’” smiled han og sagde mens han pegede på hovede
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeTirs Feb 07, 2017 2:20 pm

Som de red igennem by, over steder Malia aldrig havde besøgt - oplevede hun verden fra en hel ny vinkel - og hun nød den. Den friske luft i sit hår imens de kom på neutralgrund. Så meget neutral grund som man nu kunne komme på.Så snart hesten stoppede op og de stod af. Malia så sig omkring, naturen var hvad hun elskede mest. Træernes friske energi, og fuglenes sang. lets eat lassie. Let kneb hun øjnene, ofr hun havde ikke regnet med at skulle spise her- men nu hvor hun var her, så kunne det vel ikke skade. Malia var nysgerrig over hans venlighed, det store smil - måden han greb hendes hånd på og trak hende med sig mod vandet. Let skeptisk satte hun sig dog ned for at begynde at spise en smule. how long ave’ ye had dis ability? Me personly, since ei was bu a babe at 5, bu yer new to it aint ye? Trust me when ye learn to connect with nature an all living it gets more quiet in ere. Malia sank en klump da snakken kom tættere på hende.
"I always had it.. It just showed itself months ago.. I didn't really live a good life till then.. so I think my body thought I could handle it now." Forklarede hun still og tog halvt nervøs en bid. "I react very hash.. Like I can't control my emotions.. and I hurt people.. even when I don't want to."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeLør Feb 11, 2017 2:36 am

"I always had it.. It just showed itself months ago.. I didn't really live a good life till then.. so I think my body thought I could handle it now." Forklarede hun still og tog halvt nervøs en bid. "I react very hash.. Like I can't control my emotions.. and I hurt people.. even when I don't want to.", han tog hendes hånd i sin og kiggede hende dybt ind i hendes grønde øjne
”look at me lass, it aint yer fault” han tog hendes hånd og pressed den mod hans bryst mens den anden førte han op til hans hoved ”dise to parts of ye ar one, if ye mind and ye heart aint on the same page, the nyes it will end badly, but if ye ken listen to ye power, an the world around ye, it will elp”.
Han tog en dyb indånding og åbnet sit sind for hende og lukkede nature ind, han faldt lidt sammen af den overvældende følelse af stilhed og tomhed omkring ham, det eneste han kunne føle var naturen og hvordan den voksede og udviklede sig, han kunne mærke alle de følelser I selv de græsstrå som var under dem. Han kunne se på hende og føle på hende at det her var noget ny for hende, en ting var menneskers følelser, men dyr og alt andet var så meget mere stille og fredfyldt. Han smillede en bøvet smil, det var ligesom hans far forklarede det for ham det sted hvor ens hoved har mest stilhed for verden omkrig en er der hvor man finder mest liv…naturen…
*she really is young, she hasnt even seen the full extent of her power yet*
” so lassie whits a bonnie lass like yeself doing i place like dis, ei mean, ye aint like thee rest of them? Use? Ei never got thaa use an them thing, we ave to much of it in dis world…” han sukkede og tog en tår vin, “ye want some?”

///sorry forsinkelsen har haft nogle lange aften vagter de sidste par dage <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeTors Mar 02, 2017 5:27 pm

look at me lass, it aint yer fault. De grønne øjne så op, og i et kort sekund kunne det ligne hun var ved at bryde sammen. Øjnene blev lettere blanke, alt den skyld hun levede med. Han tog hendes hænder, hvilket hun måske var en smule skeptisk imod - til kontakten ramte, hun gav ham sin tillid - hvilket kunne være svært at give for hende. Han lagde den ene af hendes hænder imod sit bryst og den anden op til sit hoved. Dise to parts of ye ar one, if ye mind and ye heart aint on the same page, the nyes it will end badly, but if ye ken listen to ye power, an the world around ye, it will elp Malia sank en klump. Malia gav et gisp fra sig da han åbnede sit sind for hende, og lukkede naturen ind. Hun accepterede åbenheden og tog den til sig. Hjertet sprang en takt over, det var en underlig følelse - men ikke en negativ en. Hun lukkede øjnene og lod sig opsluge af følelsen. Forbindelsen til naturen omkring dem, at mærke alt fra græsstrå til træ. Et smil strakte sig ud på hendes læber af følelsen.

So lassie whits a bonnie lass like yeself doing i place like dis, ei mean, ye aint like thee rest of them? Use? Ei never got thaa use an them thing, we ave to much of it in dis world… Malia åbnede øjnene og tog sine hænder til sig da følelsen var overstået. Hun tørrede en hurtig tåre væk fra sin kind. Hurtigt tog hun en dyb indånding.
"I'm not like most people. I was here to see my brother and my boyfriend." Svarede hun og kløede sig let i nakken. "But Crawfords are not the enemy here. The only enemy we have is the one hiding in our heads." Tilføjede hun og sank en klump.
"I grew up with Takumaras.. The first 6 years of my life were amazing.. till they turned their back on me.. and made my their slave, the one they could beat up. I didn't care about emotions back then.. because I had no idea what It was. I didn't really think I deserved to feel anything but hopeless.." Malia sank en klump og tørrede en tåre væk inden den ville vandre henover hendes kind. "But now.. after I escaped.. there is nothing more important to me.. then to catch these emotions and all the good ones they are amazing.. I feel save to feel anything when Im around Aaron.. my big brother.. I trust him.. but I'm scared of myself when they go dark.. all these memories of the past.. it haunts me.. and I don't know how do let it go. The emotional connection to them is just too strong." Tilføjede hun og så imod vandet.
"I'm sorry.. you didn't ask to hear it." Sandheden var blot hun var mere lettet når hun fik talt ud.
Malia rystede pænt nej tak til vinen. Det var ikke lige det hun havde brug for nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeTors Mar 02, 2017 11:38 pm

Han smilede ømt til Malia som hun  åbnede øjnene og tog sine hænder til sig da følelsen var overstået, han kiggede ned på hans hænder, de få sekunder hvis han var heldig minutter hvor han kunne mærke stilheden i naturen var, kvalmen og svimmelheden vær.  Han så som hun tørrede en hurtig tåre væk fra sin kind. Hurtigt tog hun en dyb indånding. Stakkels pige, hun må virkelig havde været alene og uden en der kunne lære hende hvordan hun fandt stilhed, eller nogen der bare ville være der for hende.
"I'm not like most people. I was here to see my brother and my boyfriend." Svarede hun og kløede sig let i nakken. "But Crawfords are not the enemy here. The only enemy we have is the one hiding in our heads." Tilføjede hun og sank en klump.  Han grinede ad hendes ord, vores eget sind vat vores største trussel og fjende i den verden de levede i.
"I grew up with Takumaras.." hendes ord fik ham til at kigge hende I øjnene og tage hendes hånd "The first 6 years of my life were amazing.." han rystede han ville ikke høre hende næste ord… hende krops sprog sagde nok "till they turned their back on me.. and made my their slave, the one they could beat up. I didn't care about emotions back then.. because I had no idea what It was. I didn't really think I deserved to feel anything but hopeless.." Malia sank en klump og tørrede en tåre væk inden den ville vandre henover hendes kind. Han tog et lommers tørklæde op gav det til hende. "But now.. after I escaped.. there is nothing more important to me.. then to catch these emotions and all the good ones they are amazing.. I feel save to feel anything when Im around Aaron.. my big brother.. I trust him.. but I'm scared of myself when they go dark.. all these memories of the past.. it haunts me.. and I don't know how do let it go. The emotional connection to them is just too strong." Tilføjede hun og så imod vandet. Han blik blev på hende han kunne ikke forstille sig hvad hun havde været igennem og hvor stæk hun måtte være for at havde overlevede alt det
"I'm sorry.. you didn't ask to hear it." Malia rystede pænt nej tak til vinen.


!no ei didn't bu eim glad ye told me lassie... life is not easy and it may feel like a curse at times... just dont let it control ye.... yer so young.... " han kigge på hende "ei never wanted to be in luv, because of dis power... me first luv left me for me father... it was not.... lets just say i dont think its real anymore... ye lucky ye have someone to luv lass" han viste godt at den kommene tid og den måde hendes ever ville vokse på ville være hård....

"if ye ever need help, a teacher of just an ear for listening ei will gldly help ye"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeFre Mar 03, 2017 11:58 am

No ei didn't bu eim glad ye told me lassie... life is not easy and it may feel like a curse at times... just dont let it control ye.... yer so young.... Malia åndede ud, og sank en klump. Det var et eller andet sted fantastisk at lette den sten fra hendes hjerte. De grønne øjne flyttede sig over imod ham, og hun sank en klump. Ei never wanted to be in luv, because of dis power... me first luv left me for me father... it was not.... lets just say i dont think its real anymore... ye lucky ye have someone to luv lass Malia lyttede, det var en ting hun var overraskende god til - når hun var i det rigtige humør.
"It's hard. Love is hard, the emotion is complicated. And I'm sorry for what happened to you. Love is a lot of things, and it hurts more then everything, but it's also the best feeling." Svarede hun og kløede sig kort i nakken. "But love is not just someone to be in love with.. it's also family. But family is not always only by blood. You will be happy someday, and you will find out that.. being yourself will start with that." Tilføjede hun og vippede hovedet let på skrå. Malia vidste ikke mange ting, og alligevel var hun ufattelig klog på nogle punkter. If ye ever need help, a teacher of just an ear for listening ei will gldly help ye. Et par nik og hun åndede ud.
"An ear to listen to will always be good, my brothers don't understand the extreme emotional lashes I have sometimes.. And I always seem to end up hurting them."

//Lidt kort men håber det går <3
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitimeLør Mar 04, 2017 7:36 pm

tattovering

"An ear to listen to will always be good, my brothers don't understand the extreme emotional lashes I have sometimes.. And I always seem to end up hurting them.” han aede hendes ansigt, hun var heldig at hun stadig var så optimistisk og fuld af håb, det var en luksus han ikke havde tid til eller noget han kunne forholde sig til… hvordan kunne man forholde sig til noget man ikke troede på… "hurting people is unavoidable luv..." han tog en dyb inånding og fjernede sig hånd og tog endnu en tår af sin vin "ye just need to learn how to control it....and not let it control ye luv..." han smøgede sine ærmer op og viste hende sine ærmer op og viste hende sine tattoveringer... "dis is how ei learnt to deal with it...ei dont know if dise spells work or if ei made meself tha they work...but everytime it gets to much... they calm me down and help me focus me power... but it could also just be years of training..."

Han sukkede og kiggede op mod himmelen … hun var ligesom ham måske endda mere stabil end ham i nogle tilfælde… "then that is whit ei will be lass, ye ken always come to me if... if ye ever need something... anything.... just tell me an ei will be there in a heartbeat"

/// det helt fint mit blev heller ikke så langt <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Emotional connection - Herry Empty
IndlægEmne: Sv: Emotional connection - Herry   Emotional connection - Herry Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Emotional connection - Herry
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Lilypad Village-
Gå til: