Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I can show you the wooorld - Angel

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
I can show you the wooorld - Angel Empty
IndlægEmne: I can show you the wooorld - Angel   I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeLør Dec 31, 2016 5:10 pm

Tid: 7:30
Vejr: Klart morgenvejr
Omgivelser: Frisk duft af havvand, massiv af travel mennesker, alt fra folk som arbejder på havnen, til folk som skal med det store dampskib som havde til rute at sejle folk ud til Aquoria.
Påklædning: Tøj

Havnen i Fairlake District var fyldt med mennesker fra Takumara slægten, alle på vej til hvor de skulle hen, mange skulle med dampskibet ud til Aquoria, ikke kun folk fra byen eller landsbyer, men også folk som arbejdede på havnen og på skibet, da byen under havet manglede nogle folk og da dette dampskib var en af de større end hvad dampskibe normalt var, var der mange flere mennesker som skulle med.
Keeva og hendes mor var taget af sted endnu tidligere hjemmefra, da de alligevel boede et lille stykke fra der store ny og måtte ride på Keevas hest, for at nå ind, inden skibede sejede fra havnen.
Keeva fik sin hest ind i en stald, hvor folk med heste kunne efterlade sin hest og så hente den senere, hvilket var en service som var meget populær, da heste ikke var billige at købe.
Med en vandtæt pose over skuldren med alt hvad hun skulle bruge, gik Keeva og Helga, Keevas mor, mod havnen, eller de fulgte folkemængden som selv var på vej mod havnen.
Man skulle næsten tro at det var en folkevandring gennem ørken, da det var ekstrem mange mennesker som skulle af sted.
Flere folk fra Takumara slægten af enten familie eller venner eller bare bekendte i vandbyen, så mange som tog af sted, havde tagede ting med, som byen ikke selv kunne skaffe uden hjælp fra landet.
Keeva og Helga kom endelig ned til havnen og det lignede i helvede, eller det syntes Keeva og til dels Helga også, dog Keeva bare udbredt sagde det, hvor Helga tænkte det.
Der var åbenbart et market også igang i havnen og var endnu en grund til at der var så mange mennesker til stedet.
Market solgte åbenbart ekstrem godt, da alle folk skulle have et eller andet med sig ned til vandbyen på bunden af havet og siden at priserne var relative lave, skyndte alle sig at købe det de skulle have.
Keeva og Helga havde stadig en halv time før at dampskibet lod folk som ikke arbejdede på skibet, op, så man måtte vente på at de åbnede indgangen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I can show you the wooorld - Angel Empty
IndlægEmne: Sv: I can show you the wooorld - Angel   I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeSøn Jan 08, 2017 11:10 am

Påklædning


Det var endelig tid til at Angel kunne få lov til at se sin mor og søster. Adaras var ikke ligefrem i alliance med Takumaras og bragte naturligvis ikke ligefrem familiestunderne så glade - som de måske burde være. Specielt ikke når Angels storebror heller ikke kunne joine dem. Redwood, Takumara og Adaras på samme skib - virkede som en endnu dårligere plan. Men Angel havde de personer hun savnede næst mest. Dog kunne hun ikke undgå at høre andres tanker om Danielle, det var tydeligt at se at Danielle var Angels mor. Adrian greb fat i Angels arm for at trække hende ud af at lytte til andre meneskers tanker. Det var en ulempe ved Angels evne. Og så det faktum at hun bekymrede sig for meget.
"Let it go sis. We need to have fun." Sagde Adrian og gik ombord på skibet. Angel åndede tungt ud og kiggede sig omkring. Danielle virkede heller ikke ligefrem helt tryg ved det indblik Takumara fik af hende, men hun var efterhånden van til det. Men nu var Danielle selv fra baggrund hvor hun opvoksede ved en mor som var Redwood. Angel var også van til det, men hun hadede stadigvæk når folk hadede dem for familie. Da de havde fundet deres værelser, gik Adrian og Angel rundt for at kigge på diverse ting skibet havde at byde op. Der var fyldt med Takumaras - men det lettede hende også at der var andre slægter til stede. Det var en fredszone. Let fik Angel øje på en krigerisk kvinde. Angel hørte hangede en piges tanker om Keeva.. en heks... interessant. Det kaldte de også Angel. På trods af hendes navn. Adrian puffede til hende.
"You need to stop that. People are starring at you Angel." Angel rystede på hovedet.
"I'm sorry.. it's not really easy to do.. without Alec.. its a hard power to just stop." Indrømmede hun i hviskende tilstand. Alec havde måske udnyttet hendes evner, men i det mindste kunne han hjælpe hende med at styre dem.
"I'm gonna go fix us some drinks.. you try to stay out of other peoples mind." Adrian så ud til at mene det, og Angel nikkede blot til sin storessøster - og gav et suk fra sig. Sin søsters evne til at blokere hendes evne, gjorde Angel irriteret nogle gange. Let kiggede hun tilbage for at se om Adrian var lidt væk. Så gik hun imod denne heks. Keeva. Dog uden direkte at opsøge hende, den krigeriske og mere brutale udstråling var totalt modsat af Angels mere afslappede og nysgerrige udstråling.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I can show you the wooorld - Angel Empty
IndlægEmne: Sv: I can show you the wooorld - Angel   I can show you the wooorld - Angel Icon_minitimeMan Jan 09, 2017 12:53 am

Keevas skærpede sanser bemærkede godt at nogen havde deres blik på hende, men da der var alt for meget larm og mennesker, var det nærmest umulig for hende at vide hvorfra personen kom fra.
Ved siden af Keeva stod Helga og snakkede med en ældre herre om turen og hvor lang tid den ville tage, hvor den ældre mand svarede at turen nok ville tage omkring en uge til to alt efter vejret.
Helga takkede manden og vendte sig imod sin datter, I'm going to get something to drink, don't ye dare do something to get us kicked off fortalte hun sin datter bestemmende og havde et kommenderende blik rettet mod sin datter.
Yea yea màthair sagde hun og viftede med hånden, som tegn til at hendes mor skulle lade hende værre og gå, hvilket Helga også gjorde, dog ikke uden lige at holde et vågen øje med sin datter.
Keeva gik væk fra stedet hvor hun havde stået og bevægede sig ud mod bagenden af dampskibet som var ret stort, modsætning til rigtige dampskibe og gjorde det muligt for dem at rejse ud til Aquoria.
Keeva havde ladet sit spyd og bue ligge i sin kahyt med resten af tingene som hun lænede sig ind over rækværket og kiggede på havnen i Fairlake District som blev langsom mindre og mindre. De fleste folk holdte sig på af stand for Keeva, de var en smule nervøse lignede det, da Keeva lignede noget fra de berømte bøger ved navnet Savage Clans in Redhawk.
Bøgerne var selvfølgelig skrevet som drama/gysere og gjorde visse folk ret mange for mennesker som så ud som Keeva gjorde. Dog andre som ikke havde læst bøgerne, var det bare Keevas vilde og krigsmalede ansigt og tøj som gjorde dem nervøse. Da hun kedede sig lidt som hun stod og ikke rigtig lavede noget, begyndte hun at lege med vandet, skabe små former og mønstre i vandet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I can show you the wooorld - Angel Empty
IndlægEmne: Sv: I can show you the wooorld - Angel   I can show you the wooorld - Angel Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I can show you the wooorld - Angel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Andre steder i Redhawk :: Aquoria-
Gå til: