Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Let's see...(Jessica) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Let's see...(Jessica)

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Zachariah

Zachariah


Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 350
Reputation : 3
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

Let's see...(Jessica) Empty
IndlægEmne: Let's see...(Jessica)   Let's see...(Jessica) Icon_minitimeFre Jul 27, 2018 11:22 am

S: Redhawk City
O: Travlt hverdag
T: Midt på dagen
V: Varm sommerdag

@Jessica

Zach brugte næsten lige meget tid i Dark Daphne og Redhawk city. Denne gang var det dog ikke blot for at tjekke byen ud, men lige så meget for at få en fornemmelse for den politiske situation. I disse krigstider var intet sikkert. Han havde heller ikke hørt fra Lucius i et stykke tid, men nu havde Zach også haft travlt det sidste års tid. Han havde ikke haft tid til at rejse så meget, som han havde gjort før. Efter Imanias død havde der været meget at sørge for og da Zach var blevet udnævnt til leder, endnu mere. På den ene side var det spændende. Det var en god undskyldning for at møde nye folk og skabe en ny fremtid for slægten. Men på den anden side var det hårdt og fyldte Zach med skyldfølelse. Skyldfølelse over om han nu også gjorde det rigtige, tog de rigtige beslutninger. Om han gjorde nok. Og ikke mindst, at han næsten ikke havde tid til at besøge sin syge mor længere.
Om ikke andet. Han var rejst igen. Han kedede sig det samme sted for længe og foretrak selv at holde en finger på pulsen. Så nu stod han har igen, trods Redwoods var i en officiel krig med Oikans.

Det var sommer og vejret var varmt og solrigt. Zach var iklædt nogle lette sko, et par korte bukser der gik lige ned over knæet og en langærmet trøje, der dog bestod af noget tyndt stof der lod luft passere. Han var van til høj varme og fugtighed fra derhjemme, men han insisterede altid på at gå i en langærmet. Blot for at skjule han oprindeligt var en slave, et mærke på hans ene underarm han aldrig ville kunne løbe fra. Og som ingen forhåbentlig ville opretholde gyldigheden af - slaveriet var jo fjernet. Men det skulle ikke undre ham nogen stadig ville holde ved det.
Gaden var fuld af folk, men ikke så mange man ikke kunne komme rundt. Der var mange øjenfarver, men Zach holdt sig alligevel i udkanten af mængden og så ned. Slog blikket ned, så snart han kunne, selv om han samtidig gerne ville se hvor han gik og hvad der var omkring ham. Han havde oplevet flere ubehagelige ting i byen. Folk der så hans øjne og enten mente Naailas stadig burde være slaver eller blot frygtede ham. Mon det hjalp næste gang, hvis han nævnte han kendte Alexei? Næppe. For Zach ville ikke kunne lide ideen om at give manden problemer, blot for det uundgåelige.

Zach stoppede op ved en lille bod. Det var en spåkone der stod bag den. Foran hende lå der både kort, krystaller og en krystalkugle. Hun prøvede ihærdigt at påkalde sig opmærksomhed fra folk der gik forbi, men enten var folk ikke interesseret eller ingen troede på det. Zach stoppede mest af nysgerrighed, fordi krystallerne fik hans opmærksomhed. Blikket faldt på en af de lilla ametyster og han kunne ikke lade være med at samle den op og kigge lidt på den. Den var slebet og derfor blød mellem fingrene.
"Denne sten bringer ro og harmoni...Måske er det noget du savner? Ah...Du er en Naaila...Jer ser jeg ikke mange af. Vil du have en læsning? Bare giv mig din hånd..."
Den ældre dame så håbefuldt på ham, men Zach var ikke ligefrem rig og han vidste hun ville forlange betaling. Han lagde stenen ned igen med et svagt smil.
Tilbage til toppen Go down
Jessica

Jessica


Antal indlæg : 10
Reputation : 0
Bosted : Opal Beam District - Redhawk City

Let's see...(Jessica) Empty
IndlægEmne: Sv: Let's see...(Jessica)   Let's see...(Jessica) Icon_minitimeMan Aug 13, 2018 7:23 am

Jessica havde ikke været meget ude på det sidste, da hun ikke sådan viste hvad hun skulle give sig til når det var, men for engangs skyld havde hun taget sig sammen og trukket i noget tøj, som bestod af en sommer kjole, som var kort men ikke alt for kort, og havde næste den samme farve som hendes øjne, nemlig gul, ud over det havde hun en par høj hælet sko på som var sorte.

Hun gik ud af døren til sit hjem og kiggede sig omkring *hvor mon jeg skal gå hen af* tænkte hun roligt for sig selv, og gav sig så bare til at gå i en retning og ville se om der endeligt skete noget spænde, men det så lige nu ud til at der ikke rigtig skete det helt vilde, efter hun havde gået et lille stykke tid, stoppede hun op og kiggede over på en der stod ved en bod af en art, mens hun stod der kneb hun sine øjne lidt sammen for at se om hun kunne se bedre, men kunne hun ikke.

Mens hun stod der og kiggede var der en som kom op bag hende og klappede hende i bagdelen, og som hun nu engang var reagerede hun med og svinge sin arm bagud med en knyttet hånd, og klappede til personen som havde klappet hende bagdelen, så personen ville i hvert fald bakke bagud fra slaget.
Hun vendte sig om og kiggede på personen "og det får du så ud af og klappe kvinder i måsen når du ikke engang ved hvem de er og hvordan de reagere på det" sagde hun bare og anede ikke om der var nogen der var stoppet og gloede på det her, men det plejede der nu og være, da folk for det meste havde det med og ville se hvad der skete.
Hun så på personen som kiggede tilbage på hende og hun kneb øjne sammen, men så vendte personen sig om og gik sin vej, da personen ikke så ud til og ville ende i kamp med en kvinde, og roligt kiggede Jessica rundt og rystede lidt på hovedet af det der lige var sket og gik hen og fandt sig et sted og sidde ned lidt, da hun ikke gad og stå op ret mere lige nu, og det gav hende også en chance for at slappe af lidt.

Men dog der gik ikke ret længe før hun rejste sig up igen, da hun jo havde set en som hun ikke rigtig havde set her omkring før, så roligt bevægede hun sige over mod den ældre dame og manden som var der, og hun stod lidt der og stirrede på ham "du ikke her fra omegnen er du?" sagde hun mens hun ikke tog øjne fra ham og forventede et svar på det, dog var hun ret sikker på det, hun blinkede roligt og kiggede lidt op og ned af manden som om hun tjekkede ham ud, men hun tjekkede mere for ting som våben end hans udseende.

(sorry vente tiden og håber det jeg skrev på kan hjælpe :3 )
Tilbage til toppen Go down
 
Let's see...(Jessica)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Lets get back!
» We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Opal Beam District-
Gå til: